Kommentarer: 4    Postet: 28.11.2012   Klokken: 14:26   Kategori: Bryllupet <3


Bryllupsfesten vår ble holdt på Farsund Resorts festlokale "Løa", og vi kunne ikke valgt et bedre sted i området ut fra det vi var ute etter i et lokale. Det var litt avsideliggende så vi slapp å ha festglade byfolk rundt dørene når klokka bikket over midnatt, det hadde et eget separat lokale som var helt og fullt til vår disposisjon, de hadde runde bord, naturen og omgivelsene var fantastiske, og personalet stilte opp med all hjelp vi trengte. Et pluss var at de ryddet og pyntet det meste, lagde maten, serverte og hadde full kontroll gjennom hele kvelden. Herlig!

Utsiktsbilde fra sjøen og inn mot Farsund ResortBilde fra utsiden av "Løa", og i bakgrunnen er det et restaurert hus som vi fikk ta noen av bryllupbildene våre i. Magisk!

 

Når gjestene våre satte første foten innforbi døren til festlokalet, ble de blant annet møtt av et blidt personal, en aperitiff og en god del personlig pynt. Jeg tenkte jeg kunne vise dere noen glimt av dette med bildene under her.

 Ved inngangsdøren stod det norgesglass med blomster og glass med store kubbelys i og pyntet opp. Blomstene som ble brukt både utenfor og inne i lokalet er de samme som ble brukt i kirka. Gjenbruk liker vi!

 
Da gjestene kom innforbi døra ble de tilbudt en aperitiff og kunne gå og sette seg i peisestuen med kaffe og frukt. På aperitiffbordet lå også en gjestebok som jeg har laget og et album som jeg fikk av mine venninner til utdrikningslaget. Slik kunne gjestene bruke litt tid på å lese og skrive før programmet for dagen kom skikkelig i gang.

 
Vi hadde en del personlig pynt på aperitiffbordet. Den lilla løperen har jeg kjøpt inn stoff til på Ikea, og min mor var så snill og sydde kantene for meg dager før bryllupet. Bilderammen er den samme som vi brukte til bordnumre på middagsbordene (kommer i et senere innlegg), og det er bryllupsfotografen vår som også har tatt dette bildet. Det er det samme bildet som vi brukte i invitasjonene våre.

 
På de fleste steder pyntet vi med norgesglass og andre glass i forskjellige størrelser, noen med blomster og noen med lys, noen med blonder og bånd, og noen med lilla papirroser som jeg laget sammen med min ene søster for lenge siden.

Alle kubbelysene ble pyntet med en metallplate kjøpt på Panduro. Når denne ble festet på lysene med små nagler, lignet det ganske mye på brudekjolen min med strassperlene! Så da måtte også disse bli med sammen med all den andre pynten. De små telysholderne ble kjøpt i store kvantum på Ikea, og de har jeg brukt i flere anledninger også etterpå, både til hverdags og til fest!

 
Vi fikk også rammet inn den foreløpige vielsesattesten som vi fikk av presten etter vielsen, og satt den slik at også den ble en del av pynten.

Og personalet på Farsund Resort hadde pyntet med hvite roser i trappeoppgangen mellom etasjene på Løa for oss.

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 4    Postet: 28.11.2012   Klokken: 14:26   Kategori: Bryllupet <3
  Kommentarer: 14    Postet: 21.11.2012   Klokken: 22:15   Kategori: Bryllupet <3


På tidligere innegg har dere sett en del av pynten jeg og mannen hadde på oss utenom selve brudekjolen og sløret, buketten og bryllupsdressen, men jeg tenkte jeg kunne lage et eget innlegg om de accessoriene vi brukte denne dagen. Vi tok ikke helt av, og jeg hadde verken tiara, veske eller smykke, men fordi vi hadde en temafarge stilte både jeg og mannen opp med flotte accessories i mørk lilla!
Jeg hadde blomster i håret på høyre siden av oppsatsen. Det ble en kjempefin kontrast til det mørke håret mitt, blomstene fikk fram lillafargen, og de tok opp igjen de samme blomstene og fargene som var i buketten min og i glassene som ble brukt i kirka og i festlokalet.

Siden jeg verken hadde smykke eller tiara som mange velger å bruke, valgte jeg istedet å gå for noen øredobber som syntes godt og dermed gjorde litt mer ut av seg enn små ville gjort. Etter mye leting fant jeg dem faktisk på en brudesalong i Bergen, og da var det bare å slå til. De kostet meg ikke mer enn et par hundrelapper, så det gjør ikke så mye om jeg ikke får brukt de i mange flere anledninger. 

 
Noe som var litt gøy var at jeg senere kom over et armbånd på Glitter som hadde akkurat like "blomster" av diamanter som det var på øredobbene! Da ble det plutselig til at jeg skulle ha armbånd på den store dagen også.
 
   

 

Vi hadde selvfølgelig gifteringene våre på oss begge to den dagen som ekstra pynt, og det var helt spesielt å gå med en ny ring på fingeren!

Men jeg hadde også en annen ring på den venstre hånda, nemlig frierringen jeg fikk da mannen fridde til meg. 

 

 
Fordi jeg har ganske så korte negler til hverdags, ville jeg legge litt forlengede gelénegler til den store dagen så jeg fint kunne vise frem gifteringen min uten å bli flau over fingrene mine. Jeg fikk et lyst hint av en lillafarge i geléen og naturhvit tupp, og på hver av ringfingrene fikk jeg malt på litt blondemønster på tuppen som satte prikken over i-en.

 
Mannen hadde en corsage som var en stor og fin hvit nellik med blonder rundt stilken, og en sølvgrå vest med en litt mørkere grå kravat til. Kjekkeste mannen!
 

Jeg fulgte tradisjonen med å bruke strømpebånd, men jeg lagde det rett og slett selv! (Bilder og fremgangsmåte kan du finne HER.) Dermed fikk jeg de fargene og det resultatet jeg ville ha for en rimelig penge.


Jeg fikk også tak i fantastiske fine lilla sko (som du kan lese mer om HER), og mannen stilte opp med lilla mansjettknapper!

 

Og det beste av alt var at mannen gikk med lilla sokker slik at vi kunne ta det fantastiske bildet her!
Jeg gleder meg til å kunne forstrørre det å ha det på veggen i vårt fremtidige hjem! 

 

Q: Hva synes du om våre accessories?

Q: Hva ville du valgt?

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 14    Postet: 21.11.2012   Klokken: 22:15   Kategori: Bryllupet <3
  Kommentarer: 17    Postet: 14.11.2012   Klokken: 18:28   Kategori: Bryllupet <3


Vi var så heldige å få en slektning til å filme hele vielsen vår fra forskjellige vinkler, og talene og underholdningen utover kvelden. Vi fikk filmen få uker etter bryllupet, og min pappa laget coveret med bilder fra hobbyfotografene i bryllupet. Vi har allerede sett filmen to ganger, og det er helt spesielt å kunne leve seg inn i den magiske dagen igjen og igjen. Vi kan også vise filmen til andre som ikke var der, eller til de som vil oppleve dagen om igjen.

Jeg vil virkelig anbefale å få bryllupet sitt på film, og spesielt vielsen!Framsiden og baksiden av dvd-coveret.Så hvis du vil se filmen, er det bare å stikke innom! ;)

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 17    Postet: 14.11.2012   Klokken: 18:28   Kategori: Bryllupet <3
  Kommentarer: 10    Postet: 08.11.2012   Klokken: 12:20   Kategori: Bryllupet <3


Det tok litt tid før jeg endelig fant de perfekte bryllupsskoene mine! Jeg hadde tidlig bestemt meg for at jeg ville ha lilla sko. Det er min ultimate favorittfarge og temafarge for bryllupet, og jeg så for meg at det ville bli stilig å bruke sko med en annen farge som en kontrast til brudekjolen.


Jeg var så heldig at min tante fikk to par sko laget til meg på Filippinene kort tid etter at vi ble forlovet. Bilder av dem og komplikasjonene kan du lese om HER og HER. Senere fant jeg noen gode kandidater på Ebay, men uheldigvis ble de litt for store. Disse kan du lese om HER. På dette tidspunktet var det bare 2 uker igjen til bryllupet! På tide å begynne å bli småstresset?

En dag kom jeg på at ei venninne hadde fortalt om et sted der de farget sko i akkurat den fargen du ønsker her i Stavanger! Jeg fant ut hvilket skomerke som hun kunne farge, hvilken butikk som førte det, og var raskt nede i Brudesalongen i Stavanger for å finne det tredje perfekte skoparet. Jeg fant et par som var behagelige på, de var fine (hvis jeg så bort fra hvitfargen) og akkurat passe høye i forhold til lengden på kjolen. Brudesalongen kunne videresende skoene mine til de som kunne farge skoene, og jeg valgte ut en flott lillafarge på et fargekart. En liten uke senere kom jeg for å hente skoene mine og jeg kunne ikke vært mer fornøyd! HER kan du se sneek peeket jeg la ut av skoene før bryllupet. Lillafargen var akkurat slik jeg ønsket, og de lilla skoene så smashings ut i forhold til de hvite jeg hadde prøvd ut en uke tidligere. De var perfekte!

Og her kan du se resultatet av skojakten gjennom Lisbeth Finsådals linse!
Skoene syntes faktisk veldig godt i kirka!

Det var litt gøy, for jeg visste ikke om kjolen dekket dem når jeg satt før jeg så bildene i ettertid. Men det var veldig gøy å få vist dem til alle gjestene i kirka når de skilte seg ut fra det normale!

 Elsker dem! Disse skoene skal jeg virkelig bruke i flere anledninger!

 


 Og min herlige mann stilte sporty opp i machende lilla sokker!

Q: Hva synes du om brudesko i temafargen?

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 10    Postet: 08.11.2012   Klokken: 12:20   Kategori: Bryllupet <3
  Kommentarer: 8    Postet: 07.11.2012   Klokken: 11:42   Kategori: Bryllupet <3


Festlokalet ved Farsund Resort som vi brukte til bryllupet vårt lå i enden av en avkjørsel fra hovedveien inn til et sted som heter Bjørnevåg, og en del av gjestene hadde ikke vært der tidligere. Når vi selv kjørte ned dit første gang var det lett å tro at vi hadde kjørt for langt lenge før vi faktisk hadde kommet fram.

For å trygge gjestene på at de var på riktig vei, lagde min lillesøster og pappa enkle skilt som min bror hang opp flere steder langs denne veien, og det til stor suksess! Det var enkle planker som navnene våre ble malt på med lilla maling. De fikk helt frie tøyler, og vi ble kjempefornøyd med resultatet!

  

 


 


 

Alle bildene som ikke er tatt av bryllupsfotografen vår Lisbeth Finsådal er lånt fra familie og venner som var fantastiske hobbyfotografer i bryllupet. Tusen takk!!


Q: Hva synes du om ideen?

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 8    Postet: 07.11.2012   Klokken: 11:42   Kategori: Bryllupet <3
  Kommentarer: 14    Postet: 06.11.2012   Klokken: 12:34   Kategori: Bryllupet <3

 
Vi hadde også med bryllupsbilen på noen bilder som fotografen tok av oss etter vielsen. Vi brukte kun Farsund Resorts eiendom som location, og fikk masse flotte bilder der! Blant annet disse bildene av oss to og porchen.

 

   


 

 


Porche show-off!


 

Q: Hva slags bryllupsbil eller transport ville du hatt?

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 14    Postet: 06.11.2012   Klokken: 12:34   Kategori: Bryllupet <3
  Kommentarer: 2    Postet: 05.11.2012   Klokken: 12:59   Kategori: Bryllupet <3


Bryllupsbilen vår var det mannen og forloveren hans som hadde ansvaret for. Hadde det vært opp til meg hadde vi nok brukt en gammel hvit amerikansk bil med gode og brede sofaseter bak med god plass til både meg, mannen og kjolen, men jeg fikk bestemme ganske mye annet, så da gikk det veldig greit.

Vi var så heldige å få låne en svart Porche Panamera for dagen, og det var heller ikke et dårlig valg!

 Min bror pyntet bilen fint med silkebånd foran for å få litt bryllupsstil..

 

.. og bak ble bilen pyntet med en plakat mine to søstre hadde laget til oss!

 


Nydelig!! Og så lilla og greier ;)
 
Her sitter vi nygifte og lykkelige i Porchen!

 

Alle bildene som ikke er tatt av bryllupsfotografen vår Lisbeth Finsådal er lånt fra familie og venner som var fantastiske hobbyfotografer i bryllupet. Tusen takk!!

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 2    Postet: 05.11.2012   Klokken: 12:59   Kategori: Bryllupet <3
  Kommentarer: 1    Postet: 04.11.2012   Klokken: 21:43   Kategori: Personlig

 
Min herlige og skjønne mamma fyller 50 år i dag!Hun betyr mye for meg og for mange, og har et hjerte av gull! Gratulerer så mye med dagen!

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 1    Postet: 04.11.2012   Klokken: 21:43   Kategori: Personlig
  Kommentarer: 2    Postet: 04.11.2012   Klokken: 17:24   Kategori: Bryllupet <3


Jeg har tidligere vist flere bilder fra kirketrappa i to innlegg som du kan se HER og HER som våre dyktige gjester har vært med å tatt på vår store dag, men som jeg har gjort tidligere med andre bilder, vil jeg også vise noen av fotografens bilder fra kirketrappa.

Når vi kom ut på kirketrappa var den første reaksjonen at det var sykt lyst ute, og vi ble godt blendet! Og så kom blitzregnet dalende sammen med såpebobler og bryllupsris!


 


 


Min lillesøster og ei kusine var i god gang med bobleblåsing sammen med mange andre ivrige gjester!
 
Og vi klarte å snike inn et par kyss for poseringens skyld midt i alle boblene og riskornene.

  

  

 
Sløret var litt på ville veier med vinden et par ganger.


 

 

 

Et stykk forelsket par!

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 2    Postet: 04.11.2012   Klokken: 17:24   Kategori: Bryllupet <3
  Kommentarer: 8    Postet: 02.11.2012   Klokken: 09:49   Kategori: Bryllupet <3


I kirken brukte vi den samme pynten som vi etter vielsen tok med oss og pyntet med på middagsbordene i bryllupslokalet. Som mye annet ville jeg også lage denne pynten selv, og allerede halvannet år før den store dagen var jeg på jakt etter Norgesglass på loppemarkeder rundt omkring i distriktet. Resultatet ble en kirke fylt med Norgesglass med blomster, pyntet med blonder og lilla bånd som vi også brukte på andre ting som jeg laget. Jeg håper at dere som har etterspurt innlegg om kirkepynten får svar på det dere lurte på, hvis ikke er det bare å spørre:)
Inspirasjonen for å bruke slike glass til å pynte med fant jeg på forskjellige bryllupsblogger med bilder av glasskrukker som hang fra kirkebenker og stoler med silkebånd eller ståltråd. Jeg ville så gjerne få til å henge Norgesglassene på kirkebenkene så de kunne pynte opp midtgangen, men benkene i denne kirka er flate på toppen så det er rimelig vanskelig å få glassene til å henge på dem uten at de vil skli av.


Men min pappa hadde en god idé. Som mannen min er også han blikkenslager. Han tok mål av benkene i kirka og lagde kroker i metall som passet perfekt på benkene. Slik kunne vi enkelt sette hvert glass på hver av krokene som var festet til benkene, feste glassene til krokene med hvit strips, og dermed så det ut som om glassene hang fint på hver av benkene, uten faren for at de skulle skli ned. Jeg ble kjempefornøyd med resultatet!


Vi plasserte også noen pyntede Norgesglass ved alteret og på to krakker på hver side av der vi satt sammen med forloverne våre. 

  

 Jeg synes virkelig at de pyntede Norgesglassene med blomstene i kom til sin fulle rett på kirkebenkene,
og kunne ikke vært mer fornøyd med den pyntede kirka!

 Q: Hvordan ville du ha pyntet kirken i ditt bryllup?

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 8    Postet: 02.11.2012   Klokken: 09:49   Kategori: Bryllupet <3
  Kommentarer: 0    Postet: 01.11.2012   Klokken: 09:28   Kategori: Bryllupet <3

 
Fortsettelsen på fotografbildene fra vielsen.

Her er vi godt gift og går ned midtgangen hånd i hånd.

 

 
 

 
 
Etter at vi hadde gått ned kirkegulvet stod vi i våpenhuset og hilste og takket alle gjestene som kom i vielsen vår.
Da min mamma tårevåt kom og gratulerte oss aller først, kom tårene som hadde presset  på under hele vielsen.


Og jeg er kjempeglad for at vi hadde en kameramann som filmet hele vielsen og alle gjestene som hilste på oss i våpenhuset!

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 0    Postet: 01.11.2012   Klokken: 09:28   Kategori: Bryllupet <3
 • Profilbilde 26, Farsund
  Jeg er 25 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! Jeg er utdannet Sosionom og jobber som miljøterapeut ved Cocoon Ressurssenter for barnevern og etnisitet. Jeg bodde i Stavanger i 3 år mens jeg studerte, men har nå flyttet tilbake til Farsund og bor i et gammelt og koselig hus i landlige omgivelser. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og de siste 2,5 årene har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy! Følg meg gjerne på Instagram! KriAnd88

 • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits