Kommentarer: 4    Postet: 29.11.2010   Klokken: 21:59   Kategori: Jul


I dag fikk jeg en liten forsmak på julebaksten som er nødt til å vente til iallefall en av eksamnene er ferdig. Jeg kjøpte en ferdigpakke med Crispy Sjokoladerisboller for å teste ut en annen variant av risboller! Nam nam!!!!
Pakken inneholdt sjokoladebiter og crispy puffet ris.Sjokoladebitene smeltet jeg i vannbad (pass på å ikke få vann i sjokoladen.)Så blandet jeg sjokoladen og riskornene sammen, la "deigen" på størrelse med en spiseskje i muffinsformer, og inn i kjøleskapet i en halvtime.Når vi hadde tatt de ut av kjøleskapet forsvant de på under en halvtime.

Skikkelig crispy og gode! Disse skal jeg lage flere ganger :D

 

 

Q: HAR DU LAGD DISSE ELLER VANLIGE RISBOLLER?

Q: HAR DU LAGD, ELLER HAR DU PLANER OM Å LAGE ANDRE JULESNACKS?

 

 

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 4    Postet: 29.11.2010   Klokken: 21:59   Kategori: Jul
  Kommentarer: 23    Postet: 29.11.2010   Klokken: 18:23   Kategori: Jul


I fjor hadde jeg og kjæresten laget pakkekalender til hverandre med en pakke for hver eneste dag, og med ordentlige ting, ikke tøyseting, oppi alle pakkene. Knallgøy og koselig! Meen i år er budsjettet myyye strammere, og vi har ikke gått til innkjøp av sjokoladekalendere heller ennå. (men det er mest fordi jeg absolutt ikke klarer å spise de små sjokoladene i kalenderne til 9.90.-) Så hva det blir til av kalender i år er uvisst. JO! Jeg har en julekalender fra FIL, Farsund Idrettslag, der jeg kan skrape en liten firkant hver dag, som et skrapelodd. Men helledussan, hvem lager kalendere som er så enkle å åpne? Da må jeg jo skrape alle på en gang! Skal se hvor lenge jeg kan klare å holde meg..

Men denne julekalenderen her skal jeg slenge meg på uansett! Så har jeg iallefall en liten annerledes kalender med noe jeg skal gjøre hver dag om ikke skrapekalenderen kommer til å vare så lenge. Koooselig ^^

 

 

Q: HVA SLAGS JULEKALENDER SKAL DU HA I ÅR?

 

 

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 23    Postet: 29.11.2010   Klokken: 18:23   Kategori: Jul
  Kommentarer: 2    Postet: 28.11.2010   Klokken: 19:25   Kategori: Jul


Tenn lys!
Et lys skal brenne
for denne lille jord,
den blanke himmelstjerne
der vi og alle bor.
Må alle dele håpet,
så gode ting kan skje.
Må jord og himmel møtes.
Et lys er tent for det.

 

 

Q:HAR DU TENT ADVENTSLYS I DAG?

 


Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 2    Postet: 28.11.2010   Klokken: 19:25   Kategori: Jul
  Kommentarer: 6    Postet: 26.11.2010   Klokken: 13:08   Kategori: Jul


Straks på tide å snekre sammen julecder igjen!! Fant denne sangen i dag, ikke hørt den før, men den var igrunnen ganske fin. Ikke heeelt en vanlig julesang, men er likevel en fin og ny julesang :)

 

 

Q: HAR DU HØRT DENNE FØR?

Q: HAR DU BEGYNT Å HØRE PÅ JULEMUSIKK ENNÅ?

 

 

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 6    Postet: 26.11.2010   Klokken: 13:08   Kategori: Jul
  Kommentarer: 2    Postet: 26.11.2010   Klokken: 12:30   Kategori: Shopping


Jeg fant denne her i helga jeg! På hengeren ser den litt slapp ut med store armer og blondemønster utenpå, og kanskje litt kjedelig, men på sitter den som støpt! Vet ikke om jeg skal kalle det en tunika, topp eller kjole? Jeg har iallefall tenkt å kanskje bruke den i jula, med strømpebukser, høye sko og smykker, armbånd og øredobber til. Da blir den til "en liten sort en"!

 

 

I desember skal vi nemlig ha julestemning i alle rom, og dermed har vi fått tak i et litt julete sengetøy med hjerter og rødt mønster. Gleder meg! Skal se om jeg ikke får tak i julelys til å ha på soverommet også. Tipper Morten blir "glad" da ;)

 

 

Q: HAR DU KJØPT INN NOE TIL JULEMÅNEDEN?

 

 

 

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 2    Postet: 26.11.2010   Klokken: 12:30   Kategori: Shopping
  Kommentarer: 2    Postet: 26.11.2010   Klokken: 00:25   Kategori: Hverdagsliv


ENDELIG har jeg fått tak i en refleksvest som jeg bruker når jeg sykler hjem fra jobb. Selv om det er mørkt er det ganske lyst på sykkelstiene ejg bruker, men likevel! Det har så mye å si likevel!

På andre siden av kassa på jobb er det ei eske med søte går refleksbamser, eller elefanter. Og der står det med tydelig skrift. "Du LYSER ikke i mørket selv om du er voksen."

Hvor mange ganger har du gått i mørket og tenkt; "Jaja, de ser meg jo, så liten er jeg ikke, så dårlig syn og lykter har de ikke." Og hvor mange ganger har du selv kjørt eller vært i en bil og blitt overrasket hvor nærme du egentlig var en person uten refleks, selv om du hadde fjernlysene på? Og irritert deg over at ikke alle bruker refleks når de er ute?

Nå har iallefall jeg tatt litt til vettet og bruker refleksvest, uansett hvor bra eller ikke bra det ser ut. (Den er litt liten når jeg har på meg mange lag med klær pga kulda.. Jeg ser litt sprengt ut.)

Jeg lyser iallefall i mørket!

 

 

DU LYSER IKKE I MØRKET SELV OM DU ER VOKSEN!!!

 

Q: BRUKER DU REFLEKS?

 

 

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 2    Postet: 26.11.2010   Klokken: 00:25   Kategori: Hverdagsliv
  Kommentarer: 2    Postet: 25.11.2010   Klokken: 22:57   Kategori: Shopping


I løpet av helgas handletur fikk jeg tak i denne glitrende neglelakken i "Gold" hos H&M. Ikke noe planlagt, men den var så fin! Og pga helt overkommelig pris ville jeg teste den ut.

 

(enda mye mer glitter og metallic-look i virkeligheten enn på bildet..)

Jeg var litt redd for at den ville ha en litt tynn konsistens, og at fargen ville være litt som glitterlim der du kan telle alle glitterflakene, sånn at jeg måtte legge flere lag. Men denne her liker jeg!

Med ett strøk la fargen seg tykk og jevn, og du kunne absolutt ikke se neglen gjennom gullfargen. Med enda et strøk ble gullfargen enda litt mer intensiv, og med en overlakk på toppen håper jeg at neglene mine vil skinne og glitre i flere dager framover!

Nå er iallefall neglene mine klare til julefester!

 

 

Q: HAR DU EN "JULENEGLELAKK"?

 

 

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 2    Postet: 25.11.2010   Klokken: 22:57   Kategori: Shopping
  Kommentarer: 4    Postet: 25.11.2010   Klokken: 12:04   Kategori: Shopping


I løpet av helga fikk vi ei remse med små julelys i 4 farger, som helt sikkert skal være på et juletre, meeen vi begynte litt tidlig å pynte, så denne ble hengt rett opp på veggen oppi taket. Med de andre lysene av ble det et herlig fargespill, men fargene ble helt annerledes på kameraet. Typisk.
Men du ser jo tegninga, men bare litt mer julestemningsfarger :)


 

Vi fikk også en lys grå duk med litt glitter i, en gjennomsiktig overduk, og nye spisebrikker, så spisebordet vårt fikk en skikkelig oppshining! Duken er litt mørkere enn på bildet.Superfornøyd! Bortsett fra at lysene mister taket og henger litt mer nedover.
Hmm.. må finne en ny praktisk løsning på å henge dem opp..

 

Q: HVA SYNES DU?

 

 

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 4    Postet: 25.11.2010   Klokken: 12:04   Kategori: Shopping
  Kommentarer: 2    Postet: 24.11.2010   Klokken: 19:54   Kategori: Hverdagsliv


I helga hadde vi besøk av nesten hele familien min. De inntok gjesteseng og stuegulv med luftmadrasser, og hadde det kjempetrivelig. Vi brukte hele lørdagen på handling og TVkos, mens søndagen gikk vi ut en tur og pappa hadde kameraet med. Så her har jeg lånt noen bilder fra ham;)


Her i fra toppen rett der vi bor, vi kunne stå og se ned på huset og boligfeltet, og hadde panoramautsikt hele veien rundt!:

 


 

Etterpå ville pappa ned til de tre sverdene og ta litt bilder før vi kom oss inn igjen.
Kaldt var det nemlig!:
 

Q: HVA SYNES DU?

 

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 2    Postet: 24.11.2010   Klokken: 19:54   Kategori: Hverdagsliv
  Kommentarer: 4    Postet: 12.11.2010   Klokken: 23:53   Kategori: Shopping


Tidligere i uka var jeg og Morten på en kjapp handletur, da da han plutselig skrådde inn i en butikk, gikk rett bort til noen støvletter og spurte om jeg kunne ha de, og gjett om jeg kunne! Knallfine og enkle, og varme, og med litt god såle til isen kommer!

Som regel ender jeg opp med ikke å kjøpe ordentlige vinterstøvletter fordi jeg ikke finner noen som er fine og varme og praktiske samtidig. Ofte ender jeg opp med høye hæler, og da er jeg like skjelven i gangen om det er glatt ute eller ikke. Men denne vinteren blir det andre boller!Og sjekk her! Ikke bare har de et deilig hvitt varmefôr inni hele støvletten, men du kan brette ned den øverste delen for å få en litt mykere og en helt annen sko! Altså 2 støvletter i én! Jeg merker fort forskjellen på varmen om jeg har kanten brettet ned eller ikke. Så om jeg fryser litt en dag jeg er ute, er det bare å brette dem opp, eller motsatt. Det hjelper en god del å brette dem litt ned om man er veldig varm også. Så med disse 2 stilene kan jeg både bruke dem til hverdags, og til litt finere anledninger også, bare å brette dem opp igjen:) "Brettekanten" ser du ikke like godt når du har støvlettene på:)


Jeg fikk også tak i lærbalsam for skinnsko, eller for syntetisk skinn. Den rengjør skoen, frisker opp fargene, beskytter, imprignerer og mykgjør skoen :) Så støvlettene mine fikk en god behandling i dag, og jeg må prøve å gjøre det innimellom for å beskytte dem så jeg kan ha dem leeenge :)Se så fine og skinnende støvlettene mine ble:
Og så fikk jeg også frisket opp noen andre sko jeg har brukt veeldig mye i det siste, og som sårt trengte en behandling:

MEN! Så var jeg i posten i dag og henta en pakke! Og det var noen andre støvletter som jeg hadde bestilt før Morten fant disse andre støvlettene til meg. Disse her hadde ingen butikker når jeg først hadde sett meg dem ut, og dermed bestilte jeg dem. Men nå er jeg litt usikker. Skal jeg beholde dem eller sende dem tilbake?
Disse er litt tynnere, ikke så tykt fôr, ikke så tykk såle, og mer spisse foran ved tærne. De har fin snøring bak på leggen, men er kanskje bittelitt store. Men jeg kan jo ha ullsokker i? Så er de litt mer "finslige" enn de andre, men skulle jeg ut en dag med snø, hadde jeg tatt de andre støvlettene. Disse egner seg nok bedre til bar bakke og vind enn snø og stiv kuling.. Så egentlig kunne jeg ha levert dem tilbake. Men så er det det faktumet at jeg sliter veldig på sko! Er jeg heldig kan jeg bruke et par i 2 sesonger før de faller sammen rundt beina mine.Vanligvis er det bare en sesong. Altså en vinter i dette tilfellet. Prisen var lik for begge, kun 399, så egentlig gjør jeg litt lurt i å bare beholde dem siden jeg har så vanskelig for å finne støvletter og sko generelt når jeg først skal ha. Så hvis jeg ikke bruker dem så mye i år, så kan jeg heller bli positiv overrasket til neste høst når jeg finner de fram igjen og ser at de nesten ikke er slitt!?

 

 

Q: HAR DU FUNNET DINE STØVLETTER FOR SESONGEN?

Q: HVA MENER DU JEG SKAL GJØRE MED DET ANDRE PARET?

 

 

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 4    Postet: 12.11.2010   Klokken: 23:53   Kategori: Shopping
  Kommentarer: 10    Postet: 05.11.2010   Klokken: 16:00   Kategori: Foto


Fikk noen tips på et tilbud hos Fame Fotografene på et tidligere innlegg hvor jeg skrev at jeg hadde så lyst til å ta fotografbilder, så jeg sendte inn en ofrespørsel om å få ta kjærestebilder med min kjære, og i dag fikk jeg en telefon med svar om at det skulle vi få! Genialt!

File 985

En time i studio, en bildefremvisning av alle bildene, og så får vi velge ut et bilde vi får gratis med ramme til. Så kan vi kjøpe flere bilder om vi vil etterpå. Sparer ca. 1000 kr på dette! Gøy!! Og helt gratis blir det hvis du kun vil ha det ene bildet.
Men kjenner jeg meg rett, så vil jeg sikkert ha et par til ;)

Dette kan du også kanskje få sjansen til å få,
gå inn på sidene deres ved å trykke på bildet ovenfor.

 

 

Q: VIL DU OGSÅ VÆRE MED PÅ DETTE?

 

 

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 10    Postet: 05.11.2010   Klokken: 16:00   Kategori: Foto
 • Profilbilde 24, Stavanger
  Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg bor i Stavanger på 3. året, men kommer fra Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy!

 • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits