Når vi var i Bergen forrige helg gikk vi innom brudebutikken Belle Amie for å finne underskjørt som passet til brudekjolen min. Jeg fikk prøvd det på under samme kjolen jeg har hengende hjemme, og endelig fant jeg et som passet perfekt! Selvfølgelig fikk jeg med meg et par ting ekstra ut derfra, men det var absolutt ikke noe unødvendig. Og Morten fikk god tid til å se på de forskjellige dressene og skjortene de hadde inne. Gleder meg til å gå på brudgomsshopping med ham senere!

 


Posen vel hjemme igjenUnderskjørt, øredobber (endelig!!) og strømperJeg har brukt en god del måneder på å lete etter de perfekte øredobbene til bryllupet. (ps: de glinser mye mer enn på bildet, der er de jo heeelt matte...) Jeg vil verken ha smykke eller tiara, og da vil jeg at øredobbene skal gjøre litt ut av seg. Og jammen ta fant jeg de ikke i Bergen! Først synes jeg de så litt store og voldsomme ut, men når jeg fikk håret vekk, og så de sammen med kjolen, var det bare knallfint! Så det passet meg fint :) Egentlig ville jeg ha et armbånd som passet til øredobbene, men jeg kunne ikke like de som de hadde inne, så den jakten fortsetter.

 

 

Q: TIPS TIL NETTBUTIKKER FOR BILLIGE BRUDESMYKKER/ARMBÅND? 

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 5    Postet: 31.10.2011   Klokken: 15:52   Kategori: Reise


Forrige helg var vi i Bergen by. Det var veldig deilig med en frihelg der vi kunne slappe av på et nytt sted, og treffe gode venner og kose oss! Vi avsluttet helga på søndagen med en tur i Fløyen før vi turet hjemover igjen. Vi tok banen opp, og så gikk vi nedover igjen. Knallfin tur, mange fine farger og mye løv!

Her er noen omgivelsesbilder fra HTCen min:

 

 

 

 

 

 

 

 

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 5    Postet: 31.10.2011   Klokken: 15:52   Kategori: Reise


Jeg har veldig lyst på en fin og romantisk bryllupekake, og jeg har funnet veldig mange fine bilder ved nettsøk! Først tenkte jeg å lage kaken selv, eller få hjelp av andre til å lage den, men tenk så deilig å få en perfekt kake som hovedpynt på kakebordet! Så jeg vurderer å få kjøpt en likevel.

Verken jeg eller min kjære er veldig glad marsipan- eller fløtekake, men vi vet enda ikke helt hva vi vil ha inni kaken, eller hvordan den skal se ut. Det går jo an å ha forskjellig innhold om man har flere etasjer, men lik topping! Sukkerpasta gir et flott resultat, og fromasjkaker er knallgodt! Hvis vi (les: jeg)  finner ut hvordan vi helst vil ha kaka på utsiden, så kan vi kanskje få hjelp av en konditor til innholdet :)

Under er det flotte inspirasjonsbilder av nydelige kaker og kakebord jeg har kommet over ved forskjellige nettsøk. Enjoy!  

 

Q: FANT DU EN FAVORITT?

 

Signatur
Si din mening!


På pcen min har jeg mapper hvor jeg lagrer bilder og ideer som jeg kommer over til bryllupet. Etter hvert som det har hopet seg opp med bilder, har jeg delt dem inn i en god del kategorier. Jeg satte meg nettopp ned for å se på samlingen min av inspirasjonsbilder, og tenkte jeg like godt kunne dele de bildene jeg har funnet med dere! Det er som regel den samme stilen (og de samme fargene også??) på de fleste bildene jeg har plukket ut, kanskje det har noe å gjøre med den stilen jeg har lyst til å ha på bryllupet vårt mon tro? :)

I kveld starter jeg med inspirasjonsbilder av brudebuketter!
(alle bildene er hentet ved forskjellige nettsøk)

Og ja, jeg elsker calaliljer, peoner og roser!

 


Skulle ønske at liljekonvallen fortsatt var å finne i skogen rett ved der jeg vokste opp når vi skal gifte oss, da ville jeg absolutt ha laget min egen bukett der i skogen! Men vi er nok et par mnd for seint ute i forhold til de nydelige blomstene der..

 

 

Q: HVA SYNES DU OM DISSE BUKETTENE?

Q: FANT DU NOEN FAVORITTER?

 

 

Signatur
Si din mening!


Nå skal jeg straks gjøre meg klar for jobb, men først skal jeg innom posten og hente gifteringen min!! Den har kommet, wee!! Gleder meg veldig, håper den er like fin som på bildet, og at den passer sammen med frierringen min :)

 

Morten har tanker og ønsker om sin ring, men har enda ikke funnet akkurat en slik han vil ha. Så da leter vi videre til han finner en ring han ønsker seg. Det er godt vi enda har litt tid til å lete! :)

Jeg bestilte ringen min her: Lamastone

Blir spennende å se om jeg kan anbefale denne siden videre til andre :)

white gold wedding rings

 

(.. og ikke disse heller..)

 

 

Q: VILLE DU HOLDT GIFTERINGENE LITT HEMMELIGE FRAM TIL BRYLLUPET?

 

 

Signatur
Si din mening!

 
Forrige søndag kom fotografen vi skal ha i bryllupet fra Mandal til Stavanger, og vi fikk tatt invitasjonsbilder! Vi var ute rundt herregården Ledaal i en times tid, og jeg gleder meg til å se flere bilder senere når det nærmer seg tiden for å sende ut invitasjonene :)

Fotografen heter Lisbeth Finsådal, og jeg synes hun tar fantastisk gode og stemningsfulle bilder. Når vi lette etter fotograf til bryllupet og fikk se hennes bilder, var det ikke tvil (hos meg iallefall) ;)
Hun har redigert og lagt ut et par av bildene hun tok av oss, så vi har fått en liten smakebit :)

Vil du også se? Se her: http://etglimtavtid.tumblr.com/ (bla litt nedover, under "with you")

 

Hjemmesiden hennes finner du her: http://www.lisbethfinsaadal.com

 

 

Q: HVA SYNES DU OM BILDENE?

 

 

 

Signatur
Si din mening!

 Vi skal så absolutt ha "Candy Bar" i bryllupet vårt, og jeg har funnet noen fine krukker til å ha sukkertøy, kjeks og sjokolader i! Fra før har jeg 4 åpne skåler på stett, og nå har jeg disse 4 også. De er kjøpt på Nille og Europris :)Disse rammene fra Ikea heter Söndrum, og er fantastisk lekre, og ikke minst romantiske med de små perlene på kantene. Jeg har enda flere av disse i alle 3 størrelsene lagret hos mine foreldre, men har gått til innkjøp av noen få til. Disse skal også pynte opp både på de runde middagsbordene og diverse andre steder i lokalet :)Disse dekktallerknene i sølv har jeg lenge tenkt på å få tak i til bryllupet, så jeg gikk til innkjøp av 10 stk når jeg kom over dem på Europris. Disse er fantastiske til å ha f.eks kubbelys på og annen pynt for å gjøre litt mer ut av det, og så søles det ikke stearin rett på bordene som man låner. Disse kan både brukes som senter for pynten på middagsbordene, og blir det ikke det, kan de brukes til dekorasjon ved kaffebordene og ellers i lokalet.


 

Signatur
Si din mening!

 
I det siste har jeg kjøpt en del fyrstikkesker, ikke de minste, men en mellomstørrelse. De koster 12,90,- for 3 stk på Kiwi eller Mega.. Disse skal jeg både bruke til å lage bordkort til bryllupet med, og til julekalendere, og kanskje noe mer :)Det ble en del fyrstikker da jeg hadde tømt de fleste av eskene, lurer på hva jeg skal gjøre med dem?? (Dette er ca halvparten av de jeg har til nå..)
Når det gjelder bordkortene til bryllupet har jeg enda ikke funnet et dekorark som jeg kan bruke som bakgrunn på disse. Samme fargetonen og helst samme dekorark skal brukes på både bordnummer, meny og programmer og slikt, og da må jeg finne "det perfekte arket", og butikken må helst ha en god del av arkene også..

Jeg har sjekket Panduro, og de har ikke særlig stort utvalg, så jeg tenkte meg ned på "Familieskatter" i Sandnes, for der vet jeg at de har mye større utvalg. Det er bare om de kan bestille inn et stort kvantum til meg da..

 

 

Q: HAR DU TIPS OM NETTSIDER MED BILLIGE DEKORARK?

 

 

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 6    Postet: 19.10.2011   Klokken: 22:41   Kategori: Kreativt

 
Dette flotte speilet med gullramme kjøpte jeg på loppemarked for et noen få uker siden for 30 kr. Jeg kjøpte spraylakk på biltema, og med veldig god hjelp fra min kjære forlovede ble den ren og pen, og som ny!!

Før.... og etter!Nå har vi et flott speil i gangen til leiligheten vår, og jeg er superfornøyd!

 

 

 

Q: HVA SYNES DU?

 

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 6    Postet: 19.10.2011   Klokken: 22:41   Kategori: Kreativt
  Kommentarer: 0    Postet: 19.10.2011   Klokken: 17:56   Kategori: Kreativt


Nå er det en god stund siden sist, det har vært hektiske dager. Jeg har hatt en stor oppgave å skrive på skolen, hatt behov for å legge fra meg en del ting, jobbet en del, fått slappet av en del, og så har jeg virkelig nytt de dagene jeg og Morten har hatt fri samtidig, og det har vært skjønt!

Men nå er jeg igang igjen med ting både innen bryllupsverdenen og hobbyverdenen, og snart er det tid for juleverdenen også! Jeg har så lyst til å strikke noe i tillegg når det virkerlig blåser og regner ute på kalde kvelder, og gjerne med tykt deilig garn! Jeg har tenkt på både hals, (et skjerf sydd sammen i endene), og puter! Tenk så stilig å kunne si at man har strikket sine egne puter, og for å si det sånn så trenger vi sårt noen flere puter i sofaen.. Men det må være et tykt garn som ikke stikker og som ikke loer så fort. Jeg har sett det flotte garnet Pickles Fat & Happy, men det koster 470,- per garnnøste! Så har du noen tips, si gjerne ifra!

Jeg er i gang med å lage en julekalender også! To be continued når det nærmer seg jul!

 

Q: HVA SLAGS GARN BURDE JEG BRUKE TIL PUTETREKK?

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 0    Postet: 19.10.2011   Klokken: 17:56   Kategori: Kreativt


Selv om jeg har funnet min perfekte brudekjole, klarer jeg ikke la være å bli fengslende betatt av andre brudekjoler jeg kommer over. Det er faktisk veldig få jeg synes er fine, men denne kolleksjonen som kommer ut i desember fra Mori Lee hadde flere kjoler jeg kunne ha falt for! Sjekk ut disse:

 

Denne kjolen har nesten alt. Hjerteformet stroppeløs overdel, a-linjeformet, romantisk, personlig og annerledes! Men jeg synes det ble litt for mye *bling* mellom skjørtet og overdelen når jeg blåste opp bildet og så detaljene. Kjolen ble nesten litt tredelt da synes jeg. Men blomstene og rysjene på skjørtet er aldeles nydelige!

 


To enkle og romantiske blondekjoler med markering av midjen med et bånd av perler på den ene, og med en dus rosa blomst på den andre. Men det blir litt for mye blonder nede mot kantene. Nesten som et blondegardin eller en duk.. Dette skjørtet blir litt for mye prinsesseaktig og ballroom for min del.. Men sjekk ut den overdelen! Liker den lille spennen som markerer midjen, og se så lekkert fjærne "skjuler" brystene i kjolen! Stilig! Men ikke helt my cup of tea.

Jeg er kjempefornøyd med brudekjolen jeg har hengende hjemme hos mine foreldre. Og jo mer jeg ser på andre kjoler, jo mer sikker blir jeg på at jeg har den perfekte kjolen til meg. Heldigvis :)

 

 

Q: HAR DU SETT 2012 KOLLEKSJONEN TIL MORI LEE?

Q: HVA SYNES DU OM DISSE KJOLENE?

 

 

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 19    Postet: 02.10.2011   Klokken: 16:17   Kategori: Interiør


I går var det hele 2 loppemarkeder på Madla som jeg fikk med meg før ettermiddagsskiftet på jobb. Jeg dro med meg noen venninner og bilen (heldigvis!), og vi fikk tak i flere skatter alle sammen! Etter en liten time måtte vi lesse av en haug med ting i garasjen vår før vi tok neste runde på skattejakten.

Dette var det jeg fikk med meg hjem i går:

 

Noen bøker, 5 kr stykketEt komplett og veldig pent brukt spill, 10 kr


Melodiboken, godt brukt og veldig slitt
Denne fikk jeg faktisk gratis siden den var så ødelagt!
Melodiene er typisk bedehussanger, og noen av sidene kan jeg fint stjele til å bruke på kort og annet kreativt. Arkene er ferdig slitt og gulnet; perfekt sjarm!

En kasse med Norgesglass, og nye originale Norge-ringer i en søt gammel eske!Perfekte til kreative løsninger, oppbevaring og bryllupspynt!

2 bilderammer som skal få et annet innhold med tiden. 5 kr stkEt fantastisk fint speil med gullramme! Dette skal selvfølgelig få en annen farge for så å pynte opp ved inngangen til leiligheten vår. 30 kr

 

 

Q: HVA SYNES DU OM SKATTENE?

 

 

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 19    Postet: 02.10.2011   Klokken: 16:17   Kategori: Interiør
 • Profilbilde 24, Stavanger
  Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg bor i Stavanger på 3. året, men kommer fra Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy!

 • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits