Nå er det 10 måneder igjen til vår store dag, og vi har allerede væt forlovet i 8 måneder, så det nærmer seg allerede halvveis i forberedelsestiden! Det er faktisk litt småskummelt, for vi har ikke fått gjort så veldig mye av alt som må gjøres. Vi er i gang, men enkelte ting er litt mer utfordrende å planlegge i veldig god tid. Men jeg har hodet fullt av mange ideer, det er bare det å bestemme seg..

 

Det vi har i boks til nå er:

 

Dato:  14 Juli 2012

Lokale: Et nydelig sted i Farsund

Kirke: Farsund Kirke

Prest: Sendt forespørsel

Forlovere: To av våre veldig gode venner

Toastmaster: En kompis av Morten

Gjesteliste: Omtrent 70 tilsammen

Fotograf: Ei dame fra Mandal

Kameramann: En kjempesnill slektning

Save The Dates: Ferdige, og sendt ut i sommer. Se HER for bilder og mal

Frisør: Booket i Lyngdal

Brudekjole: Kjøpt, og henger hos mamma og pappa. Se sneek peek HER

Sko: Fått av min tante fra Filippinene, håndlaget, og jeg pyntet dem med roser jeg lagde. Se HER, HER og HER

Slør: Fulgte med brudekjolen, enkelt og nydelig

Strømpebånd: Ferdig laget, men ikke pyntet. Se HER for en oppskrift

Tema: Romantisk og Vintage

Farger: Ivory, lilla og grå/sølv

 

 

Det som står øverst på listen fra nå av er:

 

Ønskeliste: Vi må finne ut hva vi ønsker oss før vi sender ut invitasjoner

Rammer: Rundt dagen, når ting skal skje. Det må vi ha med i invitasjonene

Invitasjonsbilder: Skal bli tatt i oktober en gang

Invitasjoner: Må lages, skrives og sendes

Ringer: Vi må finne noen vi liker, og bestille. Ofte flere måneders leveringstid

Dress: Morten må ha en finstas til den store dagen

 

 

 

Q: ER DET NOE ANNET VI HAR GLEMT

AV DET SOM MÅ GJØRES SÅ TIDLIG SOM MULIG?

 

 

 

Signatur
Si din mening!


Etter å ha hatt X antall mareritter der jeg står på kirketrappa og skoene jeg skal bruke ikke er ferdige, satte jeg meg ned en dag for å få dem unnagjort. Og det var deilig! Jeg har hatt skoene og rosene i bokser på gjesterommet i en god del uker nå, og etter at jeg ble ferdige med skoene har jeg faktisk ikke hatt fæle drømmer om dem! Flott! Det betyr vel kanskje at jo fortere jeg blir ferdig med alt til bryllupet, jo færre mareritt? Kanskje vi bare skulle giftet oss i en fei for å bli ferdig med marerittene? ;)

Fortsatt klarer jeg ikke bestemme meg for hvilket par jeg skal bruke til hva. Nå tenker jeg å bruke begge parene, de ivory i kirka, og de lilla til fotografering og litt utover kvelden. Så kan jeg bytte når jeg vil. De lilla hadde jeg tenkt skulle være et innslag til fargetemaet vårt, og det kan se tøft ut med lilla sko på bilder, men samtidig synes jeg de ivory skoene ble nydelige også! Hjelp! Luksusproblem ;)

 

 

 

 

Q: HVA SYNES DU OM BRUDESKOENE MINE?

Q: HVILKE SKO BURDE JEG BRUKE TIL HVA?

 

 

 

Signatur
Si din mening!

 


Jeg kribler etter å komme meg på premieren på denne filmen! På en side synes jeg at jeg er litt for voksen til å være fan av bøker og filmer, men jeg klarer ikke la være. Denne serien er den eneste som har festet seg så godt at jeg kan se filmene om og om igjen, og ikke minst lese bøkene flere ganger! Og siden jeg skal gifte meg til sommeren kommer jeg til å sitte klar med notatblokka mens jeg ser denne filmen igjen og igjen og rable ned tips til bryllupet vårt! GLEDER MEG VILT!!

 

 

Q: NOEN ANDRE HÅPLØSE TWILIGHTFAN SOM KRIBLER OG GLEDER SEG?

 

 

Signatur
Si din mening!


Det er enda 10 mnd til bryllupet vårt, men jeg har fra dag én hatt irriterende drømmer og mareritt om bryllupet periodevis! Som regel kommer drømmene etter en periode der jeg har vært litt mer fokusert på bryllupet enn vanlig, og da følger den neste uken med drømmer iallefall annenhver natt, og av og til hver natt etterhverandre.

Det som går igjen i drømmene er at jeg har glemt noe. I begynnelsen var det en gjenganger at lokalet ikke var det samme, at jeg hadde fått feil kjole, at noen hadde glemt å sminke meg og fikse håret mitt. En gang hadde ingen pytet lokalet i det hele tatt, og det var ingen struktur og ingen feststemning. Men aller verst var den gangen bare halve familien kom, og de trodde det var en bursdag..

 

5985499388_47fe55dff3_z_large

 

For et par uker siden drømte jeg igjen og igjen at jeg stod klar på kirketrappa og at jeg hadde glemt å gjøre ferdig skoene og strømpebåndet. Skoene skulle jeg lage pynt til som jeg skulle lime på, og strømpebåndet skulle jeg også lage fra bunnen av. Så en ledig dag satte jeg meg ned og gjorde iallefall skoene ferdig. Etter det har jeg ikke drømt om at de ikke er ferdige, bare at jeg ikke finner dem..

Denne siste uken har jeg også drømt at jeg har glemt strømpebukse, smykker, og å fikse skyss til kirken. Så i natt syklet jeg i kjolen, og kom svett ned til kirken med flokete hår og rennende sminke.. Og den verste drømmen så langt hadde jeg natt til i går. Brudgommen hadde blitt byttet ut, og alle prøvde å overtale meg til å gjennomføre vielsen likevel. Det endte med at jeg stod over, heldigvis, men alt jeg bekymret meg for var at vielsen da måtte skje sommeren 2013 istedenfor sommeren 2012, og det passet meg ikke så bra. Gjestene og min egentlige forlovede tenkte jeg ikke så mye på.

Jeg håper virkelig det blir færre drømmer etterhvert som det nærmer seg bryllupet, men jeg tviler egentlig på det. Jeg bruker altfor mye energi til å bekymre meg om og å tenke på bryllupet i våken tilstand også. Men litt har jeg lært av disse drømmene. Jeg skal legge alt klart i bunker og esker flere dager i forveien, og iallefall alt jeg skal ha på meg og med meg hele dagen. Jeg skal passe på at alt er ferdig organisert, og at alle som skal få oppgaver vet hva de skal gjøre og når. Jeg må ha kontroll på alt for at jeg skal slippe å bekymre meg selve dagen.

God planlegging bør gjøre susen!

 

 

DRØMMER DU OGSÅ MYE?

 

 

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 6    Postet: 14.09.2011   Klokken: 22:22   Kategori: Shopping


ENDELIG har cden jeg bestilte for iallefall en måned siden kommet i posten fra CDON.
En av mine kristne favorittartister, Rebecca St James kom ut med ny cd tidligere i år, og først for en liten stund siden fikk jeg det med meg, men nå har jeg endelig fått cden i hus.

Flere nydelige sanger som fester seg med en gang, "I Will Praise You" heter den. Anbefales!

 

 

 

Q: HØRER DU PÅ REBECCA ST JAMES?

 

 

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 6    Postet: 14.09.2011   Klokken: 22:22   Kategori: Shopping
  Kommentarer: 5    Postet: 12.09.2011   Klokken: 23:13   Kategori: Hverdagsliv


Deilig med en kopp kakao foran tven med varme pledd en liten stund etter jobb før leggeid.
 

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 5    Postet: 12.09.2011   Klokken: 23:13   Kategori: Hverdagsliv
  Kommentarer: 5    Postet: 12.09.2011   Klokken: 14:21   Kategori: Interiør


Lyng er så utrolig koselig og gir en herlig høststemning i leiligheten! Jeg fant lyng med en skikkelig dyp lillafarge til å ha inne, og noen som er litt lysere rosa til å ha utenfor, og de pynter skikkelig opp! Alt jeg mangler nå er flere puter og tepper i sofaen, levende lys og en peis istedetfor tven!
 

 


Disse fine "blomsterpottene" fant jeg faktisk på et loppemarked her i Stavanger for en uke siden. Disse grå metallbøttene synes jeg passet veldig godt sammen med lyngen, både ute og inne. Det gav et litt mer røft utseende. Liker det!
Disse to har jeg utenfor ytterdøra.Q: HVA SYNES DU?
Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 5    Postet: 12.09.2011   Klokken: 14:21   Kategori: Interiør
  Kommentarer: 5    Postet: 11.09.2011   Klokken: 13:10   Kategori: Interiør


Enda et par fine funn på loppemarkeder jeg har vært på i det siste. Alt som trengtes var en god vask og nye telys, og vips så fikk jeg noe nytt til høststemningen i stua for noen få kroner. Gleder meg til mørke høstkvelder med disse lysestakene i stua!

 
 

 

 

Q: HVA SYNES DU OM LYSESTAKENE?

 

 

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 5    Postet: 11.09.2011   Klokken: 13:10   Kategori: Interiør
 • Profilbilde 24, Stavanger
  Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg bor i Stavanger på 3. året, men kommer fra Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy!

 • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits