Kommentarer: 12    Postet: 31.08.2011   Klokken: 14:34   Kategori: Kreativt


Nå har vi endelig fått noen gardiner i den nye leiligheten. Disse fant jeg på Ikea etter å ha trålet hele Kvadrat med Marit uten hell. Men de viste seg jo å være altfor lange, så jeg målte, tegnet, klippet og lappet dem sammen igjen, og hang dem til slutt opp på gardinstangen med en passelig lengde. Vi har sofaen stående helt inntil vinduene pga plassen, så de kunne ikke være like lange som jeg kunne ønsket, men det duger fint!

Det fulgte med grå gardinbånd, men nå har jeg kun brukt noen remser med hvite blonder til å holde gardinene sammen. Det ble en søt og romantisk kontrast synes jeg. Restene av gardinene tenkte jeg å prøve å sy putetrekk av for så å kanskje dekorere dem mer etterpå. Gardinstoffet er nokså tykt, så jeg tror ikke stoffet på putene blir gjennomsiktig.


 

 

 

Q: HVA SYNES DU OM GARDINENE?

Q: HAR DU EN GREI OPPSKRIFT PÅ Å SY PUTETREKK?

 

 

Signatur
Si din mening!
    Kommentarer: 12    Postet: 31.08.2011   Klokken: 14:34   Kategori: Kreativt
    Kommentarer: 14    Postet: 24.08.2011   Klokken: 17:26   Kategori: Kreativt


I sommer har jeg vært på et par loppemarkeder, og jeg har funnet noen fine skatter. Noen har jeg tatt i bruk, og noen skal jeg fikse litt mer på senere.

Under kan du se bilder av en lysestake jeg fant. Den var full av stearin og diverse annet, så jeg hadde den i oppvaskmaskinen på gryteprogram, og vips så var den så fin at den ikke trengte det strøket med maling likevel! Jeg vurderer å spraymale den svart, men jeg får se hva det blir til senere. Jeg fant 2 dekorasjonsringer til lange stearinlys, tok av plastpynten som ser ut som diamanter, vasket og hang dem på den andre lysestaken. Fikk tak i lys grå kubbelys, og vips så fikk spisebordet vårt en oppgradering!

  

 

Q: HVA SYNES DU OM LYSESTAKEN?

Q: IVORY ELLER SVART?

 

 

Signatur
Si din mening!
    Kommentarer: 14    Postet: 24.08.2011   Klokken: 17:26   Kategori: Kreativt


Jeg ble spurt om å legge ut malen jeg brukte til Save The Datene våre, og etter noe leting fant jeg til slutt siden der jeg lånte ideen fra, med link til malen sammen med litt andre tips!!


CHECK IT OUT!! 

 

Q: KOMMER DU TIL Å BRUKE DENNE MALEN?

 

 

Signatur
Si din mening!
  • Profilbilde 24, Stavanger
    Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg bor i Stavanger på 3. året, men kommer fra Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy!

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits