Kommentarer: 3    Postet: 30.08.2010   Klokken: 23:41   Kategori: Shopping
I dag var vi innom skobutikken hvor jeg på lørdag til slutt fant et par fine sko jeg kan bruke i bryllupet. Jeg har tenkt og tenkt i løpet av helgen, og når jeg var i butikken prøvde jeg dem en siste gang før jeg bestemte meg. Og både jeg og Morten ble enige, de skulle bli med meg hjem!

Jeg har prøvd å gå litt med dem hjemme for å gå dem inn, og jeg kjenner at jeg blir litt småøm i tærne etterhvert, men det blir jeg vant til, og det blir bedre når jeg har brukt dem litt. Det er jo helt nye sko, med hæler, og beina mine er vant til komfort. Men øvelse gjør mester :) Og ikke bare jeg, men Morten kom også hjem med nye pensko, så nå får begge 2 pene ben i bryllupet!

Se så søte og elegante de er!!

HVA SYNES DU?


Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 3    Postet: 30.08.2010   Klokken: 23:41   Kategori: Shopping
  Kommentarer: 1    Postet: 30.08.2010   Klokken: 14:12   Kategori: Hverdagsliv
Ble inspirert av innlegget til tiriltutta.blogg.no og ville skrive en slik høstliste selv!JEG ELSKER HØSTEN FORDI:


 • Jeg kan fornye garderoben min med god samvittighet, fordi det er en ny årstid og jeg har lite å bruke fra forrgige sesong fordi trendene skifter.
 • I tillegg kommer det nye fine klær i butikkene hver sesong som jeg kan sikle på og kjøpe! Hvem kan vel gå å fryse i sommerklær når det er høst??
 • Særlig denne høstmoten liker jeg, men stramme bukser, oversized gensere og tøfffe sko!! Gleder meg :)
 • Jeg kan sminke meg i mørke farger uten at det blir altformye, og nye høstkolleksjoner innen sminke kommer i butikkene!! Løp og kjøp!!
 • Jeg kan sitte inne hele dagen uten at noen vil synes det er rart.
 • Jeg kan sitte i sofaen eller ligge i senga og høre på det koselige og søvndyssende regnet utenfor.
 • Jeg kan sitte og se på film etter film, eller episode etter spisode av favorittene mine på TV fordi det ikke er så mye å gjøre ute.
 • Jeg kan bruke alle teppene og putene og koseklærne jeg vil, uten at det blir for varmt.
 • Jeg kan begynne å strikke igjen uten å få rare blikk.
 • Jeg kan gå tur i skog og hei uten å svette meg ihjel, og bare ha det koselig.
 • Jeg kan ta mange stilige bilder ute i høstnaturen!
 • Jeg kan endelig ha på meg gode varme store myke sokker og votter og gensere igjen!
 • Jeg kan smyge meg enda nærmere kjæresten i alle situasjoner uten at han kan klage på at det irriterer, for jeg er faktisk kald og trenger faktisk kos!
 • Sesongstart på nye TVserier!
 • Jeg kan iallefall drømme om å reise til syden og kose meg om jeg ikke har råd, fordi solen er borte her hjemme.
 • Jeg kan drikke kakao eller te under et pledd i sofaen, hver dag.
 • Jeg kan kjøpe herlige strikkede kosegensere til kjæresten min så han ikke skal fryse!
 • Jeg kan pynte leiligheten vår i litt mer varme høstfarger uten å måtte forklare meg så veldig.
 • Jeg kan sette meg ned med en god bok i flere timer under et teppe, eller en studiebok for å være litt fornuftig.
 • Jeg kan lage mat, bake boller og brød og kaker inne mens vinden hyer utenfor. Det er koselig det!
 • Jeg kan bli lenge i senga hvis jeg vil, forkjølelse herjer jo rundt? OG det er kaldt å stå opp.
 • Jeg kan endelig gå med litt store gode gensere der jeg kan slippe å holde inne magen når jeg nettopp har spist en svær middag! Hehe!
 • Jeg kan gå rundt med den bleike brunfargen min uten å bry meg, for det er jo høst! Hvem er brun da??
 • Jeg får mer innetid med kjæresten til å kose og slappe av.
 • Jeg kan begynne å bruke stearinlys igjen!

 

Autumn Road

 

Vince Cashmere-blend oversized sweater - Alex Monroe


 

candles

 


Til nå trodde jeg at sommeren var min favorittårstid, men jeg kunne aldri ha funnet på så mange punkter om den, så jeg tror jammen ta at høsten er den nye favoritten!


LIKER DU HØSTEN??

 

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 1    Postet: 30.08.2010   Klokken: 14:12   Kategori: Hverdagsliv
  Kommentarer: 16    Postet: 29.08.2010   Klokken: 22:17   Kategori: Hverdagsliv

Her er en liten smakebit av antrekkene vi skal ha på oss i bryllupet i september.
Scroll og si hva du synes!

Jeg klarte ikke å få fram den virkelige fargen på bildene, verken med eller uten blitz, men det får heller bare være. På bryllupsbildene blir det sikkert enda bedre, mer sollys :)


Brosjen kjøpte jeg på Glitter.  Det var kun drapering i livet på kjolen fra før, og de som jobbet på Agape anbefalte å kjøpe en brosje til å feste der for å gi enda mer oppmerksomhet til det området. Dette var den eneste brosjen jeg fant som ikke var hjerteformet, men den passet igrunnen ganske bra synes jeg!

Eneste jeg må forandre litt på er den lange snoren som snører kjolen sammen, den blir altfor lang siden jeg må ha den nesten helt stram for at den skal passe, og da synes båndene nedforbi skjørtekanten.. De må klippes og sys litt på rett og slett. Og så må jeg gå til innkjøp av en ny stroppløs bh med litt mer støtte og innlegg for at kjolen holder seg oppe lettere. Den har en liten tendens til å sige litt ned, så kanskje jeg må prøve å stramme den litt til i tillegg.


Slipset sammen med kjolen og sjalet, bare for å vise at endelig fant vi et som passet! :D

Med blitz

 

Uten blitz
(Den egentlige fargen er et sted midt mellom disse 2 bildene..)
Kjolen, dressen og slipset

(skjorte er ikke valgt ennå, og dressen er smalstripete, selv om det ikke synes så godt..)
Har du forslag til farge på skjorten?
Klassisk hvit, grå, hvit med tynne grå striper, eller andre forslag?HVA SYNES DU?


Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 16    Postet: 29.08.2010   Klokken: 22:17   Kategori: Hverdagsliv
  Kommentarer: 5    Postet: 29.08.2010   Klokken: 01:42   Kategori: Shopping
I dag var vi enda en tur på både Kvadrat og Madlasenteret for å se om vi fant de siste tingene som vi trenger før vi er klar for bryllup! Og nei, vi er nok bare gjester denne gangen ;)

Vi fant heldigvis SLIPS til Morten som matcher kjolen min, til slutt, etter å ha sett i alle butikker som hadde slips. Jeg var fast bestemt på at han skulle matche kjolen min litt, og dermed gikk vi på jakt. Den siste butikken som vi så i hadde heldigvis en nyanse så nærme at man ikke ser den tinye forskjellen om det er noen cm avstand fra kjolen og slipset. Så jeg er iallefall storfornøyd! Jeg kommer ikke til å kline meg inntil slipset hans hele dagen/kvelden likevel, så da går det nok greit :)
(Bilde kommer i morgen sammen med kjolen!!)


Plain Purple Pure Silk Tie


Vi fant også, ENDELIG, SKO som jeg kan bruke til kjolen! Aller siste skobutikk på Kvadrat, gjemt litt vekk i den ene enden av senteret, der fant jeg noen jeg kan bruke.
Det er nemlig alltid noen problemer som kommer opp når jeg skal kjøpe sko..:

 1. Problemet er for det første at skoene måtte passe til kjolen, som er lilla, og derfor valgte jeg heller svarte sko enn å gå med glitter og sølv og stas som jeg ellers ikke ville ha bruk for.
 2. For det andre må de være såpass fine at jeg kan bruke dem til et bryllup, og at de står i stil til selve kjolen, som er ganske "finslig" av seg.
 3. For det tredje så ville jeg ha de lukket framme så de ikke ble som sandaler, for slike pensko har jeg mange av, og jeg ville selvfølgelig brukt et av de parene om det ikke var for den begynnende høsten, og om jeg ikke ville begynne å fryse på beina av bare å sitte stille.
 4. Og for det fjerde, så måtte det ikke være stropper rundt ankelen eller annen pynt som kom i veien for tattoveringen jeg har på det høyre beinet. Det ville bare sett stygt ut når jeg skal vise så mye av beina. Og når jeg først kommer til å vise den fram, så bør det se bra ut mener nå jeg.
Jepp.. Så du kan jo tenke deg hvor kritisk jeg var når jeg hadde sett meg litt om i alle skobutikkene på begge sentrene? Og det er jo ikke de som jobber der sin feil at de har fått inn for det meste boots og støvletter og andre "tunge" sko for høstsesongen, mens jeg går og leter etter pensko til høstbryllup med alle de kriterier jeg har.. Og et siste punkt, jeg har jobbet i skobutikk selv, så jeg har litt peiling på hvordan en god sko skal være, og da sier det seg selv at, ja, da er jeg kritisk. OG, ikke minst, så har jeg litt store og breie bein i tillegg..

MEN jeg fant da altså noen! De er lagt av til mandag så jeg kan tenke meg litt om, for de var ikke særlig gode for beina, og koster 699.. Men på den annen side så kan jeg bruke dem ved flere anledninger, for de er såpass elegante og hverdagslige samtidig at de passer til tighte dongeribukser og en spicy topp til en fancy kveld ;)


(Fargene på/til kjolen min..)


Bilde kommer på mandag sammen med kjole, dress og slips, hvis de blir med meg hjem, men her er en smakebit!

Hvis du mikser formen på den første skoen med blomsten på den andre, altså setter blomsten fra den andre skoen der den flate blomsten på den første skoen er, så har du ca disse skoene jeg fant. Ingen stropper eller bånd, ikke overpyntet, men elegant, og ingen tær!
Black diamante flower embellished pointed court shoe - DebutSko til Morten skulle vi visstnok ta litt på sikt, han mente at 3 uker var god tid, så det får vi nå se på;) Jeg fant også drømmeveska i passe stor størrelse til mobil, sminke og litt til, og med 3 helt like blomster på som på skoene, MEN de hadde den kun i grått!! Mørk, tydelig grått, og flere farger kan jeg da ikke matche? Nå har jeg allerede lys lilla, mørke lilla og svart. Da kan jeg ikke komme med en fjerde farge i mørk grå vel! Æsj..


HVA SYNES DU??
Kan jeg bruke slike sko til et høstbryllup, eller har du andre gode ideer??Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 5    Postet: 29.08.2010   Klokken: 01:42   Kategori: Shopping
  Kommentarer: 1    Postet: 26.08.2010   Klokken: 12:22   Kategori: Personlig
Se det ja! I dag våknet jeg kl 11 etter en god og lang natt med mange rare drømmer. Herlig igrunnen å få sove noen timer ekstra iblant. Morten gikk "tidlig" på jobb, kommer nok ikke hjem før om 12 timer til, men jeg skal også på jobb i ettermiddag, så da er ikke det noe stress. Annet enn at jeg må ta sykkelen fatt når det regner, uten å eie noen form for regntøy.. Jaja.

I går når Morten skulle hjem fra jobb hadde han selvfølgelig glemt å skru av lysene på bilen, så batteriet var tomt, men han fikk starthjelp av noen snille dansker, heldigvis. Og nå i dag når han skulle gå var fortsatt ikke batteriene nok oppladet til at han kunne klare å starte, så jeg måtte gå ut og være med å dytte bilen opp en bakke i regnet så han kunne trille den i gang. Håper han parkerer ved en bakke når han kommer til jobb så han kan komme seg hjem igjen.. Surt å sitte stuck i byen etter at de fleste bussene for lengst har sluttet å gå..

Så nå skal jeg straks ta en etterlengtet dusj, lese litt, mulig ta en tur på jokeren nedi gata og kjøpe litt melk, hvis det ikke regner så sinnsykt, og så skal jeg på jobb i ettermiddag. Aller mest har jeg lyst til å bare krype inn under et teppe i sofaen og sitte her og lese til Morten kommer hjem, men det funker jo ikke sånn. Av og til må jeg jo gjøre ting jeg ikke har lyst til. Som i dag er å gå på jobb. Stress..

Men en annen ting, som noen kanskje vet, så har jeg 0 luktesans.. Den forsvant for 2 år siden nå ca? (dere kan lese mer om det her hvis dere er interesserte..) Iallefall så gikk jeg rundt med en rar smak av gummi, kanskje litt brent gummi i munnen i hele går! Det har skjedd før, og en lege har konstatert at han kjenner til det, men det var over et år siden jeg har kjent det før. Og da varte det heldigvis bare i et par dager. Men uansett hva jeg spiste og hvor mange tyggiser jeg stappet i munnen, så tok det bare noen sekunder før den samme smaken var tilbake. Ikke særlig delikat nei. Og så er det bare en fantomsmak. Det er faktisk litt irriterende når jeg går rundt med en vond smak i munnen uten at jeg kan gjøre noe med det. Æsj. Merker ikke fullt så mye til det i dag, så håper det er over, for denne gangen iallefall.


HVA SKAL DU I DAG?
VET DU OM ANDRE SOM HAR MISTET LUKTESANSEN?
Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 1    Postet: 26.08.2010   Klokken: 12:22   Kategori: Personlig
  Kommentarer: 11    Postet: 16.08.2010   Klokken: 22:28   Kategori: Sminke
Se hva jeg fikk i bytte mot en hentelapp på posten etter jobb i dag!
VAKKER, er den ikke?
Denne boka har jeg ønsket meg lenge, og til slutt bestilte jeg den. Den har innledende kapitler om kosmetikkens historie, hudpleie, fargelære, lys og skygge, utstyr og hygiene. Kaptiler som gir tips og triks til hvordan man både sminker ansikt, bryn, øyne, falske øyevipperlepper og kinn, men har også kapitler om naturlig sminke, partysminke, sminke for voksne kvinner, brudesminke, sminke til fargede, til fashionshow og til fotografering.
Den har mange inspirerende bilder og innføring i metoder med bilder og forklaring step by step.

Knallbra! Denne blir min nye lesing ved siden av pensumet denne høsten!

HAR DU LEST DENNE?
HVA SYNES DU?

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 11    Postet: 16.08.2010   Klokken: 22:28   Kategori: Sminke
  Kommentarer: 2    Postet: 15.08.2010   Klokken: 18:15   Kategori: Shopping
Vi skulle bare inn og kikke, Charlotte og jeg. Vi skal snart i bryllup til min kusine Marie, og da måtte vi begynne å jakte på passende kjoler når hun først var her på besøk i Stavanger. Planen var å gå på Kvadrat og finne de perfekte kjolene til en litt billigere penge etterpå, men bare for gøy skulle vi prøve noen kjoler på Agape først. Vi hadde ingen planer om å kjøpe kjoler der pga prisene, fattige studenter som vi er. Men det gikk absolutt ikke som planlagt!!

Vi kom begge hjem med en pose som denne her:
Vi fant altså hver vår kjole til bryllupet til en ikke så altfor gal pris! Charlotte falt for en blå, og jeg for en lys lilla. Men her kommer det ikke noe bilde av hele kjolene, bare smakebiter for øyeblikket! (For nei Marie, du får ikke se kjolene riktig ennå :P, og en av dem må sys litt på før den er helt finito.)

HVA SYNES DU OM FARGENE/MØNSTRENE?
HAR DU KJØPT KLJOLE PÅ AGAPE NOEN GANG?


Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 2    Postet: 15.08.2010   Klokken: 18:15   Kategori: Shopping
  Kommentarer: 30    Postet: 08.08.2010   Klokken: 16:42   Kategori: Sminke
Jeg har en enkel skrivebok som jeg har forandret til en sminkebok med tips og triks som jeg har funnet i forskjellige magasiner og på nettet. Jeg klipper og limer og lager et lite bibliotek som inspirerer meg til å prøve ut nye sminkemetoder, farger og sammensetninger.


Den inneholder ikke bilder av sminke jeg har gjort selv, ingen bilder av meg selv om min sminke, men det er mulig at jeg lager en slik bok på sikt. Denne tar jeg fram når jeg vil prøve noe annet enn de vanlige strøkene foran speilen, når jeg skal sminke andre, eller når jeg bare vil kose meg med litt lesestoff.

Jeg har brukt de fleste av bladene jeg abonnerer på eller har kjøpt i butikken, klippet ut det mest interessante, og samlet det i denne boka, slik at jeg slipper å ha høye stabler med blader som jeg ikke kommer til å lese igjen, foruten de få sidene som jeg nå klipper ut. Dette synes iallefall jeg er en genial idé, og det fungerer veldig bra for meg:)

Nå begynner forøvrig boka å bli temmelig full, men jeg håper den overlever fra til desember, for da har jeg hele 2010 i en og samme bok, så får jeg heller lage en ny for 2011.Under er det bilder av hvordan boka ser ut ( bl.a. den kjedelige framsida jeg enda ikke har gjort noe med), hvor tykk den er, og så noen sneek peek av innholdet. Håper dere liker den så godt som jeg!
Tykkelsen og framsidenTips og triks og "lookguide"
Hudtoner og passende fargerFoundation og rouge-guideHårtips og frisyrerGuide til å sminke øynene etter din øyefasongGuide til hjemmelaget hudpleieNye sminkeprodukter og fargerTrendfarger"Lookguider"Øyebrynsguide og hårguideTrender og sminkeverktøyLookguider med personlige kommentarer


HVA SYNES DU?


Jeg tenkte at jeg kunne begynne å lage innlegg med tips og triks som jeg har samlet i denne boka så langt, men jeg må vite om det er noen som vil lese det i tilfellet. I så fall si fra! Er det flere som vil det, skal jeg vurdere det sterkt!

VIL DU LESE FLERE TIPS OG TRIKS FRA SMINKEBOKEN MIN??
Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 30    Postet: 08.08.2010   Klokken: 16:42   Kategori: Sminke
 • Profilbilde 24, Stavanger
  Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg bor i Stavanger på 3. året, men kommer fra Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy!

 • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits