Kommentarer: 10    Postet: 30.07.2012   Klokken: 20:02   Kategori: Bryllupet <3


Det heter jo at den som venter på noe godt, ikke venter forgjeves!


Det er en del ting som må ordnes i etterkant av et bryllup. Takkekort, bildeinnsamling og rydding og sortering av både pynt og gaver er bare noe av alt vi har og pusle med framover.

Og så er det alle de små prosjektene mine i tillegg. Gøre ferdig gjesteboken, lage album fra bryllupsdagen og bryllupsreisen, og selvfølgelig skal jeg prøve å gå gjennom alt av detaljer fra dagen her på bloggen. Så jeg har nok å henge fingrene i i tillegg til at jobb og skole er like rundt hjørnet igjen. Men jeg gleder meg! Bare ha litt tålmodighet med meg :)

 

Enn så lenge kan jeg vise dere enda et par glimt fra fotografen vår Lisbeth Finsådal som hun har lagt ut på sin facebook side:

 

Ps: Hvis DU sitter på noen bilder fra bryllupet vårt som ikke ble kopiert samme kvelden, hadde vi blitt kjempeglade for å få kopier! :)

 

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 10    Postet: 30.07.2012   Klokken: 20:02   Kategori: Bryllupet <3
  Kommentarer: 8    Postet: 29.07.2012   Klokken: 19:37   Kategori: Bryllupsreisen


Vi har nå kommet hjem fra en fantastisk opplevelsestur av en bryllupsreise i Italia!

Dagene ble brukt både i Venezia, Roma og på Sicilia. Vi har blant annet sett flotte bygninger, kjørt gjennom vakkert og variert landskap, besøkt romantiske fjellandsbyer og spist mye pizza og pasta!
Enda har vi nok ikke landet helt, verken etter turen eller etter bryllupet, men sånn etterhvert vil det nok komme flere små og store smakebiter fra selve bryllupsdagen og turen her på bloggen!

 

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 8    Postet: 29.07.2012   Klokken: 19:37   Kategori: Bryllupsreisen
  Kommentarer: 17    Postet: 16.07.2012   Klokken: 04:04   Kategori: Bryllupet <3


Vi hadde en MAGISK dag på lørdag!
Tusen takk til all familie og alle venner som var med å gjøre dagen uforglemmelig!

 


Et STORT lite glimt fra den nydelige fotografen vår Lisbeth Finsådal!

 

 

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 17    Postet: 16.07.2012   Klokken: 04:04   Kategori: Bryllupet <3

 

Om et døgn sliter jeg sikkert med å få sove. Om et døgn tenker jeg nok igjennom alt som er gjort og ikke gjort. Om et døgn sitter jeg sikkert med en haug blandede følelser. Om et døgn er det helt sikkert en sommerfuglstorm i magen min!

I morgen er det siste innspurt før den store dagen. Jeg skal sove hjemme hos mine foreldre, på rommet til den yngste søsteren min. I en fremmed seng.
Håper virkelig jeg får sove, for det trenger jeg!

Nå tror jeg det meste er i boks. I morgen skal vi pynte lokalet på kvelden, og jeg skal fikse neglene. Talen og spillelisten må jeg også bli ferdig med. Men utenom det så tror jeg det meste er ferdig! Faktisk!! Det hadde jeg aldri trodd at jeg kunne si, dagen før dagen før dagen. Det som ikke er gjort til nå, får vi nok ikke gjort så veldig mye mer med i morgen heller, så da får det bare være. Det folk ikke vet at vi mangler, legger de heller ikke merke til!

Så lenge jeg husker kleenex, sko og vannfast maskara skal det meste gå bra!!

 

Kommer snart sterkt tilbake som fru! <3

 

Signatur
Si din mening!


Nå er det kun 5 dager igjen til vi er gift og festen er godt igang!

I dag hadde jeg prøvetime hos frisøren der vi kun snakket om hvordan jeg ville ha det, og så hadde vi et møte med presten i ettermiddag. Vi gikk da gjennom alt som skal skje i kirka, og øvde litt på å knele, si ja, og sitte og stå på riktige steder, sammen med forlovere og min pappa. Tror det kommer til å gå veldig bra!

Jeg var også innom blomsterbutikken og gjorde de siste bestillingene. Forrige helg var jeg innom der og leverte fra meg litt blonder og en brosje som skal bli brukt til brudebuketten. Da får jeg med både blue, borrowed og old på et og samme sted!

 


 

Disse siste dagene går det i ett, så det er ikke sikkert jeg klarer å oppdatere noe særlig mer før i etterkant av dagen. Men bilder kommer! Og jeg er kjempeglad for at vi fikk lov til å komme hjem denne siste uka og få hjelp til alt mulig av familie og venner. Det setter vi stor pris på!

 

Signatur
Si din mening!


er det bare ei uke igjen til vår store dag! Tiden FLYR!!

Det har vært veldig mye fram og tilbake med skoene jeg skal bruke i bryllupet vårt!

Det startet med et par lilla par som tanten min fikk laget på Filippnene til meg i fjor, til noen andre lilla jeg kjøpte på ebay, og nå har jeg landet på tredje par lilla sko som jeg ikke bytter ut flere ganger!

På det første paret er det hælen som rett og slett gir etter når jeg trår på foten, og jeg tror det er hælen som er litt galt plassert, eller at de rett og slett ikke tåler tyngden min. Skopar nummer to viste seg å bli for store når jeg hadde strømper på, jeg sklir rett ut av dem. Og har jeg i en såle blir de altfor trange. Skopar nummer tre er kjøpt på en brudesalong, og farget etter den lillafargen jeg selv ville ha! De er også littegranne lavere enn de andre, så da blir jeg ikke særlig høyere enn min kjære likevel :) Kjolen kommer nok til å slepe litt, men med underskjørtet tråkker jeg iallefall ikke på den.


 

Det er veldig synd at jeg ikke kan bruke de første skoene jeg fikk, så jeg kommer til å ta dem med meg hjem, og muligens ta noen av bildene med dem på. Da får jeg iallefall brukt dem på bilder, istedet for å bytte dem helt ut, selv om jeg ikke kan gå på dem noe særlig. De kan iallefall stå fint til pynt i ettertid!

Men jeg er likevel kjempeforelsket i de aller nyeste lilla skoene mine. De ble fantastisk flotte, og i akkurat rtiktig farge! Hele skoene viser jeg i etterkant, men over er det iallefall et sneek peek!

 

Og så har jeg kjøpt inn et must for å gå i et bryllup i sommer; gnagsårplaster for høye hæler! Disse skal jeg ha i nødkitet mitt som forloveren skal ha ansvaret for. :)

 

 

Signatur
Si din mening!


"Bakgrunnen for morgengaven var at brudgommen skulle gi en gave til bruden morgenen etter bryllupet. Opprinnelig var dette ment som en livsforsikring til bruden, i tilfelle det skulle skje noe med ektemannen.

De færreste brudgommer i dag, kan gi bort en morgengave som tilsvarer en verdi som i en livsforsikring, men det er da allikevel lov å gi en ekstra liten ting som betyr noe helt spesielt!

I dag er det også blitt svært vanlig at bruden også gir brudgommen en morgengave. Morgengavene kan gjerne være noe personlig som for eksempel en klokke, pent undertøy, et smykke som for eksempel armbånd, et bilde av deg selv, eller noe helt annet som du tror han vil like."  - Bryllupsvenner.no

 

Gavenes historie


Vi har bestemt oss for å gi hverandre en morgengave morgenen etter, som en bryllupsgave til hverandre. Jeg synes det var viktig at det vi skulle gi til hverandre var noe som varte. Kanskje ikke en mobiltelefon eller noe annet som lett ville bli skiftet ut etter måneder eller år, heller opplevelser eller materielle ting som kan vare resten av livet, og som ikke forsvinner eller blir byttet ut. Vi ble også enige om et omtrentlig beløp, og prøvde å holde oss til det.

Jeg vil ikke røpe noenting her på bloggen enda, for jeg vet at min kjære er en fast leser! Men jeg er veldig spent på om han vil like det jeg skal gi ham, og han har sagt at han er spent på om jeg vil like det han skal gi meg også. Etter en fantastisk og spennende dag, skal vi starte første dag som gift med enda litt mer spenning med personlige gaver til hverandre. Jeg gleder meg!

 

Q: HVA SYNES DU ER EN FIN MORGENGAVE Å GI OG FÅ?


Signatur
Si din mening!


Nå har vi planlagt drømmebryllupet vårt i omtrent halvannet år faktisk! Og dagen nærmer seg med stormskritt!

Det har vært godt å ha så pass lang tid å forberede seg på, selv om man ikke kan forberede seg til absolutt alt. Det har vært perioder der vi ikke har hatt mulighet til å kunne planlegge eller spare like mye, så vi har hatt godt av litt ekstra tid til dette. Under hele planleggingen har særlig jeg vært veldig detaljstyrt, og ønsket at det skal gå en rød tråd gjennom det hele med flere hjemmelagde og personlige elementer, og det tror jeg vi har fått til særlig i forhold til invitasjoner, bordkort, festhefte, dekorasjoner, klær, lokale og til slutt takkekortene som ikke er begynt på enda.Slenger med et bilde som bryllupsfotografen vår tok av oss tidlig i høst

Når det nå kun er rett over ei uke igjen, og det fremdeles er noen vesentlige ting som ikke er helt på plass, så kjenner jeg at holdningen min har forandret seg litt. Alt som er planlagt så langt tilsier at vi kommer til å bli gift så lenge begge to dukker opp i kirka, og det skal vi klare å få til. Om resten av dagen med planer, bestillinger og dekorasjoner ikke blir slik vi hadde tenkt og håpet på, så har det ikke så mye å si lenger. Om blomstene aldri kommer, om kakene velter og innslag i kirka uteblir, så skal vi da likevel bli gift og få en flott fest etterpå! Da får vi heller gå og plukke markblomster til den store gullmedaljen kvelden før, skjære i en fin hjemmelaget sjokoladekake istedet, og bruke enda mer tid på fotografering om vielsen blir litt kort.

Jeg kjenner at jeg har fått litt roen over det hele, og jeg håper virkelig at det holder seg slik til bryllupet er vel overstått og vi er mann og kone! Det er en så deilig følelse å ikke stresse, og holde hodet kaldt nok til å finne flotte løsninger om et eller annet skulle skje utover planen.

I dag står nedvask og pakking til bryllupsreise på planen.
Vi har noen hektiske dager foran oss, og jeg gleder meg!

 

Signatur
Si din mening!


Vi skal ha hele to bryllupskaker i bryllupet vårt, og begge kommer til å bli litt utenom det vanlige. Når det gjelder kakene kjører vi ikke det som er mest vanlig og tradisjonelt, men vi gjør det vi har lyst til, og får kaker som vi to liker aller best! Kakene får dere ikke se her før i etterkant av bryllupet, men kakefatene er også noe utenom det helt vanlige, og de kan dere få se litt av nå!

Etter måneder med leting, fant vi endelig et kakefat som kunne egne seg til den ene kaken, og hele 3 uker før bryllupet kom den endelig fram i posten etter uker med ventetid, og en leveranse som ikke kom fram noensinne. Når vi fikk kakefatet i posten så det slik ut:


 

Her er det ikke bare å sette på kaker, for det er ikke noe underlag å ha kakene på, og man vil jo bare skjære rett gjennom etasjen om ikke kaken faller av før man skal skjære i den. Min kjære er blikkenslager, og lagde rett og slett runde fat som passet perfekt til alle ringene, og lagde dem slik at de ligger stødig ppå ringene. Jeg glemte helt å ta bilde av det ferdige kakestativet før vi leverte det til kakebakeren fordi alt det skjedde på et par travle dager, men dere får se i etterkant istedet.

Den andre kaken trengte et kvadratisk kakefat på omtrent 50 x 50 cm, og det var jammen ta meg ikke lett å få tak i! Vi trålte forskjellige butikker og nettbutikker, men igjen måtte min kjære trå til og lage et fat, og da fikk vi det akkurat slik vi ville ha det også! For å få det litt mer i den stilen vi ønsket oss, limte jeg på en remse med blonder rundt hele kanten, og resultatet ble ganske så lekkert!

 

 

Her er det bare et lite sneek peek, men hele fatet får dere se på bildene fra bryllupet, da også dette fatet er levert til den andre kakebakeren.

 

Signatur
Si din mening!


I innbydelsene våre la vi ved en link til vår ønskeliste på Tilbords.


Vi har kun denne ønskelisten, og nevnte også at vi heller ville ha pengegaver enn gavekort. Grunnen er at vi leier, og ikke har mulighet til å bruke et gavekort på f.eks møbler før vi får oss et eget sted. Tenkte jeg kunne dele ønskelisten vår her sånn i tilfelle noen lurer på hva vi ønsker oss.

 

Trykk HER for å komme til ønskelisten!

 

Når vi laget ønskeliste hos Tilbords fikk vi også to champagneglass som alle brudepar får om de legger inn ønskeliste der. De er merket Magnor, designet av Ari Behn, og det er også to ringer gravert inn i dem. Helt topp!

 

 

 

 

 

Signatur
Si din mening!
 • Profilbilde 25, Farsund
  Jeg er 25 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! Jeg er utdannet Sosionom og jobber som miljøterapeut ved Cocoon Ressurssenter for barnevern og etnisitet. Jeg bodde i Stavanger i 3 år mens jeg studerte, men har nå flyttet tilbake til Farsund og bor i et gammelt og koselig hus i landlige omgivelser. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og de siste 2,5 årene har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy! Følg meg gjerne på Instagram! KriAnd88

 • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits