Kommentarer: 3    Postet: 24.07.2010   Klokken: 19:46   Kategori: Hverdagsliv

Når jeg kom hjem fra jobb på fredag hadde vi fått besøk! Tor Martin skulle hente Ole Martin her og hadde med seg Espen og Esben, og Lea kom også med. Vi var først en tur på kvadrat og koste oss på stranda etterpå.

Se så herlige de er; far og sønn!


 

Nydelig!

 
 

Lanounge deluxe! 

 

 

"Den tøffeste cowboyen!" 

"Tante" var superfornøyd med Ole Martin i fanget.

 

 

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 3    Postet: 24.07.2010   Klokken: 19:46   Kategori: Hverdagsliv
  Kommentarer: 4    Postet: 18.07.2010   Klokken: 22:52   Kategori: Foto
I kveld gikk jeg og Morten en tur ned til sentrum for å vase, kjøpe is og ta litt bilder.
De fleste bildene snakker for seg selv tror jeg.Og btw, synes du disse hodene og statuene på domkirka var like fine når du kom litt close på? Det synes ikke jeg, fikk litt frysninger der jeg stod og stilte på linsa. Gidd..

HVA SYNES DU?


Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 4    Postet: 18.07.2010   Klokken: 22:52   Kategori: Foto
  Kommentarer: 0    Postet: 18.07.2010   Klokken: 12:51   Kategori: Sminke

Solpudder er et must i de fleste sminkepunger til sommeren og kan gjøre deg til en solbrun gudinne eller en glinsende rosin, alt etter hvordan du bruker det!

Den vanligste feilen vi gjør er å bruke et solpudder som er for mørkt. Pudderet trenger ikke så mørk farge for å gi den solbrune effekten. En annen feil er å legge solpudderet jevnt over hele ansiktet. Da blir resultatet skittent og flatt, enn solkysset.

 

SOLPUDDER: (Foto: Reuters)


Lys hudtone:  Du bør alltid velge de lyseste nyansene i solpudder. På en lys hud vil solpudder komme ekstra godt fram, og dette inkluderer uønskede skjolder og ujevnheter. Regelen er at de med lys hud, alltid bør velge de lyseste nyansene. Når det gjelder solpudder bør man gå maksimalt to nyanser mørkere enn sin egen hudtone. Om valget står mellom to farger,  bør du alltid velge den lyseste. Sats på gyldne nyanser, som honning og varme beigetoner. Det går også an å bruke et vanlig pudder som er én til to nyanser mørkere enn huden din. Prøv alltid solpudderet på kjevebenet før du kjøper, fargen skal se solbrun og gylden ut, og ikke grumsete.


Medium hudtone: De som har medium hudtoner har mange flere valgmuligheter når det gjelder solpudder. Selv om du har varme eller kalde (oliven) undertoner i huden, er poenget med solpudderet å få en varm og solkysset glød i aniktet. Derfor bør man velge gyldne nyanser, og velge blant den mellomfargede skalaen av solpudder. Teracottanyanser, bronse og kobber er flotte farger. Om du har kalde undertoner kan du velge farger som heller litt mot fersken.

Velg gjerne solpudder som er todelte med to forskjellige nyanser, eller som inneholder en kombinasjon av flere farger slik at du kan tilpasse fargen perfekt til huden din. Her gjelder også regelen om å gå to nyanser mørkere enn din naturlige hudfarge. Unngå de lyseste fargene av solpudder og de som heller mot rosa, de gir ofte et grålig og utvasket resultat på medium hudtoner.


Mørk hudtone: For mørke hudtoner gjelder det å finne et solpudder som er mørkt nok og med varme pigmenter, for å unngå at huden ser grå ut. Dype kobbertoner og magentafarger er nyanser som ofte kler mørke hudtoner.

 

LYSE
HUDTONER: (f.v.) Solpudder fra Glo Minerals i fargen Sunlight, Smashbox
Soft Lights Fusion i Intermix, og Chanel Bronzing Powder i 607 Terre
d'Or.

Påføring:

Bruk alltid foundation og concealer før du legger solpudderet. Direkte på huden kan resultatet bli flekkete. Legg et tynt lag med transparent puder før solpudderett om du har en tendens til å bli blank i huden. Solpudderet fester seg mer på fete steder.

Bruk en medium til stor pudderkost til solpudderet. Ofte har du bedre kontroll om pudderkosten ikke er for stor. Børst alltid av overflødig pudder på håndbaken før påføring i ansiktet.

Mange tror at fargen skal legges sterkest midt i ansiktet og på kinnbeina, men faktisk skal du legge fargen sterkest i omkretsen av ansiktet. Dette ser mer naturlig ut. Husk alltid å jevne ut overgangene.

Påfør med små, sirkulære bevegelser og gå først lett over ytterkanten i ansiktet, langs kjevebenet og hårfestet. Påfør mer solpudder på kosten, børst av det overflødige, og børst så over kinnbeina, neseryggen, pannen og haken. Regelen er at man skal bruke solpudder der solen naturlig treffer ansiktet.

Et triks er å bruke kosten godt på halsen og nakken for å gi farge der, og for å bli kvitt solpudderet som er igjen på kosten. Så går du over ansiktet med kosten i sirkelbevegelser, for å jevne ut fargen og softe ut der det er synlige overganger.

Avslutt alltid med en rosatonet rouge i kinnene for at ansiktet ikke skal se flatt ut. Dette gjør også at solpudderet ser mer naturlig ut i ansiktet.

En faneformet pensel er også perfekt til å legge solpudder. Ta litt på kosten og dra en rett linje fra det ytterste punktet i pannen og nedover langs ansiktet. På denne måten treffer penselen de samme stedene som solen treffer, og du får et mer naturlig resultat.

 

Tips og triks

Skimrende eller matt? På dagtid vil nok et matt solpudder gi det beste resultatet. Om du har fine linjer, rynker eller sliter med ujevnheter og kviser, bør du også bruke et matt solpudder. Skimmer vil nemlig framheve dette.

Less is more! Påfør alltid litt og litt, og gjør det i flere omganger. Det er mye bedre enn å ta for mye første gangen og for så å slite med å ta det av igjen. Legg alltid litt mindre enn du tror du trenger.

For å forsikre deg om at du ikke tar en overdose solpudder, legg det alltid  i naturlig dagslys. Om du ikke har naturlig dagslys på badet, sjekk alltid resultatet ved vinduet før du går ut.

Hvis uhellet er ute og solpudderet ser for mørkt eller for mye ut på huden din, bruk en ren pudderkost og dypp den i løst transparent pudder. Snurr børsten i sirkler over huden for å softe ut fargen.

Unngå å bruke ferskenfarget rouge med solpudderet, det kan få de gyldne tonene i solpudderet til å se orange ut.

Ikke overdriv med solpudder om du ønsker en dypere farge. Bruk heller en flytende bronser først, bland den enten ut i foundationen eller bruk den direkte i ansiktet. Så kan du legge solpudder som normalt over.

Om solpudderet er helt matt er det fint med litt highlighter over kinnbeina til kveldsbruk.

 

LIKTE DU TIPSENE? LÆRTE DU NOE NYTT?

 

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 0    Postet: 18.07.2010   Klokken: 12:51   Kategori: Sminke
  Kommentarer: 2    Postet: 07.07.2010   Klokken: 21:38   Kategori: FotoHVA SYNES DU?!?
Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 2    Postet: 07.07.2010   Klokken: 21:38   Kategori: Foto
  Kommentarer: 2    Postet: 07.07.2010   Klokken: 08:25   Kategori: Hverdagsliv
Torsdag for snart 2 uker siden fikk vi hele flyttelasset inn i flyttebilen, og fikk kjørt det til Stavanger seint på kvelden. Vi leide en Avis-bl så vi skulle få med oss alt i én omgang, og det tok over 4 timer å få alt i bilen, men kun 45 min å få alt ut igjen. Da trengte vi ikke å stable på samme måten som inni bilen, så ikke ting skulle velte og bli ødelagt i løpet av turen.

 

Litt skummelt var det å kjøre, sjekk hvor langt ute speilene er,
jeg er glad jeg kun satt på passasjersiden jeg.. 

Første stablet vi de mange banankassene om bord..

 

Og så inn med resten av alle tingene.
Syklene, planter og alt mulig, lukket igjen og var klare til å kjøre.

Når vi hadde kommet fram og hadde fått lesset av alt i bilen,
så det sånn her ut i den nye leiligheten: 


Skikkelig fullt, rett og slett!
Så da var det bare igjen å vaske ned den gamle leiligheten, flytte bort de siste tingene, og så begynne å rydde og sette på plass alt i den nye leiligheten..
Det var ca det vi gjorde de første dagene i Stavanger..
Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 2    Postet: 07.07.2010   Klokken: 08:25   Kategori: Hverdagsliv
  Kommentarer: 2    Postet: 06.07.2010   Klokken: 19:34   Kategori: Foto
Det er alltid gøy å ta bilder av Veronika, hun er så fotogen!

HVA SYNES DU???


Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 2    Postet: 06.07.2010   Klokken: 19:34   Kategori: Foto
  Kommentarer: 4    Postet: 06.07.2010   Klokken: 12:13   Kategori: Hverdagsliv
Endelig er alt på plass i leiligheten, alle kassene er pakket ut, alle møblene satt på plass, litt bilder har vi fått opp, og vi har nå fått det sånn ca som vi vil ha det her. Her kommer noen bilder fra stua. Badet og kjøkkenet er helt ordinært og litt lite, så det er litt vanskelig å få tatt et greit bilde av det, og soverommene det samme, men det er jo stua som teller mest, så er du mer nysgjerrig er det bare å komme på besøk!

 

SLIK så det ut når vi var og så på leiligheten for noen uker siden
(de som bodde her før oss eide bildene og TVen..)

 

 
Og SLIK ser det ut nå som vi har kommet til ro i leiligheten.
Litt mer vår stil!

 


 Dette bildet viser det første man ser når man kommer inn i leiligheten fra ganga. 

Til høyre er ganga som leder til begge soverommene, et lite rett fram og et litt større inn til høyre.

 

 

Spisebordet til venstre

 
 

Det du ser fra gangen til soverommene

 

 

TVen, dataen, og bokhylla som skjermer av inn til kjøkkenet og badet bak.
Døra til høyre er inn til ytterganga.

 
HVA SYNES DU??
Ble det fint?

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 4    Postet: 06.07.2010   Klokken: 12:13   Kategori: Hverdagsliv
  Kommentarer: 1    Postet: 06.07.2010   Klokken: 10:08   Kategori: Hverdagsliv

Så måtte vi si hadet til kattene våre, vi fikk ikke ha de med i den leiligheten vi har fått, det var rett og slett umulig å finne en leilighet der man kunne ha dyr, så vi ga egentlig raskt opp. Grete, mor til Morten, passer nå på de til vi kan ha de igjen. Prøvde å ta noen fine siste bilder av de før vi kjørte med flyttelasset, men de ble så som så.. Tror nok de visste at noe var på gang..
Sol er fremdeles litt sky og vil helst gjemme seg litt..


 

Smule må regne med å bli litt tvangskost før vi skal dra..

De samles rundt maten


 

Børre virker overhodet ikke interessert

 

 

Olli og Smule ligger og drar seg

  

Og til slutt kommer Sol også bort og legger seg.
Så var det ingen av dem som ville bli tatt bilde av lenger.

 

Det blir nok trist og stille å ikke ha dem med, men likevel håper jeg de får det bedre av å ikke være med. De får jo komme tilbake til oss, men ikke før en stund til.

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 1    Postet: 06.07.2010   Klokken: 10:08   Kategori: Hverdagsliv
  Kommentarer: 1    Postet: 05.07.2010   Klokken: 10:51   Kategori: Foto

Døtid, sol, søte jenter og kamera blir lett til noen fine bilder!


HVA SYNES DU??


Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 1    Postet: 05.07.2010   Klokken: 10:51   Kategori: Foto
  Kommentarer: 1    Postet: 05.07.2010   Klokken: 10:20   Kategori: Hverdagsliv

Dagen derpå utflytningsfesten var det tid for siste innspurten med familien på mammas side før flytting, og som vanlig var det godt med liv! Etter god mat og ellevehundre bursdagssanger var det utetid med "slå på ringen", og de fleste ble med!


Mamma i farta!

 

 

Pappa og Elisabet i full sving

 

 

Kjetil

 

 

Veronika på innersvingen!

 
 

Emilie og Marie

 

 

Mamma og Emilie

 

 

Elisabet og onkel Per Gunnar

 

 

Celine

 

 

Marie og pappa

 

 

Silje og Kjetil

 

 

Magnus og mamma

 

 

Veronika og onkel Oddvar

  

Mamma, tante Unni og tante Randi

 


Etter stor fart i mange lange minutter ble til og med de beste slitne..


HERLIG!


Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 1    Postet: 05.07.2010   Klokken: 10:20   Kategori: Hverdagsliv
 • Profilbilde 24, Stavanger
  Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg bor i Stavanger på 3. året, men kommer fra Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy!

 • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits