Kommentarer: 16    Postet: 30.06.2013   Klokken: 22:12   Kategori: Bryllupet <3


Tidligere skrev jeg et innlegg HER om at vi ville gi morgengaver til hverandre dagen etter bryllupet, og jeg er sikker p at vi begge var veldig spente nr vi vknet sammen den frste morgenen som gift. Og da vi begge hadde pnet hver vr gave, synes vi begge hadde gjort en fantastisk god jobb! Vi ble begge skikkelig glade og overrasket, og vi fikk begge gaver som vi kan beholde livet ut som minner!




Mannen fikk albumet som ligger underst og jeg fikk to smykkeskrin.



Mannen hadde klart finne et sett med redobber og smykke som passet meg perfekt! Jeg har alltid vrt veldig kresen nr det gjelder smykker, og gr sjelden med det. Men jeg synes drpeformede smykkesteiner er veldig fint, bde enkelt og elegang samtisig, og s m det jo sies at lilla er min favorittfarge. S her traff mannen virkelig blink!




Smykkesettet er i hvitt gull og kjedet er ogs hvitt gull. De lilla steinene er ametyst og den delen ovenfor steinene er dekorert med kuler av hvitt gull samt noen sm diamanter som lyser opp.




Jeg kan ikke bli mer fornyd! N har jeg endelig et smykkesett jeg kan bruke til forskjellige anledninger, og det beste er at det er noe som ikke kan bli brukt opp eller bli byttet ut med nyere versjoner. Det er en gave som skal vare og forhpentligvis arves videre en gang.



Albumet som mannen fikk av meg som morgengave er ogs noe han kan ha livet ut som et minne. Det aller beste med hele gaven var se uttrykket til mannen da han skjnte hva han hadde ftt og hva jeg hadde gjort for gi ham det. Han var helt i hundre, og var tydelig skikkelig glad og overrasket!

Jeg hadde nemlig vrt hos en fotograf i Stavanger og tatt Bodouirbilder som jeg hadde samlet i et album p 14 sider!




Albumet er min manns og inneholder private bilder som jeg ikke kommer til vise her p bloggen, utenom dette lille beskjedne glimtet fra en av sidene.

Med meg p fotoshooten hadde jeg et undertysett som jeg skulle bruke p bryllupsnatten og brudeslret jeg skulle bruke sammen med brudekjolen. I tillegg hadde jeg sminket meg omtrent slik jeg skulle sminke meg p selve bryllupsdagen vr, og hadde hret mitt helt naturlig.

Selve fotograferingen var en gy opplevelse, og bildene ble veldig fine! Jeg valgte at bildene ikke skulle bli redigert, og jeg ble kjempefornyd! Det er absolutt en gave jeg kan anbefale gi til andre. Fotografen jeg hadde var ei dame p min egen alder, og hun var veldig dyktig og behagelig. Jeg kunne selv velge hvor mye eller lite klr jeg ville ha p under fotograferingen, og jeg valgte selv ut de beste bildene til slutt. Det hele gikk veldig fint og jeg angrer ikke et sekund! :)

(Usikker p hvordan bodouirbilder ser ut? Gjr et googlesk da vel! ;) )

Q: Hva synes du om morgengavene?

Q: Ville du tatt slike bodouirbilder?

Signatur
Si din mening!
    Kommentarer: 16    Postet: 30.06.2013   Klokken: 22:12   Kategori: Bryllupet <3
    Kommentarer: 22    Postet: 05.06.2013   Klokken: 11:36   Kategori: Mat


For et par uker siden fikk jeg en plutselig craving for ostekake, og selv om jeg igrunnen aldri har vrt noen veldig stor kakespiser fikk jeg en oppskrift av min sster og satte i gang. Resultatet ble en herlig, lett og frisk ostekake som jeg fint kan spise mye av uten at den er kvalmende eller for mektig. P to uker har jeg faktisk laget 3 ostekaker! Den ble ogs en hit blant venner og familie og flere har spurt om oppskriften. Dermed legger jeg ut oppskriften her, med noen av mine egne tilleggskommentarer.

Happy baking!




Ingredienser:

Kakebunn:
250 gram Digistivekjeks
120 g smeltet smr

Kakefyll:
1 pakke sitrongel
2 pakker (400 gram) Philadelfia naturell ost
1 boks (3 dl) lettrmme
115 gram melis
1 ts vaniljesukker
1 boks (3 dl) kremflte

Kaketopp:
1 pakke sitrongel

Springform 24 eller 26 diameter


Fremgangsmte:


Start med ta Philadelfiaosten, kremflten og rmmen ut av kjleskapet slik at de er romtempererte nr du skal lage kakefyllet.

Start med lage geleen som skal i kakefyllet, men kok kun opp 2,5 dl vann istedet for 5 dl vann som det str p pakken. Rr ut gelpulveret nr vannet koker, sett det til avkjling p benken og kanskje noen f minutter i kjleskapet nr den har begynt kjlne. Eventuelt kan du koke opp 1,5 dl vann som du rrer geleen ut med, for s tilsette 1 dl kaldt vann for at geleen raskere skal bli avkjlt. Men pass p at geleen ikke stivner helt, men kun begynner tykne litt.

Knus kjeksen i sm biter for hnd med en sleiv eller finmal den med en foodprosessor eller med en stavmikser i en lukket beholder, alt etter om du vil ha bunnen finmalt og kompakt, eller litt mer smuldrete og ls i konsistensen. Bland kjekssmulene godt med det smeltede smret og fordel massen jevnt i bunnen av en kakeform som du setter rett p et kakefat. Trykk massen litt sammen, men ikke for hardt, da blir det vanskelig skjre gjennom kaken nr den er ferdig. Sett kakeformen i kjleskapet mens du lager kakefyllet ferdig.




Pisk krem av kremflten for seg selv, og bland sammen Philadelfiaosten, rmmen, melis og vaniljesukker til en flyelsmyk krem for seg selv, gjerne med en ballongvisp med en kjkkenmaskin. Vend forsiktig kremflten inn i ostekremen med en slikkepott, og bland til slutt i geleen som har begynt tykne. Det er viktig at oste- og kremblandingen er romtemperert nr du blander inn geleen, ellers vil geleen stivne fort fr den blir fordelt i hele fyllet, og fyllet kan bli for bldt. Hell det ferdige fyllet over kjeksbunnen i kakeformen, og jevn overflaten med en bred kniv. Gellokket vil bli gjennomsiktig slik at du lett kan se ujenvheter i fyllet i kaka bde p kantene nr den er ute av formen eller p toppen om fyllet ikke er fordelt fint utover i formen. Sett kakeformen inn i kjleskapet igjen mens du lager kaketoppen.


Kok opp 2,5 vann og rr ut den siste pakken med gele, eller 1,5 dl vann og 1 dl kaldt vann nr pulveret er rrt ut. Sett den til avkjling p benken, og noen f minutter i kjleskapet til den s vidt begynner tykne, men samtidig er flytende. Hell geleen forsiktig og sakte over kaken ved kanten p springformen for unng f luftbobler i gelelokket. Sett kaken forsiktig inn i kjleskapet igjen, og la den st minst en time fr den kan serveres.


Lsne geletoppen med en kniv langs kanten p springformen fr du pner den, og da str kaken ferdig p kakefatet.


Happy Baking!

Signatur
Si din mening!
    Kommentarer: 22    Postet: 05.06.2013   Klokken: 11:36   Kategori: Mat
    Kommentarer: 4    Postet: 02.06.2013   Klokken: 00:05   Kategori: Bryllupet <3


Ofte blir det strdd plastdiamanter, steiner, hjerter eller annen pynt utover bordene i et bryllup som ekstra pynt til en ellers litt kjedelig hvit duk. Dette hadde jeg ogs lyst til gjre noe med, men jeg var ikke interessert kjpe inn mye smdill som jeg mest sannsynlig ikke kom til f brukt igjen, og som kanskje ville lande i spla dagen etterp.

Istedet fant jeg ut at jeg kunne bruke en papirkutter til stemple ut papirhjerter i de fargene vi nsket, for s str dem p bordene som pynt. Dette ville bli veldig rimelig siden jeg kunne bruke papirrester etter ha laget bryllupsinvitasjonene, og etter bryllupsfesten kunne de bare bli kastet i spla uten at jeg trengte f drlig samvittighet. (Jeg har faktisk spart p de aller fleste og kan fint bruke dem i flere anledninger!)


Her blir hjertene stemplet ut:



HER
kan du se bilder og lese mer om papirkutteren og hjertene i forkant av bryllupet!




Jeg synes hjertene gjorde prikken over i-en nr det gjaldt bordpyntingen!





Q: Hva synes du om papirutstikker-ideen?

Q: Hva ville du pyntet bordene med?


Signatur
Si din mening!
    Kommentarer: 4    Postet: 02.06.2013   Klokken: 00:05   Kategori: Bryllupet <3
  • Profilbilde 27, Farsund
    Jeg er 25 r og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! Jeg er utdannet Sosionom og jobber som miljterapeut ved Cocoon Ressurssenter for barnevern og etnisitet. Jeg bodde i Stavanger i 3 r mens jeg studerte, men har n flyttet tilbake til Farsund og bor i et gammelt og koselig hus i landlige omgivelser. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og de siste 2,5 rene har det gtt mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interir, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy! Flg meg gjerne p Instagram! KriAnd88

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits