Kommentarer: 6    Postet: 22.06.2011   Klokken: 18:12   Kategori: Hverdagsliv


Forrige helg var vi hjemme i dåpen til vår nydelige niese Tomine. Vi dekket til med langbord og rosa pynt hjemme hos henne, det ble god mat, mange bilder og gaver og alle koste seg. Her er noen bilder jeg tok fra dagen:Tomine og onkel Morten klar til å gå til kirka.Den lille familien og fadderne.Presten med familien.


Når vi kom hjem til festen ble det tatt en del bilder av de forskjellige gjestene med dåpsbarnet:FadderneTomines oldeforeldreTomines besteforeldreTomines tanter og onkler fra morens sideTomines tanter og onkler fra farens side4 generasjoner4 generasjonerDen søteste overraskelseskaka jeg har sett noen gang!
Se så nydelig lille Tomine er! Ei skikkelig søt lurejente :)Bordpynten ved min plass.
Og sist, men ikke minst; den nydelige prinsessen i sin nye prinsessekjole!
Hun fikk mange nydelige gaver, bla. smykker, armbånd, bilderammer, beholder til dåpsattest og smykkeskrin. Av oss fikk hun to små hjerteformede skrin til å legge den første tannen og den første hårlokken i, og et smykke "Min første diamant".

 

En skikkelig koselig dag, og Tomine smilte som sola omtrent hele tiden :D

 

 

Signatur
Si din mening!
    Kommentarer: 6    Postet: 22.06.2011   Klokken: 18:12   Kategori: Hverdagsliv


Nå har jeg fått tak i all materiale som jeg skal bruke til å lage våre Save The Dates! Disse skal jeg få laget og sendt ut i løpet av sommeren så gjestene kan holde av datoen vår, og ikke love seg bort til noe annet, eller bestille neste års sommerferie akkurat da.

Hvordan de skal bli vil jeg ikke røpe før de er laget ferdige og delt ut, så det blir en liten overraskelse for gjestene. Akkurat nå prøver jeg å velge mellom 2 ganske like design, men finner nok ut av det ganske kjapt. Jeg vil ha de enkle, men samtidig slik at de gjenspeiler litt av oss.

 


Materialene jeg skal bruke er fotopapir, magnettape, små hjerteformede brads og litt data.

 

 

Q: SKAL DU / HAR DU LAGET SAVE THE DATES?

Q: HVORDAN TROR DU DE BLIR?
Signatur
Si din mening!


Denne uken kom jeg over disse to "hjerteuttrykkerne", og fikk en genial og lettvint idé til litt borddekorasjon. Istedet for å strø steiner, diamanter eller roseblader som oftest koster en del, og som man egentlig ikke bruker så mye i etterkant av bryllupet, kan man trykke ut slike hjerter i farget eller mønstret ark og strø utover bordene.
Det koster lite, og kan kastes etterpå om man ikke vil spare på dem. Og uttrykkerne kan brukes til så mangt også i ettertid, bla annet til dekor på kort!

 


Jeg fikk den søte rosa av skjønne Rina <3

 

 

 

Q: HVA SYNES DU OM IDEEN?

Q: HAR DU ANDRE SMARTE TIPS TIL BORDDEKORASJON?

 

 

 

Signatur
Si din mening!


Bokstavelig talt!
Min tante og onkel med sine to små har vært på ferie på Filippinene hos min tantes familie, og før de reiste tilbudte min tante seg å prøve å få lagd brudesko til meg der, siden jeg har litt problemer med å finne sko som passer meg både i lengde og bredde her hjemme.

Det var der jeg fikk laget skoene jeg brukte når jeg var forlover i hennes bryllup, og det er veldig gøy å ha noe som ingen andre har. Spesielt når det gjelder sko! Jeg sendte henne målene mine, og i helgen når vi var på besøk hos dem, fikk jeg hele 2 par!

De er ikke helt ferdige, de skal pyntes med små silkeroser oppover reima som går midt på foten/skoen (se bildene nedenfor). Halvparten av rosene er laget, og halvparten skal jeg prøve å lage selv, og så lime dem på med superlim etterpå.

Boksene med skoene!


Skoene i ivory, samme fargen som kjolen:

 

Skoene i lilla, en av fargene vi skal bruke:

Slik som skoene er nå er de fine, men særlig de lilla ser litt "tamme" ut. Men bare vent til jeg får laget slike roser som på bildet nedenfor i samme lilla stoffet som skoene er i, og får limt dem tett i tett oppover reima på midten av skoen. De skal dekke fra båndet over vrista og helt opp til der reima stopper.

Det aller beste er at disse er omtrent perfekte til mine føtter, de er passe lange, basse brede foran, og passe høye til kjolen så jeg ikke snubler i den! Fantastisk! Kan kanskje bli litt for glatt med strømpebukse, så må se litt hva jeg skal finne på der..Tusen takk tante Regie!!


 

Q: HVA SYNES DU OM SKOENE?

Q: OG IDEEN MED ROSENE?

Q: HVILKET PAR SYNES DU JEG SKAL BRUKE MEST PÅ BRYLLUPSDAGEN?

 

 

 

Signatur
Si din mening!


Jeg har lett en god stund nå etter et strømpebånd som er litt mer min smak enn de helt hvite i silke med små sløyfer på som du lett finner til en billig penge. Jeg har lyst på et litt annerledes et, kanskje litt mer romantisk og vintage, og har funnet ut at jeg kanskje skal prøve å lage et selv!

Jeg søkte litt rundt på nettet, og for en stund siden fant jeg en bildeguide med enkle forklaringer til hvert bilde, der en kommende brud selv har laget et strømpebånd. Jeg er ikke veldig flink med nål og tråd, men så snart jeg får meg en symaskin og finner fine materialer skal jeg prøve meg på dette her! Siden hvor jeg fant guiden, samt teksten til guiden har forsvunnet fra min pc, men bildene forklarer enkelt det meste.

En vesentlig ting jeg husker fra guiden var at når strikken syes på selve båndet kan det være lurt å dra ut strikken litt mens en syr det fast. Da får man en litt rynkete effekt på strømpebåndet, istedet for at stoffene blir helt glatte.
 

 

Q: HVA SLAGS STIL LIKER DU PÅ STRØMPEBÅND?

Q: KUNNE DU TENKT DEG Å PRØVE Å LAGE ET SELV?

 Signatur
Si din mening!
    Kommentarer: 16    Postet: 12.06.2011   Klokken: 00:12   Kategori: Foto


Nå er det ENDELIG sommerferie fra studiene, og det er utrolig herlig!

Denne helga er vi hjemme for å slappe av, treffe venner og familie i barnedåpen til vårt nydelige tante- og onkelbarn Tomine, og i enda et familieselskap.

Her om dagen fikk jeg en cd fra Fame i posten med bilder jeg kjøpte fra den "kjærestephotoshooten" vi hadde hos dem i høst. Disse tenkte jeg kanskje å bruke på "Save The Date" kortene, eller på invitasjoner, program og eventuell annen dekorasjon og pynt til bryllupet. Det er en del bilder, men en liten smakebit kan jeg jo alltids vise:)

 

 

Q: HVA SYNES DU OM BILDENE?

Q: FORSLAG TIL HVA JEG KAN BRUKE DEM TIL I BRYLLUPSSAMMENHENG?

 

 Signatur
Si din mening!
    Kommentarer: 16    Postet: 12.06.2011   Klokken: 00:12   Kategori: Foto


Skal du ha såpebobler i bryllupet ditt? Eller har du lyst til å gjøre noe litt ekstra med serviettene eller noe annet? Du kan lage tags og skrive/printe på noen fine ord, før du knytter dem til flaskene med bobler eller til servietter, bestikk eller noe annet, slik at hver enkelt person får hver sin tag.

Her er det bilder av tags som er laget til å henge på såpeboblene som eventuelt skal deles ut i kirken eller etter seremonien slik at gjestene kan blåse bobler på de nygifte.

Jeg har veldig lyst til å lage et slikt vers som passer veldig bra til å knyte til såpeboblene, men da ville jeg helst hatt det på norsk. Og å oversette et av versene her direkte, blir ikke bra. Så hyl gjerne ut om du har et forslag til hva det kan stå på norsk istedet for verset på engelsk:

 

More Bubble Tags!... : wedding teal blue pink ivory inspiration ceremony diy 20110307 33


"Their Love Will Grow

With Each Bubble You Blow,
So Blow Warm Wishes
To The New Mr. And Mrs."

 

 

More Bubble Tags!... : wedding teal blue pink ivory inspiration ceremony diy 20110402 3

Her har de brukt 3 ordtak eller sitater som går igjen på alle, så det går jo også an. Men likte det første bildet her best. Skikkelig stilig med et slikt ordtak så absolutt alle skjønner hva de skal gjøre med boblene!

 

 

 

Q: HAR DU FORSLAG TIL ET SLIKT VERS PÅ NORSK?

Q: ELLER ET ANNET FORSLAG TIL HVA SOM KAN STÅ PÅ TAGSENE?

 

 

 

Signatur
Si din mening!


Har du ikke bestemt deg for hva slags kortholdere du vil bruke til bryllup, konfirmasjon, dåp, jubilantfest eller lignende, så kan du jo vurdere denne geniale løsningen her!

vintage fork wedding place card


Du kan bruke gamle gafler til å enkelt og elegant holde på plass et enkelt bordkort. Slike gafler kan du finne på loppemarkeder, Fretex, eller kanskje noen eldre i familien har noen liggende som ikke blir brukt til noe lenger.

Disse kan også brukes til å holde på plass menyer, drikkekart eller liknende om du ikke har så mange gafler at det er nok til at hver enkelt gjest kan få en hver.

 

vintage fork place card holder


Til å lage bordkortholderne trenger du kun gamle gafler (helst sølvbelagte, for de er enklere å bøye) og en tang til å bøye dem med.

vintage silver fork card holderFørst bøyer du de ytterste tennene på gaffelen framover med tangen så de er nærme å være i 90 graders vinkel fra selve gaffelen.

Så bøyer du de midterste taggene på faffelen bakover med tangen, så de også er omtrent 90 grader i forhold til gaffenel. Lirk litt på taggene til du får gaffelen til å stå stødig.

Til slutt lager du en liten, eller stor bøy på de ytterste og fremoverbøyde taggene på gaffelen, slik at bordkortet har noe å støtte seg til. Da vil ikke bordkortet skli ned fra gaffelen og ligge på bordet.


vintage fork wedding place card

 

 

 

Q: HVA SYNES DU OM TIPSET?

 

Kilde: Ruffled

 

Signatur
Si din mening!
  • Profilbilde 24, Stavanger
    Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg bor i Stavanger på 3. året, men kommer fra Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy!

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits