Kommentarer: 1    Postet: 31.05.2010   Klokken: 22:13   Kategori: Hverdagsliv

.. er HVOR jeg skal ha tatoveringen min! Det har jeg faktisk helt glemt vekk å si!
Jeg skal ha den nede på den høyre foten, litt langs vristen og litt oppover ankelen, litt sånn her:


 

 

(kilde: google.com)
Bare at den skal se nesten sånn her ut:


TROR DU DET BLIR BRA? :)
Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 1    Postet: 31.05.2010   Klokken: 22:13   Kategori: Hverdagsliv
  Kommentarer: 4    Postet: 30.05.2010   Klokken: 20:39   Kategori: Hverdagsliv

Startet dagen med å få gavekortt på en tattovering av Morten, så kjørte vi til byen og hadde frokost fra bakeren, var litt rundt, og så fikk jeg en duftranke (fordi alle fine stilkblomstene var vekke..), men se så fin den er! Passet igrunnen bra siden orkideen jeg hadde mistet sin aller siste blomst for noen dager siden. Hvordan får man egentlig orkideer til å vare mer enn 2-3 mnd? Da har alle blomstene på en eller annen merkverdig måte klart å falle av med jevne mellomrom.. Iallefall; blomsten min!:


Litt senere på ettermiddagen spiste vi middag med the whole family on the veranda, og så begynte de å styre med dette herrene partyteltet pga sola, men egentlig så ble det bare litt kaldt da solvarmen forsvant.. Men partyteltet, det skulle opp!Så med partyteltet på plass var det tid for lasagne og daimiskake!

 Og så var det tid for bursdagsgaver, til meg!!
Pappa spurte om jeg ville ha den innepakka, og jeg svarte jo "ja, selvfølgelig", og da viste det seg at de kom ut med pakken miin inne i et teppe, for de hadde ikke brydd seg med å pakke det inn, men det gjorde samme nytten!

 

 

Weee!!! ^^ Min første kjøkken-multi-miksetrikse-maskin!! TUSEN TAKK!!

 


Og så fikk jeg en pakke av Elisabet også, innepakka(!), og det var et skrin hun hadde lagd på skolen (og brukt et halvt år på faktisk!!), malt hvitt og rett og slett knallfint! Tusen takk Elisabetgolle!

 


Og så, ikke minst, så fikk jeg et kort Veronika hadde laget, nydelig! Jeg fikk et av Elisabet også, men på en eller annen måte tror jeg det forsvnt litt.. :( 

Kjetil poser sammen med gavene!

 

Så nærmet kvelden seg, og det ble bursdagsfest! Og til og med da fikk jeg gaver gitt! Så her er et par bilder av spisebordet som plutselig hadde blitt et gavebord! TUSEN TAKK FOLKENS!
SUPERHERLIG DAG!!
Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 4    Postet: 30.05.2010   Klokken: 20:39   Kategori: Hverdagsliv
  Kommentarer: 17    Postet: 29.05.2010   Klokken: 13:46   Kategori: Hverdagsliv

Nå har jeg gått og mast og fundert på en fot tattovering i lang lang tid, men så har det liksom aldri blitt noe av at jeg har fått meg til å ta en. Jeg har alltid ombestemt meg eller gruet meg for mye for at det skal gjøre vondt, men NÅ kan jeg komme meg unna lenger, for i dag morges fikk jeg dette gavekortet av verdens søteste kjæreste!!:Så mandag morgen må jeg ringe og bestille time så jeg kan få gjort det før vi flytter!
Og det vil da også si at jeg må bestemme meg forholdsvis raskt for hvilket motiv jeg vil ha!!

Dette motivet her har jeg tenkt litt på, i over et halvt år faktisk, og jeg har lagt bildet ut her før, men nå spør jeg dere søte lesere en gang til om hva dere synes om denne:
Det jeg (enda) er litt usikker på, er om jeg vil ha de liljene eller andre blomster, eller et annet motiv der, men selve formen og utføringen er akkurat sånn som jeg vil ha den.
Denne første tattoveringen min skal ikke ha en spesiell mening bak, jeg har bare lyst på en tatovering som jeg synes er fin, feminin, elegant og som jeg vil se på som pynt!

Og så lurer jeg på om jeg kun skal ha den i svart og grått, eller med noen hvite og lilla striper..


HVA MENER DU? HAR DU EN TATTOVERING?

 

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 17    Postet: 29.05.2010   Klokken: 13:46   Kategori: Hverdagsliv
  Kommentarer: 5    Postet: 11.05.2010   Klokken: 20:50   Kategori: Foto
Sol har fått halsbånd på seg nå, og vi har prøvd et par ganger å sette henne på utsida, men hun piler rett inn igjen. I ettermiddag skulle vi grille, så vi prøvde igjen, med døra lukket denne gangen. Morten satte henne i et tre i hagen, og der satt hun fint og hadde utsikt over alt og alle, på en liten trygg plass. De andre pysekattene var også rundt, jeg byttet til den store linsa på kameraet og knipset i vei!

Morten med en litt uvillig Sol i fanget..


Sol har funnet en fin trygg plass..

Både Olli og Børre måtte bort og kose og vaske Sol litt der hun satt.


Grilling på gangSol trives i sitt lille trehjørne


Smule var litt sky i dag, kikket fram et par ganger på stien


Kosmos i hagenMen Børre, han poserer han!
HVA HAR DU GJORT I ETTERMIDDAG?
Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 5    Postet: 11.05.2010   Klokken: 20:50   Kategori: Foto
 • Profilbilde 24, Stavanger
  Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg bor i Stavanger på 3. året, men kommer fra Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy!

 • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits