Kommentarer: 10    Postet: 27.04.2013   Klokken: 12:02   Kategori: Bryllupet <3


Som jeg sikkert har nevnt tidligere i planleggingen hadde vi en Candybar i bryllupet. På forkant ble bordet pyntet med norgesglass med blomster, sementbokstaver og hjerter, pompomer og vimpler, og etter middagen ble det satt frem skåler med godteri og annen snacks i tillegg.

 


Slik så bordet ut før middagen, fint og enkelt pyntet.

 

 

Vi printet ut et ark med monogrammet vårt og teksten "Love is sweet, please take a treat!" og hadde det i en ramme på bordet. Vi hadde også hvite kremmerhus kjøpt på en jernvarehandler som gjestene kunne ha godteriet i.

 

 

Krukkene som vi hadde godteriet og snacksen i er kjøpt på forskjellige steder ettersom jeg kom over det. Jeg husker at jeg kjøpte noen på nille og ikea, og noen kommer fra forskjellige loppemarkeder.

Vi pyntet den hvite duken med en lilla løper som min mamma hjalp til og sydde med et velourlignende stoff jeg finn kjøpt på ikea, og vimpler som mine søstre laget. Slike vimpler brukte vi også over bordet der vi satt under middagen, og den enkle fremgangsmåten for å lage slike vimpler kan du finner HER.
Q: Hva synes du om Candybaren vår?

 

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 10    Postet: 27.04.2013   Klokken: 12:02   Kategori: Bryllupet <3
  Kommentarer: 0    Postet: 26.04.2013   Klokken: 09:38   Kategori: Bryllupet <3


Nå skal ikke jeg skryte på meg at det er jeg har laget fotoholderne vi brukte i bryllupet vårt selv, men det er like fullt et DIY prosjekt! Min kjære pappa var så snill at han lagde dem for oss, og det var deilig å kunne delegere litt i den stressende tiden med all planleggingen rundt den store dagen.


Fotoholderne er laget av aluminiumstrå (ja, du leste riktig, ikke tråd men strå), og de er bøyd til for hånd til en hjertefot nede og en spiral øverst slik at det enkelt kan festes bilder i dem og gjør at de står stødig og fint.Disse kan vi bruke om og om igjen fra konfirmasjoner i familien til bursdager og små koselige middagsselskaper, eller som pynt i huset. Kjempefornøyd!

Q: Hva synes du om fotoholderne?

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 0    Postet: 26.04.2013   Klokken: 09:38   Kategori: Bryllupet <3
  Kommentarer: 5    Postet: 25.04.2013   Klokken: 10:08   Kategori: Bryllupet <3


Mesteparten av programmet og festen hadde vi i den øversteetasjen i Løa, mens det også var mulighet for gjestene å oppholde seg i peisestua i den nederste etasjen før og etter middagen. Her pyntet vi bordene med julelys, telys, lilla hjemmelagde papirroser og pyntede glass med lys slik som i hovedetasjen, og vi brukte bilder av oss to her også som vi festet på bildeholdere med hjertefot som min pappa lagde til oss. Vasene med de hvite rosene i var det personalet på Farsund Resort som pyntet med i tillegg.

 

  

Peisestua hadde sofaer og stoler i forskjellige stiler i en blandet bruktmiks, og med murte vegger og steingulv ble det en koselig stemning med julelys og telys. Her får gjestene litt frukt og musserende før middagen mens vi fotograferes.

 

Q: Hva synes du om pynten?

 

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 5    Postet: 25.04.2013   Klokken: 10:08   Kategori: Bryllupet <3
  Kommentarer: 8    Postet: 20.04.2013   Klokken: 16:41   Kategori: Bryllupet <3


Når vi skulle planlegge bryllupspynten til festlokalet vårt, ville vi bruke kreative ideer til å få et personlig preg på festen. Noe av det vi gjorde var å henge opp et par bildesnorer med noen av de beste bildene av oss sammen fra hele forholdet vårt. Bildene hang vi opp på veggen med hvit hyssingsnor og små klesklyper i sølv og lilla.Det var mange av gjestene som stoppet opp og tok en ekstra titt på bildesnorene. Vi fikk masse gode tilbakemeldinger på ideen, og det var en suksess!
 


Her ser dere bildesnorene som pynt "in action" under bryllupsfesten.
 
Q: Hva synes du om bildesnorene?

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 8    Postet: 20.04.2013   Klokken: 16:41   Kategori: Bryllupet <3
  Kommentarer: 12    Postet: 18.04.2013   Klokken: 14:24   Kategori: HverdagslivHeisann! Nå er det en god stund siden forrige innlegg!
 

Det har skjedd veldig mye på hjemmefronten den siste tiden, og desverre har det gått utover bloggen. Blant mye annet har vi flyttet hjem til Farsund og jeg er godt i gang med bacheloroppgaven på sosionomstudiet.

Selv om tiden ikke alltid strekker til, tenkte jeg å gjøre et forsøk på å lage noen flere innlegg framover hvis det er interesse for det. Det er enda flere ting fra bryllupet flere lesere har etterspurt og som jeg har lyst til å vise. Og når vi kommer litt mer på plass i huset kan jeg kanskje vise litt av det også?


Vil du følge meg i hverdagen på Instagram er brukernavnet mitt KriAnd88 :)

 

 

 

 


 

Q: Har du noen ønsker for fremtidige blogginnlegg?
 

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 12    Postet: 18.04.2013   Klokken: 14:24   Kategori: Hverdagsliv
 • Profilbilde 25, Farsund
  Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg har bodd i Stavanger i 3 år, men har nå flyttet tilbake til Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy! Følg meg gjerne på Instagram! KriAnd88

 • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits