Nå har vi endelig fått sett vielsen til William og Kate, og den beryktede og hemmeligholdte brudekjolen.

Livet på kjolen og sløret var av blonder, og samtidig som at den var elegant og tilpasset den store begivenheten, var den nydelig og stilfull, det ser virkelig ut som Kate selv har fått bestemme en god del. Nydelig og enkel utringning også, det gjorde kjolen mye mer personlig synes jeg. Med håret ned og enkel sminke synes jeg hun var nydelig. Det ble absolutt ikke for mye!

Det jeg likte aller best var den enkle søte buketten hennes av liljekonvaller, og Filippas, søsterens hår enkelt ordnet som Kates, elegant løst, men med liljekonvaller som pynt. Jeg skulle gjerne hatt liljekonvaller i vårt bryllup! Hvis ikke det finnes forhandlere som kan levere liljekonvaller i juli, så er vi nok litt seint ute med vielsen vår. Det er ikke så mange liljekonvaller igjen i den norske skogen midt i juli..


 

 

Nå kommer snart deres første offentlige kyss som gift!

 

 

Q: HAR DU FULGT MED PÅ BRYLLUPET?

Q: HVA SYNES DU OM KJOLEN?

 

 

 

Signatur
Si din mening!


Denne melodien her er den nydeligste. Kanskje den blir med i bryllupet vårt?

 

 

 

Q: SYNES DU DENNE SANGEN HAR BLITT VANLIG I BRYLLUP?

Q: HVILKE ANDRE SANGER SYNES DU KAN BRUKES?

 

 

Signatur
Si din mening!


For et par uker siden var vi en tur på Ikea for å se litt på ting vi kan bruke til pynt og diverse i bryllupet. Vi kom ut med en haug av rammer og noen fine skåler. Jeg har ideer om hva vi skal bruke dem til, men siden det ikke er helt bestemt og det fremdeles er over et år til den store dagen, så lar jeg de ideene ligge og surre litt til.

4 fine passe store skåler

2 like skåler som de over, bare dobbelt så store. Og 2 enkle store skåler.

Rammer i antikkhvit med en perlerad innerst ved bildet.

 

 

 

 Q: HVA SYNES DU OM INNKJØPENE?

Q: FORSLAG TIL ANDRE LURE INNKJØP TIL BRYLLUPET?

 

 

 

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 14    Postet: 26.04.2011   Klokken: 23:56   Kategori: Shopping


Disse fikk jeg i posten, fant dem på finn.no ved en tilfeldighet, og nå er de hjemme hos meg :) Eneste som er litt dumt er at selv om de er str 39 som jeg bruker til vanlig, er de grusomt trange, så pass at jeg får vondt bare av å stå stille med dem på. Det er kun et tynt lag skinn inni dem, så jeg tror ikke det fungerer å blokke dem ut som man kan gjøre med "hele" skinnsko.
Men fine er de uansett!

 

Denne veska fant ejg også denne påskeuka, men jeg hadde glemt den i posen helt til for et par dager siden. Supersøt blomsterveske med god plass! Liker :)


 

 

 

Q: HVA SYNES DU?

Q: VET DU OM NOEN METODER Å BLOKKE UT SKO SOM IKKE ER AV SKINN?

 

 

 

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 14    Postet: 26.04.2011   Klokken: 23:56   Kategori: Shopping
  Kommentarer: 3    Postet: 25.04.2011   Klokken: 21:34   Kategori: Kreativt


Etter å ha brukt lang tid på å prøve å knytte fine sløyfer på invitasjonene til min nieses dåp i påska, fant jeg ut at jeg måtte finne fram en sløyfemal jeg kom over for noen måneder siden.
Etter litt leting fant jeg endelig videoen på youtube, og denne malen må jeg prøve å lage så sløyfer i framtida ikke blir noe problem!

Sjekk ut hvor lett fine sløyfer kan lages på videoen nedenfor!


http://1.bp.blogspot.com/_Rw-KAil06e4/SwpwOoaeS_I/AAAAAAAAAkw/9d9I5poiFcM/s1600/rosett1.JPG

http://1.bp.blogspot.com/_Rw-KAil06e4/SwpwOPPkoKI/AAAAAAAAAkY/9p7i8auPnX8/s1600/rosett4.JPG

 Denne malen kan du enkelt laste ned HER.

 

 

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 3    Postet: 25.04.2011   Klokken: 21:34   Kategori: Kreativt
  Kommentarer: 0    Postet: 24.04.2011   Klokken: 20:17   Kategori: Kreativt


Denne her ønsker jeg meg til bursdagen min!

Da kan jeg endelig få sydd alle hullene i klærne våre, lage putetrekk jeg har drømt om lenge, bruke sting på hjemmelagde kort og flere andre ting! Jeg må bare lære meg å bruke en symaskin først..

 

Denne symaskinen er av et bra merke (tror jeg), og det er ikke noen fancy krimskramserier og funkjsoner som jeg aldri kommer til å lære meg å bruke. Den har de viktigste funksjonene som rettsøm, sikksakk, blindsøm, kantavslutningssømmer og knapphull. (Det står iallefall på nettsiden at dette er de viktigste funksjonene, hehe!)

Dessuten synes jeg den er fin, rett og slett stilig at den er svart, og med et lekkert blomstermotiv blir den med en gang litt feminin. Den er liten og tar ikke voldsomt med plass (som er fint i vår lille leilighet), og illustrasjonene av funksjonene på maskinen ser oversiktelige ut. Bare av å se litt på bildet av symaskinen tror jeg at jeg fort kan skjønne hvordan den fungerer.

Sist gang jeg brukte en symaskin var når jeg lagde et kleopatrakostyme på ungdomsskolen som skulle være med i kulturmønstringen, og de sømmene der var absolutt ikke fine. Jeg har et symaskinsertifikat liggende hjemme hos foreldrene mine på loftet i en eller annen eske, men jeg tror ikke jeg fortjente den. Jeg vet at jeg var en av de siste som fikk sertifikatet i klassen, så jeg tror de bare ville få det overstått. Jeg fikk det sikkert bare av mangel på tålmodighet fra lærerne mine.

Så om venner og familie går i et spleiselag for en symaskin til meg, da bør det ligge et gavekort på opplæringstid på symaskinen i tillegg. Ellers blir den lett stående etter mislykkede forsøk ;)

 

 

Q: HAR DU ERFARINGER ELLER TIPS OM SYMASKINER?

 

 

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 0    Postet: 24.04.2011   Klokken: 20:17   Kategori: Kreativt


Jeg bladde litt i bilder fra min kusines bryllup i fjor, og fant noen gøyale bilder som ble tatt av meg og min kjære.

Ut fra disse bildene vet jeg ikke om vi er helt klare til å skulle DELE de første kakebitene av vår bryllupskake. Disse egoistiske bildene var klassiske gjennom hele kvelden ;)

  

Men jeg kom på at vi trenger ikke å dele de første kakebitene av bryllupskaken på den helt vanlige måten med å mate hverandre! Man kan "krangle" om bitene, dytte kakebiten inn i hverandres munn med hendene, bare ta biten selv rett foran nesa på den andre, eller bare dele kakepynten, som "smellbongbongene" på de nederste bildene her. Og det finnes uendelig mange andre måter å gjøre kakeskjæringen litt mindre formell, mer morsom og mer dere som brudepar!

 

 

Q: HVORDAN HAR DERE TENKT DERE KAKESKJÆRINGEN?

Q: HAR DU NOEN MORSOMME VARIANTER Å DELE MED MEG?

 

 

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 8    Postet: 19.04.2011   Klokken: 23:27   Kategori: Kreativt


Her er det bilder og forklaringer på hovedtrekkene av det tredje vintage påskeegget jeg lagde.


På dette egget brukte jeg en serviett som underlag for resten av pynten.

Dette egget var opprinnelig helt grått, altså helt upyntet og kjøpt på Panduro. Jeg startet med å male dette med antikkhvit hobbymaling (du kan fint bruke helt hvit maling), for at ikke den mørke fargen på pappen (eller mønsteret på et vanlig påskeegg) skal skinne gjennom det nye motivet. Når malingen hadde tørket, malte jeg et jevnt jag med decoupagelim over hele egghalvdelen.
Jeg tok av det helt ytterste laget av servietten, det laget som mønsteret et trykket på. Dette la jeg forsiktig over eggdelen med decoupagelim, og det festet seg megafort til egget. Limet gjorde serviettlaget mykt og skjørt med en gang, så jeg måtte trykke servietten forsiktig og raskt jevnt over hele eggdelen. Det var lett å rakne servietten, så vær forsiktig.

Så malte jeg forsiktig enda et lag til med decoupagelim over serviettlaget for å jevne ut bulker og for å forsegle servietten på egget. Jeg fikk noen små huller, så vær forsiktig her også. Etter at egget hadde tørket ferdig, klippet jeg bort restene av servietten som er utenfor kantene på egget.

 


Rundt kantene av eggdelene limte jeg et tynt lys rosa blondebånd og et tykkere hvitt blondebånd knyttet jeg horisontalt rundt hele egget for å få et litt mer romantisk preg.


 


Q: HVA SYNES DU?

Q: KOMMER DU TIL Å PRØVE DEG PÅ ET SLIKT PÅSKEEGG SELV?

Q: HAR DU LAGET NOE MED DECOUPAGE?

 

 

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 8    Postet: 19.04.2011   Klokken: 23:27   Kategori: Kreativt
  Kommentarer: 7    Postet: 18.04.2011   Klokken: 23:52   Kategori: Kreativt


Her er det bilder og forklaringer på hovedtrekkene av det andre vintage påskeegget jeg lagde.


På dette egget brukte jeg også gamle boksider som underlag for resten av pynten, og nærmere forklaring på dette finner du på det forrige innlegget mitt om et annet vintage påskeegg HER.

Slik så begge halvdelene ut når jeg hadde limt på nok papirbiter til at de var dekket.
Så lot jeg dem tørke ei stund.

 


På dette påskeegget brukte jeg også et vintagebilde som jeg klippet noenlunde rundt, men dette limte jeg på med decoupagelim. Selv om dette papiret var enda tykkere enn boksidene ville jeg gjøre et forsøk. Og det gikk kjempegreit. Jeg måtte bare være litt tålmodig og la limet få myke opp papiret litt før det festet seg ordentlig.

Når bildet hadde tørket limte jeg på en søt liten rosa sløyfe i det ene "hjørnet" av bildet med superlim, og så limte jeg på et mørk grått blondebånd på hver av kantene på egget.


 

 


Q: HVA SYNES DU?

Q: KUNNE DU TENKT DEG Å PRØVE Å LAGE ET SLIKT SELV?

 

 

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 7    Postet: 18.04.2011   Klokken: 23:52   Kategori: Kreativt
  Kommentarer: 5    Postet: 17.04.2011   Klokken: 19:31   Kategori: Kreativt


Flere lesere ville gjerne se hvordan jeg laget de vintage påskeeggene, så her kommer det noen bilder og forklaringer på hovedtrekkene. Hver minste bevegelse jeg gjorde er ikke tatt bilde av, men jeg skal prøve å forklare så godt jeg kan :) I dette innlegget viser jeg hvordan jeg lagde et av eggene, og så kommer det flere innlegg om de andre eggene litt senere.


På dette egget brukte jeg gamle boksider som underlag for resten av pynten:Jeg startet med å male et helt vanlig (gult) påskeegg som jeg kjøpte på en helt vanlig butikk, men du kan også bruke helt upyntede påskeegg som du får kjøpt på panduro, se innlegg HER. Jeg malte egget med en antikkhvit hobbymaling for at fargen på egget ikke skulle skinne gjennom når jeg skulle pynte det videre.

Deretter rev jeg opp sider i en gammel bok i biter, og limte dem på med decoupagelim til begge halvdelene av egget ble dekket.
Etter at den hvite malingen på egget hadde tørket, tok jeg en pensel og klattet på litt decoupagelim på et område på egget. Så tok jeg en bit av det gamle papiret og trykket litt på plass oppå limet, for så å pensle over med mer decoupagelim. Vanligvis bruker man kanskje servietter eller annet tynt papir når man limer med decoupagelim, men dette papiret er like tykt som et vanlig skrivepapir. Derfor ville det ikke feste seg til egget med en gang. Jeg måtte jobbe limet langs kantene på papirbiten og over hele til det ble litt mykere og fikk festet seg.Når den første biten var på plass, tok jeg neste bit, la mer lim under, og penslet over med mer lim oppå. Legg gjerne papirlappene slik at de overlapper hverandre, og varier med hvilken vei skriften er. Det gjør bare egget mer spennende.


Siden papirbitene er helt flate og litt stive, og påskeegget er rundt, så vil papiret brette seg litt noen steder. Blir det store bulker, tar du og trykker og skraper litt ekstra med penselen, papiret blir mykt sammen med limet, og da kan du presse brettene nesten flate. Om du vil ha litt mer bevegelse i overflaten, så lar du dem bare være. Det blir fint det også.Slik så begge halvdelene ut når jeg hadde limt på nok papirbiter til at de var dekket. Så lot jeg dem tørke ei stund. Jeg brukte et matt decoupagelim som gjør at overflaten blir matt og fin, men det finnes også et decoupagelim som gir overflatene glans. Det kan bli veldig fint det også, men jeg liker best den matte overflaten. Da ser det litt mer hjemmelaget og koselig ut, synes nå jeg.


 

Når overflaten hadde tørket, fant jeg fram litt beige/naturfarget blonde, og limte med vanlig hobbylim horisontalt over begge halvdelene. Når jeg nå setter egget sammen ser det ut som et blondebånd som går rundt hele egget.

 

 

For å få litt mer vintagestemning over egget, fant jeg fram et vintagebilde jeg hadde på et designark (du kan også skrive ut et fra internett). Jeg klipte det rundere i kantene, festet biter av mer blonde rundt og under bildet med dobbelsidig tape, og limte alt med hobbylim på midten på den halvdelen av egget som skal vende oppover når det ligger nede.

 

Så pyntet jeg litt ekstra med små rosa roser og en rosa blondesløyfe som jeg limte med superlim (fordi jeg ikke har tålmodighet til å vente på at det skal tørke med vanlig hobbylim).

 


Helt til slutt klippet jeg opp et mørkere rosa blondebånd på midten, og limte på hver av delene på hver av kantene på egget med hobbylim. Når jeg da lukker egget sammen, ser det ut som en litt tykkere blondekant rundt hele skjøten. (Man kan se gullkanten på det originale egget litt gjennom, men det gjør ikke noe. Synes det så enda mer vintage ut faktisk.)

 


Nå er det klart til å fylles opp med påskegodt!!

 

 

Q: SYNES DU DET SÅ VANSKELIG UT?

Q: KUNNE DU TENKE DEG Å PRØVE Å LAGE SLIKE SELV?

 
Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 5    Postet: 17.04.2011   Klokken: 19:31   Kategori: Kreativt
  Kommentarer: 38    Postet: 17.04.2011   Klokken: 15:51   Kategori: Kreativt


I går kveld, etter jeg kom hjem fra en lang dag på jobb, var jeg alene noen få timer før jeg la meg fordi Morten jobbet nattskift, så da brukte jeg tiden på å pynte ferdig noen påskeegg jeg hadde begynt på tidligere i uka. Og siden det er første gang jeg har prøvd meg på decoupage, kan jeg si meg godt fornøyd med resultatene! :)

  

 

Q: HVA SYNES DU OM PÅSKEEGGENE?

Q: HAR DU LAGET NOEN PÅSKEEGG, ELLER PYNTET TIL PÅSKE?

Q: SKAL JEG LAGE ET INNLEGG OM HVORDAN JEG LAGDE DEM?

 

 

 

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 38    Postet: 17.04.2011   Klokken: 15:51   Kategori: Kreativt
  Kommentarer: 1    Postet: 17.04.2011   Klokken: 14:39   Kategori: Kreativt


For noen dager siden dro jeg med meg Morten på en liten handletur rundt i Stavanger med handlemål som hobbymaterialer og bryllupsting. Under er det noen bilder av hobbyinnkjøpene:


Vi var innom Fretex og der fant vi to fine gamle bøker, og noen heklelapper. Heklelappene kan brukes til mye rart!
På sidene i disse to bøkene var all skrift trykket med en stilig gammel skrifttype og skrivemåte. Den øverste hadde fått den fine gamle slitte brunfargen på de fleste sidene, og den underste hadde den fineste skriften. Det er altså selve sidene i bøkene jeg skal bruke.
Vi var innom Panduro, og jeg fikk kjøpt et lite stykke organza i elfenbensfarge, 25 cm.
Jeg kjøpte også tre påskeegg, upyntet. Disse lå inni hverandre i en pakke, altså er det forskjellig størrelse på dem.


Tilbud på fine servietter.


Fikk tak i hobbymaling i antikkhvit.
Og til slutt fikk jeg med meg litt lilla satinbånd, strikkbånd og hvite blonder fra Panduro.

 

Bilder av det jeg skal lage av noen av disse materialene kommer senere :)

 

 

Q: HAR DU KJØPT NOE PÅ FRETEX NOENGANG?

Q: HAR DU NOEN HOBBYER?

 

 

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 1    Postet: 17.04.2011   Klokken: 14:39   Kategori: Kreativt


Disse lekre kjolene er fra Vera Wang, og du kan finne dem hos David's Bridal.

 

 

 

 

 

Disse brudekjolene er absolutt drømmekjoler! Jeg klarer ikke finne kun én kjole her som skiller seg ut, for jeg synes alle var skikkelig skjønne på hver sin måte! Utrolig lekre!! Ikke alle hadde vært fine til min figur, men alle var fine for det om.

Tenk å hatt råd til å bruke flere kjoler på bryllupsdagen!

 

 

Q: HVA SYNES DU OM KJOLENE?

Q: FANT DU EN FAVORITT?

 

 

Signatur
Si din mening!


Sjekk ut lekre brudekjoler fra ROOY Couture, jeg falt spesielt for denne her med fjær!!


 


ROOY Couture Summer 2011Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 6    Postet: 10.04.2011   Klokken: 16:40   Kategori: Foto


Har du sett et bra eksempel på at det går an å lage et bilde av mange mindre bilder?
Sjekk ut hva jeg fant hos prettychicblog!Selve bildet på avstand


Bryllupsmosaik, tættere på

Litt nærmere


Bryllupsmosaik, helt tæt på

Og enda litt nærmere!

 

Tøft, ikke sant?

 

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 6    Postet: 10.04.2011   Klokken: 16:40   Kategori: Foto


Egentlig litt synd vi ikke skal ha et rosa bryllup!
Da hadde disse kjolene vært skjønne som et bytte senere på kvelden!

Det er romantisk og søtt, og jeg liker rosa veldig godt egentlig! Men samtidig hadde ikke bryllupet da blitt helt "oss", så da blir det nok litt andre farger. Men romantisk skal det bli for det om!Brud på cykel

 

Brudekjole med stor, lyserød blomst

 

 

Q: SKAL DU HA ROSA I DITT BRYLLUP?

 

 

Signatur
Si din mening!


Det er mange som bruker såpebobler som ikke lager flekker på klærne istedet for ris til å kaste på brudeparet. Da slipper man å måtte feie opp all risen etterpå så ikke fuglene skal ta skade av det. Det finnes også "fuglesikker" ris som jeg har laget et innlegg om tidligere HER, og man kan også bruke roseblader, fuglefrø eller konfetti til å kaste over brudeparet etter vielsen.

Men har du tenkt på å kanskje bruke "Ribbon Wands"?

 

Ribbon Wands - Bryllupsstave

 

Enkle staver du kan lage av sugerør, tape og oppklippet gavepapir i de fargene og i den lengden du vil ha. Lange strimler gir et mer elegant uttrykk i vinden, mens korte strimler gir et mer lekende uttrykk.

 

 

Q: HAR DU SETT DETTE I BRYLLUP FØR?

Q: KUNNE DU TENKT DEG Å HA DET I DITT BRYLLUP?

 

 

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 9    Postet: 08.04.2011   Klokken: 23:39   Kategori: Hverdagsliv


I går kveld når jeg satt i kassa på jobb og det nærmet seg stengetid, kom det en godt eldre og liten mann i kassen for å betale et par småting. Jeg var litt trøtt og sliten og telte minuttene til vi skulle stenge.

Da han tok frem pengeboka si og begynte å telle alle kronestykkene nøye, fikk jeg plutselig øye på et par bilder han hadde i en lomme i pengeboka.
Det var 2 bilder i passfotostørrelse av ei nydelig dame!

Han så at jeg hadde fått øye på bildene, viste dem ordentlig fram og sa: "Er hun ikke nydelig?" "Jo" sa jeg. "Kjempefin!". "Her har jeg henne alltid med meg," fortsatte han. Han lyste opp når han sa det, øynene hans strålte og han så rent forelsket ut!

Når han hadde ønsket meg en god kveld og begynte å gå ut av butikken kom tårene. Han var så herlig søt! Tenk å ha så gamle bilder av hun som mest sannsynlig hadde vært kona hans, og kanskje var de fra den tiden de først traff hverandre. 

Når jeg skulle legge meg i går måtte jeg lagre hendelsen i kladden på mobilen for ikke å glemme hva som skjedde, så jeg kunne skrive det her og dele det med dere. Det var en helt fantastisk avslutning på en lang dag på jobb!

 

Tumblr_l4879jnamp1qzamwro1_500_large

 

Love,people,cute,my,b,w,favs,relation,joy-913a23114c032a80405a268c6b3c8578_h_large


Det er så fantastisk søtt når eldre mennesker viser at de elsker hverandre offentlig, selv om de kanskje har levd sammen i mange år! Kjærtegn, når de holder hender, lure blikk og flørting. Det er helt fantastisk!

Jeg håper andre kan se på meg og Morten når vi blir eldre at vi fortsatt elsker hverandre! :D

 

 

Q: HAR DU OPPLEVD NOE LIKNENDE NOEN GANG?

 

 

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 9    Postet: 08.04.2011   Klokken: 23:39   Kategori: Hverdagsliv
  Kommentarer: 2    Postet: 08.04.2011   Klokken: 22:46   Kategori: Kreativt


Slike blomster skal jeg prøve å lage!
Om jeg får det bra til, blir de kanskje en del av dekorasjonene i bryllupet?

Nydelige var de, og oppskriften ser enkel ut! Den finner du HER!

 


Organza Flower Tutorial

 

 

Q: HVA SYNES DU?

Q: VIL DU PRØVE Å LAGE SLIKE?

Q: VET DU HVOR MAN KAN FÅ KJØPT ORGANZASTOFF I METERVARE?

 

 

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 2    Postet: 08.04.2011   Klokken: 22:46   Kategori: Kreativt

 

 

 

 

 

 

 

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 10    Postet: 07.04.2011   Klokken: 13:30   Kategori: Kreativt


Her har jeg laget et kort med en ensfarget lilla bakgrunn på selve kortet og som rammer, og brukt et 2sides mønsterark med lilla roser på den ene siden, og lilla hjerter på den andre siden.

Arkene er kvadratiske, så jeg har kun brukt et halvt lilla ark, men hele mønsterarket. Da har jeg nok til å dekorere med mønstrene både litt utenpå og inni kortet.Jeg har pyntet enkelt med litt blonder, lilla perler, en sommerfugl i tre, og så har jeg brukt et vintagebilde som utgangspunkt i kortet for å få et blikkfang. Lillafargene på kortet går igjen i farget på hårbåndet og litt i kjolen på jenta på bildet.

På høyresiden inni kortet har jeg laget en søt lilla bakgrunn der jeg kan skrive en hilsen til den som skal få kortet.

Og på venstre siden har jeg laget en lomme der jeg kan legge nedi en lapp eller et kort med enten en hilsen på, noen gode ord, eller et bilde.
 

 

Q: HVA SYNES DU?Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 10    Postet: 07.04.2011   Klokken: 13:30   Kategori: Kreativt


Disse blondesmykkene kan fint brukes til bryllup eller en annen anledning. Jeg tror ikke jeg ville brukt dem i håret eller på hodet i det hele tatt, men som et vanlig smykke synes jeg det var stilig!

Et alternativ til tiara eller slør?

 

 

 

 

 

Q: HVA SYNES DU?

 

 

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 4    Postet: 06.04.2011   Klokken: 21:27   Kategori: Kreativt


På shoppingrunden min på fredag fikk jeg med meg hjem noen hobbyting til kortlagingen min.For meg med liten tålmodighet når det kommer til limtørking i kortlaging, kjøpte jeg en ny tube med superlim. Kjempegreit om det er noe som skal limes på som ikke holder seg på plass der du vil ha det pga tyngdekraften. Da holder du det i noen sekunder mens superlimen tørker, og så sitter det der du vil ha det.

Jeg fant en liten pakke med 4 forskjellige typer blonder også i søte farger. Blonder er veldig dyrt, så kjøpte heller denne lilla pakken med forskjellige, istedenfor meter på meter med vanlige blonder.

Nå begynner jeg å få noen ark som ligger og slenger overalt, og akkurat nå midt på spisebordet. Derfor kjøpte jeg en arkmappe som ejg kan ha alle arkene i, og sortere dem etter farge og mønster om jeg vil, siden det er flere mapper inni mappen. Noen flere ark måtte til i samlingen også fordi vi fikk invitasjoner til konfirmasjoner. Da må jeg sette i gang og lage flere kort :)På Kremmerhuset fant jeg disse små rullene med bånd til en grei penge. Supersøte, og de pynter opp et kort på null komme niks, akkurat som blonder.


Jeg kjøpte også disse serviettene, knallfine vintageinspirert! Skal se om jeg klarer å få noe hobbyglede ut av disse, selv om det kan være de blir brukt til matservering en gang senere også :)

 

 

Q: HAR DU TIPS TIL DEKORASJONER JEG KAN BRUKE PÅ KORT?

 

 

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 4    Postet: 06.04.2011   Klokken: 21:27   Kategori: Kreativt


Et slikt strømpebånd skulle jeg likt å hatt råd til! De er nydelige, vintage og annerledes! Elsker dem! Men de fleste koster rundt $70, og det er ikke rom for slike "småsummer" i vårt budsjett, så jeg må nok finne et annet til en rimeligere penge.

Sjekk ut flere typer på denne nettsiden HER.

 

 

 

 

 

Q: HVA SYNES DU OM DISSE?

Q: HVA SLAGS STRØMPEBÅND SKAL DU HA?


 

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 2    Postet: 06.04.2011   Klokken: 14:06   Kategori: Kreativt


I helga var det to venninner som hadde bursdag, så da lagde jeg et kort til dem hver. Dette er to kort jeg har vist på bloggen tidligere, men jeg har pyntet enda mer på dem og så skrev en hilsen i dem til begge to før de fikk dem.

 


Her er kortet og gaven til Elisabeth
På dette kortet limte jeg på ekstra blonder i to rosafarger, og en sommerfugl med rosa perler på forsiden.Inni lommen på kortet la jeg en mindre lapp med ei snor (jeg husker ikke hva det kalles for noe) og pyntet den, og skrev en hilsen på arket til høyre inni kortet.Her er kortet til Silje.
Inni dette kortet lagde jeg også en slik lapp med ei snor på, pyntet, skrev en hilsen og la den oppi lommen på kortet, og så limte jeg inn et ark som jeg svertet med lilla blekk rundt kantene, og skrev en hilsen der. 

Q: HVA SYNES DU?

 

 

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 2    Postet: 06.04.2011   Klokken: 14:06   Kategori: Kreativt


På fredag hadde jeg en liten shoppingrunde med meg selv, og var bl.a. innom Libris for å kjøpe noe jeg vil ha som en del av noe dekorasjon i bryllupet. Det er kanskje litt tidlig, men har var det godt at jeg spurte nå. Det jeg skulle kjøpe hadde de ikke mer igjen av, og tok det heller ikke inn igjen, men kunne bestille det til meg via en annen butikk heldigvis. Så i går etter skolen og før jobb kjørte jeg innom der igjen og fikk hentet pynten.

Det er egentlig dekorasjon til scrapping og slikt, men jeg skal bruke det på en litt annen måte. Hva det er til kommer jeg tilbake til med tiden. Vurderer å feste dem med superlim eller knappenåler!


 

Q: HVA TROR DU JEG SKAL BRUKE DEM TIL?

 

 

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 8    Postet: 05.04.2011   Klokken: 12:15   Kategori: Shopping


Da var de skjønne vårskoene med blonder på hjemme hos meg! Etter ei helg med disse har jeg fått bittelitt gnagsår, men det var nok pga at de var nye og at jeg ikke knyttet dem bra nok. Så når regnet stopper skal jeg ut og gå med dem igjen :) Fikk skikkelig vårstemning når jeg kjøpte dem!

 

 

Q: LIKTE DU DEM?

 

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 8    Postet: 05.04.2011   Klokken: 12:15   Kategori: Shopping
 • Profilbilde 26, Farsund
  Jeg er 25 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! Jeg er utdannet Sosionom og jobber som miljøterapeut ved Cocoon Ressurssenter for barnevern og etnisitet. Jeg bodde i Stavanger i 3 år mens jeg studerte, men har nå flyttet tilbake til Farsund og bor i et gammelt og koselig hus i landlige omgivelser. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og de siste 2,5 årene har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy! Følg meg gjerne på Instagram! KriAnd88

 • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits