Kommentarer: 4    Postet: 02.03.2014   Klokken: 21:56   Kategori: Hverdagsliv


Jeg blir så glad når det kommer noe gøyere enn regninger og reklame i posten, alt fra pakker til koselige brev og kort, og tidligere i uka hadde jeg en slik dag. På toppen av postbunka mannen hadde med seg inn døra lå det en konvolutt fra StickyGram!


For en liten stund siden bestilte jeg magneter av noen av instagrambildene mine derfra, og nå pryder de kjøleskapet vårt! Jeg synes iallefall de ble knallbra, god kvalitet og matt finish, og så gøy med personlige magneter!

 

 

Har andre bestilt noe derfra?
 

Følg meg gjerne på Instagram for å se flere glimt fra min hverdag: KriAnd88

Signatur
Si din mening!
    Kommentarer: 4    Postet: 02.03.2014   Klokken: 21:56   Kategori: Hverdagsliv
  • Profilbilde 28, Farsund
    Jeg er 25 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! Jeg er utdannet Sosionom og jobber som miljøterapeut ved Cocoon Ressurssenter for barnevern og etnisitet. Jeg bodde i Stavanger i 3 år mens jeg studerte, men har nå flyttet tilbake til Farsund og bor i et gammelt og koselig hus i landlige omgivelser. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og de siste 2,5 årene har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy! Følg meg gjerne på Instagram! KriAnd88

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits