Voila! Her er våre takkekort!

Jeg tok utgangspunkt i invitasjonene våre når jeg startet planleggingen av hvordan takkekortene skulle se ut, og synes jeg klarte å holde den røde tråden selv om de er litt forskjellige. (Link til hvor jeg kjøpte kortbasene HER.) Vi ble begge fornøyde, og er lettet over at vi kun har et par takkekort liggende igjen. Det er deilig å være "offisielt" ferdig med bryllupet (selv om jeg enda ikke har laget noe album eller bestilt bilder til å ha på veggen, men det kan jeg kose meg med siden).

(Se bryllupsinvitasjonene våre HER)*CloseUp!* Ble godt fornøyd!

 

 
Det ble rett under 100 takkekort tilsammen, ikke rart at det har tatt meg sånn tid å bli ferdig med alle når jeg absolutt skulle lage disse selv også. Skal det være gjennomført, så skal det være gjennomført fra start til slutt! :)

 
Vi brukte nesten like kortbaser til takkekortene som til invitasjonene. Eneste forskjell er at invitasjonene hadde den siste siden ekstra med en lomme på. Fremsiden ble pyntet med blonder i ivory, lilla silkebånd, og et stempel av monogrammet vårt med en lilla ramme rundt. Romantisk og elegant på samme tid.
 

 
På samme måte som på innbydelsene, festet jeg borrelåsputer under lappen med monogrammet på og på enden av blonde- og silkebåndet slik at kortet enkelt kan lukkes igjen.

 
Og med blonden og silkebåndet festet godt på begge ender av kortet, ble kortet seende slik ut på baksiden.

 


Inni takkekortet er som sagt den eneste store endringen at siste siden med lomme på mangler. Jeg bestilte disse kortene i tillegg til invitasjonskortene, for jeg så ikke helt hva jeg trengte å bruke lommen til på takkekortene.

Jeg ville at takkekortet skulle være i stil med invitasjonene med et stort bilde i kortet, men siden vi fikk så utrolig mange fine bilder fra fotografen var det ikke lett å velge ut bare ét bilde. Jeg brukte lang tid på å finne en fin løsning, og lagde flere collager uten at jeg ble fornøyd. Til slutt falt valget på denne løsningen her. Vi fant ut at vi ikke trengte å bruke en hel side til takketeksten, og dermed hadde vi en halv side som vi kunne bruke til flere bilder. Vi valgte ut bildene etter variasjon for å vise de som fikk takkekortet forskjellige bilder tatt i ulike settinger den dagen.
 

 

 
Vi valgte å skrive en enkel takketekst, og vi slapp unna masse skrivekrampe ved å skrive teksten på pc slik som vi gjorde med invitasjonene. Da fikk vi enda en rød tråd, det ser fint og ryddig ut, og så slapp jeg å lage mange ekstra lapper pga skrivefeil osv. Vi skrev navnene til mottakerne på hvert enkelt takkekort slik at de ble personlige, og navnene våre skrev vi nederst uten noe "hjertelig hilsen". Teksten ble også litt annerledes til de som ikke var i bryllupet vårt.

  

Q: Hva synes du om takkekortene våre?

Q: Er det interesse for et innlegg om fremgangsmåte?

 

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 23    Postet: 03.02.2013   Klokken: 15:17   Kategori: Bryllupet <3


Nå er endelig takkekortene helt ferdige, og de aller, aller fleste av nesten 100 stykker har blitt levert eller blitt sendt i posten. Det er en deilig følelse! Det er ingen hemmelighet at jeg ville ha takkekortene i samme stilen som invitasjonene og resten av pynten i bryllupet vårt, og det tror jeg at jeg har klart å få til etter mye strev! Jeg regner med at de siste takkekortene vil bli levert i løpet av neste uke, og da vil det også komme et innlegg om takkekortene inkludert fremgangsmåte, om det er interesse for det. Men frem til da må dere nøye dere med et par sneek peek ;)

 Q: Er det interesse for å se de ferdige takkekortene?

Q: Og er det interesse for å få en fremgangsmåte også?


Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 23    Postet: 03.02.2013   Klokken: 15:17   Kategori: Bryllupet <3
  Kommentarer: 6    Postet: 01.02.2013   Klokken: 18:21   Kategori: Bryllupet <3


Noe som har blitt populært å pynte med i mange selskaper er vimpler. De kan pynte opp vegger og tak i temafarger, eller man kan bruke dem som et banner slik som vi gjorde i vårt bryllup. Det var mine to yngre søstre som fikk oppgaven med å lage disse vimplene og jeg kunne ikke blitt mer fornøyd!

Vimplene ble tredd på hvite hyssingsnorer og hengt opp over hovedbordet vårt i festlokalet.
 


Min kjære og meg under middagen.

 
Fremgangsmåten er ganske så enkel!

Jeg kjøpte inn metervare med grått linstoff og mørk lilla fløyelsstoff på Ikea, og jeg hadde noen lilla stoffrester med sølvprikker igjen fra da jeg lagde bordnumrene. Søstrene mine tegnet opp en trekant på et vanlig A4 ark, klippet den ut og brukte den som mal på alle trekantene som ble klippet ut i det grå linstoffet. Den korteste siden på trekanten ble brettet og sydd på symaskin slik at vimplene kunne bli tredd på hyssingen og bli hengt opp. Bokstavene ble skrevet på en pc, printet og klippet ut, og ble brukt som mal til stoffbokstavene. Bokstavene ble limt på vimplene ved bruk av fliselin. Det ble klippet ut i samme form som bokstavene, og ved å stryke bokstavene på vimplene med strykejern med fliselinen imellom, satt de godt fast.
Her er vimplene halvferdige; bokstavene er enda ikke limt på, men den korteste enden er sydd. De andre to lengdene på vimplene ble ikke sydd. Linstoffet frynser seg ikke så lett opp, og en del tid ble spart på det.

 Q: Hva synes du om vimplene?

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 6    Postet: 01.02.2013   Klokken: 18:21   Kategori: Bryllupet <3
 • Profilbilde 28, Farsund
  Jeg er 25 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! Jeg er utdannet Sosionom og jobber som miljøterapeut ved Cocoon Ressurssenter for barnevern og etnisitet. Jeg bodde i Stavanger i 3 år mens jeg studerte, men har nå flyttet tilbake til Farsund og bor i et gammelt og koselig hus i landlige omgivelser. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og de siste 2,5 årene har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy! Følg meg gjerne på Instagram! KriAnd88

 • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits