Nå har vi endelig klart å levere ut absolutt alle bryllupsinvitasjonene, og det er en herlig følelse! Det har vært mye jobb og slit, både med å finne ut hvordan vi skulle ha dem, det å finne materialer, og ikke minst det å lage dem! Heldigvis fikk jeg god hjelp mot slutten! :)

Trykk direkte på linkene for å se forberedelsene, fremgangsmåten, invitasjonsteksten og RSVP kortet.

 

 

Jeg ble kjempefornøyd med hvordan de ble til slutt! Det er ikke alltid at tanker og ideer ser likt ut når du har fullført det, men noe særlig nærmere enn dette tror jeg ikke jeg kan få til. Jeg håper at gjestene får et inntrykk av at invitasjonen reflekterer oss som personer og stilen på bryllupet. Vi vil ha det stilfullt, men samtidig enkelt, personlig og romantisk, med et hint av lilla ;) Det tror jeg absolutt vi har fått til her! Nå gjenstår bare jobben med å få resten av bryllupet i samme stilen!

 

Her kommer et bildedryss av invitasjonene og innholdet!

Her er alle invitasjonene strødd utover bordet, og endelig ferdige!For å gjøre litt ut av forsiden på invitasjonene, lagde jeg et slags "magebånd" med lilla satengbånd og blonder, stemplet monogrammet vårt på biter med ark, og festet borrelås bakpå for å kunne lukke igjen kortet. Det var nesten nødvendig fordi kortet "buler" litt som du kan se på bidene fordi det ble ganske tykt etterhvert som vi limte inn alle arkene.

På første siden i invitasjonene har jeg limt inn selve invitasjonsteksten. På høyre side har jeg stemplet inn et nydelig dikt jeg syntes passet så veldig fint til oss.


I midten har jeg limt inn et bilde av oss som fotografen vi skal ha i bryllupet vårt, Lisbeth Finsådal tok av oss i høst.
Helt til høyre i invitasjonen er det en lomme hvor jeg har satt nedi fire uttagbare kort. Dette synes jeg var en litt morsom vri som samtidig var veldig praktisk med tanke på å få gi gjestene mer informasjon om dagen, uten å skrive den første siden full av tett tekst.De fleste av arkene har jeg limt oppå lilla ark slik at det ble en fin ramme rundt dem, siden vi valgte lik farge på selve kortene og resten av arkene vi brukte. Dermed fikk vi med den lilla fargen som skal gå litt igjen gjennom hele bryllupet, uten at det ble for mye, med f. eks helt mørk lilla bakgrunn. Lillafargen ser veldig mørk ut på bildene, men den er litt lysere og klarere i virkeligheten.
Selve teksten skrev vi personlig til alle gjestene, og vi gav like invitasjoner til gjestene som er invitert til middag og til fest på kvelden. Vi ville ikke gjøre forskjell, så det er bare tekstene som er litt annerledes. Vi er veldig fornøyd med teksten i invitasjonen. Den gir preg av at det er formelt, men likevel ikke for stivt.
Her er originalbildet vi fikk trykket opp og brukte i invitasjonene.
Her er alle lappene i lommen, også med lilla ramme rundt, med overskrift som sier noe om hva som står skrevet på hver enkelt.Det var litt trøblete å få tatt bilde av alle bitene uten å få blitzen i veien.

På lappene finner gjestene informasjon om ønsker vi har til bryllupet, kart til vielsesstedet og festlokalet for de som ikke er kjent i området, adressene for dagen og informasjon om overnatting, svarfrist, kontaktinformasjonen vår og informasjon angående toastmaster, allergier, taler og underholdning. Da har gjestene fått det meste av viktig informasjon, og vi slipper å måtte gi mye ekstre informasjon til gjestene utenom invitasjonene.


Nederst på lommen har jeg limt på en firkant til med monogrammet vårt på.


Invitasjonene er hjemmelaget, nesten helt fra bunnen av! Og alt av inspirasjon har jeg funnet på nettsider for invitasjoner, bryllupsblader og mye i utenlandske bryllupsblogger. Allerede i fjor sommer bestemte jeg meg for hvordan de skulle se ut etter å ha funnet en leverandør som kunne gi meg invitasjoner med en lomme i, men det har blitt litt småforandreinger underveis i planleggingen fordi jeg kan ombestemme meg ganske ofte.

Hvis noen er interessert så kan jeg legge ut flere bilder med oppskrift og forklaring på hvordan jeg lagde dem, utstyrsliste og hvor jeg fikk tak i alt jeg brukte. Det har vært skikkelig gøy å få til noe slikt helt på egenhånd, uten å få dem bestilt fra profesjonelle invitasjonsmakere, så jeg kan veldig gjerne anbefale videre tips og triks jeg brukte hvis noen ønsker det! Et minne for livet er det iallefall!

 

Signatur
Si din mening!


HURRA!! Med god hjelp av mine søstre, min forlover, kommende svigerinne og min kjære i helga, ble vi i dag helt ferdige med alle bryllupsinvitasjonene! Det var litt av en jobb, mye som skulle printes, klippes, limes og settes sammen. Nå har vi alle såre fingertupper, men de siste konvoluttene er nå lukket og alle navn er skrevet på. Herlig!

De aller første invitasjonene har vi så smått begynt å dele ut, men de kommer ikke til å bli vist her før alle inviterte har fått og de som skal sendes i posten har kommet fram.

 

Product-hugerect-12060-132-1327913468-132bbaffa0b5adce150a5b52211a600f_large
//weheartit//


Vi er veldig fornøyd med resultatet! De ble slik jeg hadde sett for meg, men vi hadde aldri klart det uten all den gode hjelpen. Vi gleder oss til å dele de ut, og liker at de gir et skikkelig inntrykk av bryllupet vårt! Personlig blir det iallefall! :)247161_1927950831062_1010913124_32154086_3737522_n_large
//weheartit//


Q: ANDRE SOM SKAL LAGE ELLER HAR LAGET INVITASJONER SELV?

Q: HVORDAN TROR DERE VÅRE SER UT?

 

Signatur
Si din mening!


Da kan jeg ENDELIG si ganske sikkert at kjøreplanen i grove trekk er i boks, og det er deilig! Det har vært et styr å få alle tider og minutter til å gå opp når det skal bli satt av nok tid til alt, men likevel holde igjen for at ikke middagen blir for lang og gjestene som skal komme til festen ikke trenger å komme så sent. Jeg har avklart tidspunktene for middagen med kjøkkensjefen ved festlokalet, og så lenge han mener det skal gå bra, så må det bare det.

Vi har også nå fått invitasjonsbildene fra Lisbeth Finsådahl i posten! Så nå kan vi skrive all teksten i invitasjonene, tilpasse dem, printe dem ut og begynne å sette bitene sammen! Hurra! Jeg har brukt litt tid (les: mye!) av sykemeldingen min til å klippe ut maaange firkanter i forskjellige størrelser og farger som tilsammen skal utgjøre en god del av invitasjonene våre. Monteringen skal jeg heldigvis få hjelp til neste helg av søte jenter hjemme!
Dette er ikke et bilde av våre invitasjoner, det er funnet ved et nettsøk. Men her får dere et lite sneakpeak av en detalj som skal være med i invitasjonene våre, nemlig stempelet som også er brukt på denne invitasjonen. Bildet jeg fant har litt lav oppløsning, men det som står er:


Denne dag

gifter jeg meg
med min venn
den jeg ler med
lever for
dagdrømmer med
elsker


Før jeg fant akkurat dette diktet utformet som et stempel, hadde jeg allerede bestemt meg for at det skulle brukes i invitasjonene. Så du kan tro lykken var stor når jeg tilfeldigvis kom over dette på "Familieskatter" i Sandnes! Jeg føler virkelig at dette diktet treffer og beskriver det vi har sammen. Det er så enkelt, ekte og nydelig!

Ellers så har min søster Veronikas kjæreste Tom Anders sagt ja til å hjelpe til med innslag under vielsen, og han har hjulpet oss å skaffe fiolinist! Vår alles kjære favorittante har sagt ja til å lage verdens beste kake til bryllupet, jeg har fått tak i den perfekte kaketoppen som jeg har ønsket meg veldig lenge, og nå er forloverkjolen også funnet! Den må sys litt inn, men i samme slengen fant vi også en dyktig syerske som kan hjelpe meg å sy inn brudekjolen også.


Jeg kan nesten ikke bli mer fornøyd med denne framgangen her!

 

Signatur
Si din mening!


Nå om dagene leter jeg etter bordkortholdere eller noe annet som kan brukes for å pynte med bilder på bord og diverse steder i festlokalet, og til å holde små lapper til annet bruk. Jeg har sett for meg å bruke bordkortholdere med litt høyde slik at jeg kan feste bilder til den øverste delen, så ikke bildene nesten står rett på bordet. Jeg vil at bildene skal legges godt merke til.


Jeg har kommet over flere typer bordkortholdere jeg virkelig kunne tenkt meg, men prisen er altfor høy. Jeg har sett priser mellom 20 og 29 kr per stykk på det billigste, og derfor ble det ikke noe kjøp av disse til middagsgjestene våre. Men jeg trenger ca 20 stykker, og da er det fremdeles for dyrt! Aller helst ville jeg hatt de for under en tier per stykk, men jeg vet ikke om jeg finner det.

Short Spiral Wire Place Card Holder with Spiral Base 4 Inches

 

Har du noen forslag til nettsider eller butikker som selger slike høye bordkortholdere for en litt billigere penge, eller en annen løsning for å pynte med bilder og små lapper? All hjelp tas veldig gjerne imot! :)

 


Signatur
Si din mening!
  • Profilbilde 25, Farsund
    Jeg er 25 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! Jeg er utdannet Sosionom og jobber som miljøterapeut ved Cocoon Ressurssenter for barnevern og etnisitet. Jeg bodde i Stavanger i 3 år mens jeg studerte, men har nå flyttet tilbake til Farsund og bor i et gammelt og koselig hus i landlige omgivelser. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og de siste 2,5 årene har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy! Følg meg gjerne på Instagram! KriAnd88

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits