Kommentarer: 13    Postet: 30.01.2013   Klokken: 22:24   Kategori: Bryllupet <3


Vi ville ha en romantisk stemning i festlokalet vårt, og den mest romantiske effekten synes jeg at man får med masse levende lys! Selv om bryllupet vårt var midt på sommeren, på en av de fineste dagene med sol og opphold, tente vi masse lys i hele lokalet! Vi pyntet også med lenker med hvite julelys som vi kjøpte på salg på nyåret i fjor. Og om jeg skal si det selv, så synes jeg at resultatet ble fantastisk med miksen av levende lys og lenker med julelys, perfekt til vår store dag!

 

 
Her er middagssalen i festlokalet ferdig pyntet før gjestene ankommer.
 
På middagsbordene hadde vi kun små telys i telysholdere, men resten av lokalet ble pyntet med både små telys, større telys, og små og store hvite kubbelys i alt fra Norgesglass til babymatglass. I alle glassene hadde vi litt sand i bunnen, og de ble pyntet med lilla bånd og blonder.

 

 


Alle stolpene i lokalet, både i middagssalen og i peisestua nede ble pyntet med lenker av hvite julelys. Det var virkelig med og satte stemningen!Bak hovedbordet vårt ble stolpen pyntet med røde hjertelys istedet for de klassiske hvite; min kjære pappas idé.

 

Q: Hva synes du om lyspynten i bryllupet vårt?

 

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 13    Postet: 30.01.2013   Klokken: 22:24   Kategori: Bryllupet <3
  Kommentarer: 22    Postet: 23.01.2013   Klokken: 22:56   Kategori: Kreativt


Etter at jeg hadde strikket min første mariusgenser (som du kan lese om HER) og resultatet ble bra, strikket jeg flere plagg med mariusmønster. Enda en mariusgenser til meg selv i lilla, og noen julegaver til min søte niese og den ene svigerinnen min.

 Jeg strikket en brun selekjole med mariusmønster i lys rosa og hvitt til min niese i str. 2 år, med både rettstrikk og vrangstrikk, med heklet kant i rosa og rosa hjerteknapper.


Jeg strikket også en mariusgenser til niesen min i str. 2 år i lys grått, hvitt og lys lilla.

 

Svigerinnen min fikk en mariusgenser i grått og hvitt, strikket i str. XS med lengden på hele genseren og lengden og bredden på ermene tilpasset henne.


Q: Hva synes du om plaggene?

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 22    Postet: 23.01.2013   Klokken: 22:56   Kategori: Kreativt
  Kommentarer: 11    Postet: 21.01.2013   Klokken: 12:38   Kategori: Bryllupet <3


Vi hadde bordnumre på middagsbordene i bryllupet som jeg lagde av søte rammer fra ikea, lilla stoff med sølvprikker og hvite tall klippet ut i papir. Jeg skrev et innlegg om hvordan jeg lagde dem tidligere som du kan lese om og se bilder av HER, men jeg vil også vise bilder av dem i bruk i bryllupet vårt.


 

Her er middagsbordet vårt før bryllupsmiddagen starter, ferdig dekket på med blomster, lys, bordkort, festhefter, servietter og bordnumre.

 


 Her sitter vi sammen med våre forlovere og deres følge.


Q: Hva synes du om bruk av bordnumre?

 

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 11    Postet: 21.01.2013   Klokken: 12:38   Kategori: Bryllupet <3
  Kommentarer: 19    Postet: 12.01.2013   Klokken: 10:14   Kategori: Bryllupet <3


Tidligere har jeg vist flere innlegg om hvordan bordkortene våre så ut HER, oppskriften på hvordan de ble laget HER og et innlegg om stemplene som ble brukt til monogram HER.

Men jeg vil også vise dere bilder fra borkortenes rette plass rundt middagsbordene i bryllupet, og hva innholdet ble.

 
Bordkortene plasserte vi rett bak gjestenes tallerken med bildet av oss mot gjestene, og monogrammet vendt innover og mot de andre gjestene rundt bordet.


 


  
Jeg fylte hvert bordkort med twist og sjokoladehjerter med sølvtrekk, og prøvde å fylle eskene med twisttypene som gjestene likte. Det fikk vi mye tilbakemeldinger på at vi hadde klart :)


Men jeg hadde også mer i bordkortene som kom fram når gjestene hadde spist sjokoladen sin. Jeg fant fine kjærlighetssitater på nettet, printet dem ut og klippet dem til, før jeg limte dem fast til bunnen av bordkortene.Disse to sitatene ble limt inn i våre bordkort.
 
De andre sitatene jeg brukte var disse:


 
Du gifter deg ikke med

den du vil leve med

men med den

du ikke kan leve uten

 

Kjærligheten utholder alt,

tror alt, håper alt, tåler alt

Kjærligheten faller aldri bort

 Nå har våre bordkort med innholdet vårt som vi aldri rakk å få spist på bryllupsdagen fått en fin utstillingsplass i stua sammen med kaketoppen vår og andre figurer fra Willow Tree.

 

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 19    Postet: 12.01.2013   Klokken: 10:14   Kategori: Bryllupet <3
  Kommentarer: 27    Postet: 05.01.2013   Klokken: 14:48   Kategori: Bryllupet <3

 

‎4 fantastiske år sammen med mannen i dag! ❤ Gleder meg til fortsettelsen!
 

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 27    Postet: 05.01.2013   Klokken: 14:48   Kategori: Bryllupet <3
  Kommentarer: 7    Postet: 03.01.2013   Klokken: 20:52   Kategori: Bryllupet <3


Jeg må virkelig beklage at det ikke har kommet flere innlegg om bryllupet på en stund, jeg har rett og slett måttet ta meg en friperiode med mer fokus på eksamen, jul, sykdom etc. Men nå har jeg endelig kommet skikkelig i gang med arbeidet med takkekortene! Jeg utnytter et par nattevakter før semesteret starter opp for fullt igjen, for det kommer til å ta en del timer å få absolutt alle helt ferdige.

Jeg syntes det var et stort prosjekt å lage ca. 50 bryllupsinvitasjoner, men det å lage ca 100 takkekort overgår arbeidet med invitasjonene (selv om det er min egen idé å lage alt selv). Takkekortene blir nok ikke like detaljerte som invitsjonene våre, men de vil gå i samme stilen, og også de vil være hjemmelaget. Så da er det bare å brette opp armene, og klippe og lime i vei mens de fleste andre sover søtt!

 


*sneekpeek*


Forresten så har jeg en instagramkonto hvor det kommer små glimt fra både bryllupet og hverdagen min.
Du er hjertelig velkommen til å følge meg! KriAnd88 is the name!

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 7    Postet: 03.01.2013   Klokken: 20:52   Kategori: Bryllupet <3
 • Profilbilde 25, Farsund
  Jeg er 25 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! Jeg er utdannet Sosionom og jobber som miljøterapeut ved Cocoon Ressurssenter for barnevern og etnisitet. Jeg bodde i Stavanger i 3 år mens jeg studerte, men har nå flyttet tilbake til Farsund og bor i et gammelt og koselig hus i landlige omgivelser. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og de siste 2,5 årene har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy! Følg meg gjerne på Instagram! KriAnd88

 • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits