Vil du ha ordtaket "something old, something new, something borrowed, something blue" med i ditt bryllup?

 

 

Denne tradisjonen som kommer fra USA synes mange er en fin tradisjon, noen tror det bringer lykke, mens andre synes det er pølsevev og ser på det som overtro. Jeg for min del synes dette er en litt koselig ting å ta med, det har alltid vært til stede i små pikedrømmer om bryllup, og jeg synes rett og slett at det er litt stilig!

Det er kanskje en vanlig ting for mange, men jeg har aldri vært med i et bryllup der det har vært noe fokus på dette. Men hvor spesielt kan det ikke bli å se tilbake på brudebilder der du har på deg bestemors nydelige armbånd som du ellers ikke kom på at kunne passe så bra! Eller de fine øredobbene du alltid har misunt venninnen din fra når hun giftet seg. For en mulighet til å gjøre noe litt utenfor de stive vanlige norske rammene! Jeg bryr meg absolutt ikke om at dette er en amerikansk tradisjon..

Her er en kort forklaring på delene i ordtaket:

 • "Something old" skal minne om båndene som er knyttet til brudens barndomshjem, hennes familie og det gamle livet hennes.
 • "Something new" symboliserer det nye livet bruden går inn i sammen med ektefellen, og deres liv videre sammen. Det representerer også parets fremtidige håp omlykke, fremgang og suksess.
 • "Something borrowed" skal være lånt fra en lykkelig gift kvinne, det er ment å bringe videre lykke til bruden og symboliserer den stand som bruden nå tilhører.
 • "Something blue" er et gammelt symbol for troskap og styrke.


Something Old, Something New, Something Borrowed, Something Blue, What's yours? : wedding new old borrowed blue wedding IMG 1549 Compressed


Disse tingene trenger absolutt ikke ha en stor rolle i et bryllup, det kan være små ting som bare bruden og forloveren vet om, eller du kan fortelle det til flere av gjestene. For meg er det noen fine små detaljer som jeg håper jeg får noe fint ut av. Noe som setter igjen minnner fra den store dagen. Jeg skal absolutt prøve å jakte på fine ting som representerer delene i ordtaket.

Noe gammelt kan være et smykke, øredobber, sko, slør eller noe annet som er arvet eller lånt for den saks skyld. Noe nytt har du garantert på deg den dagen, om det er selve kjolen, skoene eller undertøyet. Noe lånt kan du alltids få tak i, og det kan være hva som helst. Noen har noe blått på undertøyet, sydd i en blå tråd i underskjørtet, et blått strømpebånd eller en blå hårspenne.

Det kan gjøres mye ut av det, eller mindre. Og man kan gjøre det på den måten man vil! Jeg har også hørt at man skal samle disse tingene i en pose/veske, og bære det med seg på bryllupsdagen. Noen andre som har hørt noe mer om dette ordtaket?

 

 

Q: VIL DU HA ELLER HAR DU HATT DENNE TRADISJONEN MED I DITT BRYLLUP?

Q: HAR DU VÆRT I BRYLLUP DER TRADISJONEN VAR MED?

 

 

 

Signatur
Si din mening!


I kveld har jeg begynt for alvor å vurdere om det kan lønne seg å bestille en brudekjole på nettet, ferdig sydd etter mine mål. Jeg har fått et par tips tidligere om dette, men de nettsidene det var snakk om hadde ikke en modell som lignet nok på den type kjole jeg vil ha.

Jeg har nå funnet 3 andre sider jeg har sendt mail til om de kan lage en kjole til meg ut fra bilder jeg har og beskrivelser jeg kommer med, så nå venter jeg bare på svar. Disse tre nettsidene fant jeg på diskusjonssider, og det virket som om de fleste hadde både positive og negative opplevelser ved det å skulle bestille brudekjolen på nettet. Og det kan jeg jo skjønne.

09WD0039

Eks. bilde fra Jateck

For det første så må nettstedet være seriøst, ha erfaring, kunnskap og de må være villig til å samarbeide. Så må du kunne klare å få tatt riktige mål av deg selv så syerskene kan lage en kjole som forhåpentligvis vil sitte som støpt på deg når du mottar den. Og så er det dette med betaling da. De fleste sidene vil ha betaling før de lager kjolen, men er det noen garanti for at du får igjen pengene om du ikke får kjolen? Og hva hvis kjolen absolutt ikke er slik du kunne tenke deg?

Jeg har nå sendt mail til Jateck Wedding Fashion, Jorma Bridal og Little Coral.

Forhåpentligvis kan et av disse nettstedene sy en kjole dersom jeg sender bilder og beskrivelser, og det til en mye lavere pris enn om jeg skulle kjøpt den i en brudesalong. Men det hele er litt skummelt. Jeg vurderer å bestille en selskapskjole (som er enda billigere enn en brudekjole) for å "teste ut" de som står bak nettstedet. Kanskje jeg da får en peiling på om jeg tør ta sjangsen å bestille brudekjole derfra? Men likevel, så er en brudekjole noe ganske annet enn en vanlig selskapskjole. Jeg kan jo ende opp med å få en brudekjole som ser ut som en selskapskjole!

 

 

Q: HAR DU NOEN ERFARINGER MED Å BESTILLE BRUDEKJOLE FRA NETTET?

Q: HAR DU ERFARINGER FRA DISSE SIDENE?

Q: EVENTUELT ANDRE NETTSIDER Å ANBEFALE?

 

 

Signatur
Si din mening!

Jeg lekte litt med tanken på bryllupskake med sprudlende blomster og fargerik marsipan, men slo den kjapt fra meg. Verken jeg eller min kjære liker marsipankaker noe særlig, og en slik stil er absolutt ikke noe som representerer oss. Vi har egentlig en idé om hva slags kake vi vil ha til bryllupskake, selv om vi ikke har spurt kakebakeren helt endelig, men noe voldsomt spektakulært blir det uansett ikke. Heller noe som smaker himmelsk enn voldsom plastikmarsipan!

Men jeg liker tanken på å ha muffins eller cupcakes i bryllupet, en variasjon fra alle de antall kakene som mest sannsynlig kommer til å bli laget av kjente både fjernt og nært.

Jeg fant en del bilder der brudepar har brukt muffins som en erstatning av bryllupskaken!
Stilig synes nå jeg!

 

wedding cupcakes

 

wedding cupcakes

Butterfly Flower Wedding Cupcake Tower

 

Mini Three Tier Wedding Cake with Cupcakes

 

White Wedding Cupcakes and Cutting Cake

 

Mrs and Mr Wedding Cupcakes

 

Image - Flickr

 

 

 

Q: WHAT DO YOU THINK???

Q: SYNES DU DET KAN PASSE I BRYLLUP MED CUPCAKES?

 

 

 

Signatur
Si din mening!


Kunne du tenkt deg en skikkelig blomstrende bryllupskake i bryllupet ditt? Jeg synes kanskje det blir litt i det meste laget, selv om det kan være stilig, men smaken er heldigvis som baken!

Her er noen fancy blomsterkaker til inspirasjon!


 

 

 

 

 

//thebridescafe//

 

 

 

Q: HVA TENKER DU OM SLIKE KAKER?

 

 

 

Signatur
Si din mening!


Jeg har så vidt begynt å tenke på at vi må bestille gifteringer en gang om noen måneder til, og aller først tenkte jeg at det ikke var noe særlig å tenke over, enten gult eller hvitt gull, men der tok jeg feil! Der er så uendelig mange varianter og flere farger å velge mellom, det finnes mange ferdig designet, eller man kan designe dem selv! De er jo veldig viktige, de symboliserer et samliv og kjærligheten to personer føler og har til hverandre, og man skal tross alt ha dem på seg hele livet om man er så heldig at man får det. Iallefall en god stund for de aller fleste!

Igjen så jeg litt på nettet for å få litt ideer, ikke fra nettsider for gifteringer, men en blogg som heter thebridescafe. Her har jeg funnet enormt med inspirasjon!

På flere av bildene er det ikke 2 ringer, men 3. Den ene er frierringen eller forlovelsesringen til bruden. Tenk, en slik har jeg også, som er bare min, dermed får vi også 3 ringer tilsammen når vi blir gift. Det slo meg etter å ha sett disse bildene at vi ikke trenger å helt like ringer, de trenger egentlig ikke å matche en gang! (Selv om jeg helst vil at man kan se at de hører sammen..) Det går fint an å velge ulik farge, og gjøre ringene mer feminine eller maskuline med små detaljer!

Bare se her:


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Q: HVA SYNES DU? FANT DU NOEN DU LIKTE?

 

Q: HVILKEN TYPE RINGER HAR DU, ELLER KAN DU TENKE DEG?

 

 

 
Signatur
Si din mening!


I dag tok jeg og kusinen min en spontantur til en brudesalong på Bryne!

Den aller første kjolen jeg fant og prøvde er nå min nye favoritt! Jeg fant en skjult skatt der, rett og slett. Den hadde alt jeg ville ha pluss litt ekstra... Blonder på toppen, og som gradvis forsvant nedover, MEN inn i et berg av tyll, og med en markert midje. Tyllen var i det meste laget, det veier ingenting så kjolen var lett å ha på seg, men det er så mye som er i veien, så om jeg skal ha denne kolen må det fjernes så mye tyll som mulig.

Prisen var litt stiv, så siden det ikke er få måneder igjen til bryllupet har jeg tid til å kikke litt mer rundt før jeg bestemmer meg. Jeg vil aller helst gå litt ned i pris og fremdeles kunne få kjolen jeg vil ha, for så stort budsjett har vi faktisk ikke..

Men den er på toppen av listen min slik den ser ut nå!

 

Et lite sneak peak ser dere her:


Dårlig bilde, ja, men det er litt meningen. Veldig sannsynlig blir det denne eller en som ligner veldig, så da vil jeg ikke avsløre for mye! Selv om jeg har enormt lyst til å vise bilde av hele kjolen!!


Men derfor kan jeg vise dere den kjolen som var favoritten min helt til i dag! Jeg har nå innsett at den kommer det ikke til å bli. Den er veldig fin, men den var ikke helt meg likevel. Passformen var fin, og overdelen var flott, men det ble litt for mye blonder, mye mer enn det ser ut som på bildet, og etter å ha prøvd denne andre kjolen, slår jeg meg ikke til ro før jeg har fått meg denne andre kjolen eller en som likner. Nå minner den meg om en fin kjole med et gardin utenpå, hehe!

  

Q: HVA SYNES DU OM KJOLENE?

 

 

Signatur
Si din mening!


Tidligere lagde jeg også et innlegg med bilder av forskjellige buketter (som du kan lese HER), men jeg kommer stadig over nye blomster, farger og sammensetninger, så dette innlegget her kommer helt sikkert ikke til å være det siste. Det er rett og slett så altfor mye å velge mellom, selv om det også er det som er så bra! Det er ganske viktig for meg at buketten jeg skal ha representerer meg og min smak, og at det står i stil til resten av bryllupet. Så her er det mange detaljer som teller!

Her er noen flere eksempler på nydelige buketter til enhver smak:

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

www.thebridescafe.com

 

 

Og om du lurte på om slike enkle håndbuketter er favorittypen min når det kommer til brudebuketter, siden absolutt alle bukettene jeg har funnet var slike, så er svaret JA! Jeg gjorde det ikke med vilje en gang, det var bare de jeg synes var finest ;) Ikke noen oppsats, kurv eller annet stæsj på meg, mest sannsynlig ;)

 

 

Q: FANT DU DIN BRUDEBUKETT HER?

Q: ELLER FIKK DU INSPIRASJON TIL FORM, FARGE ELLER BLOMSTER?

 

 

Signatur
Si din mening!

Noe av det vanskeligste, utenom å finne den rette kjolen, er å finne de rette skoene! Jeg kunne godt ha tenkt meg å ha 2 forskjellige typer sko til den store dagen. Et par til vielsen og middagen, og et par til å skli ned i når beina begynner så smått å verke litt av alt som skjer.

Etter enda litt flere nettsøk har jeg kommet over enda flere forslag til brudesko. Og ja, jeg liker både tradisjonelle kremfargede og sterke farger, så dette blir vanskelig!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

www.thebridescafe.com

 

Q: FANT DU NOEN DU LIKTE?

 

 
Signatur
Si din mening!  

 

 

 

 

 

 

 

 

Q: HVA SYNES DU?

Q: SÅ DU NOE DU LIKTE?

 
Signatur
Si din mening!


Det er faktisk ikke lett! Jeg har noen tanker og ideer, men det er så vanskelig! Skal jeg ha tradisjonelle sko, eller utradisjonelle? Vil jeg at de skal understreke romantikk eller et fargetema? Vil jeg ha enkle sko eller ektraordinære?

What to do..? Jeg lette etter inspirasjon på nettet!

 

Lilla sko. såklart de måtte med!

 

Sjekk kombinasjonen!

 

Nyydelige!!

 

 

 

 

 

 

 

 

www.thebridescafe.com

 

 

Q: HVA MENER DU?

Q: HVA SLAGS STIL VILLE DU VALGT PÅ BRUDESKOENE?

 

 

Signatur
Si din mening!


Det er ingen hemmlighet, jeg er veldig glad i lilla! Snublet over en bryllupsblogg, og hadde vi hatt et stort budsjett kunne kanskje dette bryllupet gitt oss en god del inspirasjon?

 

 

 

 

 

 

www.thebridescafe.com

 

 

Q: WHAT DO YOU THINK??

 

 

 

Signatur
Si din mening!


I dag har jeg vært litt rundt i Stavanger og kikket etter brudekjole, og jeg var så heldig at både søsteren min og ei venninne ble med for å gi gode råd! Jeg prøvde iallefall noen, men drømmekjolen fant jeg ikke i dag. Jeg er kresen, og jeg vet sånn ca hva jeg vil ha, så da er det ikke bare bare å finne den rette med en gang. Prisen har også mye å si, så for min del kunne jeg godt tenkt meg at den var pent brukt.

Jeg fant rimelig raskt ut at jeg ikke fant drømmekjolen blant de kjolene de hadde på Agape. Synes egentlig at de hadde veldig få inne, og den jeg synes var aller finest kunne jeg ikke få prøvd for de hadde den bare i en ministørrelse. Så der gav jeg opp etter en snau time med titting og prøving. Brudesalongen som var mye mindre og hadde færre kjoler, hadde mye mer utvalg i forskjellige stiler, og her fant jeg en fin fin kjole som nå er på en 2. eller 3. plass, så nå mangler jeg bare litt mer prøving for å finne den som er på den ultimate 1. plassen!

Ved å bruke et fint bånd på kjolen, ble den med en gang litt mer min stil, og det er absolutt et tips jeg skal ta med meg videre i kjoleprøvingen, uansett om det blir denne kjolen eller en annen kjole til slutt. Vi tok litt bilder av denne kjolen, men det blir nok ingen sneak peak ennå.

Love and Other Drugs

I kveld var jeg på kino med søsteren min, og vi lo og grein oss gjennom "Love and other drugs". Fantastisk film!! Løves it! Nå er det deilig sløving foran pcen med litt "Say Yes to The Dress", og så er det snart natta. Jeg er iallefall klar for en god skjønnhetssøvn!

 

Say Yes To The Dress

 

Q: HVIS DU HAR FUNNET DRØMMEKJOLEN,
VISSTE DU MED EN GANG AT DET VAR DEN RETTE?

Q: HAR DU PRØVD MANGE FORSKJELLIGE KJOLER?

 

 

Signatur
Si din mening!


Har du drømt om å bli kastet ris på som nygift, men har funnet ut at det kan skade alle de små søte fuglene som vil teste ut hvordan ris smaker? Jeg hadde forlengst lagt fra meg tanken om å ris i bryllupet mitt, for det er også lenge siden jeg har sett bilder av brudepar som bli overøst med ris. Jeg trodde det var noe som nesten ikke var lovlig lenger eller som de færreste gjorde, helt til jeg fant en nettside med dette her:

 

Fuglesikker bryllupsris!

Hjerteformede riskorn som er ferdig svellet
slik at småfuglene kan spise det uten å bli skadet!

 

Bryllupsris

 

Cellofanpose med ris og satinbånd

 

Perfekt til vår perfekte dag!

 

www.brylupsbutikken.no

 

 

Q: HVA SYNES DU OM RISKASTING PÅ NYGIFTE?

Q: SYNES DU DISSE HER VAR EN GOD IDÈ?

 

 

Signatur
Si din mening!

Jeg sitter og funderer på hva slags musikk vi skal ha når jeg går ned midtgangen i den fineste kjole og får blikkontakt med min kommende mann! Det valget er ganske viktig synes jeg.

For det første så synes jeg kanskje det er litt kjedelig å bruke den samme brudemarsjen som alltid blir brukt, og jeg synes ofte at den er litt voldsom, litt for mye trykk rett og slett. Jeg vil ha en melodi som roer oss litt ned og får oss til å senke skuldrene når vi ser den andre, og som ikke setter nervene i høygir. Jeg vil ikke at Morten skal bli enda mer nervøs der han står når musikken kommer, men at musikken kan gi et rolig og romantisk preg over det hele.

Jeg vil at musikken som blir spilt skal understreke det vi har sammen, slikt at idét jeg kommer inn mot ham, så kjenner vi begge at dette kun gjelder oss, og vår kjærlighet. Jeg vil ikke ha det voldsomme uttrykket med orgel for alle pengene, da er jeg redd at det fort kan bli skummelt.

I dag har jeg lett på youtube etter sanger som vi har felles, men i pianoversjoner for å se om noe slikt kunne brukes. Noen kunne ikke brukes, det ble helt feil stemning, og andre er tvilsomme. Så dette her må jeg nok fundere litt mer på. Jeg kunne godt ha tenkt meg å hat orgelmusikk på vei ut igjen av kirken, og da gjerne også en tradisjonell brudemarsj, men ikke noe tramping på orgelet iallefall. Da vil jeg ha fine myke toner takk!

 

100904-143804-00147_large

 

 

Q: HAR DU NOEN GODE FORSLAG TIL BRUDEMARSJ PIANOSTYLE?

 

 

Signatur
Si din mening!

 

Jeg har lyst på et enkelt men romantisk bryllup, og i dag snublet jeg over denne frisyren:


http://2.bp.blogspot.com/_AveE28gSndk/TNcF8t0J8TI/AAAAAAAABiE/QuzvQzoSIbk/s1600/Hero_1.jpg

 

http://3.bp.blogspot.com/_AveE28gSndk/TNcF9We7n_I/AAAAAAAABiI/Tx7Dlvw8ouw/s1600/Hero_2.jpg

 

 

 

Q: KAN DENNE FRISYREN BRUKES? HVA SYNES DU?

 

 

Signatur
Si din mening!


Etter veldig mange søk på nettet på norske og utenlandske nettsider har jeg sett gjennom mange hundre brudekjoler, opptil flere ganger! Men for noen dager siden kom jeg over en som har omtrent alle kriteriene jeg ser etter i en brudekjole! Men, som sagt, det er kun en drømmekjole.

Jeg har så veldig lyst til å vise et bilde av den, siden det aller mest sannsynligvis ikke kommer til å bli akkurat denne kjolen jeg ender opp med (den er altfor dyr...), men likevel må jeg klare å holde meg litt til. Sånn i tilfelle jeg finner en som likner veldig.. Men merket er Pronovias, og den er fra 2011 kolleksjonen. Mer sier jeg ikke foreløpig. Men NYDELIG er den! Akkurat fin og romantisk i overdelen, og skjørtet er verken rett ned eller skikkelig ballgown, toppen og skjørtet henger fint sammen, den framhever fine former, og har fine detaljer!

*forelsket*


Dere kan heller få se noen andre brudekjoler fra samme merket Pronovias jeg også synes er fine:

 

Pronovias Wedding Dresses - Style Adam

  

pronovias MACAO 2010 Pronovias Collection


pronovias ALOE 2011 Dreams Collection

 

pronovias MACARENA 2010 Pronovias Collection

 

 

pronovias MALAGA 2010 Pronovias Collection

pronovias MOSAICO 2010 Pronovias Collection

pronovias MANSION 2010 Pronovias Collection

 

 

Q: HVA SYNES DU?

 

 

 

Signatur
Si din mening!


Disse bordkortholderne hadde jeg forelsket meg heelt totalt i! Fant de på Selskapsshop.no, men der koster de 29,- stk! Og til ca 50 gjester blir det 1500,-, kun i bordkortholdere!! Steike. Så jeg prøvde å finne tilsvarende på andre nettsider og på ebay. Men overalt ligger de til over tusenlappen, og det har vi bare rett og slett ikke råd til.Så nå leter jeg etter andre løsninger..

 

 

 

 

Q: HAR DU NOEN TIPS ELLER IDEER I FORHOLD TIL BORDKORTHOLDERE?

 

 

Signatur
Si din mening!


Frisyren på bruden har mye å si
. Det er noe av det som preger utseende og bildene mest (utenom kjolen), og så er det så uendelig mange stiler å veldge mellom! Man må passe på at frisyren passer til ansiktsformen du har, hals, nakke og skuldre, og ikke minst bør den svare litt til hvordan du pleier å ha håret.

Jeg har alltid håret rett ned, en sjelden gang opp i hestehale, så for min del burde jeg ha en del hår løst ned. Jeg ønsker meg en frisyre som gjør at jeg blir en penere versjon av meg. Som med kjolen så med frisyren. De som ser meg på bryllupsdagen skal se den vanlige meg i både kjolen og frisyren jeg har. Jeg vil være pen, men jeg vil ikke ha så mye glitter og blonder og krøller at folk nesten ikke kjenner igjen den vanlige Kristine.

Jeg vil at alle detaljene i bryllupet mitt gjenspeiler meg og kjæresten min, at de kan se at det er vår kjærlighet til hverandre som skal feires. Glitter og stas kan det godt være, bare det ikke tar over hele styringen.

Disse bildene nedenfor er noen få eksempler som jeg fant etter et søk på //google.com//. Jeg kunne godt tenke meg å ha håret ned bak, men dratt bort fra ansiktet så jeg ikke får mange rare hår-i-ansiktet-bilder. Pluss at det ser penere ut. Om jeg skal ha krøller blir det bare litt fall i lengdene, og kanskje en blomst på den ene siden som matcher brudebuketten min?

Lett er det iallefall ikke..

 


bridal hair down styles pictures

 

http://girls-fashions.com/wp-content/uploads/2010/04/Bridal-Hairstyles.jpg

 

Signatur
Si din mening!

I løpet av de siste dagene har jeg trålt meg gjennom mange bryllupssider, linker og netthandlere, og tenkte jeg kunne dele noen få av dem her som jeg husker akkurat nå:

 

http://www.bryllupsinvitasjoner.no/

http://www.klikk.no/produkthjemmesider/dittbryllup/

http://www.selskapsshop.no/index.php/cPath/22

http://www.kortshop.no/

http://www.kvinneguiden.no/magasin/bryllup/

http://www.kreativtbryllup.no/

http://www.bryllupsvenner.no/

 

 

Q: VET DU OM FLERE, SKRIV DE GJERNE I KOMMENARFELTET :)

 

 

Signatur
Si din mening!

 

Hver dag nå for tiden surrer det tanker om detaljer jeg gjerne vil ha i bryllpet vårt en gang, og da er det ikke lett å holde seg unna nettet og søkemotorene som finnes..

I dag har jeg sett litt på brudebuketter, og fant noen inspirasjonsbilder:

 

Carolines nydelige brudebukett.www.fotballfrue.no


Show me your WHITE bouquets : wedding Bouquet

 

 

photo

 

 

Resten av bildene: www.google.no

 

 

Q: HVILKEN LIKTE DU?

(Jeg har allerede tanker om hvordan min kanskje kommer til å se ut,
men det er en hemmelighet inntil videre)

 

 

 

Signatur
Si din mening!


I går kveld begynte det å gå litt mer opp for meg at jeg faktisk er forlovet, og at jeg nå har den fulle muligheten til å begynne så smått med å planlegge bryllupet vårt!

Jo, jeg har jo diskutert ting med min kjære innimellom, for jeg vil jo ha hans synspunkter på ting og tang som jeg har lurt på og drømt om, det er jo ikke kun jeg som skal gifte meg med meg selv her.. Og så langt er vi ganske enige om det lille vi har diskutert.

Flere har spurt om vi har satt en dato, men de som kjenner oss vet at vi er litt treige fra naturens side, og at vi synes vi har god tid. Vi er ikke den typen som sender ut innbydelse sammen med nyheten om forlovelsen, rett og slett. Men samtidig så har jeg ikke lyst til å vente i 5 år før den store dagen kommer. Så vi kan vel kanskje si at mest sannsynlig så kommer dagen en gang mellom i dag og om 5 år?? Eller..? Hehe!

Tumblr_leoswnpgsb1qa0kvto1_500_large


Mange ting må tenkes på, flere ting må undersøkes, så etter langt om lenge må ting bestemmes, og penger styrer også veien mot den store dagen. I dag fikk jeg svar på mailer jeg sendte rundt til mulige bryllupslokaler i hjemområdet, og selv om prisene ikke varierte med så mange tusenlapper, så var det tydelig hvem som var best på service, inntrykk og helhet i seg selv. Problemet kom da vi rakte sammen en midlertidig gjesteliste av de nærmeste, og regnet ut den omtrentlige sluttsumen for å få mat i alle og enhver. Summen var i nok i overkant av sparekontoen min ja. Og så kommer kjole og dress, pynt og fotograf, og alt mulig annet stæsj i tillegg!

Jeg vil ha et ordentlig bryllup, nettopp fordi jeg planlegger å bare gjøre det en gang i løpet av mitt liv. Og da vil jeg ha det etter mine og våre ønsker. Jeg vil at dagen skal handle om oss to, ikke om andres inntrykk av oss. Jeg vil at det skal handle om kjærlighet, ikke bare gaver og penger. Men det er litt vanskelig å komme unna det faktum at et bryllup lett blir mange mange tusener dyrt. Og for et lite fattig par som oss, er det ikke sikkert at vi kan få det til.

Nå i kveld har jeg gått gjennom flere nettsider med brudekjoler, og jeg har kanskje en viss peiling på hva jeg kunne ha tenkt meg, og hva jeg kan passe, men de er fortsatt bare flytende ideer og drømmer. Ringte forresten søsteren min på snart 17 og lurte på om hun ville ta en tur hitover ei helg og være med meg og prøve brudekjoler, rett og slett hjelpe meg å finne en stil som passer meg. Så når jeg vet det, kan jeg lettere lete på nettet etter en som er billigere og/eller brukt og få sydd den litt om etter mine ønsker.

 

Men nå har jeg styrt så pass lenge med disse bryllupstankene at min kjære har sovnet ordentlig godt på sofaen her. Så nå er det tid for litt pause i de høytsvevende drømmene.

Og ja, bryllupet er som sagt enda kun på et flytende stadie :)

 

 

Q: HAR DU NOEN GODE RÅD OM HVA SOM HELST INNENFOR TEMAET BRYLLUP?

 

 

 

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 6    Postet: 08.01.2011   Klokken: 12:37   Kategori: Hverdagsliv


Nemi er min favorittegneserie, og de første stripene som har blitt lagt ut på Dagbladet i 2011 er en kort serie om 6 tanker å ta med seg inn i 2011. 6 striper med kloke ord sagt av kloke mennesker.

Egentlig ville jeg ha kopiert stripene og lagt de inn her, men du kan heller gå å se dem HER så slipper jeg å stjele. Men sitatene står her nedenfor, jeg synes de var geniale!

 "For hver time som går er det en mindre igjen." - Johan Bojer

 

"As you dream so you shall become." - James Allen

 

If you´re going through hell, keep going." - Winston Churchill

 

"Ikke prøv å bli vellykket, prøv heller å bli verdifull." - Albert Einstein

 

"Speak when you're angry - and you'll make the best speech you'll ever regret."
- Dr. Laurence J. Peter

 

"Never let your memories be greater than your dreams" - Doug Ivester

 

655371-9-1291760363391_large
//weheartit//

 

 

 

Q: HVA SYNES DU OM DISSE KLOKE ORD?

Q: LESER DU NEMI?

 

 

 

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 6    Postet: 08.01.2011   Klokken: 12:37   Kategori: Hverdagsliv


WOW! Jeg er forlovet!

Morten gikk ned på kne og fridde i kveld, på 2 års dagen vår, selv om han er syk og sofaliggende, og nå har jeg en glitrende og skinnende ring på fingen min!! Jeg er den lykkeligste jenta på mils avstand!!

(litt stor er den, men det fikses i morgen)

I kveld har jeg gått med en herlig følelse og med et smil om munnen så kinnene og kjeven min er sår. Mange telefoner er tatt og meldinger er sendt, og nå sitter jeg i sofaen og bare kikker på hånda mi og gleder meg til å nyte forlovelsestiden vår!

Nå må jeg jammen ta venne meg til å gå med ringen når den kiler og klør, men hånda mi har blitt tusen ganger finere!

Gleder meg til å vise alle hver dag at jeg er Morten sin!!

 
SE SÅ FIN!!!Signatur
Si din mening!
 • Profilbilde 26, Farsund
  Jeg er 25 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! Jeg er utdannet Sosionom og jobber som miljøterapeut ved Cocoon Ressurssenter for barnevern og etnisitet. Jeg bodde i Stavanger i 3 år mens jeg studerte, men har nå flyttet tilbake til Farsund og bor i et gammelt og koselig hus i landlige omgivelser. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og de siste 2,5 årene har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy! Følg meg gjerne på Instagram! KriAnd88

 • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits