Kommentarer: 19    Postet: 02.10.2011   Klokken: 16:17   Kategori: Interiør


I går var det hele 2 loppemarkeder på Madla som jeg fikk med meg før ettermiddagsskiftet på jobb. Jeg dro med meg noen venninner og bilen (heldigvis!), og vi fikk tak i flere skatter alle sammen! Etter en liten time måtte vi lesse av en haug med ting i garasjen vår før vi tok neste runde på skattejakten.

Dette var det jeg fikk med meg hjem i går:

 

Noen bøker, 5 kr stykketEt komplett og veldig pent brukt spill, 10 kr


Melodiboken, godt brukt og veldig slitt
Denne fikk jeg faktisk gratis siden den var så ødelagt!
Melodiene er typisk bedehussanger, og noen av sidene kan jeg fint stjele til å bruke på kort og annet kreativt. Arkene er ferdig slitt og gulnet; perfekt sjarm!

En kasse med Norgesglass, og nye originale Norge-ringer i en søt gammel eske!Perfekte til kreative løsninger, oppbevaring og bryllupspynt!

2 bilderammer som skal få et annet innhold med tiden. 5 kr stkEt fantastisk fint speil med gullramme! Dette skal selvfølgelig få en annen farge for så å pynte opp ved inngangen til leiligheten vår. 30 kr

 

 

Q: HVA SYNES DU OM SKATTENE?

 

 

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 19    Postet: 02.10.2011   Klokken: 16:17   Kategori: Interiør
  Kommentarer: 5    Postet: 12.09.2011   Klokken: 14:21   Kategori: Interiør


Lyng er så utrolig koselig og gir en herlig høststemning i leiligheten! Jeg fant lyng med en skikkelig dyp lillafarge til å ha inne, og noen som er litt lysere rosa til å ha utenfor, og de pynter skikkelig opp! Alt jeg mangler nå er flere puter og tepper i sofaen, levende lys og en peis istedetfor tven!
 

 


Disse fine "blomsterpottene" fant jeg faktisk på et loppemarked her i Stavanger for en uke siden. Disse grå metallbøttene synes jeg passet veldig godt sammen med lyngen, både ute og inne. Det gav et litt mer røft utseende. Liker det!
Disse to har jeg utenfor ytterdøra.Q: HVA SYNES DU?
Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 5    Postet: 12.09.2011   Klokken: 14:21   Kategori: Interiør
  Kommentarer: 5    Postet: 11.09.2011   Klokken: 13:10   Kategori: Interiør


Enda et par fine funn på loppemarkeder jeg har vært på i det siste. Alt som trengtes var en god vask og nye telys, og vips så fikk jeg noe nytt til høststemningen i stua for noen få kroner. Gleder meg til mørke høstkvelder med disse lysestakene i stua!

 
 

 

 

Q: HVA SYNES DU OM LYSESTAKENE?

 

 

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 5    Postet: 11.09.2011   Klokken: 13:10   Kategori: Interiør
 • Profilbilde 24, Stavanger
  Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg bor i Stavanger på 3. året, men kommer fra Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy!

 • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits