Kommentarer: 4    Postet: 02.03.2014   Klokken: 21:56   Kategori: Hverdagsliv


Jeg blir så glad når det kommer noe gøyere enn regninger og reklame i posten, alt fra pakker til koselige brev og kort, og tidligere i uka hadde jeg en slik dag. På toppen av postbunka mannen hadde med seg inn døra lå det en konvolutt fra StickyGram!


For en liten stund siden bestilte jeg magneter av noen av instagrambildene mine derfra, og nå pryder de kjøleskapet vårt! Jeg synes iallefall de ble knallbra, god kvalitet og matt finish, og så gøy med personlige magneter!

 

 

Har andre bestilt noe derfra?
 

Følg meg gjerne på Instagram for å se flere glimt fra min hverdag: KriAnd88

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 4    Postet: 02.03.2014   Klokken: 21:56   Kategori: Hverdagsliv
  Kommentarer: 0    Postet: 27.02.2014   Klokken: 20:18   Kategori: Hverdagsliv


I dag ble denne kjekkasen av en mann hele 28 år! Med litt ekstra godt til middag og med hele kvelden alene sammen skal vi kose oss og feire bursdagsgutten :)
 Det store ønsket for dagen var en
sjokoladekake med sjokolade- og vaniljekrem.

Det måtte jeg da klare å diske opp med! 


Jeg snokte litt rundt på bakebloggen passionforbaking, og valget falt til slutt på en kakebunn fra én oppskrift og sjokoladekrem fra en annen oppskrift, og jeg skal jammen ta meg si meg fornøyd med resultatet! Kaken ble høy, saftig og ikke for søt selv med all sjokoladen, og monteringen av fire lag og pyntingen gikk heller ikke så verst siden jeg ikke har laget noe særlig med lagkaker før.
 


Kaken ble godt mottatt av bursdagsbarnet, så dette blir en slager som skal inn i oppskriftsboka!
 

 

Jeg lagde to kakebunner og delte hver av dem i to så det ble 4 lag. Jeg hadde to lag med sjokoladekrem inni, og et med vaniljekrem, dekket kaken med sjokoladekremen som ble igjen og toppet med små kremtopper og kakestrøssel i knæsje farger fra dr. oetker.

 


(det var ikke så lett å få til et fint bilde fra innsiden av kaken, men man kan iallefall se alle lagene)Oppskriften kommer i et eget innlegg for de som er interesserte!

 

Følg meg gjerne på Instagram for å se flere glimt fra min hverdag: KriAnd88

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 0    Postet: 27.02.2014   Klokken: 20:18   Kategori: Hverdagsliv
  Kommentarer: 0    Postet: 19.05.2013   Klokken: 19:00   Kategori: Hverdagsliv

 

Endelig er Bacheloroppgaven min i Sosialt Arbeid innlevert, og jeg kan nyte fritiden og sommervarmen, og forhåpentligvis kalle meg Sosionom i løpet av sommeren!!


 

 

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 0    Postet: 19.05.2013   Klokken: 19:00   Kategori: Hverdagsliv
  Kommentarer: 12    Postet: 18.04.2013   Klokken: 14:24   Kategori: HverdagslivHeisann! Nå er det en god stund siden forrige innlegg!
 

Det har skjedd veldig mye på hjemmefronten den siste tiden, og desverre har det gått utover bloggen. Blant mye annet har vi flyttet hjem til Farsund og jeg er godt i gang med bacheloroppgaven på sosionomstudiet.

Selv om tiden ikke alltid strekker til, tenkte jeg å gjøre et forsøk på å lage noen flere innlegg framover hvis det er interesse for det. Det er enda flere ting fra bryllupet flere lesere har etterspurt og som jeg har lyst til å vise. Og når vi kommer litt mer på plass i huset kan jeg kanskje vise litt av det også?


Vil du følge meg i hverdagen på Instagram er brukernavnet mitt KriAnd88 :)

 

 

 

 


 

Q: Har du noen ønsker for fremtidige blogginnlegg?
 

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 12    Postet: 18.04.2013   Klokken: 14:24   Kategori: Hverdagsliv
  Kommentarer: 3    Postet: 19.05.2012   Klokken: 15:49   Kategori: Hverdagsliv


Feiringen av 17. mai i år foregikk hjemme i Farsund i år. Jeg hadde på meg sognebunaden jeg har arvet etter bestemor, så på tog, var på flere besøk og traff fine folk i byen!

 


 Meg og min bror Kjetil

 


 Min forlover Charlotte og meg

Morten og meg

 

Q: HVA GJORDE DERE PÅ 17. MAI?

 

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 3    Postet: 19.05.2012   Klokken: 15:49   Kategori: Hverdagsliv
  Kommentarer: 6    Postet: 09.05.2012   Klokken: 22:54   Kategori: Hverdagsliv


I dag sluttet jeg tidligere i praksis enn jeg pleier, og hadde hele kvelden fri. Min kjære kom og hentet meg, og jeg kom inn døra til middag på bordet og en nydelig bukett av hvite peoner og lilla småblomster, pakket inn i lilla papir og plast med lilla bånd! (har jeg nevnt at lilla er min ultimate favorittfarge...??) Made my day! <3

Etter en liten shoppingrunde er det på tide med kveldskos foran tven med brownies og is. En uke til neste frikveld sammen, så den må nytes! :)

 
Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 6    Postet: 09.05.2012   Klokken: 22:54   Kategori: Hverdagsliv
  Kommentarer: 23    Postet: 24.01.2012   Klokken: 19:51   Kategori: Hverdagsliv


"To personer ble transportert med ambulanse til lege etter en kjedekollisjon på riksveg 44 ved Bryne mandag ettermiddag." -  Stavanger Aftenblad.Mandag var en tøff dag for oss begge. Den hvite moste Corollaen var vår, og det var meg og min kjære som endte opp i ambulanse. Vi hadde vært på Bryne og kjøpt bryllupsdressen til min kjære og var på vei hjem igjen. Vi stod i kø, og ble påkjørt bakfra. Setene gav etter, vi ble slengt bakover i bilen, og dermed måtte vi begge bli undersøkt. De var redd for brudd i nakke og rygg.

Jeg fikk nakkekrage, bildøra ble brukket opp, jeg ble løftet opp på en båre, og inn i ambulansen. Jeg fikk testet ut oksygenmaskene og det flinke ambulansepesonalet, samt sirener og blålys. Å komme på akuttmottaket var som å havne midt i en dramaserie på et sykehus, alle slags prøver ble tatt, jeg ble koblet til ledninger, og alle klær ble klippet opp.

Det ble noen timers lang ventetid, en god del smerter og tårer, og det hjalp ikke at min kjære var på en legevakt et godt stykke unna meg, uten bil. Han hadde heldigvis ingen skader. Sent utpå kvelden ble røntgenbildene som ble tatt av min nakke og rygg klarert, jeg var kun blitt mørbanket, og vi kunne endelig dra hjem, hele og i god behold!

Jeg må ta meg noen dagers avslapping, for det er enda store sperrer og smerter i nakke og rygg, men det kunne gått så mye verre, så jeg tar det med godt humør. Bilen ble kondemnert, og vi fikk heldigvis kjøpe en billig bil av en kamerat som vi kan bruke den neste tiden. Jeg tar meg selv i å sutre litt over at alle klærne mine ble ødelagt, men spiller det noen rolle når vi begge har det fint?!!
Fotograf: Tore Gudmestad

 

"Fire biler var involvert i ulykken.

- En av de involvertes førerkort er beslaglagt. Vedkommende mistenkes for å ha kjørt inn i bilen foran, opplyser operasjonsleder Svein Kjetil Larsen i Rogaland politidistrikt.

Politiet fikk melding om ulykken klokken 16.50."           - Hentet fra Stavanger Aftenblad

 

 

Foto: Nina Kalvatn Opsahl"Fire biler kolliderte. En kvinnelig passasjer er frakta til sykehuset.
Klokka fem mandag kveld kolliderte i alt fire biler like sør for bomstasjonen på fylkesveg 44 mellom Klepp og Time.


Ulykken starta med en påkjørsel bakfra som forplanta seg videre fram i bilkøen.

To ambulanser kjørte klokka 17.30 nordover fra ulykkesstedet.

? En kvinnelig passasjer klagde på vondt i rygg og nakke. Hun ble frakta til Stavanger Universitetssjukehus. En mannlig sjåfør er sendt til legevakta for sjekk, forteller Bjørn Terje Gudmestad i Jærpatruljen til Jærbladet.

Politiet har beslaglagt førerkortet til en sjåfør i 30-åra. Han kjørte bilen som forårsaket ulykken.

Ulykken skapte lange bilkøer i området mandag kveld."                 - Hentet fra Jbl.no

 

Dessuten er vi så heldige å ha god familie og gode venner som har sendt meldinger og ringt for å høre hvordan vi har det. Og ikke minst søte og gode venner som har gitt oss "god bedring gaver", både personlig og i postkassen!

 

Vi setter enormt stor pris på all omtanke!!

 

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 23    Postet: 24.01.2012   Klokken: 19:51   Kategori: Hverdagsliv
  Kommentarer: 2    Postet: 27.11.2011   Klokken: 23:09   Kategori: Hverdagsliv


Dette soundtracket fra filmen The Holiday har jeg forelsket meg helt i!

 

 

Både til å le, grine og hoppe av! :D

 

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 2    Postet: 27.11.2011   Klokken: 23:09   Kategori: Hverdagsliv
  Kommentarer: 5    Postet: 12.09.2011   Klokken: 23:13   Kategori: Hverdagsliv


Deilig med en kopp kakao foran tven med varme pledd en liten stund etter jobb før leggeid.
 

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 5    Postet: 12.09.2011   Klokken: 23:13   Kategori: Hverdagsliv
  Kommentarer: 1    Postet: 25.07.2011   Klokken: 13:47   Kategori: Hverdagsliv

 

"Remember that all through history, there have been tyrants and murderers, and for a time, they seem invincible. But in the end, they always fall. Always."

 

"Even in their deepest sorrow the Norwegians don't get hysterical. They resist the hate. It is amazing to see how politicians and the whole country reacts. They are sad to the deepest thread of their souls. They cry in dignity. But nobody swears to take revenge. Instead they want even more humanity and democracy. That is one of the most remarkable strengths of that little country."

 

"Om en mann kan vise så mye hat, tenk hvor mye kjærlighet vi alle kan vise sammen."

 

 

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 1    Postet: 25.07.2011   Klokken: 13:47   Kategori: Hverdagsliv
  Kommentarer: 6    Postet: 22.06.2011   Klokken: 18:12   Kategori: Hverdagsliv


Forrige helg var vi hjemme i dåpen til vår nydelige niese Tomine. Vi dekket til med langbord og rosa pynt hjemme hos henne, det ble god mat, mange bilder og gaver og alle koste seg. Her er noen bilder jeg tok fra dagen:Tomine og onkel Morten klar til å gå til kirka.Den lille familien og fadderne.Presten med familien.


Når vi kom hjem til festen ble det tatt en del bilder av de forskjellige gjestene med dåpsbarnet:FadderneTomines oldeforeldreTomines besteforeldreTomines tanter og onkler fra morens sideTomines tanter og onkler fra farens side4 generasjoner4 generasjonerDen søteste overraskelseskaka jeg har sett noen gang!
Se så nydelig lille Tomine er! Ei skikkelig søt lurejente :)Bordpynten ved min plass.
Og sist, men ikke minst; den nydelige prinsessen i sin nye prinsessekjole!
Hun fikk mange nydelige gaver, bla. smykker, armbånd, bilderammer, beholder til dåpsattest og smykkeskrin. Av oss fikk hun to små hjerteformede skrin til å legge den første tannen og den første hårlokken i, og et smykke "Min første diamant".

 

En skikkelig koselig dag, og Tomine smilte som sola omtrent hele tiden :D

 

 

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 6    Postet: 22.06.2011   Klokken: 18:12   Kategori: Hverdagsliv
  Kommentarer: 9    Postet: 08.04.2011   Klokken: 23:39   Kategori: Hverdagsliv


I går kveld når jeg satt i kassa på jobb og det nærmet seg stengetid, kom det en godt eldre og liten mann i kassen for å betale et par småting. Jeg var litt trøtt og sliten og telte minuttene til vi skulle stenge.

Da han tok frem pengeboka si og begynte å telle alle kronestykkene nøye, fikk jeg plutselig øye på et par bilder han hadde i en lomme i pengeboka.
Det var 2 bilder i passfotostørrelse av ei nydelig dame!

Han så at jeg hadde fått øye på bildene, viste dem ordentlig fram og sa: "Er hun ikke nydelig?" "Jo" sa jeg. "Kjempefin!". "Her har jeg henne alltid med meg," fortsatte han. Han lyste opp når han sa det, øynene hans strålte og han så rent forelsket ut!

Når han hadde ønsket meg en god kveld og begynte å gå ut av butikken kom tårene. Han var så herlig søt! Tenk å ha så gamle bilder av hun som mest sannsynlig hadde vært kona hans, og kanskje var de fra den tiden de først traff hverandre. 

Når jeg skulle legge meg i går måtte jeg lagre hendelsen i kladden på mobilen for ikke å glemme hva som skjedde, så jeg kunne skrive det her og dele det med dere. Det var en helt fantastisk avslutning på en lang dag på jobb!

 

Tumblr_l4879jnamp1qzamwro1_500_large

 

Love,people,cute,my,b,w,favs,relation,joy-913a23114c032a80405a268c6b3c8578_h_large


Det er så fantastisk søtt når eldre mennesker viser at de elsker hverandre offentlig, selv om de kanskje har levd sammen i mange år! Kjærtegn, når de holder hender, lure blikk og flørting. Det er helt fantastisk!

Jeg håper andre kan se på meg og Morten når vi blir eldre at vi fortsatt elsker hverandre! :D

 

 

Q: HAR DU OPPLEVD NOE LIKNENDE NOEN GANG?

 

 

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 9    Postet: 08.04.2011   Klokken: 23:39   Kategori: Hverdagsliv
  Kommentarer: 8    Postet: 02.03.2011   Klokken: 17:34   Kategori: Hverdagsliv


Søndag hadde Morten bursdag, og jeg lå syk hjemme og snekret sammen ei kake, muffins (med himmelske sjokoladekremer som kommer i et senere innlegg) og et hjemmelagd kort til ham. Det tok meg hele dagen siden jeg var så trøtt, men det var verdt det. På kvelden før han kom hjem fra jobb, inviterte jeg bort et vennepar og vi overrasket ham med pakke og middag, og koste oss senere med film og snacks.

Rett før filmen, en god stund etter den første pakken, gav jeg ham et kort og en ny pakke han ikke hadde forventet. Det var en boks med bilder fra London, sammen med en bekreftelse på bestilt reise for oss to. Jeg tror ikke han skjønte med en gang at jeg hadde bestilt tur, det tok noen sekunder før han fikk det med seg, og flere minutter før det gikk helt opp for ham. Han ble ganske så taus, men veldig glad, så nå gleder jeg meg til ei helg med opplevelser og avkobling! Vi har lenge snakket om å reise et sted uten å måtte bruke så mange penger, så når jeg først fikk ideen om å overraske ham, så måtte jeg gjennomføre det.

Det er også deilig å slippe å passe på hva jeg sier og gjør. Hater å ha hemmeligheter, jeg må bare fortelle enkelte ting, særlig noe så gøy, og særlig til ham. Jeg er sikker på at jeg holdt på å røpe meg mange ganger fra jeg hadde bestilt turen til han fikk vite det. Men han som vanligvis pleier å gjette sånne ting, hadde ikke den minste anelse! Herlig!

Nedenfor er fremsiden av kortet jeg lagde til ham. Har samme bakgrunnen inni også, med noen fine ord på :)

 

 

Q: HVA SYNES DU OM KORTET?

Q: LIKER DU Å BLI OVERRASKET?

Q: HAR DU STEDER Å ANBEFALE I LONDON?

 

 

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 8    Postet: 02.03.2011   Klokken: 17:34   Kategori: Hverdagsliv
  Kommentarer: 8    Postet: 14.02.2011   Klokken: 00:07   Kategori: Hverdagsliv


I dag stod vi opp tidlig, og kjørte faktisk hjemover på en dagstur!

Vi fikk levert morsdagsblomster og kort til mødrene våre, besøkt venner og familie, vært i et familieselskap, og sett på et mulig bryllupslokale før vi kjørte hjem på kvelden.
For en effektiv dag!

Under er bilder av kortene fra utsiden.
Jeg klippet og limte dem sammen i en kjapp fart natt til i dag, knyttet dem på en av stengene orkideene var festet til, og skrev et dikt inni:


Deiligst av alle gleder, er gleden for slett ingenting.
Ikke for noe du kan eller vil, gleden for intet og gleden for alt,
gleden fordi du er til!
 

Q: HVA SYNES DU?

 

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 8    Postet: 14.02.2011   Klokken: 00:07   Kategori: Hverdagsliv
  Kommentarer: 6    Postet: 08.01.2011   Klokken: 12:37   Kategori: Hverdagsliv


Nemi er min favorittegneserie, og de første stripene som har blitt lagt ut på Dagbladet i 2011 er en kort serie om 6 tanker å ta med seg inn i 2011. 6 striper med kloke ord sagt av kloke mennesker.

Egentlig ville jeg ha kopiert stripene og lagt de inn her, men du kan heller gå å se dem HER så slipper jeg å stjele. Men sitatene står her nedenfor, jeg synes de var geniale!

 "For hver time som går er det en mindre igjen." - Johan Bojer

 

"As you dream so you shall become." - James Allen

 

If you´re going through hell, keep going." - Winston Churchill

 

"Ikke prøv å bli vellykket, prøv heller å bli verdifull." - Albert Einstein

 

"Speak when you're angry - and you'll make the best speech you'll ever regret."
- Dr. Laurence J. Peter

 

"Never let your memories be greater than your dreams" - Doug Ivester

 

655371-9-1291760363391_large
//weheartit//

 

 

 

Q: HVA SYNES DU OM DISSE KLOKE ORD?

Q: LESER DU NEMI?

 

 

 

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 6    Postet: 08.01.2011   Klokken: 12:37   Kategori: Hverdagsliv
  Kommentarer: 2    Postet: 26.11.2010   Klokken: 00:25   Kategori: Hverdagsliv


ENDELIG har jeg fått tak i en refleksvest som jeg bruker når jeg sykler hjem fra jobb. Selv om det er mørkt er det ganske lyst på sykkelstiene ejg bruker, men likevel! Det har så mye å si likevel!

På andre siden av kassa på jobb er det ei eske med søte går refleksbamser, eller elefanter. Og der står det med tydelig skrift. "Du LYSER ikke i mørket selv om du er voksen."

Hvor mange ganger har du gått i mørket og tenkt; "Jaja, de ser meg jo, så liten er jeg ikke, så dårlig syn og lykter har de ikke." Og hvor mange ganger har du selv kjørt eller vært i en bil og blitt overrasket hvor nærme du egentlig var en person uten refleks, selv om du hadde fjernlysene på? Og irritert deg over at ikke alle bruker refleks når de er ute?

Nå har iallefall jeg tatt litt til vettet og bruker refleksvest, uansett hvor bra eller ikke bra det ser ut. (Den er litt liten når jeg har på meg mange lag med klær pga kulda.. Jeg ser litt sprengt ut.)

Jeg lyser iallefall i mørket!

 

 

DU LYSER IKKE I MØRKET SELV OM DU ER VOKSEN!!!

 

Q: BRUKER DU REFLEKS?

 

 

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 2    Postet: 26.11.2010   Klokken: 00:25   Kategori: Hverdagsliv
  Kommentarer: 2    Postet: 24.11.2010   Klokken: 19:54   Kategori: Hverdagsliv


I helga hadde vi besøk av nesten hele familien min. De inntok gjesteseng og stuegulv med luftmadrasser, og hadde det kjempetrivelig. Vi brukte hele lørdagen på handling og TVkos, mens søndagen gikk vi ut en tur og pappa hadde kameraet med. Så her har jeg lånt noen bilder fra ham;)


Her i fra toppen rett der vi bor, vi kunne stå og se ned på huset og boligfeltet, og hadde panoramautsikt hele veien rundt!:

 


 

Etterpå ville pappa ned til de tre sverdene og ta litt bilder før vi kom oss inn igjen.
Kaldt var det nemlig!:
 

Q: HVA SYNES DU?

 

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 2    Postet: 24.11.2010   Klokken: 19:54   Kategori: Hverdagsliv
  Kommentarer: 2    Postet: 08.10.2010   Klokken: 11:25   Kategori: Hverdagsliv


I dag er bestefar 80 år, og se hvor godt han holder seg!!!Jeg snakket nettopp med han på telefonen og fikk gratulert ham. Han er så skjønn! Takket og styrte for at jeg ringte før jeg egentlig fikk sagt "gratulerer med dagen", hehe! Tidligere i uken hadde han hørt rykter om at jeg hadde litt problemer med å finne gave til ham, så han ringte meg for noen dager siden for å gi meg et tips, men desverre så kunne jeg ikke få tak i det han ønsket seg. Så da ble det litt gavekort, litt pakker og litt improvisasjon, men det tror jeg han kommer til å bli glad for likevel :) Vi skulle egentlig ha kjørt innom ham nå i kveld når vi skal hjemover en tur, men pga noe trøbbel med bilen får vi ikke sett ham før på søndag i selskapet. Jeg gleder meg faktisk litt til å være sammen med en haug av familien som jeg både kjenner og egentlig ikke kjenner, for denne festen kommer til å få en litt annen vri. Han er faktisk 80, og det er ikke hver dag man blir det, og det er langt i fra alle som blir det også!
Så med pakker og film og bilder bør det bli en vellykket dag :)


Nå har jeg fått pakket inn gavene og har lagt kortet ferdig:

Bestefar og meg for 2 og et halvt år siden.GRATULERER MED DAGEN BESTEFAR!!

 

 

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 2    Postet: 08.10.2010   Klokken: 11:25   Kategori: Hverdagsliv
  Kommentarer: 22    Postet: 01.10.2010   Klokken: 11:55   Kategori: Hverdagsliv

I helga var vi i bryllup til kusinen min og hennes nåværende mann. I de forrige innleggene har jeg lagt ut bilder fra kirken og festen.

Nedenfor er det noen bilder av gjestene. Enjoy!


Viktig å se bort når blitzen slår til! :)

Bruden og ei venninne

Bruden og et av hennes søskenbarnBrudeparet og brudens familie


Brudens mormor slår til igjen!Herlige paret!Brudeparet og brudgommens familie

 Kjæresten og meg

Kjæresten og ei god venninneMeg og ei venninne


Brudens 3 tanter

 

HVA SYNES DU OM BILDENE?

 

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 22    Postet: 01.10.2010   Klokken: 11:55   Kategori: Hverdagsliv
  Kommentarer: 14    Postet: 29.09.2010   Klokken: 21:24   Kategori: Hverdagsliv

I helga var vi i bryllup til kusinen min og hennes nåværende mann. I forrige innlegg har jeg lagt ut bilder fra kirken, og det blir et innlegg til med bilder av andre gjester.

Nedenfor er det bilder fra festen. Enjoy!Brudens ankomst


Brudeparet


Brudebuketten


Herlig bilde av bruden!


Brudens tiaraBrudens ring
 

Bilder fra underholdningen:

Leggleken

Bruden skulle kjenne hvilken legg som var ektemannens, og klarte det med glans!To tanter av bruden og et søskenbarn hadde noen sprellSkoleken

De fikk påstander der de skulle svare med hverandres sko.

Eks: "Hvem tok initiativet til første date?"

Alle onklene til bruden samlet seg i en akapellasang; "Ingen er så nydelig som du"BryllupskakenKakeskjæring

 

HVA SYNES DU OM BILDENE?

 

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 14    Postet: 29.09.2010   Klokken: 21:24   Kategori: Hverdagsliv
  Kommentarer: 4    Postet: 28.09.2010   Klokken: 19:48   Kategori: Hverdagsliv

I helga var vi i bryllup til kusinen min og hennes nåværende mann. Er mange mange år siden sist jeg var i et bryllup, og i en slik sammenheng blir det alltid noen bilder.

Nedenfor er det bilder fra kirken, så kommer flere bilder fra festen senere. Enjoy!


Brudgommen og hans forlover


Brudens forlover


Brudens far, bruden og brudepiken; brudens søster


Skriftlesning, min mamma


Brudens venninne, hadde solosanger
Presten, han hadde en nydelig tale


Her sier de JA!
Ringene blir satt på


Rette ektefolk!
Forbønn

Ungdomskoret overrasket med en sang
Det nygifte paret og forloverne


Bilde på kirketrappen


Brudens mormor sniker seg innpå, haha!Kyssebilde!


Brudeparet og brudens farmor og farfar


Klar for fotografering

 

 

HVA SYNES DU OM BILDENE?

 

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 4    Postet: 28.09.2010   Klokken: 19:48   Kategori: Hverdagsliv
  Kommentarer: 1    Postet: 30.08.2010   Klokken: 14:12   Kategori: Hverdagsliv
Ble inspirert av innlegget til tiriltutta.blogg.no og ville skrive en slik høstliste selv!JEG ELSKER HØSTEN FORDI:


 • Jeg kan fornye garderoben min med god samvittighet, fordi det er en ny årstid og jeg har lite å bruke fra forrgige sesong fordi trendene skifter.
 • I tillegg kommer det nye fine klær i butikkene hver sesong som jeg kan sikle på og kjøpe! Hvem kan vel gå å fryse i sommerklær når det er høst??
 • Særlig denne høstmoten liker jeg, men stramme bukser, oversized gensere og tøfffe sko!! Gleder meg :)
 • Jeg kan sminke meg i mørke farger uten at det blir altformye, og nye høstkolleksjoner innen sminke kommer i butikkene!! Løp og kjøp!!
 • Jeg kan sitte inne hele dagen uten at noen vil synes det er rart.
 • Jeg kan sitte i sofaen eller ligge i senga og høre på det koselige og søvndyssende regnet utenfor.
 • Jeg kan sitte og se på film etter film, eller episode etter spisode av favorittene mine på TV fordi det ikke er så mye å gjøre ute.
 • Jeg kan bruke alle teppene og putene og koseklærne jeg vil, uten at det blir for varmt.
 • Jeg kan begynne å strikke igjen uten å få rare blikk.
 • Jeg kan gå tur i skog og hei uten å svette meg ihjel, og bare ha det koselig.
 • Jeg kan ta mange stilige bilder ute i høstnaturen!
 • Jeg kan endelig ha på meg gode varme store myke sokker og votter og gensere igjen!
 • Jeg kan smyge meg enda nærmere kjæresten i alle situasjoner uten at han kan klage på at det irriterer, for jeg er faktisk kald og trenger faktisk kos!
 • Sesongstart på nye TVserier!
 • Jeg kan iallefall drømme om å reise til syden og kose meg om jeg ikke har råd, fordi solen er borte her hjemme.
 • Jeg kan drikke kakao eller te under et pledd i sofaen, hver dag.
 • Jeg kan kjøpe herlige strikkede kosegensere til kjæresten min så han ikke skal fryse!
 • Jeg kan pynte leiligheten vår i litt mer varme høstfarger uten å måtte forklare meg så veldig.
 • Jeg kan sette meg ned med en god bok i flere timer under et teppe, eller en studiebok for å være litt fornuftig.
 • Jeg kan lage mat, bake boller og brød og kaker inne mens vinden hyer utenfor. Det er koselig det!
 • Jeg kan bli lenge i senga hvis jeg vil, forkjølelse herjer jo rundt? OG det er kaldt å stå opp.
 • Jeg kan endelig gå med litt store gode gensere der jeg kan slippe å holde inne magen når jeg nettopp har spist en svær middag! Hehe!
 • Jeg kan gå rundt med den bleike brunfargen min uten å bry meg, for det er jo høst! Hvem er brun da??
 • Jeg får mer innetid med kjæresten til å kose og slappe av.
 • Jeg kan begynne å bruke stearinlys igjen!

 

Autumn Road

 

Vince Cashmere-blend oversized sweater - Alex Monroe


 

candles

 


Til nå trodde jeg at sommeren var min favorittårstid, men jeg kunne aldri ha funnet på så mange punkter om den, så jeg tror jammen ta at høsten er den nye favoritten!


LIKER DU HØSTEN??

 

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 1    Postet: 30.08.2010   Klokken: 14:12   Kategori: Hverdagsliv
  Kommentarer: 16    Postet: 29.08.2010   Klokken: 22:17   Kategori: Hverdagsliv

Her er en liten smakebit av antrekkene vi skal ha på oss i bryllupet i september.
Scroll og si hva du synes!

Jeg klarte ikke å få fram den virkelige fargen på bildene, verken med eller uten blitz, men det får heller bare være. På bryllupsbildene blir det sikkert enda bedre, mer sollys :)


Brosjen kjøpte jeg på Glitter.  Det var kun drapering i livet på kjolen fra før, og de som jobbet på Agape anbefalte å kjøpe en brosje til å feste der for å gi enda mer oppmerksomhet til det området. Dette var den eneste brosjen jeg fant som ikke var hjerteformet, men den passet igrunnen ganske bra synes jeg!

Eneste jeg må forandre litt på er den lange snoren som snører kjolen sammen, den blir altfor lang siden jeg må ha den nesten helt stram for at den skal passe, og da synes båndene nedforbi skjørtekanten.. De må klippes og sys litt på rett og slett. Og så må jeg gå til innkjøp av en ny stroppløs bh med litt mer støtte og innlegg for at kjolen holder seg oppe lettere. Den har en liten tendens til å sige litt ned, så kanskje jeg må prøve å stramme den litt til i tillegg.


Slipset sammen med kjolen og sjalet, bare for å vise at endelig fant vi et som passet! :D

Med blitz

 

Uten blitz
(Den egentlige fargen er et sted midt mellom disse 2 bildene..)
Kjolen, dressen og slipset

(skjorte er ikke valgt ennå, og dressen er smalstripete, selv om det ikke synes så godt..)
Har du forslag til farge på skjorten?
Klassisk hvit, grå, hvit med tynne grå striper, eller andre forslag?HVA SYNES DU?


Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 16    Postet: 29.08.2010   Klokken: 22:17   Kategori: Hverdagsliv
  Kommentarer: 3    Postet: 24.07.2010   Klokken: 19:46   Kategori: Hverdagsliv

Når jeg kom hjem fra jobb på fredag hadde vi fått besøk! Tor Martin skulle hente Ole Martin her og hadde med seg Espen og Esben, og Lea kom også med. Vi var først en tur på kvadrat og koste oss på stranda etterpå.

Se så herlige de er; far og sønn!


 

Nydelig!

 
 

Lanounge deluxe! 

 

 

"Den tøffeste cowboyen!" 

"Tante" var superfornøyd med Ole Martin i fanget.

 

 

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 3    Postet: 24.07.2010   Klokken: 19:46   Kategori: Hverdagsliv
  Kommentarer: 2    Postet: 07.07.2010   Klokken: 08:25   Kategori: Hverdagsliv
Torsdag for snart 2 uker siden fikk vi hele flyttelasset inn i flyttebilen, og fikk kjørt det til Stavanger seint på kvelden. Vi leide en Avis-bl så vi skulle få med oss alt i én omgang, og det tok over 4 timer å få alt i bilen, men kun 45 min å få alt ut igjen. Da trengte vi ikke å stable på samme måten som inni bilen, så ikke ting skulle velte og bli ødelagt i løpet av turen.

 

Litt skummelt var det å kjøre, sjekk hvor langt ute speilene er,
jeg er glad jeg kun satt på passasjersiden jeg.. 

Første stablet vi de mange banankassene om bord..

 

Og så inn med resten av alle tingene.
Syklene, planter og alt mulig, lukket igjen og var klare til å kjøre.

Når vi hadde kommet fram og hadde fått lesset av alt i bilen,
så det sånn her ut i den nye leiligheten: 


Skikkelig fullt, rett og slett!
Så da var det bare igjen å vaske ned den gamle leiligheten, flytte bort de siste tingene, og så begynne å rydde og sette på plass alt i den nye leiligheten..
Det var ca det vi gjorde de første dagene i Stavanger..
Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 2    Postet: 07.07.2010   Klokken: 08:25   Kategori: Hverdagsliv
  Kommentarer: 4    Postet: 06.07.2010   Klokken: 12:13   Kategori: Hverdagsliv
Endelig er alt på plass i leiligheten, alle kassene er pakket ut, alle møblene satt på plass, litt bilder har vi fått opp, og vi har nå fått det sånn ca som vi vil ha det her. Her kommer noen bilder fra stua. Badet og kjøkkenet er helt ordinært og litt lite, så det er litt vanskelig å få tatt et greit bilde av det, og soverommene det samme, men det er jo stua som teller mest, så er du mer nysgjerrig er det bare å komme på besøk!

 

SLIK så det ut når vi var og så på leiligheten for noen uker siden
(de som bodde her før oss eide bildene og TVen..)

 

 
Og SLIK ser det ut nå som vi har kommet til ro i leiligheten.
Litt mer vår stil!

 


 Dette bildet viser det første man ser når man kommer inn i leiligheten fra ganga. 

Til høyre er ganga som leder til begge soverommene, et lite rett fram og et litt større inn til høyre.

 

 

Spisebordet til venstre

 
 

Det du ser fra gangen til soverommene

 

 

TVen, dataen, og bokhylla som skjermer av inn til kjøkkenet og badet bak.
Døra til høyre er inn til ytterganga.

 
HVA SYNES DU??
Ble det fint?

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 4    Postet: 06.07.2010   Klokken: 12:13   Kategori: Hverdagsliv
  Kommentarer: 1    Postet: 06.07.2010   Klokken: 10:08   Kategori: Hverdagsliv

Så måtte vi si hadet til kattene våre, vi fikk ikke ha de med i den leiligheten vi har fått, det var rett og slett umulig å finne en leilighet der man kunne ha dyr, så vi ga egentlig raskt opp. Grete, mor til Morten, passer nå på de til vi kan ha de igjen. Prøvde å ta noen fine siste bilder av de før vi kjørte med flyttelasset, men de ble så som så.. Tror nok de visste at noe var på gang..
Sol er fremdeles litt sky og vil helst gjemme seg litt..


 

Smule må regne med å bli litt tvangskost før vi skal dra..

De samles rundt maten


 

Børre virker overhodet ikke interessert

 

 

Olli og Smule ligger og drar seg

  

Og til slutt kommer Sol også bort og legger seg.
Så var det ingen av dem som ville bli tatt bilde av lenger.

 

Det blir nok trist og stille å ikke ha dem med, men likevel håper jeg de får det bedre av å ikke være med. De får jo komme tilbake til oss, men ikke før en stund til.

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 1    Postet: 06.07.2010   Klokken: 10:08   Kategori: Hverdagsliv
  Kommentarer: 1    Postet: 05.07.2010   Klokken: 10:20   Kategori: Hverdagsliv

Dagen derpå utflytningsfesten var det tid for siste innspurten med familien på mammas side før flytting, og som vanlig var det godt med liv! Etter god mat og ellevehundre bursdagssanger var det utetid med "slå på ringen", og de fleste ble med!


Mamma i farta!

 

 

Pappa og Elisabet i full sving

 

 

Kjetil

 

 

Veronika på innersvingen!

 
 

Emilie og Marie

 

 

Mamma og Emilie

 

 

Elisabet og onkel Per Gunnar

 

 

Celine

 

 

Marie og pappa

 

 

Silje og Kjetil

 

 

Magnus og mamma

 

 

Veronika og onkel Oddvar

  

Mamma, tante Unni og tante Randi

 


Etter stor fart i mange lange minutter ble til og med de beste slitne..


HERLIG!


Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 1    Postet: 05.07.2010   Klokken: 10:20   Kategori: Hverdagsliv
  Kommentarer: 2    Postet: 15.06.2010   Klokken: 12:42   Kategori: Hverdagsliv

Etter kirke og middag var vi hjemme hos tante og onkel resten av ettermiddagen og kvelden og fikk enda mer dessert og kaker, så på at de åpnet gaver og tok flere bilder av den skjønne jenta! 

Tante hadde pynta stua knallfint for Alissa!

 
 

Kim hadde mange sprell på lur for å stjele oppmerksomheten

 Søteste jenta i byen!:

 
 

Mamma og Alissa 

Veronika og Alissa

 
 

Meg og Alissa
Så fikk hun på seg armbåndet hun fikk av meg og Morten i dåpsgave :)


 

Bestefar og Alissa
Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 2    Postet: 15.06.2010   Klokken: 12:42   Kategori: Hverdagsliv
  Kommentarer: 0    Postet: 14.06.2010   Klokken: 22:58   Kategori: Hverdagsliv

Phootoshoot med GUTTA BOYZ!
Kjetils bil


 

Kjetil, Bestefar, Morten, Espen og Steffen 

Bestefar forteller gutta om fyren som smalt i sida hans.. Hehe!


 

Espen

 

 

Kjetil André ;) 

Bestefar og Morten 

Bestefar

 
HVA SYNES DU?
Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 0    Postet: 14.06.2010   Klokken: 22:58   Kategori: Hverdagsliv
  Kommentarer: 3    Postet: 14.06.2010   Klokken: 14:32   Kategori: Hverdagsliv


Det ble litt venting mellom det som skjedde denne dagen, så vi hadde det litt gøy med kameraet for å få tiden til å gå, og det funket igrunnen ganske bra, ble iallefall en del gøye resultater å se på etterpå ;)

 

  

Veronika, den nyeste vampyren, tatt rett ut fra den femte Twilightfilmen.. *frysninger*

HVA SYNES DU?Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 3    Postet: 14.06.2010   Klokken: 14:32   Kategori: Hverdagsliv
  Kommentarer: 0    Postet: 14.06.2010   Klokken: 12:11   Kategori: Hverdagsliv
Alissa er allerede 3 måneder nå og ble døpt i går, søndag 13/06/10

Hun skrek fra de reiste seg og gikk opp til presten til de satte seg i benkene igjen, skjønne jenta. Hun kommer til å bli ei skikkelig søt og sta jente som vil ha ting på sin måte :)

 

 

Noen bilder fra kirka, mamma og pappa som faddere.

  

Kim ville igrunnen vimse rundt på egen hånd som han pleier. :)

 

 

Stolte foreldre! 

Trygt tilbake i benken hos mamma, da er alt greit.

 

 

Presten, familien og faddere

 
Kim Alexander 

Jeg la ut bilde tidligere av gaven Alissa skulle få, men lørdag kveld lagde jeg et kort også, rosa og søtt med bilde av Alissa på baksiden.
Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 0    Postet: 14.06.2010   Klokken: 12:11   Kategori: Hverdagsliv
  Kommentarer: 2    Postet: 10.06.2010   Klokken: 09:56   Kategori: Hverdagsliv

Elisabet, min lillesøster, er 12 år i dag! Og siden jeg er en så snill storesøster (og fordi jeg ikke får sett henne resten av dagen) så var jeg oppe kl 7 for å gi henne bursdagsgaven før frokost og skole.
Det ble vellykket!
Skjønnheten selv..
12 år gitt, tida går fort og jeg blir gammel! 

Ble nesten tatt på senga :) 

Skikkelig hjemmelaga pakke! 

Åååå, voila! En etterlengtet gymbag!

 

 

.. med noe annet oppi! 

Små pakker! 

Næmmen! :P

 

Nye øredobber!
Var også 2 neglelakker, en lipgloss, en shampo, balsam og hårkur, og en slikkepinne til den søteste jenta! 

Og grusomt vanskelig å ikke blunke til blitsen ;)
Ja, noen har bursdag mens andre skal ha eksamen.. Jeg pleide å ha begge deler på en gang jeg, teit opplegg. Veronika øver på å framføre engelskeksamenen sin for mamma og meg, hun kommer til å stå med glans!

I dag skal jeg og Veronika ta en lenger sykkeltur etter hun er ferdig med eksamen før vi skal på generalgeneralprøve før konserten i morgen med det gamle ungdomskoret mitt. Jeg sa ja til å være med på konserten når de trengte noen ekstra stemmer siden jeg kan alle sangene. Litt mimring samtidig, og litt gøy blir det jo også. Å synge gjør meg glad!

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 2    Postet: 10.06.2010   Klokken: 09:56   Kategori: Hverdagsliv
  Kommentarer: 1    Postet: 08.06.2010   Klokken: 11:04   Kategori: Hverdagsliv

På søndag var det tid for enda et familieselskap, denne gangen med pappas familie, og det ble rigget opp til grilling på verandaen. Alissa var også med, og ble et helt naturlig fokus blant alle bildene jeg tok, bare se her:


Alissa og meg: 

Ei bestemt høne har funnet sin favorittplass hos Morten, nekter å flytte seg ;)


Se så søte :)

  

Mamma og Kim Alexander

 

Pappa

 

 

Onkel Kenneth og bestefar

 

 

Kim Alexander, Alissa, meg og Morten

  

Nthåå.. ^^

  

Mamma og Alissa

 

 

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 1    Postet: 08.06.2010   Klokken: 11:04   Kategori: Hverdagsliv
  Kommentarer: 34    Postet: 06.06.2010   Klokken: 13:21   Kategori: Hverdagsliv
I går så tatoveringen min sånn her ut.
Gusten, hoven, blodig og litt utydelig, litt rar rett og slett, hehe!

 Men i DAG derimot, våknet jeg med denne her:!!

 

 

Enda litt rød og hoven, men nå ser man den enda mer som den kommer til å bli, jeg er superfornøyd jeg!HVA SYNES DU OM DEN I DAG??
Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 34    Postet: 06.06.2010   Klokken: 13:21   Kategori: Hverdagsliv
  Kommentarer: 24    Postet: 05.06.2010   Klokken: 14:06   Kategori: Hverdagsliv

Det hele startet med dette gavekortet jeg fikk av Morten til bursdagen. Jeg hadde motiv og sted klart, fikk bare aldri ut fingen, grudde meg vel for mye. Men nå måtte jeg jo bestille time da, og i dag fikk jeg endelig tatt den!Sånn her så den ut med svarte streker og litt skyggelegging:

 Så fikk jeg litt hvitfarge på liljene, og litt gult i midten:

 Og det gjorde ikke så vondt at jeg ikke klarte å smile innimellom:

 Med plasten på, hjemme igjen:

 


Og sånn ser den ut nå, 2 timer etter den ble tatt:Litt gusten og blodig og rynkete og hoven, men om et par dager kommer et nytt og bedre bilde :DHVA SYNES DU?

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 24    Postet: 05.06.2010   Klokken: 14:06   Kategori: Hverdagsliv
  Kommentarer: 1    Postet: 31.05.2010   Klokken: 22:13   Kategori: Hverdagsliv

.. er HVOR jeg skal ha tatoveringen min! Det har jeg faktisk helt glemt vekk å si!
Jeg skal ha den nede på den høyre foten, litt langs vristen og litt oppover ankelen, litt sånn her:


 

 

(kilde: google.com)
Bare at den skal se nesten sånn her ut:


TROR DU DET BLIR BRA? :)
Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 1    Postet: 31.05.2010   Klokken: 22:13   Kategori: Hverdagsliv
  Kommentarer: 4    Postet: 30.05.2010   Klokken: 20:39   Kategori: Hverdagsliv

Startet dagen med å få gavekortt på en tattovering av Morten, så kjørte vi til byen og hadde frokost fra bakeren, var litt rundt, og så fikk jeg en duftranke (fordi alle fine stilkblomstene var vekke..), men se så fin den er! Passet igrunnen bra siden orkideen jeg hadde mistet sin aller siste blomst for noen dager siden. Hvordan får man egentlig orkideer til å vare mer enn 2-3 mnd? Da har alle blomstene på en eller annen merkverdig måte klart å falle av med jevne mellomrom.. Iallefall; blomsten min!:


Litt senere på ettermiddagen spiste vi middag med the whole family on the veranda, og så begynte de å styre med dette herrene partyteltet pga sola, men egentlig så ble det bare litt kaldt da solvarmen forsvant.. Men partyteltet, det skulle opp!Så med partyteltet på plass var det tid for lasagne og daimiskake!

 Og så var det tid for bursdagsgaver, til meg!!
Pappa spurte om jeg ville ha den innepakka, og jeg svarte jo "ja, selvfølgelig", og da viste det seg at de kom ut med pakken miin inne i et teppe, for de hadde ikke brydd seg med å pakke det inn, men det gjorde samme nytten!

 

 

Weee!!! ^^ Min første kjøkken-multi-miksetrikse-maskin!! TUSEN TAKK!!

 


Og så fikk jeg en pakke av Elisabet også, innepakka(!), og det var et skrin hun hadde lagd på skolen (og brukt et halvt år på faktisk!!), malt hvitt og rett og slett knallfint! Tusen takk Elisabetgolle!

 


Og så, ikke minst, så fikk jeg et kort Veronika hadde laget, nydelig! Jeg fikk et av Elisabet også, men på en eller annen måte tror jeg det forsvnt litt.. :( 

Kjetil poser sammen med gavene!

 

Så nærmet kvelden seg, og det ble bursdagsfest! Og til og med da fikk jeg gaver gitt! Så her er et par bilder av spisebordet som plutselig hadde blitt et gavebord! TUSEN TAKK FOLKENS!
SUPERHERLIG DAG!!
Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 4    Postet: 30.05.2010   Klokken: 20:39   Kategori: Hverdagsliv
  Kommentarer: 17    Postet: 29.05.2010   Klokken: 13:46   Kategori: Hverdagsliv

Nå har jeg gått og mast og fundert på en fot tattovering i lang lang tid, men så har det liksom aldri blitt noe av at jeg har fått meg til å ta en. Jeg har alltid ombestemt meg eller gruet meg for mye for at det skal gjøre vondt, men NÅ kan jeg komme meg unna lenger, for i dag morges fikk jeg dette gavekortet av verdens søteste kjæreste!!:Så mandag morgen må jeg ringe og bestille time så jeg kan få gjort det før vi flytter!
Og det vil da også si at jeg må bestemme meg forholdsvis raskt for hvilket motiv jeg vil ha!!

Dette motivet her har jeg tenkt litt på, i over et halvt år faktisk, og jeg har lagt bildet ut her før, men nå spør jeg dere søte lesere en gang til om hva dere synes om denne:
Det jeg (enda) er litt usikker på, er om jeg vil ha de liljene eller andre blomster, eller et annet motiv der, men selve formen og utføringen er akkurat sånn som jeg vil ha den.
Denne første tattoveringen min skal ikke ha en spesiell mening bak, jeg har bare lyst på en tatovering som jeg synes er fin, feminin, elegant og som jeg vil se på som pynt!

Og så lurer jeg på om jeg kun skal ha den i svart og grått, eller med noen hvite og lilla striper..


HVA MENER DU? HAR DU EN TATTOVERING?

 

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 17    Postet: 29.05.2010   Klokken: 13:46   Kategori: Hverdagsliv
  Kommentarer: 7    Postet: 28.04.2010   Klokken: 09:02   Kategori: Hverdagsliv

Det blir flytting! Stavanger here we come!

Morten har fått jobb, jeg har søkt på skole, nå trenger vi bare en grei leilighet fra juli, så har du peiling, tips, råd eller vet om noe, si gjerne fra!
Vi pendler finn.no dag og natt, og de fleste vi har spurt om har allerede blitt leid ut, men vi håper det vil dukke opp noe bra snart :)

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 7    Postet: 28.04.2010   Klokken: 09:02   Kategori: Hverdagsliv
  Kommentarer: 0    Postet: 11.04.2010   Klokken: 21:45   Kategori: Hverdagsliv

I går, lørdag, hadde vi et surpriseparty for pappa, som ble 50 år på tirsdag! Over 60 folk kom strømmende til, han fikk massevis av gaver, vi hadde herlig mat (reindyrstek med sopp, poteter, grønnsaker, tyttebær og en fabelaktiv saus!!), og festen ble en stor begivenhet uten like hvor vi alle traff familie og venner, også de som vi ikke ser så ofte!

Her er noen små smugtitt av ennkelte scener gjennom dagen:


 

Pappa og meg
(Ser han ut som en 50-åring? Ikke det nei, sier du? Da er vi enige! ^^ )
 

Masse kjente og ukjente folk!
 

Lille Alissa på 3 uker var med
Hun er jo til å kose i stykker! Til og med når hun griner, det er så søtt!
 

Karene står og gjør seg kjekke..
Morten (kjæresten), Kjetil André (bror) og Magnus (fetter)


 

 

Søte jenter på festen, Marie (kusMie), Veronika (søster) og Emilie (kusine).
 

De søteste jentene samlet!
Marie (kusMie), Veronika (søster), meg, Ragnhild (kusine), og Emilie (kusine)
 

Og her fikk vi jammenta samlet hele søskenbarngjengen, iallefall på mammas side.
(ved nærmere blikk mangler det en.. men pyttsann!)
 

Ragnhild sniker seg fram!

Og pappa ble virkelig herjet med!
 

Men jeg tror han hadde en superduper dag!
Mamma og pappaSignatur
Si din mening!
  Kommentarer: 0    Postet: 11.04.2010   Klokken: 21:45   Kategori: Hverdagsliv
  Kommentarer: 1    Postet: 06.04.2010   Klokken: 21:48   Kategori: Hverdagsliv
I ettermiddag feiret vi pappas 50 årsdag med mat på kinaen, og med kake og besøk hjemme.
Et par gaver fikk han også, dvder og cder av Veronika, og spikermatte og en WillowTree figur av meg og Morten.
The rest is yet to come..


Og her er det flere bilder av jubilanten på selveste dagen!:Blåser de siste lysene på kaka fra jobb

Prøver litt skeptisk ut spikermatta..

Ble trolig ganske fornøyd :)

Og her er WillowTree figuren.
 "Father and doughter" heter den, syntes det passet så fint :)

Sånn her ser iallefall min pappa ut når han har rundet 50!
Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 1    Postet: 06.04.2010   Klokken: 21:48   Kategori: Hverdagsliv
 • Profilbilde 28, Farsund
  Jeg er 25 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! Jeg er utdannet Sosionom og jobber som miljøterapeut ved Cocoon Ressurssenter for barnevern og etnisitet. Jeg bodde i Stavanger i 3 år mens jeg studerte, men har nå flyttet tilbake til Farsund og bor i et gammelt og koselig hus i landlige omgivelser. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og de siste 2,5 årene har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy! Følg meg gjerne på Instagram! KriAnd88

 • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits