Kommentarer: 16    Postet: 30.06.2013   Klokken: 22:12   Kategori: Bryllupet <3


Tidligere skrev jeg et innlegg HER om at vi ville gi morgengaver til hverandre dagen etter bryllupet, og jeg er sikker på at vi begge var veldig spente når vi våknet sammen den første morgenen som gift. Og da vi begge hadde åpnet hver vår gave, synes vi begge hadde gjort en fantastisk god jobb! Vi ble begge skikkelig glade og overrasket, og vi fikk begge gaver som vi kan beholde livet ut som minner!
Mannen fikk albumet som ligger underst og jeg fikk to smykkeskrin.Mannen hadde klart å finne et sett med øredobber og smykke som passet meg perfekt! Jeg har alltid vært veldig kresen når det gjelder smykker, og går sjelden med det. Men jeg synes dråpeformede smykkesteiner er veldig fint, både enkelt og elegang samtisig, og så må det jo sies at lilla er min favorittfarge. Så her traff mannen virkelig blink!
Smykkesettet er i hvitt gull og kjedet er også hvitt gull. De lilla steinene er ametyst og den delen ovenfor steinene er dekorert med kuler av hvitt gull samt noen små diamanter som lyser opp.
Jeg kan ikke bli mer fornøyd! Nå har jeg endelig et smykkesett jeg kan bruke til forskjellige anledninger, og det beste er at det er noe som ikke kan bli brukt opp eller bli byttet ut med nyere versjoner. Det er en gave som skal vare og forhåpentligvis arves videre en gang.Albumet som mannen fikk av meg som morgengave er også noe han kan ha livet ut som et minne. Det aller beste med hele gaven var å se uttrykket til mannen da han skjønte hva han hadde fått og hva jeg hadde gjort for å gi ham det. Han var helt i hundre, og var tydelig skikkelig glad og overrasket!

Jeg hadde nemlig vært hos en fotograf i Stavanger og tatt Bodouirbilder som jeg hadde samlet i et album på 14 sider!

 
Albumet er min manns og inneholder private bilder som jeg ikke kommer til å vise her på bloggen, utenom dette lille beskjedne glimtet fra en av sidene.

Med meg på fotoshooten hadde jeg et undertøysett som jeg skulle bruke på bryllupsnatten og brudesløret jeg skulle bruke sammen med brudekjolen. I tillegg hadde jeg sminket meg omtrent slik jeg skulle sminke meg på selve bryllupsdagen vår, og hadde håret mitt helt naturlig.

Selve fotograferingen var en gøy opplevelse, og bildene ble veldig fine! Jeg valgte at bildene ikke skulle bli redigert, og jeg ble kjempefornøyd! Det er absolutt en gave jeg kan anbefale å gi til andre. Fotografen jeg hadde var ei dame på min egen alder, og hun var veldig dyktig og behagelig. Jeg kunne selv velge hvor mye eller lite klær jeg ville ha på under fotograferingen, og jeg valgte selv ut de beste bildene til slutt. Det hele gikk veldig fint og jeg angrer ikke et sekund! :)

 

(Usikker på hvordan bodouirbilder ser ut? Gjør et googlesøk da vel! ;) )

 

 Q: Hva synes du om morgengavene?

Q: Ville du tatt slike bodouirbilder?

 

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 16    Postet: 30.06.2013   Klokken: 22:12   Kategori: Bryllupet <3
  Kommentarer: 4    Postet: 02.06.2013   Klokken: 00:05   Kategori: Bryllupet <3


Ofte blir det strødd plastdiamanter, steiner, hjerter eller annen pynt utover bordene i et bryllup som ekstra pynt til en ellers litt kjedelig hvit duk. Dette hadde jeg også lyst til å gjøre noe med, men jeg var ikke interessert å kjøpe inn mye smådill som jeg mest sannsynlig ikke kom til å få brukt igjen, og som kanskje ville lande i søpla dagen etterpå.

Istedet fant jeg ut at jeg kunne bruke en papirkutter til å stemple ut papirhjerter i de fargene vi ønsket, for så å strø dem på bordene som pynt. Dette ville bli veldig rimelig siden jeg kunne bruke papirrester etter å ha laget bryllupsinvitasjonene, og etter bryllupsfesten kunne de bare bli kastet i søpla uten at jeg trengte å få dårlig samvittighet. (Jeg har faktisk spart på de aller fleste og kan fint bruke dem i flere anledninger!)


Her blir hjertene stemplet ut: HER
 kan du se bilder og lese mer om papirkutteren og hjertene i forkant av bryllupet!
 
Jeg synes hjertene gjorde prikken over i-en når det gjaldt bordpyntingen!


 
 Q: Hva synes du om papirutstikker-ideen?

Q: Hva ville du pyntet bordene med?


Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 4    Postet: 02.06.2013   Klokken: 00:05   Kategori: Bryllupet <3
  Kommentarer: 20    Postet: 28.05.2013   Klokken: 10:12   Kategori: Bryllupet <3


I fjor vår lagde jeg en gjestebok som skulle stå framme i bryllupet slik at alle gjestene kunne skrive en hilsen til oss i den i løpet av dagen og kvelden, og en gavebok der den som hadde ansvaret for å pakke opp og stille ut bryllupsgavene våre kunne skrive ned hva vi fikk fra hvem så vi kunne få en god oversikt.

Jeg lagde et sneek peek innlegg om dem tidligere HER.


Toastmasteren vår opplyste om gjesteboken, og omtrent alle gjestene skrev en hilsen til oss. Det setter vi stor pris på! Min ene søster fikk i oppdrag å ta bilde av alle gjestene i løpet av festen slik at vi kunne lime inn et bilde av de som skrev en hilsen i gjesteboka ved siden av hilsningen i etterkant. Jeg hadde på forhånd tegnet opp firkanter med blyant i gjesteboken slik at gjestene så hvor det skulle limes inn bilder. Dermed skrev de sine hilsninger utenfor bilderammene, og her er det ferdige resultatet:

Gjesteboken vår!
Jeg kjøpte en grå ulinjert spiralbok med hardt omslag, og pyntet forsiden med ark, blonder, bånd, blomster og bilde av oss.

Den ble pyntet i de samme fargene og stilen som invitasjonene, bordkortenet, festheftene osv, med lilla, blonder og monogrammet vårt.
Bildet av oss er det samme som vi hadde i Bryllupsinvitasjonene våre.

 
Jeg fremkalte bildene min søster fikk tatt av gjestene, og limte dem fint inn ved siden av hver enkelt hilsning. Et nydelig og personlig resultat!


 
 


 
 Gjesteboken hadde mange sider, og hilsningene fylte dermed ikke opp alle sidene. Derfor fremkalte jeg flere bilder av gjestene som ble tatt av forskjellige hobbyfotografer og limte dem inn på resten av sidene.
Da ble gjesteboken komplett!


Gaveboken ble pyntet i samme stil som gjesteboken, og den ble brukt av hun som pakket opp gavene for oss. Den inneholder en oversiktelig liste over hvem vi fikk gaver fra, og hva vi fikk, og var en genial hjelp når vi laget takkekortene!


 

Q: Hva synes du om ideen?

 

 

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 20    Postet: 28.05.2013   Klokken: 10:12   Kategori: Bryllupet <3
  Kommentarer: 2    Postet: 22.05.2013   Klokken: 22:41   Kategori: Bryllupet <3

 
En selvsagt bryllupslek i bryllupet vårt var skoleken der forloveren min spurte oss spørsmål der vi skulle svare med hverandres sko. Vi satt med ryggen til hverandre slik at vi ikke skulle se hva den andre svarte, men jeg var flink til å kikke meg over skuldra likevel for å se hva mannen svarte (etter at jeg selv hadde svart så klart!) ;)

Forloveren min stilte spørsmål som "Hvem av dere roter mest?", "Hvem tok initiativet til første kyss?" og "Hvem er sjefen i forholdet?". Noen svar var vi samstemte på, mens latteren stod i taket da vi var uenige på enkelte spørsmål.  
 

 
 
Dette er virkelig en lek som kan tilpasses et hvert par og jeg anbefaler absolutt å ha den med i et bryllup da det letter veldig på stemninga, og alle kan ta del i den fordi de kjenner til brudeparet på en eller annen måte!

  

Q: Vet du om en bra bryllups- eller selskapslek?

 

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 2    Postet: 22.05.2013   Klokken: 22:41   Kategori: Bryllupet <3
  Kommentarer: 0    Postet: 19.05.2013   Klokken: 23:16   Kategori: Bryllupet <3


Jeg valgte å kaste brudebuketten min til alle de ugifte jentene som var i bryllupet. Mannen kastet også strømpebåndet mitt til alle de ugifte mennene som du lese mer om HER. Vil du se bilder av buketten min kan du kikke HER. Det er en ganske utbredt skikk at bruden kaster brudebuketten over skulderen (eller hodet og bjelkene i mitt tilfelle) mot sine ugifte venninner og kvinnelige familiemedlemmer. Tradisjonen sier videre at hun som tar imot buketten er den neste til å bli gift.

 


Alle gjør seg klar..

 
Jeg kaster, og det ble en suksess!

  

Alle jentene fulgte buketten med øynene og måpte idet den seilte glatt over og gjennom alle bjelkene i taket!


Buketten ble til slutt fanget av søte Rina som var SÅ fornøyd!

 

Brudebuketten fikk jeg tilbake etterpå, bare bittelitt mer pjuskete, og den henger nå tørket til pynt i huset vårt.
Q: Vil du kaste din bukett?


Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 0    Postet: 19.05.2013   Klokken: 23:16   Kategori: Bryllupet <3
  Kommentarer: 2    Postet: 11.05.2013   Klokken: 23:56   Kategori: Bryllupet <3


På kirketrappa ble det både delt ut såpebobler pyntet med tags, og små poser med bryllupsris til gjestene. Jeg var lenge usikker på hvilken av de to vi skulle velge, så til slutt brukte vi begge deler.
Såpeboblene kan du lese mer om HER.

 Alle risposene ble delt ut og det ble ingen til overs, så jeg har desverre ikke noen å vise bilde av.

 

I etterpåklokskapens navn må jeg si at jeg har funnet ut hva som egner seg best av bobler og ris i et bryllup. Bruk bobler istedet! Riskastingen gjorde at vi måtte lukke øynene, og de satte seg fast i håret mitt, og ikke minst ble mange fanget opp i utringningen på kjolen min. Det aller verste var at de som vi ikke fikk tak i smeltet nedi kjolen min fordi det ikke var ordentlig ris, og de satte seg fast både på meg og på kjolen som melis.

Og de bildene som ble tatt når vi fikk ris over oss var heller ikke særlig pene, i motsetning til de med bobler på. (Se bildet over versus bildet under her.)

 

 


Asfalten var full av disse etterpå!

 

Q: Ville du hatt ris i bryllupet?

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 2    Postet: 11.05.2013   Klokken: 23:56   Kategori: Bryllupet <3
  Kommentarer: 4    Postet: 08.05.2013   Klokken: 23:00   Kategori: Bryllupet <3


Strømpebåndet som jeg brukte i bryllupet vårt var et DIY-prosjekt som jeg lagde selv og jeg har tidligere laget et innlegg med bilder og en enkel oppskrift som du kan lese om HER.


Her er noen flere bilder med strømpebåndet fra selve bryllupsdagen.

Et godt tips er å ikke ha strømpebukse i tillegg til strømpebånd, for da vil det bli så glatt at det lettere vil falle av. Det kan jeg love at jeg merket når jeg gikk opp kirkegulvet med min pappa, så strømpebuksa ble historie med en gang vielsen var over ;)

 
 

Senere på kvelden tok brudgommen strømpebåndet av meg kun ved hjelp av munnen, og kastet det så til de ugifte mennene som stod samlet på gulvet. Når det ble lovt en øl til den som klarte å fange strømpebåndet, ble interessen for å få tak i det også litt større. ;)

 
Her er strømpebåndet i lufta!

 

Q: Kunne du tenke deg å bruke strømpebånd og lage det selv?

Q: Hva synes du om strømpebåndet og kastingen til gutta?

 

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 4    Postet: 08.05.2013   Klokken: 23:00   Kategori: Bryllupet <3
  Kommentarer: 21    Postet: 06.05.2013   Klokken: 20:11   Kategori: Bryllupet <3


Noen av dere lesere har spurt om å få se kakebordet vårt og selve bryllupskaken som vi hadde i bryllupet vårt, og det skal dere selvfølgelig få se!
Her kan du se halvparten av kakebordet vårt, (den andre halvparten var til høyre for den store hvite kaken).
Vi hadde en haug av mange forskjellige kaker, cupcakes, makroner, mousser, puddinger og frukt som familie og venner hadde med til oss, og vi hadde også to bryllupskaker i tillegg.

 
Den ene bryllupskaken fikk vi bakeriet Walters i Lyngdal til å lage. Det var en sjokoladekake med vaniljekrem inni, dekket med hvit sukkerpasta, lilla silkebånd, lilla blomster og kaketoppen vår fra Willow Tree. Kakens utseende bestemte min mann, det var også han som selv lagde kakefatet i rustfritt stål slik at kaken kunne stå rett på fatet, og jeg pyntet det til slutt med et bredt blondebånd.

Den andre bryllupskaken spurte vi vår kjære tante Unni om hun kunne lage til oss. Det var en 4 etasjers prinsessekake, vår favoritt! Gjærbakst satt sammen av skillingsboller med kanel, sukker og vaniljekrem inni, og pyntet med melisglasur. Etasjefatet lette jeg lenge og vel etter, og fant det til slutt på ebay. Mannen lagde også noen tilpassede fat i rustfritt stål slik at kakene kunne stå stødig rett på stativet. Kaketoppen vi brukte til denne kaken kjøpte jeg også på ebay, denne med en litt gøy detalj.
 
 
Siden vi hadde to bryllupskaker, måtte vi også spise det første stykket av begge kakene, og alle gjestene stod rundt oss når vi skjørte kakene sammen. Jeg skulle virkelig ønske at jeg hadde plass til mer kake enn det lille jeg spiste den kvelden, både på grunn av brudekjolen og sikkert også fordi jeg var så spent.

 
Ved alle kakene satte vi små kakelapper i bryllupsfargene der jeg skrev for hånd navnet på kakene, hvem som hadde laget dem, hva de inneholdt av kakebunn, krem og annet fyll, og om de var glutenfrie. Dermed kunne gjestene selv se om de kunne spise eller ville ha et stykke av kaken, selv når de ikke kunne se hva som skjulte seg inni dem. 
Vi hadde også med tradisjonen med å gi hverandre en bit hver av begge kakestykkene før resten av gjestene kunne forsyne seg alt det de ville av kaker og annet godt.
Kakelisten vår:

Prinsessekake
Sjokoladekake m/sukkerpasta
Sjokolademousse m/vaniljesaus
Hjemmelaget karamellpudding x2
Makroner
Cupcakes
Marsipankake
Oreokake
Gulrotkake
Nøttekake m/gul krem
Ostekake med hvit sjokolade
Marengskake m/vaniljekrem og frukt
Verdens Beste
Ostekake
Snøkake
Bløtkake
Kransekake

og masse frukt!

 

Q: Hva synes du om kakebordet vårt og bryllupskakene våre?

Q: Hvilke kaker ville du hatt?

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 21    Postet: 06.05.2013   Klokken: 20:11   Kategori: Bryllupet <3
  Kommentarer: 11    Postet: 02.05.2013   Klokken: 07:36   Kategori: Bryllupet <3


Noen av dere lesere har vært interessert i å vite hvordan programmet for bryllupsdagen vår var, tidspunkt for vielse, mat og underholdning, og hva vi gjorde utover kvelden. Jeg tenkte jeg kunne vise flere bilder og fortelle litt mer under hvert enkelt punkt på dagen i senere innlegg om det er interesse for det, men her kommer da altså hovedpunktene veldig kort i tekst og bilder gjennom bryllupsdagen vår.

 Jeg og forloveren min var hos frisøren kl 09:00 og frem til vi kunne kjøre av gårde til vielsen ca. kl 13:30
Vielsen startet kl 14:00 i Frelserens kirke, og den varte i omtrent en times tid
 

 

Vi dro sammen med fotografen og tok bryllupsbilder rett etter vielsen, ca fra kl 15:00 til kl 17:00
(og vi anbefaler virkelig å ha minst 2 timer sammen med fotografen, for tida går fort og ofte er det bilder som ikke ble tatt man angrer på etter et bryllup.)

 
Aperitiffen ble servert gjestene ved lokalet kl 17:00

 Middagen startet kl. 17:30, og forretten ble servert ca. kl. 18:00 etter at alle hadde funnet plassene sine, snakket litt og toastmasteren hadde ønsket velkommen.

 


Under middagen hadde vi på forhånd avtalt med noen få som skulle holde tale, slik at ikke middagen skulle vare for lenge. Vi hadde en del venner som skulle komme rett etter middagen, og vi ville ikke at de måtte vente lenge hvis middagen ble langtrukket. Vi ordnet det slik at brudgommens mor og brudens far hadde sine taler etter forretten, begge forloverne hadde sine taler etter hovedretten, og mannen og jeg hadde våre taler etter desserten. De andre taletrengte fikk beskjed av toastmasteren om at de kunne få ordet når kakene skulle serveres senere på kvelden.
  
Resten av gjestene kom kl. 20:30, og det ble en liten times pause med mingling og prat blant gjestene, og ca klokka 21:30 hadde vi fellesfotografering med alle gjestene, familien, jentene, guttene og tanter og onkler ute sammen med brudeparet ute.

 Fyrverkeriet ble skutt opp etter fotograferingen når det begynte å skumre ute. De skulle bli skutt opp etter kakeserveringen etter planen, men det ble litt forandringer underveis.

 


Bryllupskakene ble sprettet og kakeserveringen var i gang rett etter kl 23:00
Etter at alle hadde forsynt seg med kaker ble det noe leker og underholdning utover kvelden.

 Blant annet ble strømpebåndet tatt av og kastet til guttene, og brudebuketten ble kastet til jentene. Vi fikk også se en bildefremvisning av oss to som små og sammen, og to venninner fremførte en selvlaget sang.
 Brudevalsen hadde vi ca kl. 01:00, og etter det takket vi toastmasteren og hadde musikk i bakgrunnen resten av kvelden til de siste forlot lokalet kl 03:00 Q: Hva synes du om programmet? Er det noe du ville ha gjort eller gjorde annerledes?

Q: Og er det noe du vil lese mer om?

 

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 11    Postet: 02.05.2013   Klokken: 07:36   Kategori: Bryllupet <3
  Kommentarer: 10    Postet: 27.04.2013   Klokken: 12:02   Kategori: Bryllupet <3


Som jeg sikkert har nevnt tidligere i planleggingen hadde vi en Candybar i bryllupet. På forkant ble bordet pyntet med norgesglass med blomster, sementbokstaver og hjerter, pompomer og vimpler, og etter middagen ble det satt frem skåler med godteri og annen snacks i tillegg.

 


Slik så bordet ut før middagen, fint og enkelt pyntet.

 

 

Vi printet ut et ark med monogrammet vårt og teksten "Love is sweet, please take a treat!" og hadde det i en ramme på bordet. Vi hadde også hvite kremmerhus kjøpt på en jernvarehandler som gjestene kunne ha godteriet i.

 

 

Krukkene som vi hadde godteriet og snacksen i er kjøpt på forskjellige steder ettersom jeg kom over det. Jeg husker at jeg kjøpte noen på nille og ikea, og noen kommer fra forskjellige loppemarkeder.

Vi pyntet den hvite duken med en lilla løper som min mamma hjalp til og sydde med et velourlignende stoff jeg finn kjøpt på ikea, og vimpler som mine søstre laget. Slike vimpler brukte vi også over bordet der vi satt under middagen, og den enkle fremgangsmåten for å lage slike vimpler kan du finner HER.
Q: Hva synes du om Candybaren vår?

 

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 10    Postet: 27.04.2013   Klokken: 12:02   Kategori: Bryllupet <3
  Kommentarer: 0    Postet: 26.04.2013   Klokken: 09:38   Kategori: Bryllupet <3


Nå skal ikke jeg skryte på meg at det er jeg har laget fotoholderne vi brukte i bryllupet vårt selv, men det er like fullt et DIY prosjekt! Min kjære pappa var så snill at han lagde dem for oss, og det var deilig å kunne delegere litt i den stressende tiden med all planleggingen rundt den store dagen.


Fotoholderne er laget av aluminiumstrå (ja, du leste riktig, ikke tråd men strå), og de er bøyd til for hånd til en hjertefot nede og en spiral øverst slik at det enkelt kan festes bilder i dem og gjør at de står stødig og fint.Disse kan vi bruke om og om igjen fra konfirmasjoner i familien til bursdager og små koselige middagsselskaper, eller som pynt i huset. Kjempefornøyd!

Q: Hva synes du om fotoholderne?

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 0    Postet: 26.04.2013   Klokken: 09:38   Kategori: Bryllupet <3
  Kommentarer: 5    Postet: 25.04.2013   Klokken: 10:08   Kategori: Bryllupet <3


Mesteparten av programmet og festen hadde vi i den øversteetasjen i Løa, mens det også var mulighet for gjestene å oppholde seg i peisestua i den nederste etasjen før og etter middagen. Her pyntet vi bordene med julelys, telys, lilla hjemmelagde papirroser og pyntede glass med lys slik som i hovedetasjen, og vi brukte bilder av oss to her også som vi festet på bildeholdere med hjertefot som min pappa lagde til oss. Vasene med de hvite rosene i var det personalet på Farsund Resort som pyntet med i tillegg.

 

  

Peisestua hadde sofaer og stoler i forskjellige stiler i en blandet bruktmiks, og med murte vegger og steingulv ble det en koselig stemning med julelys og telys. Her får gjestene litt frukt og musserende før middagen mens vi fotograferes.

 

Q: Hva synes du om pynten?

 

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 5    Postet: 25.04.2013   Klokken: 10:08   Kategori: Bryllupet <3
  Kommentarer: 8    Postet: 20.04.2013   Klokken: 16:41   Kategori: Bryllupet <3


Når vi skulle planlegge bryllupspynten til festlokalet vårt, ville vi bruke kreative ideer til å få et personlig preg på festen. Noe av det vi gjorde var å henge opp et par bildesnorer med noen av de beste bildene av oss sammen fra hele forholdet vårt. Bildene hang vi opp på veggen med hvit hyssingsnor og små klesklyper i sølv og lilla.Det var mange av gjestene som stoppet opp og tok en ekstra titt på bildesnorene. Vi fikk masse gode tilbakemeldinger på ideen, og det var en suksess!
 


Her ser dere bildesnorene som pynt "in action" under bryllupsfesten.
 
Q: Hva synes du om bildesnorene?

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 8    Postet: 20.04.2013   Klokken: 16:41   Kategori: Bryllupet <3
  Kommentarer: 23    Postet: 03.02.2013   Klokken: 15:17   Kategori: Bryllupet <3


Nå er endelig takkekortene helt ferdige, og de aller, aller fleste av nesten 100 stykker har blitt levert eller blitt sendt i posten. Det er en deilig følelse! Det er ingen hemmelighet at jeg ville ha takkekortene i samme stilen som invitasjonene og resten av pynten i bryllupet vårt, og det tror jeg at jeg har klart å få til etter mye strev! Jeg regner med at de siste takkekortene vil bli levert i løpet av neste uke, og da vil det også komme et innlegg om takkekortene inkludert fremgangsmåte, om det er interesse for det. Men frem til da må dere nøye dere med et par sneek peek ;)

 Q: Er det interesse for å se de ferdige takkekortene?

Q: Og er det interesse for å få en fremgangsmåte også?


Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 23    Postet: 03.02.2013   Klokken: 15:17   Kategori: Bryllupet <3
  Kommentarer: 6    Postet: 01.02.2013   Klokken: 18:21   Kategori: Bryllupet <3


Noe som har blitt populært å pynte med i mange selskaper er vimpler. De kan pynte opp vegger og tak i temafarger, eller man kan bruke dem som et banner slik som vi gjorde i vårt bryllup. Det var mine to yngre søstre som fikk oppgaven med å lage disse vimplene og jeg kunne ikke blitt mer fornøyd!

Vimplene ble tredd på hvite hyssingsnorer og hengt opp over hovedbordet vårt i festlokalet.
 


Min kjære og meg under middagen.

 
Fremgangsmåten er ganske så enkel!

Jeg kjøpte inn metervare med grått linstoff og mørk lilla fløyelsstoff på Ikea, og jeg hadde noen lilla stoffrester med sølvprikker igjen fra da jeg lagde bordnumrene. Søstrene mine tegnet opp en trekant på et vanlig A4 ark, klippet den ut og brukte den som mal på alle trekantene som ble klippet ut i det grå linstoffet. Den korteste siden på trekanten ble brettet og sydd på symaskin slik at vimplene kunne bli tredd på hyssingen og bli hengt opp. Bokstavene ble skrevet på en pc, printet og klippet ut, og ble brukt som mal til stoffbokstavene. Bokstavene ble limt på vimplene ved bruk av fliselin. Det ble klippet ut i samme form som bokstavene, og ved å stryke bokstavene på vimplene med strykejern med fliselinen imellom, satt de godt fast.
Her er vimplene halvferdige; bokstavene er enda ikke limt på, men den korteste enden er sydd. De andre to lengdene på vimplene ble ikke sydd. Linstoffet frynser seg ikke så lett opp, og en del tid ble spart på det.

 Q: Hva synes du om vimplene?

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 6    Postet: 01.02.2013   Klokken: 18:21   Kategori: Bryllupet <3
  Kommentarer: 13    Postet: 30.01.2013   Klokken: 22:24   Kategori: Bryllupet <3


Vi ville ha en romantisk stemning i festlokalet vårt, og den mest romantiske effekten synes jeg at man får med masse levende lys! Selv om bryllupet vårt var midt på sommeren, på en av de fineste dagene med sol og opphold, tente vi masse lys i hele lokalet! Vi pyntet også med lenker med hvite julelys som vi kjøpte på salg på nyåret i fjor. Og om jeg skal si det selv, så synes jeg at resultatet ble fantastisk med miksen av levende lys og lenker med julelys, perfekt til vår store dag!

 

 
Her er middagssalen i festlokalet ferdig pyntet før gjestene ankommer.
 
På middagsbordene hadde vi kun små telys i telysholdere, men resten av lokalet ble pyntet med både små telys, større telys, og små og store hvite kubbelys i alt fra Norgesglass til babymatglass. I alle glassene hadde vi litt sand i bunnen, og de ble pyntet med lilla bånd og blonder.

 

 


Alle stolpene i lokalet, både i middagssalen og i peisestua nede ble pyntet med lenker av hvite julelys. Det var virkelig med og satte stemningen!Bak hovedbordet vårt ble stolpen pyntet med røde hjertelys istedet for de klassiske hvite; min kjære pappas idé.

 

Q: Hva synes du om lyspynten i bryllupet vårt?

 

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 13    Postet: 30.01.2013   Klokken: 22:24   Kategori: Bryllupet <3
  Kommentarer: 11    Postet: 21.01.2013   Klokken: 12:38   Kategori: Bryllupet <3


Vi hadde bordnumre på middagsbordene i bryllupet som jeg lagde av søte rammer fra ikea, lilla stoff med sølvprikker og hvite tall klippet ut i papir. Jeg skrev et innlegg om hvordan jeg lagde dem tidligere som du kan lese om og se bilder av HER, men jeg vil også vise bilder av dem i bruk i bryllupet vårt.


 

Her er middagsbordet vårt før bryllupsmiddagen starter, ferdig dekket på med blomster, lys, bordkort, festhefter, servietter og bordnumre.

 


 Her sitter vi sammen med våre forlovere og deres følge.


Q: Hva synes du om bruk av bordnumre?

 

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 11    Postet: 21.01.2013   Klokken: 12:38   Kategori: Bryllupet <3
  Kommentarer: 19    Postet: 12.01.2013   Klokken: 10:14   Kategori: Bryllupet <3


Tidligere har jeg vist flere innlegg om hvordan bordkortene våre så ut HER, oppskriften på hvordan de ble laget HER og et innlegg om stemplene som ble brukt til monogram HER.

Men jeg vil også vise dere bilder fra borkortenes rette plass rundt middagsbordene i bryllupet, og hva innholdet ble.

 
Bordkortene plasserte vi rett bak gjestenes tallerken med bildet av oss mot gjestene, og monogrammet vendt innover og mot de andre gjestene rundt bordet.


 


  
Jeg fylte hvert bordkort med twist og sjokoladehjerter med sølvtrekk, og prøvde å fylle eskene med twisttypene som gjestene likte. Det fikk vi mye tilbakemeldinger på at vi hadde klart :)


Men jeg hadde også mer i bordkortene som kom fram når gjestene hadde spist sjokoladen sin. Jeg fant fine kjærlighetssitater på nettet, printet dem ut og klippet dem til, før jeg limte dem fast til bunnen av bordkortene.Disse to sitatene ble limt inn i våre bordkort.
 
De andre sitatene jeg brukte var disse:


 
Du gifter deg ikke med

den du vil leve med

men med den

du ikke kan leve uten

 

Kjærligheten utholder alt,

tror alt, håper alt, tåler alt

Kjærligheten faller aldri bort

 Nå har våre bordkort med innholdet vårt som vi aldri rakk å få spist på bryllupsdagen fått en fin utstillingsplass i stua sammen med kaketoppen vår og andre figurer fra Willow Tree.

 

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 19    Postet: 12.01.2013   Klokken: 10:14   Kategori: Bryllupet <3
  Kommentarer: 27    Postet: 05.01.2013   Klokken: 14:48   Kategori: Bryllupet <3

 

‎4 fantastiske år sammen med mannen i dag! ❤ Gleder meg til fortsettelsen!
 

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 27    Postet: 05.01.2013   Klokken: 14:48   Kategori: Bryllupet <3
  Kommentarer: 7    Postet: 03.01.2013   Klokken: 20:52   Kategori: Bryllupet <3


Jeg må virkelig beklage at det ikke har kommet flere innlegg om bryllupet på en stund, jeg har rett og slett måttet ta meg en friperiode med mer fokus på eksamen, jul, sykdom etc. Men nå har jeg endelig kommet skikkelig i gang med arbeidet med takkekortene! Jeg utnytter et par nattevakter før semesteret starter opp for fullt igjen, for det kommer til å ta en del timer å få absolutt alle helt ferdige.

Jeg syntes det var et stort prosjekt å lage ca. 50 bryllupsinvitasjoner, men det å lage ca 100 takkekort overgår arbeidet med invitasjonene (selv om det er min egen idé å lage alt selv). Takkekortene blir nok ikke like detaljerte som invitsjonene våre, men de vil gå i samme stilen, og også de vil være hjemmelaget. Så da er det bare å brette opp armene, og klippe og lime i vei mens de fleste andre sover søtt!

 


*sneekpeek*


Forresten så har jeg en instagramkonto hvor det kommer små glimt fra både bryllupet og hverdagen min.
Du er hjertelig velkommen til å følge meg! KriAnd88 is the name!

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 7    Postet: 03.01.2013   Klokken: 20:52   Kategori: Bryllupet <3
  Kommentarer: 36    Postet: 09.12.2012   Klokken: 19:43   Kategori: Bryllupet <3


Jeg lagde et festhefte til gjestene som lå ved kuvertene ved middagsbordene i bryllupet vårt, og jeg har tidligere vist fremsiden og fremgangsmåten i et innlegg HER.

Innholdet i festheftene holdt jeg hemmelig slik at gjestene ikke skulle vite alt før de kom i bryllupet vårt. Men nå kan jeg fint vise fram hele festheftet, og det er enda gøyere å vise fram ting jeg har laget når lesere spør om det! :)

Det som kanskje er mest vanlig er å ha bryllupsmenyen og sanger i slike hefter, men vi valgte å gjøre det litt annerledes og ha en litt mer personlig vri.Dette er forsiden på festheftet vårt, enkelt pyntet med lilla ark, bilde av oss to, et stykke blonder og et stempeltrykk av monogrammet vårt. 
Bildet vi brukte på festheftene er det samme som vi brukte på kirkeprogrammene våre som du kan lese mer om HER.


 

 

Selve innholdet i festheftene ble printet ut på vanlige A4-ark. De ble kuttet litt mindre (ca 1 cm mindre på den lengste siden) enn selve omslaget og så stiftet sammen med en ekstra lang stiftemaskin kjøpt på Panduro.
Skrifttypen jeg brukte er Tangerine i Open Office.

På den første siden skrev vi navnet på hver enkelt gjest, og for ikke å lage uendelig mange hefter lagde fikk de som var et par kun et hefte å dele på.

 
På den andre siden skrev vi opp programmet for dagen. Når vielsen var, når aperitiffen og bryllupsmiddagen ble servert, når flere gjester skulle ankomme, når det skulle være felles fotografering av gjestene og til slutt når kakene skulle serveres og underholdningen og festen skulle starte. Vi synes det var greit at gjestene fikk en viss oversikt over hva som skulle skje utover kvelden.

På den tredje siden skrev vi opp bryllupsmenyen med forrett, hovedrett og dessert.

 
På den fjerde og femte siden satte jeg inn en tekst om mannen som hans mor skrev om ham. Jeg fant også noen flotte bilder av ham som barn som jeg satte inn som prikken over i-en.

 
På den sjette og sjuende siden satte jeg inn en tekst som min mor skrev om meg, og bilder av meg som liten.

 
På den åttende, niende og tiende siden skrev jeg en tekst om hvordan vi møtte hverandre og rett og slett hele historien vår frem til frieriet og bryllupet vårt. Her satte jeg også inn noen bilder av oss fra den tiden vi har vært sammen.

 
På den ellevte siden skrev jeg opp en liste over viktige datoer i forholdet vårt med overskriften "Vår Kjærligetshistorie". Dette var en idé jeg så på et bilde på nettet der et brudepar hadde skrevet opp en slik liste på en tavle som var utstilt som stemningspynt i sitt bryllup.

 
På den tolvte siden i festheftet lagde jeg et bordkart med bilde over bordene under bryllupsmiddagen, slik at gjestene kunne se hvem som satt hvor, og jeg trykket også opp en stor versjon som hang ved inngangen til salen så gjestene lettere kunne finne plassene sine.

 
På den trettende, fjortende og femtende siden skrev jeg opp en liste over navnene på alle gjestene, og en kort beskrivelse av hvilken tilknytning de hadde til oss.

 
På den siste og sekstende siden satte jeg inn et bilde av oss som bryllupsfotografen vår Lisbeth Finsådal tok i fjor høst, sammen med en takk og hilsen til gjestene for at de kom i bryllupet vårt.

 
På baksiden av festheftet stemplet jeg et nydelig dikt som vi også hadde med i bryllupsinvitasjonene våre, og som jeg også nevnte i talen min til mannen.

Q: Hva synes du om denne vrien på festhefter?

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 36    Postet: 09.12.2012   Klokken: 19:43   Kategori: Bryllupet <3
  Kommentarer: 14    Postet: 03.12.2012   Klokken: 12:16   Kategori: Bryllupet <3

 

Festlokalet vårt pyntet vi ferdig kvelden før bryllupet, og vi ble kjempefornøyde. All vår personlige pynt ble brukt, og jeg gledet meg ikke mindre da vi hadde pyntet alt ferdig til fest, og vi fikk et lite glimt at den store dagen. Pynten ble plassert i lokalet og på bordene litt tilfeldig, og etter vielsen ble også alle blomstene flyttet fra kirka til lokalet for å pynte opp enda mer. For min del var det perfekt!

 
Vi hadde laget et oversiktelig bordkart og hengt det opp på døra inn til festlokalet slik at gjestene enklere kunne finne plassene sine når de kom inn. Denne laget jeg selv, men fikk god hjelp fra nettsiden brollopstorget.se. Når bordene med navn var laget, plasserte jeg dem som bilder på et dokument slik de var plassert i festsalen, og tok med filen til Allkopi som forstørret det for oss.

 Et av kriteriene mine for det perfekte festlokalet var at det gikk an å bruke rundt bord istedet for avlange som er mest vanlig i Norge. Ideen fikk jeg allerede når jeg var 17 og var forlover til mine tante i et katolsk bryllup på Filippinene. Der kjente jeg ingen, og ble plassert ved et av de runde bordene sammen med masse ukjente ansikter. Men praten gikk lett, og jeg følte meg virkelig sett! Jeg satt ikke på enden av et avlangt bord, kontakten begrenset seg ikke kun til de som satt direkte ovenfor meg. Kontakten var like god med alle rundt bordet, jeg kunne se alle like godt, og alle kunne se meg. For første gang opplevde jeg å bli sett i en slik "stiv" situasjon. Dermed var det bestemt! I mitt bryllup skulle det ikke være noen stive bordoppsett, men god stemning. Og til det trengte jeg runde bord! :)Overalt var det pyntet med glass i forskjellige størrelser med lys, og vi hadde til og med vært på nyttårssalg i januar og kjøpt inn en haug med julelys. Disse tvinnet vi rundt hver stolpe som var i begge etasjene i lokalet, og det gjorde stemningen enda mer romantisk. Hver stolpe hadde faktisk stikkontakter ved gulvet, så vi trengte ikke skjøteledninger. Julelys og levende lys kan lett brukes til andre anledninger enn jul for å skape stemning, selv midt på sommeren!

 

 
Dette bordet satt vi ved sammen med våre forlovere og deres følge. Lysene bak plassene våre var forskjellig fra de andre julelysene, og var pappa sitt stunt. Han hang opp røde hjertelys og var godt fornøyd :) De fantastiske vimplene ble laget av mine søstre, og de kan jeg komme tilbake til senere i et annet innlegg.

 

 
Bordene pyntet vi med servietter i sølv og lilla, med hjemmelaget bordkort og festhefte, og utstemplede papirhjerter sammen med bordnumre, lys og glass med blomster. Alt dette kan jeg komme tilbake til i mer detaljerte innlegg om det er interesse for det :)
 

 

Q: Hva synes du om de festpyntede bordene våre,
og om pyntingen av lokalet generelt?

 

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 14    Postet: 03.12.2012   Klokken: 12:16   Kategori: Bryllupet <3
  Kommentarer: 4    Postet: 28.11.2012   Klokken: 14:26   Kategori: Bryllupet <3


Bryllupsfesten vår ble holdt på Farsund Resorts festlokale "Løa", og vi kunne ikke valgt et bedre sted i området ut fra det vi var ute etter i et lokale. Det var litt avsideliggende så vi slapp å ha festglade byfolk rundt dørene når klokka bikket over midnatt, det hadde et eget separat lokale som var helt og fullt til vår disposisjon, de hadde runde bord, naturen og omgivelsene var fantastiske, og personalet stilte opp med all hjelp vi trengte. Et pluss var at de ryddet og pyntet det meste, lagde maten, serverte og hadde full kontroll gjennom hele kvelden. Herlig!

Utsiktsbilde fra sjøen og inn mot Farsund ResortBilde fra utsiden av "Løa", og i bakgrunnen er det et restaurert hus som vi fikk ta noen av bryllupbildene våre i. Magisk!

 

Når gjestene våre satte første foten innforbi døren til festlokalet, ble de blant annet møtt av et blidt personal, en aperitiff og en god del personlig pynt. Jeg tenkte jeg kunne vise dere noen glimt av dette med bildene under her.

 Ved inngangsdøren stod det norgesglass med blomster og glass med store kubbelys i og pyntet opp. Blomstene som ble brukt både utenfor og inne i lokalet er de samme som ble brukt i kirka. Gjenbruk liker vi!

 
Da gjestene kom innforbi døra ble de tilbudt en aperitiff og kunne gå og sette seg i peisestuen med kaffe og frukt. På aperitiffbordet lå også en gjestebok som jeg har laget og et album som jeg fikk av mine venninner til utdrikningslaget. Slik kunne gjestene bruke litt tid på å lese og skrive før programmet for dagen kom skikkelig i gang.

 
Vi hadde en del personlig pynt på aperitiffbordet. Den lilla løperen har jeg kjøpt inn stoff til på Ikea, og min mor var så snill og sydde kantene for meg dager før bryllupet. Bilderammen er den samme som vi brukte til bordnumre på middagsbordene (kommer i et senere innlegg), og det er bryllupsfotografen vår som også har tatt dette bildet. Det er det samme bildet som vi brukte i invitasjonene våre.

 
På de fleste steder pyntet vi med norgesglass og andre glass i forskjellige størrelser, noen med blomster og noen med lys, noen med blonder og bånd, og noen med lilla papirroser som jeg laget sammen med min ene søster for lenge siden.

Alle kubbelysene ble pyntet med en metallplate kjøpt på Panduro. Når denne ble festet på lysene med små nagler, lignet det ganske mye på brudekjolen min med strassperlene! Så da måtte også disse bli med sammen med all den andre pynten. De små telysholderne ble kjøpt i store kvantum på Ikea, og de har jeg brukt i flere anledninger også etterpå, både til hverdags og til fest!

 
Vi fikk også rammet inn den foreløpige vielsesattesten som vi fikk av presten etter vielsen, og satt den slik at også den ble en del av pynten.

Og personalet på Farsund Resort hadde pyntet med hvite roser i trappeoppgangen mellom etasjene på Løa for oss.

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 4    Postet: 28.11.2012   Klokken: 14:26   Kategori: Bryllupet <3
  Kommentarer: 14    Postet: 21.11.2012   Klokken: 22:15   Kategori: Bryllupet <3


På tidligere innegg har dere sett en del av pynten jeg og mannen hadde på oss utenom selve brudekjolen og sløret, buketten og bryllupsdressen, men jeg tenkte jeg kunne lage et eget innlegg om de accessoriene vi brukte denne dagen. Vi tok ikke helt av, og jeg hadde verken tiara, veske eller smykke, men fordi vi hadde en temafarge stilte både jeg og mannen opp med flotte accessories i mørk lilla!
Jeg hadde blomster i håret på høyre siden av oppsatsen. Det ble en kjempefin kontrast til det mørke håret mitt, blomstene fikk fram lillafargen, og de tok opp igjen de samme blomstene og fargene som var i buketten min og i glassene som ble brukt i kirka og i festlokalet.

Siden jeg verken hadde smykke eller tiara som mange velger å bruke, valgte jeg istedet å gå for noen øredobber som syntes godt og dermed gjorde litt mer ut av seg enn små ville gjort. Etter mye leting fant jeg dem faktisk på en brudesalong i Bergen, og da var det bare å slå til. De kostet meg ikke mer enn et par hundrelapper, så det gjør ikke så mye om jeg ikke får brukt de i mange flere anledninger. 

 
Noe som var litt gøy var at jeg senere kom over et armbånd på Glitter som hadde akkurat like "blomster" av diamanter som det var på øredobbene! Da ble det plutselig til at jeg skulle ha armbånd på den store dagen også.
 
   

 

Vi hadde selvfølgelig gifteringene våre på oss begge to den dagen som ekstra pynt, og det var helt spesielt å gå med en ny ring på fingeren!

Men jeg hadde også en annen ring på den venstre hånda, nemlig frierringen jeg fikk da mannen fridde til meg. 

 

 
Fordi jeg har ganske så korte negler til hverdags, ville jeg legge litt forlengede gelénegler til den store dagen så jeg fint kunne vise frem gifteringen min uten å bli flau over fingrene mine. Jeg fikk et lyst hint av en lillafarge i geléen og naturhvit tupp, og på hver av ringfingrene fikk jeg malt på litt blondemønster på tuppen som satte prikken over i-en.

 
Mannen hadde en corsage som var en stor og fin hvit nellik med blonder rundt stilken, og en sølvgrå vest med en litt mørkere grå kravat til. Kjekkeste mannen!
 

Jeg fulgte tradisjonen med å bruke strømpebånd, men jeg lagde det rett og slett selv! (Bilder og fremgangsmåte kan du finne HER.) Dermed fikk jeg de fargene og det resultatet jeg ville ha for en rimelig penge.


Jeg fikk også tak i fantastiske fine lilla sko (som du kan lese mer om HER), og mannen stilte opp med lilla mansjettknapper!

 

Og det beste av alt var at mannen gikk med lilla sokker slik at vi kunne ta det fantastiske bildet her!
Jeg gleder meg til å kunne forstrørre det å ha det på veggen i vårt fremtidige hjem! 

 

Q: Hva synes du om våre accessories?

Q: Hva ville du valgt?

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 14    Postet: 21.11.2012   Klokken: 22:15   Kategori: Bryllupet <3
  Kommentarer: 17    Postet: 14.11.2012   Klokken: 18:28   Kategori: Bryllupet <3


Vi var så heldige å få en slektning til å filme hele vielsen vår fra forskjellige vinkler, og talene og underholdningen utover kvelden. Vi fikk filmen få uker etter bryllupet, og min pappa laget coveret med bilder fra hobbyfotografene i bryllupet. Vi har allerede sett filmen to ganger, og det er helt spesielt å kunne leve seg inn i den magiske dagen igjen og igjen. Vi kan også vise filmen til andre som ikke var der, eller til de som vil oppleve dagen om igjen.

Jeg vil virkelig anbefale å få bryllupet sitt på film, og spesielt vielsen!Framsiden og baksiden av dvd-coveret.Så hvis du vil se filmen, er det bare å stikke innom! ;)

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 17    Postet: 14.11.2012   Klokken: 18:28   Kategori: Bryllupet <3
  Kommentarer: 10    Postet: 08.11.2012   Klokken: 12:20   Kategori: Bryllupet <3


Det tok litt tid før jeg endelig fant de perfekte bryllupsskoene mine! Jeg hadde tidlig bestemt meg for at jeg ville ha lilla sko. Det er min ultimate favorittfarge og temafarge for bryllupet, og jeg så for meg at det ville bli stilig å bruke sko med en annen farge som en kontrast til brudekjolen.


Jeg var så heldig at min tante fikk to par sko laget til meg på Filippinene kort tid etter at vi ble forlovet. Bilder av dem og komplikasjonene kan du lese om HER og HER. Senere fant jeg noen gode kandidater på Ebay, men uheldigvis ble de litt for store. Disse kan du lese om HER. På dette tidspunktet var det bare 2 uker igjen til bryllupet! På tide å begynne å bli småstresset?

En dag kom jeg på at ei venninne hadde fortalt om et sted der de farget sko i akkurat den fargen du ønsker her i Stavanger! Jeg fant ut hvilket skomerke som hun kunne farge, hvilken butikk som førte det, og var raskt nede i Brudesalongen i Stavanger for å finne det tredje perfekte skoparet. Jeg fant et par som var behagelige på, de var fine (hvis jeg så bort fra hvitfargen) og akkurat passe høye i forhold til lengden på kjolen. Brudesalongen kunne videresende skoene mine til de som kunne farge skoene, og jeg valgte ut en flott lillafarge på et fargekart. En liten uke senere kom jeg for å hente skoene mine og jeg kunne ikke vært mer fornøyd! HER kan du se sneek peeket jeg la ut av skoene før bryllupet. Lillafargen var akkurat slik jeg ønsket, og de lilla skoene så smashings ut i forhold til de hvite jeg hadde prøvd ut en uke tidligere. De var perfekte!

Og her kan du se resultatet av skojakten gjennom Lisbeth Finsådals linse!
Skoene syntes faktisk veldig godt i kirka!

Det var litt gøy, for jeg visste ikke om kjolen dekket dem når jeg satt før jeg så bildene i ettertid. Men det var veldig gøy å få vist dem til alle gjestene i kirka når de skilte seg ut fra det normale!

 Elsker dem! Disse skoene skal jeg virkelig bruke i flere anledninger!

 


 Og min herlige mann stilte sporty opp i machende lilla sokker!

Q: Hva synes du om brudesko i temafargen?

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 10    Postet: 08.11.2012   Klokken: 12:20   Kategori: Bryllupet <3
  Kommentarer: 8    Postet: 07.11.2012   Klokken: 11:42   Kategori: Bryllupet <3


Festlokalet ved Farsund Resort som vi brukte til bryllupet vårt lå i enden av en avkjørsel fra hovedveien inn til et sted som heter Bjørnevåg, og en del av gjestene hadde ikke vært der tidligere. Når vi selv kjørte ned dit første gang var det lett å tro at vi hadde kjørt for langt lenge før vi faktisk hadde kommet fram.

For å trygge gjestene på at de var på riktig vei, lagde min lillesøster og pappa enkle skilt som min bror hang opp flere steder langs denne veien, og det til stor suksess! Det var enkle planker som navnene våre ble malt på med lilla maling. De fikk helt frie tøyler, og vi ble kjempefornøyd med resultatet!

  

 


 


 

Alle bildene som ikke er tatt av bryllupsfotografen vår Lisbeth Finsådal er lånt fra familie og venner som var fantastiske hobbyfotografer i bryllupet. Tusen takk!!


Q: Hva synes du om ideen?

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 8    Postet: 07.11.2012   Klokken: 11:42   Kategori: Bryllupet <3
  Kommentarer: 14    Postet: 06.11.2012   Klokken: 12:34   Kategori: Bryllupet <3

 
Vi hadde også med bryllupsbilen på noen bilder som fotografen tok av oss etter vielsen. Vi brukte kun Farsund Resorts eiendom som location, og fikk masse flotte bilder der! Blant annet disse bildene av oss to og porchen.

 

   


 

 


Porche show-off!


 

Q: Hva slags bryllupsbil eller transport ville du hatt?

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 14    Postet: 06.11.2012   Klokken: 12:34   Kategori: Bryllupet <3
  Kommentarer: 2    Postet: 05.11.2012   Klokken: 12:59   Kategori: Bryllupet <3


Bryllupsbilen vår var det mannen og forloveren hans som hadde ansvaret for. Hadde det vært opp til meg hadde vi nok brukt en gammel hvit amerikansk bil med gode og brede sofaseter bak med god plass til både meg, mannen og kjolen, men jeg fikk bestemme ganske mye annet, så da gikk det veldig greit.

Vi var så heldige å få låne en svart Porche Panamera for dagen, og det var heller ikke et dårlig valg!

 Min bror pyntet bilen fint med silkebånd foran for å få litt bryllupsstil..

 

.. og bak ble bilen pyntet med en plakat mine to søstre hadde laget til oss!

 


Nydelig!! Og så lilla og greier ;)
 
Her sitter vi nygifte og lykkelige i Porchen!

 

Alle bildene som ikke er tatt av bryllupsfotografen vår Lisbeth Finsådal er lånt fra familie og venner som var fantastiske hobbyfotografer i bryllupet. Tusen takk!!

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 2    Postet: 05.11.2012   Klokken: 12:59   Kategori: Bryllupet <3
  Kommentarer: 2    Postet: 04.11.2012   Klokken: 17:24   Kategori: Bryllupet <3


Jeg har tidligere vist flere bilder fra kirketrappa i to innlegg som du kan se HER og HER som våre dyktige gjester har vært med å tatt på vår store dag, men som jeg har gjort tidligere med andre bilder, vil jeg også vise noen av fotografens bilder fra kirketrappa.

Når vi kom ut på kirketrappa var den første reaksjonen at det var sykt lyst ute, og vi ble godt blendet! Og så kom blitzregnet dalende sammen med såpebobler og bryllupsris!


 


 


Min lillesøster og ei kusine var i god gang med bobleblåsing sammen med mange andre ivrige gjester!
 
Og vi klarte å snike inn et par kyss for poseringens skyld midt i alle boblene og riskornene.

  

  

 
Sløret var litt på ville veier med vinden et par ganger.


 

 

 

Et stykk forelsket par!

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 2    Postet: 04.11.2012   Klokken: 17:24   Kategori: Bryllupet <3
  Kommentarer: 8    Postet: 02.11.2012   Klokken: 09:49   Kategori: Bryllupet <3


I kirken brukte vi den samme pynten som vi etter vielsen tok med oss og pyntet med på middagsbordene i bryllupslokalet. Som mye annet ville jeg også lage denne pynten selv, og allerede halvannet år før den store dagen var jeg på jakt etter Norgesglass på loppemarkeder rundt omkring i distriktet. Resultatet ble en kirke fylt med Norgesglass med blomster, pyntet med blonder og lilla bånd som vi også brukte på andre ting som jeg laget. Jeg håper at dere som har etterspurt innlegg om kirkepynten får svar på det dere lurte på, hvis ikke er det bare å spørre:)
Inspirasjonen for å bruke slike glass til å pynte med fant jeg på forskjellige bryllupsblogger med bilder av glasskrukker som hang fra kirkebenker og stoler med silkebånd eller ståltråd. Jeg ville så gjerne få til å henge Norgesglassene på kirkebenkene så de kunne pynte opp midtgangen, men benkene i denne kirka er flate på toppen så det er rimelig vanskelig å få glassene til å henge på dem uten at de vil skli av.


Men min pappa hadde en god idé. Som mannen min er også han blikkenslager. Han tok mål av benkene i kirka og lagde kroker i metall som passet perfekt på benkene. Slik kunne vi enkelt sette hvert glass på hver av krokene som var festet til benkene, feste glassene til krokene med hvit strips, og dermed så det ut som om glassene hang fint på hver av benkene, uten faren for at de skulle skli ned. Jeg ble kjempefornøyd med resultatet!


Vi plasserte også noen pyntede Norgesglass ved alteret og på to krakker på hver side av der vi satt sammen med forloverne våre. 

  

 Jeg synes virkelig at de pyntede Norgesglassene med blomstene i kom til sin fulle rett på kirkebenkene,
og kunne ikke vært mer fornøyd med den pyntede kirka!

 Q: Hvordan ville du ha pyntet kirken i ditt bryllup?

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 8    Postet: 02.11.2012   Klokken: 09:49   Kategori: Bryllupet <3
  Kommentarer: 0    Postet: 01.11.2012   Klokken: 09:28   Kategori: Bryllupet <3

 
Fortsettelsen på fotografbildene fra vielsen.

Her er vi godt gift og går ned midtgangen hånd i hånd.

 

 
 

 
 
Etter at vi hadde gått ned kirkegulvet stod vi i våpenhuset og hilste og takket alle gjestene som kom i vielsen vår.
Da min mamma tårevåt kom og gratulerte oss aller først, kom tårene som hadde presset  på under hele vielsen.


Og jeg er kjempeglad for at vi hadde en kameramann som filmet hele vielsen og alle gjestene som hilste på oss i våpenhuset!

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 0    Postet: 01.11.2012   Klokken: 09:28   Kategori: Bryllupet <3
  Kommentarer: 0    Postet: 31.10.2012   Klokken: 09:23   Kategori: Bryllupet <3

 
Fortsettelsen på fotografbildene.

Her har vi kommet til selve ekteskapsinngåelsen.

 

 

Presten spør oss begge og vi svarer "Ja!"

 

 

Min hånd i mannens, og presten velsigner oss.

 

 
 

 

Så gir vi hverandre ringene, min var lett å få på, mannens noe mer trang ;)

 

 
 

 

Så blir vi erklært rette ektefolk, og får kysse hverandre som mann og kone for første gang!

 

 
 

 

Vi får rungende applaus fra gjestene!

 

 
 


Så ber presten for hver av oss.

 

 
 

 
 

 

Og vi setter oss ned igjen, denne gangen ved siden av hverandre.

 

 
<3

 


Herlige søte små!

 

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 0    Postet: 31.10.2012   Klokken: 09:23   Kategori: Bryllupet <3
  Kommentarer: 2    Postet: 29.10.2012   Klokken: 16:32   Kategori: Bryllupet <3

 

Her kommer fortsettelsen på noen av bildene fotografen tok under vielsen vår. 

 

 
Pappa og jeg nærmer oss alteret og jeg smiler lykkelig til min kommende mann.

 Morten hilser høflig på pappa før han tar meg i hånda og leier meg bort til plassen min mens han spør så søtt
"Går det bra?" Jeg nikker, smiler og sier "Ja!".
 


 
Stemningsfulle bilde tatt av familie og gjester. 

 
Det var ikke mulig å verken slutte å smile eller ta blikket av mannen!

 


Elsker hvordan blomstene kommer til sin rett på dette bildet!

 


En stykk spent brud og forlover! 

 

 
Herlig! 

 
 Mine tre søsken sang og spilte Come What May fra Moulin Rouge sammen med ei på fiolin, og det var en fantastisk gave å få høre under vielsen. De var utrolig flinke!

 


Musikken nytes!


 

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 2    Postet: 29.10.2012   Klokken: 16:32   Kategori: Bryllupet <3
  Kommentarer: 9    Postet: 27.10.2012   Klokken: 21:15   Kategori: Bryllupet <3


Jeg har tidligere vist en del private bilder fordelt i flere innlegg fra selve vielsen, men siden vi har fått fotografbildene har jeg lyst til å vise noen av dem også! Du kan lese de andre innleggene fra vielsen Her, Her, Her og Her om du vil. I disse tidligere innleggene har jeg tatt for meg vielsen litt mer grundig med forklaringer på hva som skjedde underveis.

Men nå er det tid for flere fotografbilder!Her er den spente brudgommen min før vielsen!


To av mine skjønne kusiner stod ved inngangen og delte ut kirkeprogram til gjestene

Min pappa og jeg kommer inn i våpenhuset og gjør oss klar. 
Min kommende ektemann sitter klar og venter ved alteret sammen med sin forlover.

 
Så går dørene opp og fiolinistene og organisten sørger for at en nydelig versjon av
Pachelbel´s Canon i D strømmer ned fra galleriet.

 
En stykk lykkelig brud på vei opp til alteret med et godt grep i armen til sin pappa.

 

 

Jeg simpelten elsker disse bildene!

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 9    Postet: 27.10.2012   Klokken: 21:15   Kategori: Bryllupet <3
  Kommentarer: 11    Postet: 23.10.2012   Klokken: 11:53   Kategori: Bryllupet <3


Jeg har skrevet et innlegg tidligere om da jeg og forloveren min var hos frisøren med bilder som er tatt av henne og min pappa. Dette kan du lese om og se masse bilder fra om du trykker HER. Men nå som vi har fått fotografbildene vil jeg gjerne få dele noen av disse med dere også :)
Fotografen vår kom innom salongen når vi var omtrent halvferdige. Det som gjenstod var å fikse håret helt, få på resten av sminken, selve brudekjolen og pynten.

 


Mesteparten av øyeskyggen hadde da allerede blitt lagt innimellom hårfiksingen.
Her begynner frisyren min å ta skikkelig form. 
Forlover Charlotte ble også pyntet, og det er viktig å forevige øyeblikk!

 


Jeg viser fram neglene og frierringen min.

 
Blomstene i håret kom på plass, og det skulle også det lange sløret.

 
Frisøren min viser meg baksiden av håret i speilet, og vi er fornøyde!

 
Så skulle resten av sminken på.

 
Jeg valgte å legge den selv, for da visste jeg at jeg ble seende ut slik som jeg selv ville.

 

  

Og det ble igrunnen ganske bra om jeg skal skryte litt av meg selv!

  

Så var det prosjektet å få på brudekjolen! Her måtte flere hjelpe til.

  

 

Strømpebånd og øredobber må ikke glemmes.

 


Og så var jeg klar!

 

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 11    Postet: 23.10.2012   Klokken: 11:53   Kategori: Bryllupet <3
  Kommentarer: 6    Postet: 21.10.2012   Klokken: 16:24   Kategori: Bryllupet <3


Tidligere har jeg laget et innlegg om brudebuketten min HER, med flotte bilder tatt av familie og venner, om historien bak buketten og det endelige resultatet. Nå som vi også har fått fotografbildene ville jeg vise dere de flotte bildene hun tok av buketten min!
Brudebuketten min med de nydelige lilla drømmeskoene mine i bakgrunnen.

Buketten består av hvite nelliker som hovedblomst som også mennene hadde som knappehullsblomst, hvite prestekrageliknende blomster for å få engfølelsen, hvite stilkroser for det romantiske innslaget, noen lilla lyng-aktige blomster for å få inn litt av den fine temafargen, og noen grønne og hvite andre blomster for litt kontraster.

 Her ser dere blondene og brosjen som jeg hadde utenpå brudebuketten min, og som jeg skrev om i et innlegg HER i forkant av brllupet. Brosjen tilhørte min bestemor, den er blå, og jeg lånte den av min bestefar. Dermed hadde jeg både gammelt, lånt og blått i boks med en og samme ting!

 
Jeg ble kjempefornøyd med buketten min, den var rett og slett nydelig!

 Og en brudebukett kan brukes til så mangt ;)


Q: HVA SYNES DU OM BUKETTEN? HVORDAN ER DIN DRØMMEBUKETT?

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 6    Postet: 21.10.2012   Klokken: 16:24   Kategori: Bryllupet <3
  Kommentarer: 4    Postet: 17.10.2012   Klokken: 17:58   Kategori: Bryllupet <3


Tidligere har jeg laget et innlegg om gifteringene våre HER hvor det er flere bilder av dem, info om hvor vi kjøpte dem, hvorfor vi valgte forskjellige ringer og hva som er gravert inni dem.

Men jeg har også fått spørsmål om jeg kunne vise bilder av ringene våre når vi har dem på oss. Jeg har ventet med dette innlegget til vi fikk bildene fra fotografen så jeg kunne vise fram fine bilder istedet for hverdagsbilder. Vi er begge kjempefornøyde med de personlige ringene våre, og er glade for at fotografen tok flotte bilder av dem!Min giftering er i platina med 13 små diamanter.

 Mannens giftering er i børstet titan.

 På disse bildene ser dere mannens giftering og min frierring som jeg fikk da mannen fridde.
Den bruker jeg på den venstre hånden.Viktig å få med de lilla mansjettknappene til mannen <3HVA SYNES DU OM RINGENE VÅRE?
 

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 4    Postet: 17.10.2012   Klokken: 17:58   Kategori: Bryllupet <3
  Kommentarer: 8    Postet: 17.10.2012   Klokken: 10:28   Kategori: Bryllupet <3


Nå som etterdønningene av bryllupet har roet seg litt ned, har jeg fått oversikt over noen av tingene vi brukte eller skulle bruke i bryllupet vårt som jeg ikke trenger å spare på lenger. Istedet for å bare stu det vekk tenkte jeg at jeg kunne legge ut de tingene for salg her for å se om noen andre kan ha glede av det jeg har til overs :)

Er du interessert, ta gjerne kontakt med meg på mailadressen min som du finner øverst i venstre hjørnet på bloggen under "Om Meg!".


Jeg selger et par ubrukte lilla selskapssko i sateng med åpen tå og strass foran i størrelse 40. Jeg bruker størrelse 39/40, og de ble desverre for store når jeg hadde strømpebukse på. Disse hadde jeg tenkt å gå med til brudekjolen, og lillafargen er dyp og flott! Jeg selger dem kun fordi de er for store, ellers hadde jeg brukt dem ofte!

Pris: 400,-

 

 
Jeg selger et strømpebånd som jeg har laget selv! Jeg lagde 2 strømpebånd, og brukte det ene på bryllupsdagen vår! Dette var det første jeg laget, og det var littegranne for stort for meg så jeg måtte lage et nytt. Det satt på, men skled sakte av om jeg gikk med det. Jeg er omtrent en str 40 i buksestørrelse, så dette vil fint passe til deg om du er størrelse 42 eller oppover. Det er i ivory med en lilla rose og et lite sølvhjerte som er sydd på. Det er strikk i det, og det sitter dermed godt på. Oppskrift på hvordan jeg laget det, og flere bilder finner du HER.

Pris: 200,-

 

 


Jeg selger 15 stk weddingbubbles med hjertetopp ferdig pyntet med lilla tags med et bryllupsdikt på norsk!
Tagsene er festet til hjertetoppen på beholderne med et tynt hvitt silkebånd, og såpeboblene setter ikke merker. Er du usikker på om du skal ha ris eller bobler, gå for bobler! Jeg har testet ut begge deler i vårt bryllup, og boblene gjorde seg absolutt best på bildene, mens risen falt i hår og utringning og var bare til bry.
Se HER for resultatet av bobler i vårt bryllup, og for flere bilder!

SOLGT!

 

 Jeg selger et 4-etasjers kakefat som vi brukte i bryllupet vårt fordi vi skulle ha en hjemmelaget bryllupskake i tillegg til en som var kjøpt. Vi lette lenge og vel etter det perfekte kakestativet, og fant til slutt dette flotte her! Selve fatene var kun ringer når vi kjøpte det. Mannen som er blikkenslager lagde skreddersydde og rustfrie plater til stativet, slik at kakene kunne settes direkte på disse. Platene sitter perfekt på ringene og er stødige!

SOLGT!

Kakestativet originalt med kun ringer.Kakestativet med platene på.Undersiden av platene. Kroker er festet på undersiden slik at fatene er helt stødige!Jeg selger diverse glasskrukker som vi brukte til en candybar i bryllupet vårt! Det var en stor suksess! Jeg har disse krukkene som er avbildet, samt to lave ganske store hjerteskåler, to høye krukker til å ha kubbelys i, og noen mindre krukker. Disse kan jeg desverre ikke sende i posten da jeg er redd de lett vil kunne bli knust. Du er hjertelig velkommen innom for å ta en titt!

SOLGT! 

Håper du fant noe som var interessant!

 

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 8    Postet: 17.10.2012   Klokken: 10:28   Kategori: Bryllupet <3
  Kommentarer: 6    Postet: 16.10.2012   Klokken: 11:09   Kategori: Bryllupet <3


I bryllupet vårt hadde vi både poser med bryllupsris og såpebobler å dele ut til gjestene når de gikk ut av kirken etter vielsen vår. Både posene med ris og såpeboblene ble pyntet av min skjønne forlover, og de kom virkelig til sin rett på bildene på kirketrappa når vi poserte foran gjestene!
Stemningsfullt bilde!
Her er bryllupsboblene våre! Min forlover printet ut et herlig dikt på rim, limte dem på lilla papirlapper, og knyttet dem til hjertetoppene på såpeboblebeholderne.

 Dette nydelige diktet fikk jeg lov til å låne fra Nina som hennes snille pappa laget for henne! Tidligere har jeg funnet mange andre rim til slike såpebobletags, men alle har vært på engelsk, og jeg ville aller helst ha det på norsk. Så tusen takk Nina!For å lese mer om boblene kan du ta en titt HER. Jeg har forresten ca 15 stk til overs hvis noen skulle være interesserte. Kontakt meg da gjerne på mail :) Alle bildene som ikke er tatt av bryllupsfotografen vår Lisbeth Finsådal er lånt fra familie og venner som var fantastiske hobbyfotografer i bryllupet. Tusen takk!!

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 6    Postet: 16.10.2012   Klokken: 11:09   Kategori: Bryllupet <3
  Kommentarer: 6    Postet: 12.10.2012   Klokken: 10:16   Kategori: Bryllupet <3


Når vi kom hjem fra langhelgen vi hadde med familien min i Sogn fant vi denne herlige pakken i postkassen vår!
Det var bryllupsbildene som vi har ventet på!

 Et flott album i ivory med blonder (slik som brudekjolen min!) lå pent pakket inn i en svart gaveeske sammen med en brosjyre med priser og div info fra fotografen..Dette sitatet elsker jeg!

 

 Innsiden av albumet består av et herlig bilde av oss printe ut som pynt, og to dvd-er. En av dvdene har alle de lavoppløselige bildene lagret både fra frisøren, vielsen, brudeshooten og litt av festen, og den andre er en visningsdvd der bildene blir vist sammen med musikk. Musikken som er lagt på er de to sangene som ble fremført i vielsen vår; "Come What May" fra Moulin Rouge, "River Flowes In You" av Yiruma, samt en annen nydelig instrumental sang.Herlig bilde!!

 Nå gjenstår det å bestemme seg for hvilket/hvilke bilder vi vil bruke i takkekortene og så sette i gang med å lage dem, for hånd. Jeg har enda ikke turt å regne ut hvor mange takkekort det blir tilsammen, men nå har jeg iallefall enda et prosjekt i høst i tillegg til strikking. Godt gift, men enda ikke helt ferdig med å lage ting i forhold til bryllupet. Litt greit egentlig, for jeg synes det er kjempegøy! ;)

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 6    Postet: 12.10.2012   Klokken: 10:16   Kategori: Bryllupet <3
  Kommentarer: 16    Postet: 11.10.2012   Klokken: 09:55   Kategori: Bryllupet <3


Kirkeprogrammet som gjestene fikk utdelt under vielsen i kirka lagde vi selv med vanlige A4 ark som vi brettet sammen på tvers, og printet tekst og bilder med printeren hjemme. Vi brukte skriveprogrammet Open Office og fonten Tangerine. Vi fikk beskjed fra kirka at vi måtte lage kirkeprogramer selv hvis vi ville at slike skulle deles ut, og det var veldig greit i og med at vi da kunne lage dem akkurat slik vi (les:jeg) ville. Enkelt og fint!

Etter en del justeringer underveis, og etter å ha sendt et utkast til presten for godkjenning, ble kirkeprogrammet til slutt seende slik ut:

 


Forsiden med bilde av oss tatt av bryllupsfotografen vår Lisbeth Finsådal høsten 2011,
og monogrammet vårt som jeg lagde selv.
Midtsiden med oversiktelige punkter om hva som skulle skje under vielsen fra begynnelse til slutt, skriftstedene, teksten på sangene og forfatter av tekst og melodi.

 Inngangsmarsjen "Pachelbel Canon i D" ble spilt av organisten og to fioliner, og det var herlig å gå opp midtgangen med den nydelige musikken i kirkerommet!

Etter at prestens hadde ønsket velkommen og delt sine inngangsord, sang vi den første salmen "Deg å få skode". Vi valgte andre sanger enn hva som kanskje er mest vanlig i norske kirkebryllup, og det passet helt perfekt til vår dag!

 Min yngste søster Elisabet og mannens yngste søster Mirjam stod for skriftlesningen fra Salomos Høysang og 1. Korinterbrev, deretter fremførte mine tre søsken sangen "Come What May" fra musikalfilmen Moulin Rouge med glans!

Etter prestens tale, selve ekteskapsinngåelsen, overrekkelsen av ringene, og forbønn, spilte organisten melodien "Rivers Flows in You" av Yiruma på piano sammen med den ene fiolinisten, før vi sang den siste salmen "Gje meg handa di ven".

 Som utgangsmarsj spilte fiolinistene "Brudemasj" av Jan Magne Førde, og det ble dermed god stemning når vi skulle gå opp midtgangen og ut som mann og kone.

Vi skrev også navnene på forloverne våre, tekstleserne, musikerne og presten på kirkeprogrammet.

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 16    Postet: 11.10.2012   Klokken: 09:55   Kategori: Bryllupet <3
  Kommentarer: 6    Postet: 07.10.2012   Klokken: 12:40   Kategori: Bryllupet <3

 
Her kommer det enda flere bilder fra kirketrappa av noen av de første kyssene som mann og kone!
 


 Elsker dette bildet, her kommer virkelig boblene til sin rett!
 
 Et herlig blikk fra min ektemann!

  


Det var helt genialt at mannen tok tak i buketten min med den ledige hånden sin under kyssene på utsiden av kirka! Det var ikke noe vi hadde snakket om på forhånd, og ofte kan den ene ledige hånda bli plassert litt kleint hvis man plutselig ikke vet hvor man skal ha den. Det slapp vi helt unna, og buketten kom også flott frem på bildene!
 


 

 

  Alle bildene er lånt fra familie og venner som var fantastiske hobbyfotografer i bryllupet. Tusen takk!!

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 6    Postet: 07.10.2012   Klokken: 12:40   Kategori: Bryllupet <3
  Kommentarer: 12    Postet: 02.10.2012   Klokken: 22:48   Kategori: Bryllupet <3


Etter at vi hadde hilst på alle gjestene som kom i vielsen vår, fått mange klemmer i våpenhuset og blitt rørt til tårene av alle de flotte menneskene, var det på tide å komme ut på kirketrappa og vise oss fram som mann og kone!
 Her står vi i våpenhuset rett før vi gikk ut på kirketrappa

 Og her tråkker vi over dørstokken og møter et hav av gjester kameraer, bobler og ris samt en god del sollys! 

 
Det ble ganske god stemning og en liten konkurranse blant gjestene når en god del av risen de kastet på oss fant veien ned i utringningen på kjolen! Alle bildene er lånt fra familie og venner som var fantastiske hobbyfotografer i bryllupet. Tusen takk!!

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 12    Postet: 02.10.2012   Klokken: 22:48   Kategori: Bryllupet <3
  Kommentarer: 4    Postet: 23.09.2012   Klokken: 23:49   Kategori: Bryllupet <3

 Etter ekteskapsinngåelsen byttet mannen plass med forloveren min,
og vi fikk endelig sitte ved siden av hverandre, glade og nygifte!

 


 Forloverne våre satt på andre siden.

 


I talen min så nevnte jeg at en av grunnene til at jeg elsker mannen min er at han ofte får meg til å le. Han klarte det når vi skulle gi hverandre ringene, og han klarte det sannelig en gang til etter at vi hadde satt oss ned ved siden av hverandre. Fantastisk!
Etter ekteskapsinngåelsen hadde vi et instrumentalt innslag. Organisten vår spilte pianostykket "River Flows In You" sammen med Marin på fiolin. Det var absolutt nydelig!
Etter den siste salmen kom presten fram for å gratulere oss, og han sa det hadde vært en nydelig vielse.

 Den ferske mannen min smiler, ser på meg og spør: "Er du klar?" Jeg smiler tilbake og sier "Ja!"
Så skrider vi nedover midtgangen hånd i hånd og smiler til alle gjestene og kameraene som mann og kone!

  

 

 
Etter oss fulgte resten av gjestene på, og vi fikk hilse på og takke alle som kom i vielsen i våpenhuset før vi gikk ut på kirketrappa for å stille oss opp til flere bilder.

 

 Alle bildene er lånt fra familie og venner som var fantastiske hobbyfotografer i bryllupet. Tusen takk!!

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 4    Postet: 23.09.2012   Klokken: 23:49   Kategori: Bryllupet <3
  Kommentarer: 3    Postet: 19.09.2012   Klokken: 18:13   Kategori: Bryllupet <3


Høydepunktet i vielsen - selve Ekteskapsinngåelsen! Her leser presten opp løftene vi skal gi, og vi sier JA til hverandre!


Det første mannen gjorde når vi skulle opp til presten å gi løftene til hverandre, var å ta meg i hånden. Det var trygt og godt, og gjorde samtidig det hele enda mer personlig. Og ikke minst romantisk! Der stod vi to og skulle avgi de største løftene av de alle til hverandre, og et godt tak i hånda til min kommende mann var dermed perfekt!Etter at løftene var avgitt skulle vi ta hverandres hånd,
presten la sin hånd over våre hender og erklærte oss for rette ektefolk.Dette bildet har jeg som skrivebordsbakgrunn på min Mac og som header her på bloggen.
Det er virkelig et nydelig blinkskudd av øyeblikket vi blir erklært rette ektefolk!

 

 

 
Så har vi kommet til overrekkelsen av ringene. Min ring var rimelig lett å få på..
 .., men jeg fikk litt problemer med å få på mannens ring, så det ble litt komisk. Både presten og mannen kommenterte lattermildt at det var litt motstand og litt småklamt, så ingen kunne si noe på stemningen!

 


 Og ringen kom på til slutt!

 Presten introduserte kysset vårt med at vi enda ikke hadde gikk hverandre et kyss som mann og kone,
så det skulle vi få lov til å gjøre nå.
 

 Og alle gjestene applauderte! Det var stas!

 Jeg ble litt småflau men også kjempeglad da jeg hørte applausen, og det resulterte i at jeg snudde meg mot gjestene og lirte av meg noen lure smil.

 Etter at applausen hadde lagt seg, knelte vi ned på alterringen, presten la hendene sine på oss og bad for oss.
 

 

  Alle bildene er lånt fra familie og venner som var fantastiske hobbyfotografer i bryllupet. Tusen takk!!
 

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 3    Postet: 19.09.2012   Klokken: 18:13   Kategori: Bryllupet <3
  Kommentarer: 5    Postet: 17.09.2012   Klokken: 09:16   Kategori: Bryllupet <3

 

 
Vel fremme ved alteret, etter at mannen hilste høflig på pappa og ledet meg videre bort til stolen min, kunne jeg endelig sette meg ned og prøve å slappe litt av. Selv om ferden opp midtgangen gikk fint, var jo nervene i høyspenn nå som vi plutselig var midt i det viktigste denne dagen! Presten snakket fint og noe uhøytidelig innimellom, og jeg kjente at jeg klarte å roe meg noe, selv om det fremdeles var mange ansikter som kikket på oss.
Gjennom hele vielsen klarte presten å snakke litt personlig om oss også. Han hadde kontroll på hvor vi kom fra, bodde og hvor lenge vi hadde vært sammen. I talen sin snakket presten om Rut som fulgte etter sin svigermor Naomi der hun gikk etter at de begge hadde mistet mennene sine. Hun ville bo, leve og dø der hun bodde. Presten klarte fint å knytte dette opp til at mannen hadde fulgt etter meg da jeg ville studere i Stavanger. Han sa opp både leilighet, jobb og reiste fra familie og venner for å være med meg. Kjente tårene presset på da han nevnte dette foran alle sammen!
Forlover Erik og mannen.


Meg om min skjønne forlover Charlotte!
 

Min søster Elisabet og mannens søster Mirjam stod for tekstlesingen i kirka. Tøffinger!Under vielsen hadde mine tre søsken en framførelse av sangen "Come What May" fra musikalfilmen Moulin Rouge, sammen med ei på fiolin. Det var virkelig et av høydepunktene ved denne dagen, de var fantastisk flinke! De har aldri spilt eller sunget sammen før, min bror har aldri spilt offentlig på gitar, og mine to søstre har kun sunget litt i kor. Da de reiste seg for å framføre sangen, hørte jeg hviskinger rundt fra alle gjestene. Få av gjestene visste om dette innslaget!
 

 

  
Et nydelig bilde av kirka og en del av gjestene.

 

 

 Alle bildene er lånt fra familie og venner som var fantastiske hobbyfotografer i bryllupet. Tusen takk!!

 

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 5    Postet: 17.09.2012   Klokken: 09:16   Kategori: Bryllupet <3
  Kommentarer: 12    Postet: 15.09.2012   Klokken: 12:27   Kategori: Bryllupet <3Her sitter mannens forlover og mannen og venter spent på at vielsen skal komme i gang. Viktig å øve på hvordan reglene er for å ha knept og oppkneppet knapp i dressjakka!
 Kirkedørene går opp, fiolinistene og organisten begynner å spille Pachelbel´s Canon i D, alle gjestene reiser seg og tar fram kameraene sine, jeg har min arm i pappas, og sammen går vi sakte opp midtgangen i kirka.
 

 
 Jeg hadde gruet meg i månedsvis for å gå opp midtgangen i kirka, av den grunn at jeg helt sikkert kom til å strigråte hele veien opp. Jeg er kjent som ei følsom jente som gråter til reklamer, små historier, eller bare en tanke! Men heldigvis var hodet mitt en helt annen plass, og jeg smilte fra øre til øre opp gjennom hele midtgangen, uten noe tegn til at jeg skulle bryte sammen. Herlig!Det første som slo meg etter å ha fått et lite glimt av drømmemannen helt der framme, var at det var så mange flotte mennesker som hadde kommet for å ta del i dagen vår! Benkene var fylt opp av smilende ansikter, og jeg ble helt rørt av å se så mange gode venner og familie i benkene! En perfekt følelse!


Og det var sannelig godt å ha noen å holde i armen på vei opp kirkegulvet. Både for ikke å snuble i kjolen (som jeg hadde drømt om mange ganger), og for at det hele ble litt tryggere og ikke så farlig når alle hadde to stykker å se på og ikke bare meg. Jeg kan til tider være litt distré, lett snuble, miste noe eller rote ting litt til, men med pappa ved min side gikk hele ferden opp mot alteret perfekt!


Her ser jeg drømmemannen på nært hold for første gang denne dagen! Forelsket til tusen!

 


Og framme ved alteret står min forlover, presten, mannens forlover og selveste drømmemannen og venter på meg!

 

Alle bildene er lånt fra familie og venner som var fantastiske hobbyfotografer i bryllupet. Tusen takk!!


Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 12    Postet: 15.09.2012   Klokken: 12:27   Kategori: Bryllupet <3
  Kommentarer: 5    Postet: 13.09.2012   Klokken: 12:11   Kategori: Bryllupet <3

 Dette flotte bildet ble tatt av meg og min bestefar i bryllupet vårt!
Det er jeg uendelig glad for!!

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 5    Postet: 13.09.2012   Klokken: 12:11   Kategori: Bryllupet <3
  Kommentarer: 14    Postet: 11.09.2012   Klokken: 10:55   Kategori: Bryllupet <3Den store dagen begynte for fullt hos Salong René kl. 09:00 sammen med forlover Charlotte.
Pappa og min bror Kjetil-André (fotografen av disse trøtte ansiktene) kjørte oss, kjolene og alt utstyret inn til Lyngdal. Fortsatt kjente jeg ingen spesielle nerver, og vi passet på at både jeg og Charotte fikk i oss nok mat og drikke.Min pappa med brudekjolen.
Min frisør Helene forsikret meg heldigvis på forhånd om at håret ikke kom til å bli stort og viltert, selv om jeg fikk en "Eli Hagen-look" innimellom.

 


Her er håret endelig ferdig, og sminken halvferdig.


Slik så håret mitt ut bakfra.

 Etter at blomstene ble plassert i håret, kunne jeg endelig gjøre sminken ferdig. Det var da jeg begynte å kjenne nervene litt, for jeg hadde plutselig ikke så veldig god tid på å sminke meg ferdig. Samtidig skulle også min forlover ha litt hjelp til sminking, mine søstre kom ferdigpyntet inn i salongen, og foundationkosten min var bortevekk. Men alt ordnet seg i god tid før vi måtte dra til kirka.

 Min pappa kom tilbake til salongen i god tid for å kjøre oss direkte til kirka etter at vi var ferdige hos frisøren. Han knipset et par bilder av meg og buketten før vi var klare til å gå.Men vi glemte helt å ta bilder av meg og forloveren min sammen (utenom når vi sitter sammen i kirka), og det gjaldt også resten av kvelden! Den eneste som har tatt bilde av meg og Charlotte sammen er fotografen, så jeg håper virkelig hun fikk tatt et flott bilde av oss!

Jeg viser et bilde av henne fra senere på dagen i mellomtiden. Hun fikk også håret fikset hos frisøren, blomster i håret, og hadde en nydelig lilla selskapskjole på seg. Herlige jenta!

 Og da var vi klare til å bli kjørt til kirka!


Alle bildene er lånt fra familie og venner som var fantastiske hobbyfotografer i bryllupet. Tusen takk!!

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 14    Postet: 11.09.2012   Klokken: 10:55   Kategori: Bryllupet <3
  Kommentarer: 1    Postet: 10.09.2012   Klokken: 12:36   Kategori: Bryllupet <3


Den siste natten før bryllupet sov jeg hjemme hos mine foreldre, oppe på loftet på rommet til min minste søster Elisabet. Opprinnelig hadde vi tenkt at vi skulle sove på samme sted, jeg og mannen, men få dager før bryllupet forandret vi mening. Mannen skulle sove alene hos sin forlover, og jeg tenkte først at jeg skulle sove hos min forlover. Men siden hun allerede hadde besøk, og min pappa spurte om jeg kunne tenke meg å sove hjemme "en siste gang" før bryllupet, bestemte jeg meg for å gjøre det.
Kvelden før bryllupet koste hele familien seg (meg, mine foreldre og mine tre søsken) med en haug med kinamat fra den aller beste Take Away´en i området. Etter en lang dusj ble jeg møtt av ei ferdig oppredd seng rett ved det store vinduet på loftet, og brudekjolen min hengende ned fra taket foran senga. Det var et flott syn å våkne til den spesielle morgenen!
Når jeg våknet morgenen etter, før alarmklokka til og med(!), var jeg ikke det minste nervøs, jeg var bare glad! Søsteren min spurte meg om jeg var nervøs for dagen, og jeg svarte: "Jeg trenger ikke være nervøs, det er jo Morten jeg skal gifte meg med, ikke en fremmed. Jeg bare gleder meg!!" Dette var dagen jeg hadde sett fram til i så lang tid, en gledens dag!


Alle bildene er lånt fra familie og venner som var fantastiske hobbyfotografer i bryllupet. Tusen takk!!

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 1    Postet: 10.09.2012   Klokken: 12:36   Kategori: Bryllupet <3
  Kommentarer: 10    Postet: 09.09.2012   Klokken: 16:31   Kategori: Bryllupet <3


Opprinnelig ville jeg ha hvite peoner i buketten min, og gjerne noe lilla lyng-liknende som pyntet litt ekstra og fikk litt farge i buketten. Men når de endelige betillingene skulle gjøres, omtrent 2 uker før bryllupet, fikk jeg beskjed om at de kanskje ikke fikk tak i peoner likevel. Så da måtte jeg rett og slett starte letingen på nytt etter fine blomster som jeg både kunne ha i buketten min, som pynt i kirka og i lokalet, og til knappehullsblomster til mennene.

Jeg var innom butikken få dager før bryllupet for å snakke mer om blomstene med forhandleren som hadde fått inn noen andre forslag til blomster. Det hele endte med at vi ble med ned i kjelleren der de laget oppsatsene og bukettene, og gikk og plukket ut blomster vi ville ha sammen med forhandleren, ut fra det de hadde i lokalet.På få dager måtte jeg rett og slett endre visjonen min angående blomster, og resultatet er jeg heldigvis kjempefornøyd med! Stikkordene jeg ga til forhandleren var at jeg ville buketten skulle være romantisk, se litt tilfeldig ut, nesten som om jeg kunne ha plukket den selv. Og så ville jeg ikke at buketten skulle ha form som en ball eller halvkule, uten at den skulle være "for stram". Jeg gav dem også et stykke med blonder og den gamle blå brosjen jeg lånte av min bestefar som jeg ville de skulle bruke som pynt.

 


Jeg plukket ut hvite nelliker som hovedblomst som også mennene skulle ha som knappehullsblomst, hvite prestekrageliknende blomster for å få engfølelsen, hvite stilkroser for det romantiske innslaget, noen lilla lyng-aktige blomster for litt farge, og noen grønne og hvite andre blomster for litt kontraster.Når jeg fortalte gjester at blomstene og buketten ikke egentlig skulle være slik som de ble, sa flere at de ikke hadde trodd det, for blomstene passet så godt inn i hele stilen og i alle detaljene i bryllupet. De trodde alt var slik som jeg hadde planlagt. Det var gøy og betryggende å høre at blomstene ble en suksess!
Q: Hva synes du om buketten?

Q: Hvordan så/ser din drømmebukett ut?


Alle bildene er lånt fra familie og venner som var fantastiske hobbyfotografer i bryllupet. Tusen takk!!

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 10    Postet: 09.09.2012   Klokken: 16:31   Kategori: Bryllupet <3
  Kommentarer: 0    Postet: 07.09.2012   Klokken: 21:20   Kategori: Bryllupet <3


Her er alle gjestene våre samlet!
Helt framme står jeg og mannen sammen med begge forloverne våre og deres kjærester.

Det var en god gjeng, og en fantastisk dag!
 

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 0    Postet: 07.09.2012   Klokken: 21:20   Kategori: Bryllupet <3
  Kommentarer: 5    Postet: 18.08.2012   Klokken: 15:45   Kategori: Bryllupet <3


Slik som mannen fikk tatt bilde med alle guttene, fikk jeg også tatt bilde sammen med alle jentene i bryllupet.  Det ble virkelig noen flotte bilder som bærer med seg herlige minner fra en fantastisk og magisk dag!


For noen herlige jenter i nydelige kjoler!Det ble tatt voldsomt mange bilder i denne gressbakken av mange av gjestene, dermed tok det også lang tid å finne fram til det aller beste bildet der man kunne se de fleste ansiktene, og der de aller fleste smilte og så fine ut. Det har tatt litt tid kan man si!
 

Å løfte bruden var heller ikke så lett med alt stoffet! Sterke Rina som så og si holdt meg alene!

 Jeg er heldig! <3

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 5    Postet: 18.08.2012   Klokken: 15:45   Kategori: Bryllupet <3
  Kommentarer: 2    Postet: 17.08.2012   Klokken: 10:14   Kategori: Bryllupet <3


Vi tok en del fellesbilder av familie og venner i bryllupet vårt. Det er jeg veldig glad for at vi tok oss tid til å gjøre og at alle stilte opp. Kjempegøy å se tilbake på i etterkant!


Her er de tøffe guttene i dress!

Og toastmasteren som eneste gutt i skjørt.
Det var iallefall ikke vanskelig å finne ham i mengden, og absolutt råstilig!

 

Et festlig bilde er også på sin plass :)


Flotte mannen min! Og kjekke gutter!

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 2    Postet: 17.08.2012   Klokken: 10:14   Kategori: Bryllupet <3
  Kommentarer: 12    Postet: 15.08.2012   Klokken: 21:08   Kategori: Bryllupet <3


Jeg vet hvem jeg vil bruke min tid sammen med! <3
 

"Det eneste du må bestemme deg for,

er hva du vil gjøre med den


tiden


du har fått."

 


J. R. R. Tolkien.

 

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 12    Postet: 15.08.2012   Klokken: 21:08   Kategori: Bryllupet <3
  Kommentarer: 13    Postet: 13.08.2012   Klokken: 20:56   Kategori: Bryllupet <3

 

Selv om det aller aller meste av oppgaver på selve bryllupsdagen vår var delegert bort til slekt, venner, toastmaster, hovmester og servitører, hadde jeg likevel litt behov for Mac´en noen få minutter.

 

Her sitter jeg med to søte jenter! Anne-Lise og Linn!


Mac´en har virkelig vært en uunnværlig del av bryllupsplanleggingen!

Den inneholder mapper med inspirasjon til enhver krinkel og krok, ideer jeg har jobbet videre med, bilder av det jeg har laget, kjøreplan, oversikt over hva som er blitt gjort og ikke, budsjett, en drøss med mail og annen kontaktinformasjon osv.

Jeg har også laget en perm med inspirasjonsutklipp fra blader som jeg ikke fant på nettet. Noen sider fra den ender nok også her om tid og stund.Q:  Andre som fikk et snev av Bridezilla under planleggingen eller under selve bryllupet?

 

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 13    Postet: 13.08.2012   Klokken: 20:56   Kategori: Bryllupet <3
  Kommentarer: 2    Postet: 12.08.2012   Klokken: 12:35   Kategori: Bryllupet <3

 
Nå som vi er gift har familien vår økt betraktelig!
Endelig kan vi si at disse herlige menneskene her er begges ordentlige familie!

 


Fra venstre: Mine to skjønne søstre, min supre bror og beste foreldre, meg og min kjekke mann Morten, hans flotte foreldre og hans nydelige søstre!

 

Vi er heldige!!

 

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 2    Postet: 12.08.2012   Klokken: 12:35   Kategori: Bryllupet <3
  Kommentarer: 4    Postet: 10.08.2012   Klokken: 14:59   Kategori: Bryllupet <3


Her er våre flotte og herlige forlovere!

Charlotte & Erik
Begge gjorde en super jobb, og de hadde nydelige taler! Vi kunne ikke valgt bedre! <3

 

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 4    Postet: 10.08.2012   Klokken: 14:59   Kategori: Bryllupet <3
  Kommentarer: 8    Postet: 10.08.2012   Klokken: 09:04   Kategori: Bryllupet <3

Knapper, blonder og tyll!

 

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 8    Postet: 10.08.2012   Klokken: 09:04   Kategori: Bryllupet <3
  Kommentarer: 16    Postet: 09.08.2012   Klokken: 10:33   Kategori: Bryllupet <3

 

Det nygifte ekteparet på kirketrappa!

 

Elsker hvordan kjolen bruser i bunnen med alt tyllet!


Jeg vurderer å selge kjolen tross den store affeksjonsverdien den har for meg, men jeg har enda ikke helt bestemt meg for om det er det jeg egentlig vil.

 

Q: HVA HAR DU GJORT / HVA VILLE DU HA GJORT MED DIN BRUDEKJOLE?

 

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 16    Postet: 09.08.2012   Klokken: 10:33   Kategori: Bryllupet <3
  Kommentarer: 12    Postet: 08.08.2012   Klokken: 15:06   Kategori: Bryllupet <3


Her går vi nedover mitdgangen sammen som mann og kone!
Selve vielsen skal jeg komme tilbake til senere.

Kjolen hadde perfekt lengde i forhold til høyden min og skoene. Den gikk klar gulvet med millimetre! Og den er ikke blitt tilpasset i lengden.

 Her står vi i våpenhuset og skal til å gå ut på trappa og smile til og bli tatt bilde av alle gjestene som var i vielsen.

 

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 12    Postet: 08.08.2012   Klokken: 15:06   Kategori: Bryllupet <3
  Kommentarer: 15    Postet: 07.08.2012   Klokken: 18:49   Kategori: Bryllupet <3


Her har vi kommet til kirka!

Dørene går opp, fiolinmusikken strømmer ut i kirkerommet, og pappa og jeg begynner å gå oppover midtgangen.


Jeg elsker at den hjerteformede utringningen på kjolen var dekket med blonder som gjorde den enda mer romantisk enn om den hadde hatt helt rette linjer!

 

Jeg likte også at blondene på kjolen gradvis forsvinner ned i et hav med tyll i det lange slepet!

Sløret mitt er nesten like langt som slepet på kjolen, så du kan omtrent ikke se overgangen fra slør til kjole. Det er jeg veldig fornøyd med!

 Midt imellom et hav av kjente ansikter og blitser skimter jeg drømmemannen i enden av midtgangen!

 

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 15    Postet: 07.08.2012   Klokken: 18:49   Kategori: Bryllupet <3
  Kommentarer: 4    Postet: 06.08.2012   Klokken: 20:27   Kategori: Bryllupet <3


Flotteste mannen min! <3


Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 4    Postet: 06.08.2012   Klokken: 20:27   Kategori: Bryllupet <3
  Kommentarer: 28    Postet: 06.08.2012   Klokken: 14:19   Kategori: Bryllupet <3


Endelig får dere sett litt mer av drømmekjolen min!

Kjolen er fra merket Blue By Enzoani, og navnet på kjolen er Cheyenne.
(LINK til kjolens hjemmeside)


Disse bildene er begge tatt om morgenen på bryllupsdagen, og det vil komme flere innlegg med bilder av kjolen senere på dagen etterhvert.

 

Her henger kjolen i taket på loftet hos mine foreldre. Slik hadde den hengt (med kjolepose på) de to siste ukene for å glatte ut stoffet i kjolen. I bakgrunnen er senga på min lillesøsters rom hvor jeg sov siste natta før bryllupet, og foran kjolen står de lilla brudeskoene mine.

 Her er jeg akkurat ferdig hos frisøren (Salong René i Lyngdal), og pappa har kommet for å hente meg og forloveren min for å kjøre oss til kirka. Men først måtte han forevige den ferdigpyntede bruden, så da var det bare å smile :)

 

Kjolen hadde alt jeg ville ha! A-linje silhuett, stroppeløs, svakt hjerteformet utringning, blonder, tyll, langt "semi katedral" slep, knapper bak og fine håndsydde swarvoski krystaller og steiner som pyntet og markert empirelivet!

 

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 28    Postet: 06.08.2012   Klokken: 14:19   Kategori: Bryllupet <3
  Kommentarer: 2    Postet: 06.08.2012   Klokken: 11:56   Kategori: Bryllupet <3Her er en liten smakebit på kjolen mens jeg sitter og leter frem gode bilder til dere!

Viste noen kjolebilder på jobb i helgen, og de hvinte av begeistring da de så kjolen ;)

 
Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 2    Postet: 06.08.2012   Klokken: 11:56   Kategori: Bryllupet <3
  Kommentarer: 2    Postet: 04.08.2012   Klokken: 10:23   Kategori: Bryllupet <3


Denne helga er det full jobbhelg, så det blir ikke mye aktivitet her på grunn av det. Så da får jeg heller gjøre som Weddingbee og prøve å holde litt ekstra på kjolespenningen så lenge, for de som ikke var i bryllupet eller har sett bilder som gjester har lagt ut på facebook.

I og med at jeg er detaljstyrt, kresen og bestemt, startet jeg kjoleletingen ikke mange timene etter frieriet! Jeg fikk høre titt og stadig at jeg ikke trengte å stresse siden bryllupet ikke skulle være før 1,5 år etter, men jeg er veldig glad at jeg begynte så tidlig. Jeg søkte nettet opp og ned, var innom blogger og designsider og besøkte brudesalonger i fleng, men fant absolutt ikke det jeg ville ha.

Jeg ville ha A-linje, svakt hjerteformet utringning, blonder, stroppeløs, langt slep, knapper og noe som markerte midjen. Enten noe bling eller et bånd.

Etter hvert kom jeg over noen flotte kjoler som kunne blitt gode 2. og 3. plasser, men de var i helt feil prisklasse. Dermed vurderte jeg lenge å sende inn mål, bilder og forklaring til noen som kunne sy en kjole slik jeg ville ha den. Her er de dyre kjolene som jeg hadde til inspirasjon:Men så langt kom jeg ikke. Jeg trålte også finn.no ut og inn i flere dager og uker, i håp om at noen hadde dyr smak og gjerne ville selge en av disse her med tid og stund.

Og plutselig en dag var den der. Drømmekjolen! Og det var ikke noen av disse ovenfor, men en som var enda bedre både i utseende og pris. Og ja, du hørte rett. Jeg fant den på Finn!

Kjøreturen dagen etter var på under 15 min. Kjolen satt som støpt, lengden var perfekt, og jeg fikk det nydelige og enkle sløret på kjøpet. Den tidligere eieren hadde gitt opp å finne gode unnskyldninger for ikke å selge det som også hadde vært hennes drømmekjole, og det resulterte i at drømmekjolen fikk en ny og strålende fornøyd eier!

 

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 2    Postet: 04.08.2012   Klokken: 10:23   Kategori: Bryllupet <3
  Kommentarer: 4    Postet: 03.08.2012   Klokken: 09:31   Kategori: Bryllupet <3

 
Her blir vi erklært rette ektefolk!

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 4    Postet: 03.08.2012   Klokken: 09:31   Kategori: Bryllupet <3
  Kommentarer: 13    Postet: 02.08.2012   Klokken: 14:38   Kategori: Bryllupet <3


Her er de nydelige gifteringene våre!
Min ring er i platina med 13 små diamanter, mens mannens er i børstet titan.


I min ring er det gravert: Min Morten <3 14.07.12

I mannens ring er det gravert: Min Kristine <3 14.07.12

 
Jakten på de perfekte giftereíngene for oss begge har vært lang og til tider litt vrien. Vi hadde ganske ulik smak når det kom til valg av ringer, bortsett for at ingen av oss ville ha gult gull. Derfor bestemte vi oss tidlig for å velge vår egen giftering. Uansett om resultatene ville matche i farge og form eller ikke, så ville de høre sammen. Jeg var opptatt av at vi skulle ha ringer som vi begge likte, og ikke lande på kompromisser der ingen av oss var helt fornøyde med valget.

Begge ringene ble bestilt på nettet. Min ring fant jeg ved en tilfeldighet på Lamastone i fjor sommer, og ikke minst på tilbud! Mannen sin ring måtte vi lete mye lenger etter. Men vi fant til slutt en gullsmed i Nittedal som kunne lage den ringen han ville ha.

Vi leverte inn alle tre ringene til den lokale gullsmeden hjemme i Farsund, Marie Mikalsen, som fikk gravert, regulert og pusset dem klare til den store dagen.

 

Her er alle de tre ringene våre samlet. Gifteringene nederst, og frierringen min øverst.
Frierringen er en alliansering i hvitt gull med tre diamanter.

 

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 13    Postet: 02.08.2012   Klokken: 14:38   Kategori: Bryllupet <3
  Kommentarer: 10    Postet: 30.07.2012   Klokken: 20:02   Kategori: Bryllupet <3


Det heter jo at den som venter på noe godt, ikke venter forgjeves!


Det er en del ting som må ordnes i etterkant av et bryllup. Takkekort, bildeinnsamling og rydding og sortering av både pynt og gaver er bare noe av alt vi har og pusle med framover.

Og så er det alle de små prosjektene mine i tillegg. Gøre ferdig gjesteboken, lage album fra bryllupsdagen og bryllupsreisen, og selvfølgelig skal jeg prøve å gå gjennom alt av detaljer fra dagen her på bloggen. Så jeg har nok å henge fingrene i i tillegg til at jobb og skole er like rundt hjørnet igjen. Men jeg gleder meg! Bare ha litt tålmodighet med meg :)

 

Enn så lenge kan jeg vise dere enda et par glimt fra fotografen vår Lisbeth Finsådal som hun har lagt ut på sin facebook side:

 

Ps: Hvis DU sitter på noen bilder fra bryllupet vårt som ikke ble kopiert samme kvelden, hadde vi blitt kjempeglade for å få kopier! :)

 

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 10    Postet: 30.07.2012   Klokken: 20:02   Kategori: Bryllupet <3
  Kommentarer: 17    Postet: 16.07.2012   Klokken: 04:04   Kategori: Bryllupet <3


Vi hadde en MAGISK dag på lørdag!
Tusen takk til all familie og alle venner som var med å gjøre dagen uforglemmelig!

 


Et STORT lite glimt fra den nydelige fotografen vår Lisbeth Finsådal!

 

 

Signatur
Si din mening!
  Kommentarer: 17    Postet: 16.07.2012   Klokken: 04:04   Kategori: Bryllupet <3
 • Profilbilde 26, Farsund
  Jeg er 25 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! Jeg er utdannet Sosionom og jobber som miljøterapeut ved Cocoon Ressurssenter for barnevern og etnisitet. Jeg bodde i Stavanger i 3 år mens jeg studerte, men har nå flyttet tilbake til Farsund og bor i et gammelt og koselig hus i landlige omgivelser. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og de siste 2,5 årene har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy! Følg meg gjerne på Instagram! KriAnd88

 • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits