Kommentarer: 4    Postet: 07.09.2012   Klokken: 01:03   Kategori: Blogg


Jeg er ei 24 år gammel jente som giftet seg med den herligste og beste mannen jeg kunne finne en uforglemmelig og magisk sommerdag; 14 juli 2012!

Opprinnelig er jeg fra Farsund, men bor for tiden i Stavanger der jeg holder på med det siste året som sosionomstudent ved UIS. Jeg har også en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune hvor jeg stortrives.

Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av. I det siste halvannet året har det gått mest i bryllup, rett og slett fordi forberedelsene ble en stor del av min hverdag, og vi (les: jeg) lagde mye av pynt, invitasjoner o.l. selv og storkoste meg mens vi (igjen, les: jeg) holdt på. Men interessene mine kan fort skifte, og andre temaer som foto, interiør, hverdagsliv og kreative sysler kan forekomme underveis!

Du er hjertelig velkommen til bloggen min, og jeg håper du vil legge igjen et lite spor. Bare ta kontakt med meg via kommentar eller mail hvis du lurer på noe!


kristine_andreassen@yahoo.no

Instagram: KriAnd88


Signatur
Si din mening!
    Kommentarer: 4    Postet: 07.09.2012   Klokken: 01:03   Kategori: Blogg
    Kommentarer: 10    Postet: 04.09.2012   Klokken: 20:51   Kategori: Blogg


Nå var det virkelig på tide å sette seg inn i html-koder igjen og få til et nytt design på bloggen. Dette er i utgangspunktet et design laget av siljelien som jeg har satt mitt eget preg på. Det er enda noen småting som gjenstår, men ha tålmodighet med meg så kommer ting på plass etterhvert!

 

Signatur
Si din mening!
    Kommentarer: 10    Postet: 04.09.2012   Klokken: 20:51   Kategori: Blogg
  • Profilbilde 24, Stavanger
    Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg bor i Stavanger på 3. året, men kommer fra Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy! Følg meg gjerne på Instagram! KriAnd88

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits