Kommentarer: 0    Postet: 27.02.2014   Klokken: 20:18   Kategori: Hverdagsliv


I dag ble denne kjekkasen av en mann hele 28 år! Med litt ekstra godt til middag og med hele kvelden alene sammen skal vi kose oss og feire bursdagsgutten :)
 Det store ønsket for dagen var en
sjokoladekake med sjokolade- og vaniljekrem.

Det måtte jeg da klare å diske opp med! 


Jeg snokte litt rundt på bakebloggen passionforbaking, og valget falt til slutt på en kakebunn fra én oppskrift og sjokoladekrem fra en annen oppskrift, og jeg skal jammen ta meg si meg fornøyd med resultatet! Kaken ble høy, saftig og ikke for søt selv med all sjokoladen, og monteringen av fire lag og pyntingen gikk heller ikke så verst siden jeg ikke har laget noe særlig med lagkaker før.
 


Kaken ble godt mottatt av bursdagsbarnet, så dette blir en slager som skal inn i oppskriftsboka!
 

 

Jeg lagde to kakebunner og delte hver av dem i to så det ble 4 lag. Jeg hadde to lag med sjokoladekrem inni, og et med vaniljekrem, dekket kaken med sjokoladekremen som ble igjen og toppet med små kremtopper og kakestrøssel i knæsje farger fra dr. oetker.

 


(det var ikke så lett å få til et fint bilde fra innsiden av kaken, men man kan iallefall se alle lagene)Oppskriften kommer i et eget innlegg for de som er interesserte!

 

Følg meg gjerne på Instagram for å se flere glimt fra min hverdag: KriAnd88

Signatur
Si din mening!
    Kommentarer: 0    Postet: 27.02.2014   Klokken: 20:18   Kategori: Hverdagsliv


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 25, Farsund
    Jeg er 25 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! Jeg er utdannet Sosionom og jobber som miljøterapeut ved Cocoon Ressurssenter for barnevern og etnisitet. Jeg bodde i Stavanger i 3 år mens jeg studerte, men har nå flyttet tilbake til Farsund og bor i et gammelt og koselig hus i landlige omgivelser. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og de siste 2,5 årene har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy! Følg meg gjerne på Instagram! KriAnd88

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits