Kommentarer: 2    Postet: 22.05.2013   Klokken: 22:41   Kategori: Bryllupet <3

 
En selvsagt bryllupslek i bryllupet vårt var skoleken der forloveren min spurte oss spørsmål der vi skulle svare med hverandres sko. Vi satt med ryggen til hverandre slik at vi ikke skulle se hva den andre svarte, men jeg var flink til å kikke meg over skuldra likevel for å se hva mannen svarte (etter at jeg selv hadde svart så klart!) ;)

Forloveren min stilte spørsmål som "Hvem av dere roter mest?", "Hvem tok initiativet til første kyss?" og "Hvem er sjefen i forholdet?". Noen svar var vi samstemte på, mens latteren stod i taket da vi var uenige på enkelte spørsmål.  
 

 
 
Dette er virkelig en lek som kan tilpasses et hvert par og jeg anbefaler absolutt å ha den med i et bryllup da det letter veldig på stemninga, og alle kan ta del i den fordi de kjenner til brudeparet på en eller annen måte!

  

Q: Vet du om en bra bryllups- eller selskapslek?

 

Signatur
Si din mening!
    Kommentarer: 2    Postet: 22.05.2013   Klokken: 22:41   Kategori: Bryllupet <3
Tone   Postet: 24.05.2013  kl:19:15
Den har vi og tenkt å ha :)

Men lurer på en helt annen ting :) når fest gjestene kom hvordan løste dere dette ? Hadde dere noe opplegg når de kom og hva skjedde resten av kvelden liksom ? Satt alle til bords, eller minglet alle rundt :)
weddingbee   Postet: 27.05.2013  kl:18:03
Sv: tusen takk, Kristine! Får så dårlig samvittighet når jeg ser at du er så flink til å blogge om bryllupet, og fy søren, for et nydelig bryllup! =) ser ut som om både dere og gjestene hadde det veldig fint, og da kan man jo kalle det mission accomplished? =)


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 24, Farsund
    Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg har bodd i Stavanger i 3 år, men har nå flyttet tilbake til Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy! Følg meg gjerne på Instagram! KriAnd88

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits