Kommentarer: 0    Postet: 26.04.2013   Klokken: 09:38   Kategori: Bryllupet <3


Nå skal ikke jeg skryte på meg at det er jeg har laget fotoholderne vi brukte i bryllupet vårt selv, men det er like fullt et DIY prosjekt! Min kjære pappa var så snill at han lagde dem for oss, og det var deilig å kunne delegere litt i den stressende tiden med all planleggingen rundt den store dagen.


Fotoholderne er laget av aluminiumstrå (ja, du leste riktig, ikke tråd men strå), og de er bøyd til for hånd til en hjertefot nede og en spiral øverst slik at det enkelt kan festes bilder i dem og gjør at de står stødig og fint.Disse kan vi bruke om og om igjen fra konfirmasjoner i familien til bursdager og små koselige middagsselskaper, eller som pynt i huset. Kjempefornøyd!

Q: Hva synes du om fotoholderne?

Signatur
Si din mening!
    Kommentarer: 0    Postet: 26.04.2013   Klokken: 09:38   Kategori: Bryllupet <3


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 24, Farsund
    Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg har bodd i Stavanger i 3 år, men har nå flyttet tilbake til Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy! Følg meg gjerne på Instagram! KriAnd88

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits