Kommentarer: 11    Postet: 02.05.2013   Klokken: 07:36   Kategori: Bryllupet <3


Noen av dere lesere har vært interessert i å vite hvordan programmet for bryllupsdagen vår var, tidspunkt for vielse, mat og underholdning, og hva vi gjorde utover kvelden. Jeg tenkte jeg kunne vise flere bilder og fortelle litt mer under hvert enkelt punkt på dagen i senere innlegg om det er interesse for det, men her kommer da altså hovedpunktene veldig kort i tekst og bilder gjennom bryllupsdagen vår.

 Jeg og forloveren min var hos frisøren kl 09:00 og frem til vi kunne kjøre av gårde til vielsen ca. kl 13:30
Vielsen startet kl 14:00 i Frelserens kirke, og den varte i omtrent en times tid
 

 

Vi dro sammen med fotografen og tok bryllupsbilder rett etter vielsen, ca fra kl 15:00 til kl 17:00
(og vi anbefaler virkelig å ha minst 2 timer sammen med fotografen, for tida går fort og ofte er det bilder som ikke ble tatt man angrer på etter et bryllup.)

 
Aperitiffen ble servert gjestene ved lokalet kl 17:00

 Middagen startet kl. 17:30, og forretten ble servert ca. kl. 18:00 etter at alle hadde funnet plassene sine, snakket litt og toastmasteren hadde ønsket velkommen.

 


Under middagen hadde vi på forhånd avtalt med noen få som skulle holde tale, slik at ikke middagen skulle vare for lenge. Vi hadde en del venner som skulle komme rett etter middagen, og vi ville ikke at de måtte vente lenge hvis middagen ble langtrukket. Vi ordnet det slik at brudgommens mor og brudens far hadde sine taler etter forretten, begge forloverne hadde sine taler etter hovedretten, og mannen og jeg hadde våre taler etter desserten. De andre taletrengte fikk beskjed av toastmasteren om at de kunne få ordet når kakene skulle serveres senere på kvelden.
  
Resten av gjestene kom kl. 20:30, og det ble en liten times pause med mingling og prat blant gjestene, og ca klokka 21:30 hadde vi fellesfotografering med alle gjestene, familien, jentene, guttene og tanter og onkler ute sammen med brudeparet ute.

 Fyrverkeriet ble skutt opp etter fotograferingen når det begynte å skumre ute. De skulle bli skutt opp etter kakeserveringen etter planen, men det ble litt forandringer underveis.

 


Bryllupskakene ble sprettet og kakeserveringen var i gang rett etter kl 23:00
Etter at alle hadde forsynt seg med kaker ble det noe leker og underholdning utover kvelden.

 Blant annet ble strømpebåndet tatt av og kastet til guttene, og brudebuketten ble kastet til jentene. Vi fikk også se en bildefremvisning av oss to som små og sammen, og to venninner fremførte en selvlaget sang.
 Brudevalsen hadde vi ca kl. 01:00, og etter det takket vi toastmasteren og hadde musikk i bakgrunnen resten av kvelden til de siste forlot lokalet kl 03:00 Q: Hva synes du om programmet? Er det noe du ville ha gjort eller gjorde annerledes?

Q: Og er det noe du vil lese mer om?

 

Signatur
Si din mening!
    Kommentarer: 11    Postet: 02.05.2013   Klokken: 07:36   Kategori: Bryllupet <3
Tina   Postet: 02.05.2013  kl:15:35
Så koselig å få ta del i dagen deres på denne måten, fikk man litt følelsen av hvordan ting foregikk også :)
kristinesside   Postet: 02.05.2013  kl:22:05
Tina: Så koselig at du synes det! :) :)
Navn   Postet: 03.05.2013  kl:08:45
Tusen takk igjen for at du deler:-) Holder selv på å skal sette opp programmet for den store dagen så dette var til stor hjelp:-) Er så usikker på om vi skal ha noe mer underholdnig utover musikk og dans på kvelden- hadde dere mye leker?
kristinesside   Postet: 03.05.2013  kl:10:51
Hei! Så flott å høre at innlegget mitt kunne være til hjelp! :) vi hadde en hovedlek som varte en stund, og et par av gjestene hadde litt underholdning som varte en stund i tillegg, og når det var frrdig var det blitt så sent på kvelden (ca 12) at vi kastet bukett, strømpebånd og hadde brudevalsen, og da var igrunnen mange klare for å dra hjem. Men vi hadde musikk i øverste etasjen for de som ville danse og prate videre :) Man blir ofte veldig sliten etter en sånn dag med mange inntrykk, så for mye program er heller ikke lurt :)
elisabeth vik   Postet: 03.05.2013  kl:18:03
Nydelige bilder, Kristine! Og måtte dere søke om å få avfyrt fyrverkeriet eller åssen er reglene rundt det. Vil å ha fyrverkeri:-D hihi
kristinesside   Postet: 03.05.2013  kl:18:31
elisabeth vik: Takk Elisabeth! Jeg tror det ble søkt hos brannvesenet ja, men det var ikke vanskelig å få til, bare de visste klokkeslettet vi skulle fyre dem opp og så ringte vi når det skulle skje :) og selv om det kun ble skumring (det måtte gjøres før kl 23) så så man det veldig godt! :)
Mari   Postet: 03.05.2013  kl:21:21
Tusen takk for all inspirasjon. Ditt bryllup høres helt fantastisk ut. Jeg vil gjerne se flere bilder av kakebordet.
kristinesside   Postet: 03.05.2013  kl:21:53
Mari: Tusen takk!! Flere bilder av kakebordet skaldet bli!! :D
Silje   Postet: 04.05.2013  kl:14:34
Hei.

Jeg kom over bloggen din ved en tilfeldighet mens jeg letet etter noen som selger en brudekjole etter min smak. Håper derfor det går greit om jeg spør om du kanskje skal selge din? Den var helt nydelig. :) Om du skal selge, kan du sende meg en Mail på snosokk@hotmail.com? :) Håper det går greit at jeg spør. :)

Silje
kristinesside   Postet: 04.05.2013  kl:19:05
Silje: Hei! Så koselig at du likte kjolen min så godt at du kunne tenke deg den selv!! Jeg skulle så gjerne si at du kunne ha kjøpt den, men jeg klarer desverre ikke å kvitte meg med den. Jeg har prøvd å legge den ut på finn, men måtte fjerne annonsen etter et par dager fordi jeg skjønte at jeg ikke var klar for å selge den når jeg fikk så mange telefoner.. Jeg håper du finner kjolen du vil ha et annet sted! Følg med på finn, det var der jeg fant min!! ;)
susanne   Postet: 10.06.2013  kl:12:31
Hei... Kom over bloggen din da jeg søkte etter inspirasjon..

Må bare si at bloggen din er helt fantastisk :)

kjolen din er utrolig nydelig, tror nemlig jeg har akuratt den samme, hehe .. eller i såfall ganske lik.. :)

så ut som dere hadde en kjempe fin dag så nå gleder jeg meg bare enda mer til vårt bryllup i August :)

Hilsen Susanne


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 25, Farsund
    Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg har bodd i Stavanger i 3 år, men har nå flyttet tilbake til Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy! Følg meg gjerne på Instagram! KriAnd88

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits