Kommentarer: 14    Postet: 21.11.2012   Klokken: 22:15   Kategori: Bryllupet <3


På tidligere innegg har dere sett en del av pynten jeg og mannen hadde på oss utenom selve brudekjolen og sløret, buketten og bryllupsdressen, men jeg tenkte jeg kunne lage et eget innlegg om de accessoriene vi brukte denne dagen. Vi tok ikke helt av, og jeg hadde verken tiara, veske eller smykke, men fordi vi hadde en temafarge stilte både jeg og mannen opp med flotte accessories i mørk lilla!
Jeg hadde blomster i håret på høyre siden av oppsatsen. Det ble en kjempefin kontrast til det mørke håret mitt, blomstene fikk fram lillafargen, og de tok opp igjen de samme blomstene og fargene som var i buketten min og i glassene som ble brukt i kirka og i festlokalet.

Siden jeg verken hadde smykke eller tiara som mange velger å bruke, valgte jeg istedet å gå for noen øredobber som syntes godt og dermed gjorde litt mer ut av seg enn små ville gjort. Etter mye leting fant jeg dem faktisk på en brudesalong i Bergen, og da var det bare å slå til. De kostet meg ikke mer enn et par hundrelapper, så det gjør ikke så mye om jeg ikke får brukt de i mange flere anledninger. 

 
Noe som var litt gøy var at jeg senere kom over et armbånd på Glitter som hadde akkurat like "blomster" av diamanter som det var på øredobbene! Da ble det plutselig til at jeg skulle ha armbånd på den store dagen også.
 
   

 

Vi hadde selvfølgelig gifteringene våre på oss begge to den dagen som ekstra pynt, og det var helt spesielt å gå med en ny ring på fingeren!

Men jeg hadde også en annen ring på den venstre hånda, nemlig frierringen jeg fikk da mannen fridde til meg. 

 

 
Fordi jeg har ganske så korte negler til hverdags, ville jeg legge litt forlengede gelénegler til den store dagen så jeg fint kunne vise frem gifteringen min uten å bli flau over fingrene mine. Jeg fikk et lyst hint av en lillafarge i geléen og naturhvit tupp, og på hver av ringfingrene fikk jeg malt på litt blondemønster på tuppen som satte prikken over i-en.

 
Mannen hadde en corsage som var en stor og fin hvit nellik med blonder rundt stilken, og en sølvgrå vest med en litt mørkere grå kravat til. Kjekkeste mannen!
 

Jeg fulgte tradisjonen med å bruke strømpebånd, men jeg lagde det rett og slett selv! (Bilder og fremgangsmåte kan du finne HER.) Dermed fikk jeg de fargene og det resultatet jeg ville ha for en rimelig penge.


Jeg fikk også tak i fantastiske fine lilla sko (som du kan lese mer om HER), og mannen stilte opp med lilla mansjettknapper!

 

Og det beste av alt var at mannen gikk med lilla sokker slik at vi kunne ta det fantastiske bildet her!
Jeg gleder meg til å kunne forstrørre det å ha det på veggen i vårt fremtidige hjem! 

 

Q: Hva synes du om våre accessories?

Q: Hva ville du valgt?

Signatur
Si din mening!
    Kommentarer: 14    Postet: 21.11.2012   Klokken: 22:15   Kategori: Bryllupet <3
Fru. Silje Hunstad Predosin   Postet: 21.11.2012  kl:22:25
jeg ELSKER det siste bildet der. Fantastisk !!!
Iselinn Andersen - foto og hverdag.   Postet: 22.11.2012  kl:00:51
Det siste bilde var bare helt sinnsykt kult, originalt og nydelig!
kristinesside   Postet: 22.11.2012  kl:12:01
Fru. Silje Hunstad Predosin: Takketakk! Jeg elsker det selv!!
kristinesside   Postet: 22.11.2012  kl:12:02
Iselinn Andersen: Takketakk! Jeg kunne ikke vært mer enig med deg! :D
Thea   Postet: 22.11.2012  kl:21:56
Endelig flere bryllupsinnlegg =)

Synes det var helt rett av deg å droppe kjede/smykke, ettersom kjolen i seg selv hadde utsmykning. Og så var det fint med hengende og store øredobber, siden du hadde stroppløs kjole og naturlig nok da viste mye hud.

Selv (jeg har endelig fått forlovelsesringen min, og den er nyyyydelig!) vil jeg bruke smykkene jeg har fra før. Det blir enkle øredobber, enten et par kuler i gull eller noen emaljeøredobber. Skal selvsagt ha på forlovelsesringen og så regner jeg med det blir en armring eller to i gult gull de også. I halsen tror jeg ikke jeg skal ha noe, siden kjolen antageligvis vil ha ermer og ikke til særlig utrigning. Helt enkelt altså!

Ellers føler jeg at jeg vil kjøpe minst mulig som kun kan brukes én gang. Tiara er ikke helt min stil uansett, så dropper det jeg også ;)

Tenkte jeg skulle kjøpe et par fine sko jeg kan bruke utover vinter/vår/sommer slik at de er inngått og en del av mitt skoskap.

Ønsker meg fler bryllupsinnlegg =) F.eks om trykksakene og hvordan dere laget de, middagen (hvor lang tid tok den?), underholdning dere valgte (til festen). Siden vi selv planlegger bryllup hadde det vært interessant å vite hvor mye dere har betalt for ulike ting, men skjønner jo at det føles litt privat å utlevere på en blogg! Kanskje du heller kan lage et innlegg med ulike kategorier hvor du sier hva dere kjøpte/betalte for uansett pris, hva dere valgte å brukte mye på, hva dere brukte lite på osv?
kristinesside   Postet: 23.11.2012  kl:11:43
Thea: Så gøy at du venter på flere bryllupsinnlegg fra meg! :) Av og til er det litt mye som skjer slik at inlleggene lar vente på seg, men så lenge jeg har lesere som vil se mer fra dagen vår, så fortsetter jeg å skrive :)

Så gøy du var enig med meg i smykkene! Det kan lett bli for mye, og jeg er glad for at jeg la fra meg tanken om så mye ekstra pynt :)

Og gratulerer så mye! Du må kose deg med planleggingen framover!

Det høres nydelig ut med den pynten du tenker å ha. Det er veldig få som har ermer på kjolen, så det hørtes helt herlig ut! Jeg liker bruder som går litt ut av den "standard" boksen! :D Og det er kjempelurt av deg å gå på jakt etter ting som du kan bruke flere ganger. Jeg kan lett bruke mine sko om igjen, mannens mansjettknapper kan han fint bruke om jeg har et lilla antrekk, og sokkene hans blir hverdagssokker nå ;) Det er sunt å ha et kritisk blikk på alle de brudetingene som finnes der ute og følge sin egen stil!

Jeg skal lage flere innlegg! ;) Jeg har tidligere innlegg om hvordan jeg lagde invitasjonene i en egen kategofi i den venstre menyen på bloggen, og jeg har laget innlegg om hvordan jeg lagde bordkort og omslaget på festheftene. Trykk deg inn på linkene under her for å se de.

Jeg har planer om å lage innlegg om middagen, lokalet, pynten der osv, og da kan jeg godt skrive klokkeslett, hva som skjedde osv, og det samme med underholdningen og det som skjedde etter at festgjestene våre kom :)

Mulig jeg kan legge ut en veldig grov oversikt over budsjettet også, men der har jeg mistet litt oversikt underveis, så eksakte tall har jeg ikke lenger. Men jeg kan godt skrive om de tingene vi valgte å satse mest og minst utgifter på :)

Kjempegøy å få tilbakemeldinger på innlegg og ønsker! Tusen takk!
kristinesside   Postet: 23.11.2012  kl:11:45
Thea:

Linkene: http://kristinesside.blogg.no/1340885279_vrt_festhefte.html
http://kristinesside.blogg.no/1335384356_diy__place_cards__gif.html
http://kristinesside.blogg.no/1336246454_how_to_diy__place_car.html
Thea   Postet: 24.11.2012  kl:01:10
Gleder meg til flere bryllupsinnlegg ;)
Christine   Postet: 25.11.2012  kl:21:40
Tusen takk for at du deler alt helt ned til minste detalj. Keep 'em coming ;) Det er en veldig stor hjelp for "oss" kommende bruder! Gratulerer igjen med et fantastisk bryllup og det ser ut til at dere har fått fantastiske bilder for å forevige den store dagen.
kristinesside   Postet: 25.11.2012  kl:22:22
Christine: Værsågod!! Og ikke minst, tusen takk for super tilbakemelding! :D Jeg får enda mer pågangsmot til å legge ut detaljer fra dagen hvis det er noen som er interesser i å lese om det :D Masse lykke til med planleggingen deres, og bare spør om du lurer på noe eller om du har ønsker om noe spesielt i et innlegg :)
Christine   Postet: 26.11.2012  kl:22:09
Nå har jo jeg fulgt bloggen din siden før bryllupet så jeg har fått med meg det meste. Men hadde kanskje vært gøy å fått et innlegg med "dette var ikke fullt så viktig likevel.." Skjønner du hva jeg mener? Som brud er det så lett å fokusere så ekstremt mye på alle detaljer, men hva blir egentlig lagt merke til? Fikk du tilbakemeldinger på alle de små detaljene? Hva skal jeg fokusere mindre på? Når vil du anbelfale å gjøre hva? Litt " dette lærte jeg under planleggingen"?

Kanskje etterhvert å skrive litt om livet som gift. Jeg syns helt klart at du skal fortsette å blogge om alle dine kreative påfunn. Jeg føler at vi har veldig lik stil, så alt fra interiør til gaver og kort osv. Loppefunn er kjempe gøy, og å se hva du gjør for å gjøre det "nytt" igjen :)

Jeg så i såpeboble-innlegget ditt at du skrev at du fikk hjelp av Weddingbee for å bestille de som ikke lekker. Kan du skrive litt mer om hvor du fikk tak i de, og hva man skal se etter?

Hilsen Christine
kristinesside   Postet: 27.11.2012  kl:13:16
Christine: Ja, jeg skjønner hva du mener! Det er så sant, jeg gjorde jo noen oppdagelser underveis! :D
Og etterhvert kan jeg fint skrive om livet som gift, selv om det på en måte ikke har forandret seg så veldig ;)

Så gøy at du synes vi har lik stil, det er jo da bare positivt for deg! :D Ta til deg all inspirasjon du føler for :D Jeg skal se om jeg ikke kan legge til noen opplysninger på innlegget mitt om boblene! Tusen takk for masse gode tips! :D
Sigrid   Postet: 23.05.2013  kl:12:37
Jeg skal gifte meg i Farsund til sommeren og lurer på hvor du fikk fiksa neglene dine?

Kjempekoselig blogg du har :)
kristinesside   Postet: 23.05.2013  kl:17:35
Sigrid: Hei! Takk for fine ord!! Neglene mine fikset jeg hos ei dame som har et studio på sørlandsbadet i lyngdal dagen før. Du kan sikkert finne nr hennes på nettet eller ringe til resepsjonen. Men der må du bet kontant da hun ikke har kortautomat. :)


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 24, Farsund
    Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg har bodd i Stavanger i 3 år, men har nå flyttet tilbake til Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy! Følg meg gjerne på Instagram! KriAnd88

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits