Kommentarer: 2    Postet: 04.11.2012   Klokken: 17:24   Kategori: Bryllupet <3


Jeg har tidligere vist flere bilder fra kirketrappa i to innlegg som du kan se HER og HER som våre dyktige gjester har vært med å tatt på vår store dag, men som jeg har gjort tidligere med andre bilder, vil jeg også vise noen av fotografens bilder fra kirketrappa.

Når vi kom ut på kirketrappa var den første reaksjonen at det var sykt lyst ute, og vi ble godt blendet! Og så kom blitzregnet dalende sammen med såpebobler og bryllupsris!


 


 


Min lillesøster og ei kusine var i god gang med bobleblåsing sammen med mange andre ivrige gjester!
 
Og vi klarte å snike inn et par kyss for poseringens skyld midt i alle boblene og riskornene.

  

  

 
Sløret var litt på ville veier med vinden et par ganger.


 

 

 

Et stykk forelsket par!

Signatur
Si din mening!
    Kommentarer: 2    Postet: 04.11.2012   Klokken: 17:24   Kategori: Bryllupet <3
Karin   Postet: 05.11.2012  kl:12:10
Hei Kristine! Kom tilfeldigvis bortom bloggen din i vår da jeg goola rundt omkring etter tips og inspirasjon for bryllup, og har siden fulgt spent med. Gratulerer for det første! Det ser ut som dere har hatt et flott bryllup og en fantastisk bryllupsreise. Og takk for masse tips og inspirasjon!

Jeg skal selv gifte meg til sommeren, noe jeg gleder meg sykt mye til.

Prøvde å finne en epostadresse til deg på bloggen din, men fant ingen, så derfor ble det en kommentar. Jeg har litt spørsmål i forhold til budsjett, for jeg synes det er så innmari vanskelig, men så vil jeg helst ikke ha noen smell når sommeren nærmer seg heller. Hvor mye brukte dere ca på pynting og invitasjoner og lignenede? Hvor mange gjester? Var det middagsgjester og så flere kaffegjester senere? Hvor mye koster en bryllupsreise ala den dere hadde? Svar meg gjerne på mail om du ikke vil skrive alt her. :) Og, om det skulle stå i noe innlegg noe sted som jeg ikke har fått med meg, link gjerne til innleggene.

Klem fra Karin
kristinesside   Postet: 05.11.2012  kl:12:36
Karin: Takk for kommentar, svarer deg på mail jeg :)


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 24, Stavanger
    Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg bor i Stavanger på 3. året, men kommer fra Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy!

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits