Kommentarer: 8    Postet: 17.10.2012   Klokken: 10:28   Kategori: Bryllupet <3


Nå som etterdønningene av bryllupet har roet seg litt ned, har jeg fått oversikt over noen av tingene vi brukte eller skulle bruke i bryllupet vårt som jeg ikke trenger å spare på lenger. Istedet for å bare stu det vekk tenkte jeg at jeg kunne legge ut de tingene for salg her for å se om noen andre kan ha glede av det jeg har til overs :)

Er du interessert, ta gjerne kontakt med meg på mailadressen min som du finner øverst i venstre hjørnet på bloggen under "Om Meg!".


Jeg selger et par ubrukte lilla selskapssko i sateng med åpen tå og strass foran i størrelse 40. Jeg bruker størrelse 39/40, og de ble desverre for store når jeg hadde strømpebukse på. Disse hadde jeg tenkt å gå med til brudekjolen, og lillafargen er dyp og flott! Jeg selger dem kun fordi de er for store, ellers hadde jeg brukt dem ofte!

Pris: 400,-

 

 
Jeg selger et strømpebånd som jeg har laget selv! Jeg lagde 2 strømpebånd, og brukte det ene på bryllupsdagen vår! Dette var det første jeg laget, og det var littegranne for stort for meg så jeg måtte lage et nytt. Det satt på, men skled sakte av om jeg gikk med det. Jeg er omtrent en str 40 i buksestørrelse, så dette vil fint passe til deg om du er størrelse 42 eller oppover. Det er i ivory med en lilla rose og et lite sølvhjerte som er sydd på. Det er strikk i det, og det sitter dermed godt på. Oppskrift på hvordan jeg laget det, og flere bilder finner du HER.

Pris: 200,-

 

 


Jeg selger 15 stk weddingbubbles med hjertetopp ferdig pyntet med lilla tags med et bryllupsdikt på norsk!
Tagsene er festet til hjertetoppen på beholderne med et tynt hvitt silkebånd, og såpeboblene setter ikke merker. Er du usikker på om du skal ha ris eller bobler, gå for bobler! Jeg har testet ut begge deler i vårt bryllup, og boblene gjorde seg absolutt best på bildene, mens risen falt i hår og utringning og var bare til bry.
Se HER for resultatet av bobler i vårt bryllup, og for flere bilder!

SOLGT!

 

 Jeg selger et 4-etasjers kakefat som vi brukte i bryllupet vårt fordi vi skulle ha en hjemmelaget bryllupskake i tillegg til en som var kjøpt. Vi lette lenge og vel etter det perfekte kakestativet, og fant til slutt dette flotte her! Selve fatene var kun ringer når vi kjøpte det. Mannen som er blikkenslager lagde skreddersydde og rustfrie plater til stativet, slik at kakene kunne settes direkte på disse. Platene sitter perfekt på ringene og er stødige!

SOLGT!

Kakestativet originalt med kun ringer.Kakestativet med platene på.Undersiden av platene. Kroker er festet på undersiden slik at fatene er helt stødige!Jeg selger diverse glasskrukker som vi brukte til en candybar i bryllupet vårt! Det var en stor suksess! Jeg har disse krukkene som er avbildet, samt to lave ganske store hjerteskåler, to høye krukker til å ha kubbelys i, og noen mindre krukker. Disse kan jeg desverre ikke sende i posten da jeg er redd de lett vil kunne bli knust. Du er hjertelig velkommen innom for å ta en titt!

SOLGT! 

Håper du fant noe som var interessant!

 

Signatur
Si din mening!
    Kommentarer: 8    Postet: 17.10.2012   Klokken: 10:28   Kategori: Bryllupet <3
TheWeddingDay   Postet: 17.10.2012  kl:14:02
Har du bilder at kakestativet i bruk? Ville gjerne sett hvordan det så ut med kake på før jeg bestemmer noe, men er interesert. Jeg vurderer å få en venninne til å bake kaken og da trenger vi et fint kakestativ! :)
kristinesside   Postet: 17.10.2012  kl:16:02
TheWeddingDay: Hei! Ja, jeg har det, men ikke på bloggen enda. Kan jeg eventuelt sende et par bilder på mail til deg? :) :)
Tone   Postet: 17.10.2012  kl:21:31
Hvor har du kjøpt krukkene? ;)
kristinesside   Postet: 18.10.2012  kl:01:04
Tone: Krukkene er kjøpt fra flere steder, og over 2 år, så jeg er rimelig usikker på pris og butikker. Men jeg tror jeg var innom nille, kremmerhuset, åhlens, fransk øandstil m.m. Prisene varierte fra en 20-30 kr opp mo 100-lappen for en krukke,. så jeg kan ikke si noe bestemt om dem..
Maria   Postet: 18.10.2012  kl:21:33
Hei :) Lurte på hvordan du har laget den nydelige kirkepynten og hvordan de var hengt opp på kirkebenkene? Mvh Maria
kristinesside   Postet: 18.10.2012  kl:21:53
Maria: Hei! Om ikke lenge til kommer det et innlegg om kirkepynten! Stay tuned ;)
Kristine   Postet: 20.12.2012  kl:23:48
Og hva med den nydelige brudekjolen?! :p Er ikke den til salgs? *dådyrøyne*
kristinesside   Postet: 22.12.2012  kl:11:14
Kristine: hehe, jeg hadde den ute på finn i et par dager, men etter mange henvendelser måtte jeg bare ta den vekk. Absolutt ikke klar for å selge den, så den blir nok å beholde en stund til. Trodde ikke kjolen kom til å ha en så stor affeksjonsverdi for meg, men det er faktisk det plagget jeg har følt meg aller finest i, så det ble vanskelig å selge. Men gøy å høre at du også likte den! :)


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 24, Stavanger
    Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg bor i Stavanger på 3. året, men kommer fra Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy! Følg meg gjerne på Instagram! KriAnd88

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits