Kommentarer: 16    Postet: 30.06.2013   Klokken: 22:12   Kategori: Bryllupet <3


Tidligere skrev jeg et innlegg HER om at vi ville gi morgengaver til hverandre dagen etter bryllupet, og jeg er sikker på at vi begge var veldig spente når vi våknet sammen den første morgenen som gift. Og da vi begge hadde åpnet hver vår gave, synes vi begge hadde gjort en fantastisk god jobb! Vi ble begge skikkelig glade og overrasket, og vi fikk begge gaver som vi kan beholde livet ut som minner!
Mannen fikk albumet som ligger underst og jeg fikk to smykkeskrin.Mannen hadde klart å finne et sett med øredobber og smykke som passet meg perfekt! Jeg har alltid vært veldig kresen når det gjelder smykker, og går sjelden med det. Men jeg synes dråpeformede smykkesteiner er veldig fint, både enkelt og elegang samtisig, og så må det jo sies at lilla er min favorittfarge. Så her traff mannen virkelig blink!
Smykkesettet er i hvitt gull og kjedet er også hvitt gull. De lilla steinene er ametyst og den delen ovenfor steinene er dekorert med kuler av hvitt gull samt noen små diamanter som lyser opp.
Jeg kan ikke bli mer fornøyd! Nå har jeg endelig et smykkesett jeg kan bruke til forskjellige anledninger, og det beste er at det er noe som ikke kan bli brukt opp eller bli byttet ut med nyere versjoner. Det er en gave som skal vare og forhåpentligvis arves videre en gang.Albumet som mannen fikk av meg som morgengave er også noe han kan ha livet ut som et minne. Det aller beste med hele gaven var å se uttrykket til mannen da han skjønte hva han hadde fått og hva jeg hadde gjort for å gi ham det. Han var helt i hundre, og var tydelig skikkelig glad og overrasket!

Jeg hadde nemlig vært hos en fotograf i Stavanger og tatt Bodouirbilder som jeg hadde samlet i et album på 14 sider!

 
Albumet er min manns og inneholder private bilder som jeg ikke kommer til å vise her på bloggen, utenom dette lille beskjedne glimtet fra en av sidene.

Med meg på fotoshooten hadde jeg et undertøysett som jeg skulle bruke på bryllupsnatten og brudesløret jeg skulle bruke sammen med brudekjolen. I tillegg hadde jeg sminket meg omtrent slik jeg skulle sminke meg på selve bryllupsdagen vår, og hadde håret mitt helt naturlig.

Selve fotograferingen var en gøy opplevelse, og bildene ble veldig fine! Jeg valgte at bildene ikke skulle bli redigert, og jeg ble kjempefornøyd! Det er absolutt en gave jeg kan anbefale å gi til andre. Fotografen jeg hadde var ei dame på min egen alder, og hun var veldig dyktig og behagelig. Jeg kunne selv velge hvor mye eller lite klær jeg ville ha på under fotograferingen, og jeg valgte selv ut de beste bildene til slutt. Det hele gikk veldig fint og jeg angrer ikke et sekund! :)

 

(Usikker på hvordan bodouirbilder ser ut? Gjør et googlesøk da vel! ;) )

 

 Q: Hva synes du om morgengavene?

Q: Ville du tatt slike bodouirbilder?

 

Signatur
Si din mening!
    Kommentarer: 16    Postet: 30.06.2013   Klokken: 22:12   Kategori: Bryllupet <3
MASHE   Postet: 30.06.2013  kl:23:37
Jeg hadde egentlig tenkt å gjøre det samme, helt til vi bestemte oss for å droppe morgengave (pga økonomi). Eller egentlig ikke droppe dem, men UTSETTE dem, haha! :D

Men for et nydlig smykke!!! Og et spørsmål: Hva heter fotografen du gikk til? Jeg bor i Tysvær så er ikke lange veien til Stavanger hvis jeg plutselig finner ut at jeg vil gjøre det likevel.. Er desverre ingen på denne siden av fjorden som jeg kunne tenke meg til den jobben :)
Lena   Postet: 01.07.2013  kl:01:57
Kjempefine gaver. Hvilken fotograf brukte du? Bestilte du lenge i forkant? Hva ble totalprisen? Mange spørsmål her nå, men skal gifte meg selv om 3 uker og kunne virkelig tenke meg å gjøre det samme :-)
Tina   Postet: 01.07.2013  kl:07:17
Så nydelig smykkesett! Slik fotogave har jeg også tenkt å gi til min kjære, synes det er så personlig og vakkert :)
Jane   Postet: 01.07.2013  kl:13:31
Nydelige gaver :) Smykkesettet var kjempefint! :) Lilla er også min yndlingsfarge! hihi.. Jeg hadde aldri i verden tatt slike bilder av meg selv, men det handler om min egen tilfredshet med kroppen og det å kle av seg foran andre. hehe.. Jeg har ikke selvtillit til det, men synes slike bilder absolutt er flotte :) Det passer bare ikke alle (les: meg). Jeg ga min mann 10 gavekort med ulike opplevelser vi skal dele og det satte han veldig stor pris på :) Selv fikk jeg en nydelig stålklokke med fine pyntesteiner. Både et smykke og en praktisk ting :D
kristinesside   Postet: 01.07.2013  kl:21:28
MASHE: Vi vurderte å droppe det et par ganger, men så ordnet økonomien seg til at vi klarte det likevel :) Og tuuusen takk! Elsker smykket, det er nesten så jeg ikke tør å gå med det!
Fotografstudioet heter Studio Hjelm og ligger på Hinna. Anbefaler det virkelig, de reklamerer også for bodouirbilder på nettsiden deres! Det finnes noen få bilder der, bare å kikke :)
kristinesside   Postet: 01.07.2013  kl:21:33
Lena: Takk!! Jeg brukte Studio Hjelm i Stavanger, og ringte dem ca en måned før timen for å være sikker. Men det er bare å prøve å ringe, jeg vet ikke hvor lange ventelister de har. Men det tok ei stund å få printet boka da, så om du har lyst til å prøve det, anbefaler jeg deg å ringe fortest mulig og spørre om de rekker å få den ferdig. Ellers går det jo an å gi en litt forsinket morgengave også hvis det virkelig er dette du vil gi ham :)

Totalprisen for selve fotograferingen, den flotte innrammede boka (luksusutgaven, det finnes billigere varianter), og for at jeg valgte ut bilder til 14 sider, og tiden de brukte på å sette inn bilder og gjøre alt klart, betalte jeg 4000,- for.

En ganske god pris synes jeg, det ar vert det, og et skikkelig fint minne for resten av livet!
kristinesside   Postet: 01.07.2013  kl:21:34
Tina: Tuusen hjertelig!! Er srtålende fornøyd :) Det er nydelig, og et flott minne! Ble kjempefornøyd med bildene, er stolt av å ha gjort det :) :) Har jeg en dårlig dag utseendemessig, føler meg ikke helt fresh, kan jeg lete fram albumet og få litt glede ut av det jeg også. Et goodfeeling album! ;)
kristinesside   Postet: 01.07.2013  kl:21:38
Jane: Takk!! Jeg elsker det! :D Jeg trodde irkelig ikke at jeg kom til å klare det, men jeg forsøkte og det var kjempegøy! Til vanlig er jeg ikke superkomfortabel med kroppen min, og hater å gå i badetøy, men det ble så naturlig sammen med fotografen, og så gjorde jeg det kun for min mann, som gjorde at det ble enda mer naturlig. Det ble en god opplevelse, selv om jeg grudde meg noe forferdelig og ikke trodde jeg kom til å gjennomføre det! :D Men man må selfølgelig velge noe slikt selv, man skal jo gi noe man har lyst til og er komfortabel med! Og gavekort blir jo skreddersydd når man får dem fra dem man står nærmest og som kjenner en best, så det kan jeg tenke at han likte godt! Jeg tenkte faktisk på å gi mannen ei klokke, men fant ut at han aldri ville gått med det, men det hørtes ut som du fikk ei nydelig klokke! Det kunne jeg også tenkt meg å fått ;) :)
Spesiellinor   Postet: 01.07.2013  kl:21:52
Kjempefine morgengaver :)

Jeg fikk øredobber med 7 små diamanter på hver, og han fikk klokke av meg, men ja han må like klokker da!

Kunne godt tenkt meg å ta slike bilder som du tok :) Kul og personlig gave!
kristinesside   Postet: 01.07.2013  kl:22:21
Spesiellinor: Tusen hjertelig!! Jeg tenkte på å gi mannen klokke, men han kommer aldri til å gå med det sier han, selv om jeg synes det er kjempepent på menn! Så da var idé nummer to å ta slike bilder hvis jeg turte ;) Det var veldig gøy!! Verdt det!
kristinesside   Postet: 01.07.2013  kl:22:24
MASHE: Jeg var inne og kikket på galleriet på hjemmesiden deres på kategorien bodouirbilder, og fant bilder av meg der! Kjempegøy at de har valgt å bruke noen av dem, og samtidig veldig greit at ingen kan vite at det er meg på bildene ;)
WencheS   Postet: 01.07.2013  kl:22:37
Så fine gaver dere ga hverandre:-)<3
Iselin   Postet: 22.07.2013  kl:00:12
Må bare si at jeg er superglad for å ha kommet over bloggen din! Har fått så masse bra tips og ideer til bryllupet vårt til neste år.. :) Du har vært utrolig flink må jeg si, ser ut som et helt perfekt bryllup! :)
kristinesside   Postet: 29.07.2013  kl:20:46
Iselin: Tusen takk for så gode ord! Jeg var kjempefornøyd med dagen, tross mye arbeid som lå bak alt. Det er godt jeg kan være med å inspirere andre også :) Det er gøy å kunne gjøre en slik dag personlig og enda mer spesiell :) :)
Siri   Postet: 04.12.2013  kl:18:18
Har du sluttet helt å blogge? Savner nye innlegg herfra, du skriver så godt og jeg ble så innmari inspirert av alle de gode idéene dine :)
kristinesside   Postet: 05.01.2014  kl:03:14
Siri: Tusen takk Siri!! Jeg har hatt en god pause nå og blogging har ikke vært førstepri på en stund, men jeg håper at jeg kommer tilbake, og om ikke flere ganger i uken, så iallefall av og til! Det er koselig å høre at du savner innlegg, ska se om ikke jeg finner inspirasjonen igjen snart :)


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 25, Farsund
    Jeg er 25 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! Jeg er utdannet Sosionom og jobber som miljøterapeut ved Cocoon Ressurssenter for barnevern og etnisitet. Jeg bodde i Stavanger i 3 år mens jeg studerte, men har nå flyttet tilbake til Farsund og bor i et gammelt og koselig hus i landlige omgivelser. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og de siste 2,5 årene har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy! Følg meg gjerne på Instagram! KriAnd88

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits