Kommentarer: 4    Postet: 08.05.2013   Klokken: 23:00   Kategori: Bryllupet <3


Strømpebåndet som jeg brukte i bryllupet vårt var et DIY-prosjekt som jeg lagde selv og jeg har tidligere laget et innlegg med bilder og en enkel oppskrift som du kan lese om HER.


Her er noen flere bilder med strømpebåndet fra selve bryllupsdagen.

Et godt tips er å ikke ha strømpebukse i tillegg til strømpebånd, for da vil det bli så glatt at det lettere vil falle av. Det kan jeg love at jeg merket når jeg gikk opp kirkegulvet med min pappa, så strømpebuksa ble historie med en gang vielsen var over ;)

 
 

Senere på kvelden tok brudgommen strømpebåndet av meg kun ved hjelp av munnen, og kastet det så til de ugifte mennene som stod samlet på gulvet. Når det ble lovt en øl til den som klarte å fange strømpebåndet, ble interessen for å få tak i det også litt større. ;)

 
Her er strømpebåndet i lufta!

 

Q: Kunne du tenke deg å bruke strømpebånd og lage det selv?

Q: Hva synes du om strømpebåndet og kastingen til gutta?

 

Signatur
Si din mening!
    Kommentarer: 4    Postet: 08.05.2013   Klokken: 23:00   Kategori: Bryllupet <3
ingrid   Postet: 09.05.2013  kl:08:38
Så gøy at du laget det selv!

Hvis jeg bestemmer meg for å ha strømpebånd vil jeg prøve å lage det selv jeg også! :)
kristinesside   Postet: 09.05.2013  kl:09:04
ingrid: Det bar faktisk ikke vanskelig, og veldig gøy å ha laget det selv! Så jeg er helt enig med deg, prøv da vel :) :)
Tina   Postet: 09.05.2013  kl:10:57
Jeg har kjøpt inn utstyr til å lage selv, gleder meg til å få startet :)

Synes også det er morsomt at man kaster det til guttene, så jeg skal lage to stk, et som ikke er farlig at blir borte, og et som jeg vil ta vare på :)
kristinesside   Postet: 09.05.2013  kl:16:52
Tina: Masse lykke til!! Jeg lagde også to, men endte opp med det jeg ikke brukte som et minne, for etter at mannen kastet det jeg brukte vet jeg ikke hvor det ble av :/ Men det heg brukte var det fineste, så det er litt dumt at det er borte.. Så da bør du kanskje lage de like fine, eller kaste det du liker minst ;)


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 24, Farsund
    Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg har bodd i Stavanger i 3 år, men har nå flyttet tilbake til Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy! Følg meg gjerne på Instagram! KriAnd88

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits