Kommentarer: 10    Postet: 27.04.2013   Klokken: 12:02   Kategori: Bryllupet <3


Som jeg sikkert har nevnt tidligere i planleggingen hadde vi en Candybar i bryllupet. På forkant ble bordet pyntet med norgesglass med blomster, sementbokstaver og hjerter, pompomer og vimpler, og etter middagen ble det satt frem skåler med godteri og annen snacks i tillegg.

 


Slik så bordet ut før middagen, fint og enkelt pyntet.

 

 

Vi printet ut et ark med monogrammet vårt og teksten "Love is sweet, please take a treat!" og hadde det i en ramme på bordet. Vi hadde også hvite kremmerhus kjøpt på en jernvarehandler som gjestene kunne ha godteriet i.

 

 

Krukkene som vi hadde godteriet og snacksen i er kjøpt på forskjellige steder ettersom jeg kom over det. Jeg husker at jeg kjøpte noen på nille og ikea, og noen kommer fra forskjellige loppemarkeder.

Vi pyntet den hvite duken med en lilla løper som min mamma hjalp til og sydde med et velourlignende stoff jeg finn kjøpt på ikea, og vimpler som mine søstre laget. Slike vimpler brukte vi også over bordet der vi satt under middagen, og den enkle fremgangsmåten for å lage slike vimpler kan du finner HER.
Q: Hva synes du om Candybaren vår?

 

Signatur
Si din mening!
    Kommentarer: 10    Postet: 27.04.2013   Klokken: 12:02   Kategori: Bryllupet <3
maritasola.blogg.no   Postet: 27.04.2013  kl:19:18
Kjempestilig! :) Det som slår meg når jeg kikker gjennom bryllupsinleggene dine.. er at du er utrolig gjenomført! Med studier, jobb og kjæreste.. hvordan i all verden fikk du tid til alt? Fikk du mye hjelp av familie/venner? Jeg er imponert hvertfall! Jeg kunne også godt tenke meg å sy vimpler. Synes det gjør så mye ut av seg i et festlokale! Vi skal feire bryllupet vårt på en gammel herregård, hvor rommene er såpass mye pynt i seg selv.. så er litt usikker på hvordan jeg skal gripe fatt på dekoreringsoppgaven.

En annen ting jeg lurer på.. Ble du på et tidspunkt skikkelig lei av å planlegge? Sånn at du nesten begynte å vurdere å rømme utenlands for å gifte seg i all stillhet? Hehe. Jeg er litt der akkurat nå. Og håper bare jeg klarer å komme meg "back on track" tidsnok!

Takk for all super inspirasjon hvertfall! <3

Smil fra Marita
Tina   Postet: 27.04.2013  kl:20:43
Utrolig flott! Har planer om det samme selv, så holder på å samle opp krukker nå :)
kristinesside   Postet: 28.04.2013  kl:01:05
maritasola.blogg.no: Tusen takk for gode ord og komplimenter! :) For å si det sånn så var det et hektisk år i forkant, og spesielt det siste halvåret. Noen ganger var jeg helt utslitt, men det var drømmen om et selvlaget og vellaget bryllup som holdt meg oppegående. :) De siste dagene trådte familien til med det jeg ikke rakk selv, heldigvis, så det ar en lettelse :)

Vimpler er raskt å lage, og det blir enkelt og fint! Du kan jo bruke duse farger som kanksje går igjen på vegger eller noe i lokalet, slik at vimplene smelter litt mer inn sammen med stilen, og bruke forskjellig typer stoffer alt etter om du vil ha et elegant eller romantisk eller røft uttrykk.

Jeg hadde noen dager der jeg var grusomt lei, men jeg kunne likevel ikke tenke meg å reise vekk for jeg gledet meg så mye til den store festen :) Men kjenn på det, og ta deg litt fri så du ikke bekymrer deg for me når det står på som verst. Legg det fra deg noen dager, ta det opp igjen når du føler for og få noen til å hjelpe. Og det beste tipset jeg kan gi: Det du ikke rekker å få ferdig, og som ikke blir noe av likevel, er det ingen som vet om at du hadde tenkt på likevel, så ikke stress med det! Gjør heller andre ting ferdig, og ha fokus på det du rekker og får til tidsnok :)

Lykke til med alt! Og bare spør om du lurer på noe :)
maritasola.blogg.no   Postet: 29.04.2013  kl:19:28
Tusen hjertelig takk for at du tar deg tid til å svare :) Må si jeg setter utrolig stor pris på det!

Tipsene du kommer med, er noe jeg skal skrive med litt uthevede bokstaver i planleggingsboka mi ;) hihi. Jeg må forresten innrømme at jeg har stjelt en idè eller flere fra bryllupet deres.. Både inngangsmelodi og fotograf blir faktisk samme som deres :) hihi. Vi er i kontakt med en strykerkvartett nå, som skal spille Pachelbels Canon i D (samt tre-fire andre melodier i løpet av vielse/mottakelse) Så jeg må si tusen takk for all herlig inspirasjon, Kristine!

Jeg har forresten utrolig store problemer med å velge farger som tema i bryllupet.. Er så utrolig glad i fargen lyseblå. Men hva kan jeg kombinere denne med? Har tenkt litt på offwhite, striefarge (vet ikke hva det kalles? ;) og blomstergrønn? Nei, huff. Invitasjonene våre var i noen av disse fargene. Men jeg er så vinglete..

Du var utrolig tro mot deg selv gjennom hele planleggingsfasen, virker det til. Du må ha hatt veldig klare tanker om hva du ønsket deg fra starten?

Dette blir jo rene stilen. Beklager ;)

Håper du har hatt en herlig mandag!

Smil fra M
Linn   Postet: 29.04.2013  kl:21:13
Fin blogg :)
kristinesside   Postet: 29.04.2013  kl:23:41
maritasola.blogg.no: Værsågod! Jeg synes det er kjempekoselig å få kommentarer på bloggen, det gjør meg glad!! :D

Og jeg synes det er gøy at du tar noen av mine ideer, da betyr det jo at andre også liker valgene jeg og mannen min tok :) Og jeg ville ikke hatt det annerledes om jeg skulle valgt om igjen :) Og fotografen er dyktig!!! :D Og strykekvartett, så nydelig det blir! :)

Fargetema er vanskelig, sånn er det for mange rett og slett. Det er et virvar av ting mange ønsker at skal passe sammen, og har man først funet en eller flere farger er det vanskelig å finne de riktige fargetonene i diverse pynt og blomster. Jeg har i flere år vært veldig glad i mørk og klar lilla, og visste tidlig at jeg ville ha denne fargen med i dekorasjoner. Jeg fant også ut at det er en så pass sterk farge at det ville bli rotete om jeg blandet den med en annen sterk farge, så dermed ble de andre valgene ivory/offwhite og littegramme sølv. Jeg visste også at jeg ville ha en romantisk og avslappet stil med mye blondestoff, og prøvde å få inn lillafargen og blondene på alt jeg kunne komme på for å få det gjennomført ;)

Lyseblått er nydelig! Men det er fort gjort at man får en konfirmasjons- eller dåpsfølelse om man ikke blander den med noen andre farger, og det kan man fint gjøre fordi det er en fin og dus farge :) Lys blå sammen med både offwhite og sånn striefarge (jeg skjønner hva du mener!) hadde vært nydelig, og her kan du faktisk også ta med in litt grønt i tillegg om du vil! Ha offwhite som bakgrunn og de andre tre elementene som mer fremtredende f.eks? Eventuelt kan du bruke strier som bordløpere, knytte sammen servietter med biter, pynte bordkort med biter, eller lime stykker rundt glass eller flasker som dekorasjoner, og pynte med blå, offwhite og grønne blomster :) En slik bruk av strie (eller lin) kan skape en litt mer urban kontrast til alt det elegante det ofte blir, og gi et mykere og mer landlig uttrykk hvis du vil ha det f.eks :) Det er så mye man kan gjøre med farger :) Og ombestemmer du deg helt ift fargene, så er det lov, og fleste parten av gjestene vil ikke huske fargene på innbydelsen en god stund etter ;)

Prøv deg frem! Kjøp inn ark i forskjellige farger, eventuelt stoffprøver, legg dem inntil hverandre og se hva du liker :)

:D
Audi   Postet: 01.05.2013  kl:19:07
Så fint det var- enkelt og greit:-) kan jeg spørre hva mer en love is sweet take a treet det står i den rammen? :-)
kristinesside   Postet: 02.05.2013  kl:07:13
Audi: Takk!! :) Jeg kunne ikke huske det, så måtte lete i alle arkivene, men fant det til slutt. Det står: "Værsågod, forsyn deg av Candy Buffeten! Fyll gjerne opp et kremmerhus til veien hjem!" Og så er monogrammet vårt stemplet nederst :)
Margrete   Postet: 30.06.2013  kl:13:54
Hei, jeg har blitt så inspirert av bloggen din!! Skal gifte meg på lørdag og håper bryllupet blir så magisk som ditt :)

Jeg har sett at du har hatt rammer noen andre steder enn på candybaren ( eks. gjesteboken) kunne du ha vist oss disse? og hva det sto i dem ? :)
kristinesside   Postet: 30.06.2013  kl:17:40
Margrete: Hei! Tusen takk, det er kjempehyggelig å få så fine kommentarer til det jeg laget til bryllupet vårt!! Og bryllupet deres blir helt sikkert fantastisk! Det må du ikke tvile på, det er jo deres store dag! :D

Vi hadde en ramme på gavebordet vårt, og der stod det: "Hjertelig takk! Vi setter stor pris på, og er veldig takknemlige for alle bryllupsgavene vi har fått i dag!
De representerer gode minner fra denne store dagen som vi alltid kan se tilbake på!"

Og så hadde vi en ramme ved gjesteboken hvor det stod: "Kjære dere! Vi ønsker så gjerne å få en bok full av minner fra denne store dagen,
og vil be deg om å skrive en liten hilsen til oss!

Vi vil lime inn flotte bilder fra bryllupet i etterkant,
slik at boka blir enda flottere.
Så skriv, tegn og skrable alt du vil utenfor firkantene!

Før du går hjem vil vi spørre deg fint om du vil kopiere over de bildene du har tatt i løpet av dagen over på pcen som står her. Bildene er kun for vår egen del og ikke for resten av verden, vi vil bare ta vare på så mange minner som mulig! Hjertelig takk!"

På hver av rammene under skriften hadde vi et bilde av monogrammet vårt, og alt skrev vi med en romantisk skrift med gode mellomrom slik at skriften fylte hele arket. Vi har desverre ikke noen bilder av de andre rammene, men her fikk du iallefall teksten :)


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 25, Farsund
    Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg har bodd i Stavanger i 3 år, men har nå flyttet tilbake til Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy! Følg meg gjerne på Instagram! KriAnd88

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits