Kommentarer: 2    Postet: 05.11.2012   Klokken: 12:59   Kategori: Bryllupet <3


Bryllupsbilen vår var det mannen og forloveren hans som hadde ansvaret for. Hadde det vært opp til meg hadde vi nok brukt en gammel hvit amerikansk bil med gode og brede sofaseter bak med god plass til både meg, mannen og kjolen, men jeg fikk bestemme ganske mye annet, så da gikk det veldig greit.

Vi var så heldige å få låne en svart Porche Panamera for dagen, og det var heller ikke et dårlig valg!

 Min bror pyntet bilen fint med silkebånd foran for å få litt bryllupsstil..

 

.. og bak ble bilen pyntet med en plakat mine to søstre hadde laget til oss!

 


Nydelig!! Og så lilla og greier ;)
 
Her sitter vi nygifte og lykkelige i Porchen!

 

Alle bildene som ikke er tatt av bryllupsfotografen vår Lisbeth Finsådal er lånt fra familie og venner som var fantastiske hobbyfotografer i bryllupet. Tusen takk!!

Signatur
Si din mening!
    Kommentarer: 2    Postet: 05.11.2012   Klokken: 12:59   Kategori: Bryllupet <3
Arild   Postet: 04.08.2014  kl:19:36
Hvor leide dere en slik bil i Farsund området? :)
kristinesside   Postet: 09.08.2014  kl:11:48
Arild: Vi tok kontakt med eieren av bilen som vår forlover hadde litt kjennskap til, og fikk leie den for noen få timer på dagen ???? Kan desverre ikke huske hvem som eide den, men det var en i Vanseområdet! ??


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 26, Farsund
    Jeg er 25 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! Jeg er utdannet Sosionom og jobber som miljøterapeut ved Cocoon Ressurssenter for barnevern og etnisitet. Jeg bodde i Stavanger i 3 år mens jeg studerte, men har nå flyttet tilbake til Farsund og bor i et gammelt og koselig hus i landlige omgivelser. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og de siste 2,5 årene har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy! Følg meg gjerne på Instagram! KriAnd88

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits