Kommentarer: 2    Postet: 11.05.2013   Klokken: 23:56   Kategori: Bryllupet <3


På kirketrappa ble det både delt ut såpebobler pyntet med tags, og små poser med bryllupsris til gjestene. Jeg var lenge usikker på hvilken av de to vi skulle velge, så til slutt brukte vi begge deler.
Såpeboblene kan du lese mer om HER.

 Alle risposene ble delt ut og det ble ingen til overs, så jeg har desverre ikke noen å vise bilde av.

 

I etterpåklokskapens navn må jeg si at jeg har funnet ut hva som egner seg best av bobler og ris i et bryllup. Bruk bobler istedet! Riskastingen gjorde at vi måtte lukke øynene, og de satte seg fast i håret mitt, og ikke minst ble mange fanget opp i utringningen på kjolen min. Det aller verste var at de som vi ikke fikk tak i smeltet nedi kjolen min fordi det ikke var ordentlig ris, og de satte seg fast både på meg og på kjolen som melis.

Og de bildene som ble tatt når vi fikk ris over oss var heller ikke særlig pene, i motsetning til de med bobler på. (Se bildet over versus bildet under her.)

 

 


Asfalten var full av disse etterpå!

 

Q: Ville du hatt ris i bryllupet?

Signatur
Si din mening!
    Kommentarer: 2    Postet: 11.05.2013   Klokken: 23:56   Kategori: Bryllupet <3
Linn - Hund, foto og hverdag   Postet: 12.05.2013  kl:10:57
Nei, ikke noe ris når jeg skal gifte meg =)
kristinesside   Postet: 12.05.2013  kl:11:49
Linn - Hund, foto og hverdag: Holder jeg med deg i!!! :)


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 24, Farsund
    Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg har bodd i Stavanger i 3 år, men har nå flyttet tilbake til Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy! Følg meg gjerne på Instagram! KriAnd88

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits