Kommentarer: 6    Postet: 01.02.2013   Klokken: 18:21   Kategori: Bryllupet <3


Noe som har blitt populært å pynte med i mange selskaper er vimpler. De kan pynte opp vegger og tak i temafarger, eller man kan bruke dem som et banner slik som vi gjorde i vårt bryllup. Det var mine to yngre søstre som fikk oppgaven med å lage disse vimplene og jeg kunne ikke blitt mer fornøyd!

Vimplene ble tredd på hvite hyssingsnorer og hengt opp over hovedbordet vårt i festlokalet.
 


Min kjære og meg under middagen.

 
Fremgangsmåten er ganske så enkel!

Jeg kjøpte inn metervare med grått linstoff og mørk lilla fløyelsstoff på Ikea, og jeg hadde noen lilla stoffrester med sølvprikker igjen fra da jeg lagde bordnumrene. Søstrene mine tegnet opp en trekant på et vanlig A4 ark, klippet den ut og brukte den som mal på alle trekantene som ble klippet ut i det grå linstoffet. Den korteste siden på trekanten ble brettet og sydd på symaskin slik at vimplene kunne bli tredd på hyssingen og bli hengt opp. Bokstavene ble skrevet på en pc, printet og klippet ut, og ble brukt som mal til stoffbokstavene. Bokstavene ble limt på vimplene ved bruk av fliselin. Det ble klippet ut i samme form som bokstavene, og ved å stryke bokstavene på vimplene med strykejern med fliselinen imellom, satt de godt fast.
Her er vimplene halvferdige; bokstavene er enda ikke limt på, men den korteste enden er sydd. De andre to lengdene på vimplene ble ikke sydd. Linstoffet frynser seg ikke så lett opp, og en del tid ble spart på det.

 Q: Hva synes du om vimplene?

Signatur
Si din mening!
    Kommentarer: 6    Postet: 01.02.2013   Klokken: 18:21   Kategori: Bryllupet <3
Audi   Postet: 01.02.2013  kl:20:29
Kjempefine:-) og takk igjen for at du deler fremgangsmåte :-)
kristinesside   Postet: 01.02.2013  kl:22:50
Audi: Tusen takk! Og værsågod, skulle bare mangle :)
Ann Helen   Postet: 02.02.2013  kl:08:27
veldig fine :) og jeg synes du er utrolig flink :D bestandig likt vimpler:) de gjør plassen litt unikt :)
kristinesside   Postet: 02.02.2013  kl:18:27
Ann Helen BrideZilla: Takketakk! Ja, er helt enig, de gjør mye ut av seg :)
Lovise   Postet: 23.09.2013  kl:19:51
Hvor store er trekantene? :-)
kristinesside   Postet: 25.09.2013  kl:11:03
Lovise: Malen er et stående A4 ark, bredden er lik som arket i toppen, og så klippet vi bare fra hjørnene og ned i en spiss i bunnen av arket :)


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 25, Farsund
    Jeg er 25 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! Jeg er utdannet Sosionom og jobber som miljøterapeut ved Cocoon Ressurssenter for barnevern og etnisitet. Jeg bodde i Stavanger i 3 år mens jeg studerte, men har nå flyttet tilbake til Farsund og bor i et gammelt og koselig hus i landlige omgivelser. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og de siste 2,5 årene har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy! Følg meg gjerne på Instagram! KriAnd88

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits