Kommentarer: 4    Postet: 28.11.2012   Klokken: 14:26   Kategori: Bryllupet <3


Bryllupsfesten vår ble holdt på Farsund Resorts festlokale "Løa", og vi kunne ikke valgt et bedre sted i området ut fra det vi var ute etter i et lokale. Det var litt avsideliggende så vi slapp å ha festglade byfolk rundt dørene når klokka bikket over midnatt, det hadde et eget separat lokale som var helt og fullt til vår disposisjon, de hadde runde bord, naturen og omgivelsene var fantastiske, og personalet stilte opp med all hjelp vi trengte. Et pluss var at de ryddet og pyntet det meste, lagde maten, serverte og hadde full kontroll gjennom hele kvelden. Herlig!

Utsiktsbilde fra sjøen og inn mot Farsund ResortBilde fra utsiden av "Løa", og i bakgrunnen er det et restaurert hus som vi fikk ta noen av bryllupbildene våre i. Magisk!

 

Når gjestene våre satte første foten innforbi døren til festlokalet, ble de blant annet møtt av et blidt personal, en aperitiff og en god del personlig pynt. Jeg tenkte jeg kunne vise dere noen glimt av dette med bildene under her.

 Ved inngangsdøren stod det norgesglass med blomster og glass med store kubbelys i og pyntet opp. Blomstene som ble brukt både utenfor og inne i lokalet er de samme som ble brukt i kirka. Gjenbruk liker vi!

 
Da gjestene kom innforbi døra ble de tilbudt en aperitiff og kunne gå og sette seg i peisestuen med kaffe og frukt. På aperitiffbordet lå også en gjestebok som jeg har laget og et album som jeg fikk av mine venninner til utdrikningslaget. Slik kunne gjestene bruke litt tid på å lese og skrive før programmet for dagen kom skikkelig i gang.

 
Vi hadde en del personlig pynt på aperitiffbordet. Den lilla løperen har jeg kjøpt inn stoff til på Ikea, og min mor var så snill og sydde kantene for meg dager før bryllupet. Bilderammen er den samme som vi brukte til bordnumre på middagsbordene (kommer i et senere innlegg), og det er bryllupsfotografen vår som også har tatt dette bildet. Det er det samme bildet som vi brukte i invitasjonene våre.

 
På de fleste steder pyntet vi med norgesglass og andre glass i forskjellige størrelser, noen med blomster og noen med lys, noen med blonder og bånd, og noen med lilla papirroser som jeg laget sammen med min ene søster for lenge siden.

Alle kubbelysene ble pyntet med en metallplate kjøpt på Panduro. Når denne ble festet på lysene med små nagler, lignet det ganske mye på brudekjolen min med strassperlene! Så da måtte også disse bli med sammen med all den andre pynten. De små telysholderne ble kjøpt i store kvantum på Ikea, og de har jeg brukt i flere anledninger også etterpå, både til hverdags og til fest!

 
Vi fikk også rammet inn den foreløpige vielsesattesten som vi fikk av presten etter vielsen, og satt den slik at også den ble en del av pynten.

Og personalet på Farsund Resort hadde pyntet med hvite roser i trappeoppgangen mellom etasjene på Løa for oss.

Signatur
Si din mening!
    Kommentarer: 4    Postet: 28.11.2012   Klokken: 14:26   Kategori: Bryllupet <3
Anettes Boble   Postet: 28.11.2012  kl:16:04
Så fine bilder, skjønner dere er fornøyd med dagen ja :)
kristinesside   Postet: 29.11.2012  kl:11:05
Anettes Boble: Vi er veldig fornøyd! :D
Anette G   Postet: 06.12.2012  kl:22:44
Hei.... Elsker bloggen din... Skal gifte meg til sommeren og har fått utrolig mange ideer av å følge din bryllups planlegging.... Er kjempe gøy og se resultatet av alt du har lagd og ordnet :)

På bilde nr 6 (fra toppen) er det et firkantet glass med en lilla blomst i, kledd med blonder??!!

Hvor har du fått tak i de firkantede glassene og blonden rundt??? utrolig fint :)
kristinesside   Postet: 07.12.2012  kl:09:20
Anette G: Så koselig å høre! :D Og masse lykke til med planleggingen din!
Ta alt av tips du måtte like :)
De glassene der har jeg faktisk kjøpt på loppemarked, og blondene var limt på fra før. Så desverre vet jeg ikke hvor de kommer fra :/ Men! Det kan du prøve å lage med limstift, tomme glass og blonder :D


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 24, Stavanger
    Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg bor i Stavanger på 3. året, men kommer fra Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy!

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits