Kommentarer: 14    Postet: 03.12.2012   Klokken: 12:16   Kategori: Bryllupet <3

 

Festlokalet vårt pyntet vi ferdig kvelden før bryllupet, og vi ble kjempefornøyde. All vår personlige pynt ble brukt, og jeg gledet meg ikke mindre da vi hadde pyntet alt ferdig til fest, og vi fikk et lite glimt at den store dagen. Pynten ble plassert i lokalet og på bordene litt tilfeldig, og etter vielsen ble også alle blomstene flyttet fra kirka til lokalet for å pynte opp enda mer. For min del var det perfekt!

 
Vi hadde laget et oversiktelig bordkart og hengt det opp på døra inn til festlokalet slik at gjestene enklere kunne finne plassene sine når de kom inn. Denne laget jeg selv, men fikk god hjelp fra nettsiden brollopstorget.se. Når bordene med navn var laget, plasserte jeg dem som bilder på et dokument slik de var plassert i festsalen, og tok med filen til Allkopi som forstørret det for oss.

 Et av kriteriene mine for det perfekte festlokalet var at det gikk an å bruke rundt bord istedet for avlange som er mest vanlig i Norge. Ideen fikk jeg allerede når jeg var 17 og var forlover til mine tante i et katolsk bryllup på Filippinene. Der kjente jeg ingen, og ble plassert ved et av de runde bordene sammen med masse ukjente ansikter. Men praten gikk lett, og jeg følte meg virkelig sett! Jeg satt ikke på enden av et avlangt bord, kontakten begrenset seg ikke kun til de som satt direkte ovenfor meg. Kontakten var like god med alle rundt bordet, jeg kunne se alle like godt, og alle kunne se meg. For første gang opplevde jeg å bli sett i en slik "stiv" situasjon. Dermed var det bestemt! I mitt bryllup skulle det ikke være noen stive bordoppsett, men god stemning. Og til det trengte jeg runde bord! :)Overalt var det pyntet med glass i forskjellige størrelser med lys, og vi hadde til og med vært på nyttårssalg i januar og kjøpt inn en haug med julelys. Disse tvinnet vi rundt hver stolpe som var i begge etasjene i lokalet, og det gjorde stemningen enda mer romantisk. Hver stolpe hadde faktisk stikkontakter ved gulvet, så vi trengte ikke skjøteledninger. Julelys og levende lys kan lett brukes til andre anledninger enn jul for å skape stemning, selv midt på sommeren!

 

 
Dette bordet satt vi ved sammen med våre forlovere og deres følge. Lysene bak plassene våre var forskjellig fra de andre julelysene, og var pappa sitt stunt. Han hang opp røde hjertelys og var godt fornøyd :) De fantastiske vimplene ble laget av mine søstre, og de kan jeg komme tilbake til senere i et annet innlegg.

 

 
Bordene pyntet vi med servietter i sølv og lilla, med hjemmelaget bordkort og festhefte, og utstemplede papirhjerter sammen med bordnumre, lys og glass med blomster. Alt dette kan jeg komme tilbake til i mer detaljerte innlegg om det er interesse for det :)
 

 

Q: Hva synes du om de festpyntede bordene våre,
og om pyntingen av lokalet generelt?

 

Signatur
Si din mening!
    Kommentarer: 14    Postet: 03.12.2012   Klokken: 12:16   Kategori: Bryllupet <3
Siri   Postet: 04.12.2012  kl:08:34
Veldig, veldig vakkert! Elsker lilla også, det kommer helt klart til å bli min bryllupsfarge. Supert med slik inspirasjon, og det er alltid interesse for alt bryllupsrelatert for min del :P
kristinesside   Postet: 04.12.2012  kl:16:22
Siri: Tusen hjertelig Siri! Lilla er en fantastisk fin farge :) :)
Gøy å høre at du liker det, du skal se det kan komme flere bryllupsinnlegg etterhvert ;)
Thea   Postet: 04.12.2012  kl:18:36
Flott pynting! Og veldig bra å bruke de samme vasene med blomster som i kirken =) Hvordan fikset dere det rent organisatorisk? Vet ikke om vi kommer til å ha like mye pynt i kirken, men har tenkt tanken på at det lille vi har er fint å ta med videre.

Gleder meg sånn til å planlegge vår dag, og setter stor pris på alle tips og råd!
Hege   Postet: 04.12.2012  kl:19:23
Utrolig fint!! Jeg skal gifte meg til sommeren, så nå gleder jeg meg til å hente masse inspirasjon hos deg :) har ikke tenkt på at det går an å bruke julelys, men det var jo utrolig lekkert og dekorativt!
kristinesside   Postet: 04.12.2012  kl:23:21
Thea: Tusen takk, så gøy å høre! :D

Tenker du på hvordan pynten ble fraktet? Vi planla ned til hver minste detalj, slik kunne vi slappe av og vite at hjelpere tok seg av alt det som var planlagt. Mine søsken fikk ansvar for å ta med pynten fra kirken og plassere det i lokalet der vi hadde planlagt kvelden før. Og så fikk de litt hjelp av noen av mine venninner har jeg hørt i ettertid :)

Og bare spør om mer om du lurer på noe! :D
kristinesside   Postet: 04.12.2012  kl:23:22
Hege: Takketakk!! :D Vi ble kjempefornøyde :D
Lykke til med all planlegging, og det er jo helt supert om du kan bruke inspirasjon fra vårt bryllup:D Julelys passer til alle anledninger ;)
Tina   Postet: 07.12.2012  kl:11:24
Utrolig lekkert! Du har så mange fine ideer :)
kristinesside   Postet: 09.12.2012  kl:14:23
Tina: Tusen takk! :D Jeg ble veldig fornøyd med resultatet til slutt selv også :) ;)
Heidi   Postet: 09.12.2012  kl:19:21
Nydelig =) Jeg skal gifte meg til sommeren, og denne siden er flittig brukt som inspirasjon. Jeg lurte på om du hadde mulighet til å fortelle litt om festheftene deres? Har begynt jobben med våre, men føler jeg har kjørt meg litt fast.
kristinesside   Postet: 09.12.2012  kl:19:26
Heidi: Hei Heidi! Så koselig å høre at du liker det vi gjorde med vårt bryllup! :) Og jeg kan gjerne fortelle mer om festheftene våre, og legge ut bilder av innholdet :) Håper du får noe hjelp i dem! Stay tuned ;)
Heidi   Postet: 09.12.2012  kl:19:29
Flott =) Tusen takk! Gleder meg til fortsettelsen!
kristinesside   Postet: 09.12.2012  kl:19:47
Heidi: Nå er innlegget om festheftene ute! ;)
Christine   Postet: 16.12.2012  kl:22:46
<3 vimplene!
kristinesside   Postet: 17.12.2012  kl:13:19
Christine: Det må vel kanskje komme et eget innlegg om vimplene etterhvert! :)


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 24, Stavanger
    Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg bor i Stavanger på 3. året, men kommer fra Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy!

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits