Kommentarer: 4    Postet: 02.06.2013   Klokken: 00:05   Kategori: Bryllupet <3


Ofte blir det strødd plastdiamanter, steiner, hjerter eller annen pynt utover bordene i et bryllup som ekstra pynt til en ellers litt kjedelig hvit duk. Dette hadde jeg også lyst til å gjøre noe med, men jeg var ikke interessert å kjøpe inn mye smådill som jeg mest sannsynlig ikke kom til å få brukt igjen, og som kanskje ville lande i søpla dagen etterpå.

Istedet fant jeg ut at jeg kunne bruke en papirkutter til å stemple ut papirhjerter i de fargene vi ønsket, for så å strø dem på bordene som pynt. Dette ville bli veldig rimelig siden jeg kunne bruke papirrester etter å ha laget bryllupsinvitasjonene, og etter bryllupsfesten kunne de bare bli kastet i søpla uten at jeg trengte å få dårlig samvittighet. (Jeg har faktisk spart på de aller fleste og kan fint bruke dem i flere anledninger!)


Her blir hjertene stemplet ut: HER
 kan du se bilder og lese mer om papirkutteren og hjertene i forkant av bryllupet!
 
Jeg synes hjertene gjorde prikken over i-en når det gjaldt bordpyntingen!


 
 Q: Hva synes du om papirutstikker-ideen?

Q: Hva ville du pyntet bordene med?


Signatur
Si din mening!
    Kommentarer: 4    Postet: 02.06.2013   Klokken: 00:05   Kategori: Bryllupet <3
ingrid   Postet: 02.06.2013  kl:10:37
hvor kjøpte du papiret du brukte til invitasjonene og slikt?
kristinesside   Postet: 02.06.2013  kl:19:41
ingrid: De lilla arkene er kjøpt hos Familieskatter i Sandnes, men de har dem på de aller fleste hobbybutikker. Alt papiret i ivory kjøpte jeg på cardsandpockets.com, både invitasjonsbasene, konvoluttene og bunker med ark jeg klippet og skjærte til selv :)
silje   Postet: 11.06.2014  kl:10:42
Hei.

Hvor kjøpte du serviettene, og hvordan brettes de slik? Må det være to lags servietter, og forskjellig størrelse?
kristinesside   Postet: 13.06.2014  kl:07:14
silje: serviettene er kjøpt på Bok og Media, og for å få de stivere så de er lettere å sette opp slik brukte vi to servietter. Det ble også veldig fint med to farger. Brettinga gjorde de for oss de som stod for grovpynting sv lokalet, så jeg aner ikke hvordan. Men om du googler på youtube så finnes det sikkert mange videoer av folk som bretter fine servietter :)


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 26, Farsund
    Jeg er 25 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! Jeg er utdannet Sosionom og jobber som miljøterapeut ved Cocoon Ressurssenter for barnevern og etnisitet. Jeg bodde i Stavanger i 3 år mens jeg studerte, men har nå flyttet tilbake til Farsund og bor i et gammelt og koselig hus i landlige omgivelser. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og de siste 2,5 årene har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy! Følg meg gjerne på Instagram! KriAnd88

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits