Kommentarer: 10    Postet: 08.11.2012   Klokken: 12:20   Kategori: Bryllupet <3


Det tok litt tid før jeg endelig fant de perfekte bryllupsskoene mine! Jeg hadde tidlig bestemt meg for at jeg ville ha lilla sko. Det er min ultimate favorittfarge og temafarge for bryllupet, og jeg så for meg at det ville bli stilig å bruke sko med en annen farge som en kontrast til brudekjolen.


Jeg var så heldig at min tante fikk to par sko laget til meg på Filippinene kort tid etter at vi ble forlovet. Bilder av dem og komplikasjonene kan du lese om HER og HER. Senere fant jeg noen gode kandidater på Ebay, men uheldigvis ble de litt for store. Disse kan du lese om HER. På dette tidspunktet var det bare 2 uker igjen til bryllupet! På tide å begynne å bli småstresset?

En dag kom jeg på at ei venninne hadde fortalt om et sted der de farget sko i akkurat den fargen du ønsker her i Stavanger! Jeg fant ut hvilket skomerke som hun kunne farge, hvilken butikk som førte det, og var raskt nede i Brudesalongen i Stavanger for å finne det tredje perfekte skoparet. Jeg fant et par som var behagelige på, de var fine (hvis jeg så bort fra hvitfargen) og akkurat passe høye i forhold til lengden på kjolen. Brudesalongen kunne videresende skoene mine til de som kunne farge skoene, og jeg valgte ut en flott lillafarge på et fargekart. En liten uke senere kom jeg for å hente skoene mine og jeg kunne ikke vært mer fornøyd! HER kan du se sneek peeket jeg la ut av skoene før bryllupet. Lillafargen var akkurat slik jeg ønsket, og de lilla skoene så smashings ut i forhold til de hvite jeg hadde prøvd ut en uke tidligere. De var perfekte!

Og her kan du se resultatet av skojakten gjennom Lisbeth Finsådals linse!
Skoene syntes faktisk veldig godt i kirka!

Det var litt gøy, for jeg visste ikke om kjolen dekket dem når jeg satt før jeg så bildene i ettertid. Men det var veldig gøy å få vist dem til alle gjestene i kirka når de skilte seg ut fra det normale!

 Elsker dem! Disse skoene skal jeg virkelig bruke i flere anledninger!

 


 Og min herlige mann stilte sporty opp i machende lilla sokker!

Q: Hva synes du om brudesko i temafargen?

Signatur
Si din mening!
    Kommentarer: 10    Postet: 08.11.2012   Klokken: 12:20   Kategori: Bryllupet <3
Kine   Postet: 08.11.2012  kl:12:31
Nydelige sko, Kristine! ;) Hadde jeg vist at det gikk ann å farge sko føre bryllupet våres, skulle jeg ha farget skoene rosa ;) Jeg fant noen kjempe gode ivory farget, som hadde gjort seg mye bedre om de var rosa til kjolen og temaet vårt. Jeg hadde jo også litt rosa på kjolen i blomstene. Det ble sinnsykt gjennomført med lilla sko og ikke mist lilla sokker til mannen din, helt genialt og ikke mist morsomt! ;)
kristinesside   Postet: 08.11.2012  kl:13:16
Kine: Tusen hjertelig!! Knallgøy å høre at du likte ideen min! Jeg elsker det siste bildet med mannens sokker :D :D Og gøy at du også gjennomførte med temafargen :D Jeg hadde bare flaks som fant ut at det gikk an å farge enkelte sko! :)
Tina   Postet: 09.11.2012  kl:17:23
Nyyydelige sko! Ser at vi tenker veldig likt til bryllupet, har lilla sko som skal brukes her også ;)

Likte det at mannen hadde lilla sokker, tror vi må stjele den ideen ;)
NA   Postet: 10.11.2012  kl:19:01
Åh, så nyyyyydelige.... <3

-NA, nymfoman sexblogger
kristinesside   Postet: 11.11.2012  kl:19:48
Tina: Å bruke lilla sko og lilla sokker er en av de beste ideene jeg fikk angående bryllupet! :D
kristinesside   Postet: 11.11.2012  kl:19:48
NA: Tuuusen takk! :D
Lena   Postet: 11.11.2012  kl:22:47
Utrolig fine sko. Disse kunne jeg tenke meg i hvitt, perfekt høyde og utrolig flotte:) Kan jeg spørre hvor mye de kostet (minus fargingen)?
kristinesside   Postet: 12.11.2012  kl:10:38
Lena: De er kjempebehagelige, det kan jeg love deg! Jeg tipper det kun kostet et par-tre hundre for fargingen, og jeg betalte rundt 1600.. Grunnen til den stive prisen på selve skoene er at de kun kunne farge det stoffet som ble brukt på disse skoene for at det skulle bli fint, og det er kvalitetssko :) Har du mulighet, gå innom brudesalongen i Stavanger og ta en titt :D Der har de mange andre i lignende stil også :)
Lena   Postet: 12.11.2012  kl:19:25
Takk for svar:) Bor i Stavanger, så det skal jeg jammen meg gjøre en dag snart:) Igjen fantastisk flotte sko og et nydelig bryllup du hadde. Har vært kjekt å følge med på bloggen din i min egen bryllupsplanlegging:)
kristinesside   Postet: 13.11.2012  kl:00:46
Lena: Det må du absolutt! :) Og takk! Så koselig å høre, jeg fortsetter å legge ut innlegg fra dagen vår så lenge andre er interesserte i å lese, så I will keep up! :D


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 24, Stavanger
    Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg bor i Stavanger på 3. året, men kommer fra Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy!

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits