Kommentarer: 4    Postet: 17.10.2012   Klokken: 17:58   Kategori: Bryllupet <3


Tidligere har jeg laget et innlegg om gifteringene våre HER hvor det er flere bilder av dem, info om hvor vi kjøpte dem, hvorfor vi valgte forskjellige ringer og hva som er gravert inni dem.

Men jeg har også fått spørsmål om jeg kunne vise bilder av ringene våre når vi har dem på oss. Jeg har ventet med dette innlegget til vi fikk bildene fra fotografen så jeg kunne vise fram fine bilder istedet for hverdagsbilder. Vi er begge kjempefornøyde med de personlige ringene våre, og er glade for at fotografen tok flotte bilder av dem!Min giftering er i platina med 13 små diamanter.

 Mannens giftering er i børstet titan.

 På disse bildene ser dere mannens giftering og min frierring som jeg fikk da mannen fridde.
Den bruker jeg på den venstre hånden.Viktig å få med de lilla mansjettknappene til mannen <3HVA SYNES DU OM RINGENE VÅRE?
 

Signatur
Si din mening!
    Kommentarer: 4    Postet: 17.10.2012   Klokken: 17:58   Kategori: Bryllupet <3
carolinesinspo   Postet: 17.10.2012  kl:20:23
Ringene deres var helt nydelige! Det er så vakkert med litt diamanter;)
kristinesside   Postet: 18.10.2012  kl:00:59
carolinesinspo: Tusen takk! Jeg simpelten elsker ringen min! :) Og mannen er rimelig fornøyd med en ring som ikke glinser ;)
TheWeddingDay   Postet: 19.10.2012  kl:16:39
Nydelige ringer, likte veldig godt gifteringen din! Kjekt å se den på fingeren!
kristinesside   Postet: 19.10.2012  kl:21:46
TheWeddingDay: Tusen takk, er kjempefornøyd selv også! :D


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 24, Stavanger
    Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg bor i Stavanger på 3. året, men kommer fra Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy!

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits