Kommentarer: 0    Postet: 15.10.2012   Klokken: 20:23   Kategori: Reise


Den andre turen vi gikk i Sogn var opp til toppen av fjellet Molden som ligger ca. 1100 m.o.h. Denne turen har jeg gått noen ganger tidligere og gledet meg til å komme opp der igjen selv om stigningen kom til å være ganske bratt noen steder, og deler av stiene kom til å være gjørme.
På dette bildet ser du fjellet bak gården, men du ser ikke helt til toppen som ligger bak det som synes på bildet.
Omtrent 1/3 av turen opp til toppen er tilbakelagt, og vi går ut på et utsiktspunkt og ser ut over Indre Hafslo.

 Omtrent 2/3 av turen opp til toppen og tregrensen er tilbakelagt, og vi har et lite stopp på Svarthilleren hvor det står en liten støl. Her har jeg tidligere sett sauer om sommeren.

 Gode og varme smiler vi fint til et utsiktsbilde før vi når toppen!

 Etter omtrent 2,5 timer er vi endelig oppe på toppen!

 En liten bit utsikt fra Molden! De to små menneskene i bildet er min mann og min bror.
Det var en nydelig tur, og vi kunne se mye og langt! Til og med en del av Jostedalsbreen. Det er ikke lenge til jeg vil på tur hit igjen!


Siste dagen vår i Sogn var vi en del på gården og slappet av med de vi var på besøk hos, men vi hadde en liten utflukt tidlig på dagen til enda et utsiktspunkt.
Etter en slik langtur kan du bli rimelig lei av å stille opp på bilder igjen og igjen med ny utsikt i bakgrunnen, men det er så verdt det når man kommer hjem igjen!

 

Signatur
Si din mening!
    Kommentarer: 0    Postet: 15.10.2012   Klokken: 20:23   Kategori: Reise


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 24, Stavanger
    Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg bor i Stavanger på 3. året, men kommer fra Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy!

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits