Kommentarer: 0    Postet: 14.10.2012   Klokken: 09:50   Kategori: Reise


Den første dagen vi hadde i Sogn gikk vi på en grei tur opp til Bondehaug som ligger 723 m.o.h. For å komme dit gikk vi videre oppover på jordene bak gården, forbi kuene, inn i skogen og enda lenger opp.

 Da vi hadde kommet så langt opp at vi ikke kunne se gården mer, var utsikten enda bedre! Og mon tro om ikke Nugatti Melkesjokko har brukt Sognefjorden som inspirasjon i reklamen deres?

 Vi gikk forbi store mengder tyttebær på vei opp.

 Og vel framme var det en nydelig utsikt!

 

På vei ned igjen gikk vi forbi Stølen som hører til gården. Her hadde de kuene om sommeren når min bestemor var barn, og hennes eldste søster passet kuene og bodde her alene om sommeren. Det ligger nå ei gjestebok man kan skrive seg opp i der inne også, som på de aller fleste turene man kan gå der i området. Og så var det absolutt et fint sted for å ta bilder av genseren jeg har strikket ;)

 

Bilde av hele gjengen på tur er også viktig!

 Enda et utsiktsbilde med en annen gård på vei ned igjen.

 

to be continued..

Signatur
Si din mening!
    Kommentarer: 0    Postet: 14.10.2012   Klokken: 09:50   Kategori: Reise


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 24, Stavanger
    Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg bor i Stavanger på 3. året, men kommer fra Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy!

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits