Kommentarer: 8    Postet: 13.10.2012   Klokken: 14:39   Kategori: Reise


Forrige helg reiste jeg og mannen sammen med mine foreldre og søsken opp til en familiegård som ligger i Sogn. Min bestemor kom herfra, og siden jeg var liten har vi ofte dratt på tur hit i sommerferien. Nå var det 6 år siden jeg var der sist, og denne gangen reiste vi om høsten. Det har vi aldri gjort før, og det var en vakker høstnatur å oppleve!

 


Dette er gården som ligger ca 500 m.o.h.Huset er det samme som min bestemor vokste opp i, stabburet er fredet, låven har blitt utbygd, og kårhuset lengst borte i bildet er hvor vi overnattet.

 Her ser du gården midt blant den skjønne naturen!
Her fikk vi lov til å overnatte hele gjengen. Huset kalles et kårhus, og her bodde tjenestefolk på gården i gamle dager. Fram til pappas onkel døde i påsken, var det han som bodde her. Stilen både ute og inne er som originalt, helt fantastisk!

 Jeg og mannen delte et rom øverst i kårhuset med vinduer som vendte ut mot fjorden. Det var mørkt da vi kom på gården, men da vi våknet morgenen etter var det denne utsikten som møtte oss da vi kiket ut av vinduet! Full utsikt over fjellene og sognefjorden!

 

Her hjemme er jeg vant til at så fort bladene på trærne endrer farge, raser de ned mot bakken med vind og regn før vi rekker å se hvor flott det ser ut. Men i Sogn var det ikke snakk om annet en flotte fargerike trær på alle kanter!

De som holder gården nå driver med melkeproduksjon, og har denne sommeren fått flere fine kalver! De måtte vi inn og si hei til :) Og har du aldri prøvd å drikke den iskalde melka før den blir hentet med melkebilen og blir pasteurisert, da har du gått glipp av noe! ;)to be continued..

Signatur
Si din mening!
    Kommentarer: 8    Postet: 13.10.2012   Klokken: 14:39   Kategori: Reise
Taiba   Postet: 13.10.2012  kl:14:48
fine bilder! :)
Ingrid Helen   Postet: 13.10.2012  kl:15:05
For et nydelig sted :)
kristinesside   Postet: 13.10.2012  kl:15:38
Taiba: Takketakk!
kristinesside   Postet: 13.10.2012  kl:15:38
Ingrid Helen: Det er helt fantastisk! :D Jeg er glad jeg har mulighet til å reise dit :D
Ingrid Marie S.   Postet: 13.10.2012  kl:16:42
Åherre! For en utrolig vakker natur!! :-) Kjempe flotte bilder!:-)
kristinesside   Postet: 13.10.2012  kl:20:26
Ingrid Marie S.: Helt enig! Det er skikkelig idyllisk der, og tenk at det har de rett utforbi stuedøra! :D
Nina   Postet: 18.10.2012  kl:23:33
Nydelig natur og flotte bilder. Så herlig det må være og ha en mulighet til å reise til noe slikt :)
kristinesside   Postet: 19.10.2012  kl:07:12
Nina: Det er helt fantastisk! Det var over 6 år siden jeg var der sist, og jeg hadde virkelig glemt hvor herlig det var! Nå må det ikke bli like lenge til neste gang ;)


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 24, Stavanger
    Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg bor i Stavanger på 3. året, men kommer fra Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy!

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits