Kommentarer: 6    Postet: 12.10.2012   Klokken: 10:16   Kategori: Bryllupet <3


Når vi kom hjem fra langhelgen vi hadde med familien min i Sogn fant vi denne herlige pakken i postkassen vår!
Det var bryllupsbildene som vi har ventet på!

 Et flott album i ivory med blonder (slik som brudekjolen min!) lå pent pakket inn i en svart gaveeske sammen med en brosjyre med priser og div info fra fotografen..Dette sitatet elsker jeg!

 

 Innsiden av albumet består av et herlig bilde av oss printe ut som pynt, og to dvd-er. En av dvdene har alle de lavoppløselige bildene lagret både fra frisøren, vielsen, brudeshooten og litt av festen, og den andre er en visningsdvd der bildene blir vist sammen med musikk. Musikken som er lagt på er de to sangene som ble fremført i vielsen vår; "Come What May" fra Moulin Rouge, "River Flowes In You" av Yiruma, samt en annen nydelig instrumental sang.Herlig bilde!!

 Nå gjenstår det å bestemme seg for hvilket/hvilke bilder vi vil bruke i takkekortene og så sette i gang med å lage dem, for hånd. Jeg har enda ikke turt å regne ut hvor mange takkekort det blir tilsammen, men nå har jeg iallefall enda et prosjekt i høst i tillegg til strikking. Godt gift, men enda ikke helt ferdig med å lage ting i forhold til bryllupet. Litt greit egentlig, for jeg synes det er kjempegøy! ;)

Signatur
Si din mening!
    Kommentarer: 6    Postet: 12.10.2012   Klokken: 10:16   Kategori: Bryllupet <3
Marthemora   Postet: 12.10.2012  kl:12:42
ÅÅ så spennende!! Jeg lengte også etter å se bildene og vi har ikke vært gift en uke enda!! Blir såå spennende å se :) Da gleder jeg meg til å se takkekortene dine for jeg vurderer også å lage selv, men da må det være super enkelt fordi jeg må lage 100 (!!!) stk..
kristinesside   Postet: 12.10.2012  kl:14:16
Marthemora: Kjempespennende! Det er nå 3 måneder siden vi giftet oss, så det var deilig å få bildene! :D Jeg er redd det blir en del på oss også, men så hadde jeg tenkt å lage dem i samme stilen som invitasjonene våre. Og da har jeg allerede lagt høye mål for meg selv. Jeg kommer til å forenkle takkekortene i forhold til invitasjonene, men det blir en del å gjøre likevel ;)
Ingrid Helen   Postet: 12.10.2012  kl:17:56
Spennende med bildene :) kos deg med å se på bildene :)
kristinesside   Postet: 12.10.2012  kl:18:01
Ingrid Helen: Takketakk, will do!
Ingrid Marie S.   Postet: 12.10.2012  kl:19:23
Åh! Så koselig!! Håper du viser noen av bildene på bloggen.. Jeg bare drømmer meg mer og mer bort i dine flotte bilder :-) hehe! God helg:-)
kristinesside   Postet: 12.10.2012  kl:22:48
Ingrid Marie S.: Det kommer, det lover jeg!! :D Åh, tusen takk! Det gjør jeg også, jeg er så glad for at det var så mange flote folk som tok bilde i bryllupet vårt!


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 24, Stavanger
    Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg bor i Stavanger på 3. året, men kommer fra Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy!

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits