Kommentarer: 6    Postet: 16.10.2012   Klokken: 11:09   Kategori: Bryllupet <3


I bryllupet vårt hadde vi både poser med bryllupsris og såpebobler å dele ut til gjestene når de gikk ut av kirken etter vielsen vår. Både posene med ris og såpeboblene ble pyntet av min skjønne forlover, og de kom virkelig til sin rett på bildene på kirketrappa når vi poserte foran gjestene!
Stemningsfullt bilde!
Her er bryllupsboblene våre! Min forlover printet ut et herlig dikt på rim, limte dem på lilla papirlapper, og knyttet dem til hjertetoppene på såpeboblebeholderne.

 Dette nydelige diktet fikk jeg lov til å låne fra Nina som hennes snille pappa laget for henne! Tidligere har jeg funnet mange andre rim til slike såpebobletags, men alle har vært på engelsk, og jeg ville aller helst ha det på norsk. Så tusen takk Nina!For å lese mer om boblene kan du ta en titt HER. Jeg har forresten ca 15 stk til overs hvis noen skulle være interesserte. Kontakt meg da gjerne på mail :) Alle bildene som ikke er tatt av bryllupsfotografen vår Lisbeth Finsådal er lånt fra familie og venner som var fantastiske hobbyfotografer i bryllupet. Tusen takk!!

Signatur
Si din mening!
    Kommentarer: 6    Postet: 16.10.2012   Klokken: 11:09   Kategori: Bryllupet <3
frabytilbygd   Postet: 16.10.2012  kl:20:03
åååå, utrolig flott det bildet av dere med såpeboblene ! Herlig :)) Bedre "in the moment"- bilde får man nesten ikke ! Helst fantastisk.. Bryllupet ser så vellykket ut.
kristinesside   Postet: 16.10.2012  kl:20:14
frabytilbygd: Tusen takk! Jeg er kjempefornøyd med alt, bildene og generelt hele dagen! Jeg er glad jeg planla og hadde kontroll på det meste, alt gikk helt flott og vi fikk en nydelig dag. Så god planlegging gjør virkelig susen ;)
Nina   Postet: 18.10.2012  kl:23:08
Herlige bilder :) Så koselig at flere fikk bruk for rimet :) Og takk for link ;) Vi har akkurat kommet fra bryllupsreise, så nå blir det straks mere blogging fra vårt bryllup også.
kristinesside   Postet: 19.10.2012  kl:07:12
Nina: Takketakk!! ;D Åja, det diktet gjorde susen! Tuusen millioner takk !! Så spennende, gleder meg til å lese mer! :D
Lien snart Simonsen   Postet: 24.10.2012  kl:12:08
Hei.

Var et nydelig bildet av dere med såpeboblene :) Du hadde rett at at boblene kom finere fram enn risen :)
kristinesside   Postet: 24.10.2012  kl:12:42
Lien snart Simonsen: Tusen takk! Og ja, ikke sant? :) Jeg ville kun gått for boblene :D


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 24, Stavanger
    Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg bor i Stavanger på 3. året, men kommer fra Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy!

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits