Kommentarer: 20    Postet: 28.05.2013   Klokken: 10:12   Kategori: Bryllupet <3


I fjor vår lagde jeg en gjestebok som skulle stå framme i bryllupet slik at alle gjestene kunne skrive en hilsen til oss i den i løpet av dagen og kvelden, og en gavebok der den som hadde ansvaret for å pakke opp og stille ut bryllupsgavene våre kunne skrive ned hva vi fikk fra hvem så vi kunne få en god oversikt.

Jeg lagde et sneek peek innlegg om dem tidligere HER.


Toastmasteren vår opplyste om gjesteboken, og omtrent alle gjestene skrev en hilsen til oss. Det setter vi stor pris på! Min ene søster fikk i oppdrag å ta bilde av alle gjestene i løpet av festen slik at vi kunne lime inn et bilde av de som skrev en hilsen i gjesteboka ved siden av hilsningen i etterkant. Jeg hadde på forhånd tegnet opp firkanter med blyant i gjesteboken slik at gjestene så hvor det skulle limes inn bilder. Dermed skrev de sine hilsninger utenfor bilderammene, og her er det ferdige resultatet:

Gjesteboken vår!
Jeg kjøpte en grå ulinjert spiralbok med hardt omslag, og pyntet forsiden med ark, blonder, bånd, blomster og bilde av oss.

Den ble pyntet i de samme fargene og stilen som invitasjonene, bordkortenet, festheftene osv, med lilla, blonder og monogrammet vårt.
Bildet av oss er det samme som vi hadde i Bryllupsinvitasjonene våre.

 
Jeg fremkalte bildene min søster fikk tatt av gjestene, og limte dem fint inn ved siden av hver enkelt hilsning. Et nydelig og personlig resultat!


 
 


 
 Gjesteboken hadde mange sider, og hilsningene fylte dermed ikke opp alle sidene. Derfor fremkalte jeg flere bilder av gjestene som ble tatt av forskjellige hobbyfotografer og limte dem inn på resten av sidene.
Da ble gjesteboken komplett!


Gaveboken ble pyntet i samme stil som gjesteboken, og den ble brukt av hun som pakket opp gavene for oss. Den inneholder en oversiktelig liste over hvem vi fikk gaver fra, og hva vi fikk, og var en genial hjelp når vi laget takkekortene!


 

Q: Hva synes du om ideen?

 

 

Signatur
Si din mening!
    Kommentarer: 20    Postet: 28.05.2013   Klokken: 10:12   Kategori: Bryllupet <3
Tina   Postet: 28.05.2013  kl:12:20
Kjempefint! Tviler på jeg klarer å få mitt eget bryllup SÅ gjennomført som ditt, men den gaveboken må jo være et fantastisk minne! :)
maritasola.blogg.no   Postet: 28.05.2013  kl:13:49
Som alt annet du har skrevet om bryllupet deres, var dette også en super gjennomført og smakfull idè! :) Jeg likte godt at du hadde tegnet opp firkanter på forhånd, og lur idè å alliere seg med søsteren din!
kristinesside   Postet: 28.05.2013  kl:16:34
Tina: Jeg synes at det aller viktigste er at brylluper gjenspeiler brudeparet! Og du har planøagt godt så langt, så det tror jeg ikke du skal tenke på :D Bøkene er gode å ha for å se i, nydelig minne ja! :)
kristinesside   Postet: 28.05.2013  kl:16:35
maritasola.blogg.no: Tusen takk for gode ord!! Det er s greit å kunne dele ideer som har fungert bra med andre! :D
weddingbee   Postet: 28.05.2013  kl:19:37
Så utrolig koselig med bilder av gjestene i gjesteboka! Skulle ønske noe slikt hadde vært gjennomførbart i vårt bryllup!

Sv: Tusen takk for kompliment, Kristine! Det ser mer avansert ut enn hva det egentlig var altså. Var bare å klippe etter mønster og deretter sy delene sammen =) Skjønner godt at du ikke tør å klippe i brudekjolen din, men min kostet liksom bare 2-3000 kr, og med et midjemål på 48 cm (som sikkert INGEN etterkommere kommer til å komme seg inn i) hadde jeg liksom ingenting å tape =)
kristinesside   Postet: 28.05.2013  kl:20:42
weddingbee: Det er et kjempeflott minnne å ha i bokhylla! :) Men den dåpskjolen altså, NYDELIG! Hadde jeg vært i samme situasjon hadde jeg kanskje prøvd meg, men selv om min kjole ble kjøpt på finn, ga jeg 8-9000, så jeg har igrunnen lyst til å spare den, enten bare for å ha et flott minne, eller for at en datter eller andre kan bruke den senere om det er ønskelig :)
weddingbee   Postet: 28.05.2013  kl:21:18
Sv: åhh.. Takk, Kristine, virkelig! Setter så utrolig pris på å høre det fra DEG. Gjett om jeg har vært misunnelig mange ganger, for å si det sånn.. Heheh.. Men seriøst, det kan virkelig anbefales! Og det lille arbeidet du må legge i er helt verdt det med tanke på det unike og personlige resultatet =)
Jane   Postet: 28.05.2013  kl:21:59
Veldig fine bøker! :) Jeg har også en bok jeg laget som gjestebok, min plan er også å kombinere den med gaveboka. Skrive alt inn i den rett og slett :) Jeg har også tatt vare på alle kortene vi fikk som jeg har planer om å gjøre noe ekstra med ;) Ting tar bare litt tid :p
kristinesside   Postet: 28.05.2013  kl:22:53
weddingbee: Du altså, jeg har vært rimelig misunnelig på mange av dine ideer også ;) Når tiden for dåpskjole en gang kommer for oss også skal du ikke se bort i fra at jeg setter i gang ;)
kristinesside   Postet: 28.05.2013  kl:22:57
Jane: Gøy! Det hørtes spennende ut! Vi har ikke pakket opp alle gavene enda pga plassmangel, og alle kortene er heller ikke samlet, så det er en del sånne småting som gjenstår hos oss også ;)
Tina   Postet: 29.05.2013  kl:08:17
Så utrolig flotte bøker! Dette gav inspirasjon til noe jeg også har tenkt på, så tusen takk :)
Em Pe An Ce   Postet: 29.05.2013  kl:11:59
Kjempelurt! =)
Silje Johanne   Postet: 29.05.2013  kl:17:49
Kjempefin! ;) Hvor har du kjøpt bøkene?
kristinesside   Postet: 29.05.2013  kl:19:50
Tina: Værsågod!! Hyggelig å kunne gi ideer! :)
kristinesside   Postet: 29.05.2013  kl:22:25
Silje Johanne: Takk! Bøkene er kjøpt på en bokhandel, mon tro om det var libris eller notabene? :)
kristinesside   Postet: 29.05.2013  kl:22:29
Em Pe An Ce: Takk!
Karoline   Postet: 30.05.2013  kl:15:13
Så utrolig fin gjestebok! Har selv starta å lage gjestebok, men lurer på om jeg må stjele ideen din med å lime inn bilder etterpå (hvis det er greit);)

Jeg lurer på en litt annen ting, og det er om har noen forslag til sanger som kan spilles under dans på kvelden og som bakgrunnsmusikk til kaffen. Jeg har så smått begynt å lage spilleliste, men jeg har gått litt tom for ideer. Hadde vært supert om du hadde noen forslag, eller om du kunne laget et innlegg om det:)
kristinesside   Postet: 31.05.2013  kl:10:26
Karoline: Tusen takk, så gøy å få sånne fine tilbakemeldinger, og værsågod! Bare ta ideen min du! :)

Vi hadde tenkt å ha bakgrunnssanger selv også, og jeg prøvde å lage en spilleliste, men det ble ikke brukt, for alle var så opptatt med å prate. Der hadde jeg med rolige sanger som feks Katie Melua og Michael Bublé, og så søkte jeg rett og slett på såotify etter såillelister med tittel "bryllup" eller "wedding" og fant en del der :) Det samme gjorde jeg med en del av dansemusikken, og bøander det med toplistemusikken :) Men det ble ikke særlig til dans i bryllupet vårt heller, for når programmet var ferdig var det allerede langt på natt så det var ingen som orket ;) Så jeg fikk desverre ikke testet ut spillelistene mine! :S Men håper jeg kunne være litt til hjelp likevel ;)
Karoline   Postet: 03.06.2013  kl:22:58
Ja, tusen takk for tips!

Jeg ser for meg at det fort blir mye prat og lite rom for musikk ja, men man må jo alltids ha noe på lur hvertfall:)
Navn   Postet: 19.07.2013  kl:00:27
Hei :) Kan du dele hva som sto i rammen? Driver med dette selv nå, og står fast..;)


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 25, Farsund
    Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg har bodd i Stavanger i 3 år, men har nå flyttet tilbake til Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy! Følg meg gjerne på Instagram! KriAnd88

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits