Kommentarer: 17    Postet: 14.11.2012   Klokken: 18:28   Kategori: Bryllupet <3


Vi var så heldige å få en slektning til å filme hele vielsen vår fra forskjellige vinkler, og talene og underholdningen utover kvelden. Vi fikk filmen få uker etter bryllupet, og min pappa laget coveret med bilder fra hobbyfotografene i bryllupet. Vi har allerede sett filmen to ganger, og det er helt spesielt å kunne leve seg inn i den magiske dagen igjen og igjen. Vi kan også vise filmen til andre som ikke var der, eller til de som vil oppleve dagen om igjen.

Jeg vil virkelig anbefale å få bryllupet sitt på film, og spesielt vielsen!Framsiden og baksiden av dvd-coveret.Så hvis du vil se filmen, er det bare å stikke innom! ;)

Signatur
Si din mening!
    Kommentarer: 17    Postet: 14.11.2012   Klokken: 18:28   Kategori: Bryllupet <3
Jane Helen   Postet: 14.11.2012  kl:19:38
Jeg er utrolig glad for at vi har film fra vår dag! :) Vi har fått den ene filmen, men det skal finnes enda en :) Mine flotte tantebarn (voksne) filmet den store dagen, og vår fotograf og venn har redigert innholdet :) Vil anbefale alle kommende brudepar å filme dagen! Flott minne for livet :)
kristinesside   Postet: 14.11.2012  kl:20:18
Jane Helen: Så flott!! Og jeg er helt enig, film alt!! Et bilde kan si mer enn tusen ord, men det å kunne oppleve en slik dag flere ganger, det er priceless! :)
Tina   Postet: 14.11.2012  kl:20:18
Så koselig! Viktig med mange minner fra denne store dagen, så dette var jo perfekt :)

Brukte dere noe avansert kamera forresten?
kristinesside   Postet: 14.11.2012  kl:22:39
Tina: Det ble filmet med to eller tre vanlige små kameraer på stativ rundt om i kirka, men personen som stod for filmingen hadde et stort skulderkamera med seg overalt i tillegg ;)
Marthemora   Postet: 16.11.2012  kl:12:38
Vi ha også filmet masse :) Det er så artig å se filmene igjen, ikke minst talene :)
   Postet: 16.11.2012  kl:15:08
Jeg lurer på en ting ;) Så du skrev tidligere at kaffe gjestene kom så fort middagen er ferdig. Men hvor lenge varte middagen og hvordan la dere opp kvelden etterpå? Når kaffe gjestene kom liksom:)
kristinesside   Postet: 17.11.2012  kl:23:20
Marthemora: Helt enig! Virkelig gode minner å ha! :D
kristinesside   Postet: 17.11.2012  kl:23:22
Anonym: Middagen varte i 2,5 timer ca, vi hadde 6 hovedtalere, og ville ikke holde folk ved bordene lenger enn nødvendig. Det tar på å sitte stille så lenge :) Vi inviterte da resten av gjestene til å komme i 8 tida om jeg husker rett, og da hadde vi mingletid, felles fotografering og prat i en god time etterpå. Resten av kvelden bestod av fyrverkeri, kaker, underholdning, bildefremvisning, innslag fra gjester, og flere taler. Vi avsluttet med en brudevals, og så kunne folk danse og kose seg mer etter det om de ville :) Det kommer flere innlegg om selve festen, lekene og alt det gøye senere :)
Ingrid Marie S.   Postet: 19.11.2012  kl:22:02
Det ser ut som dere har hatt det perfekte bryllupet. Dere ser fantastisk lykkelige ut begge to:-)

Jeg har forresten gitt deg en I love your blog award! Fordi du er flink til å skrive og tar fine bilder som inspirerer og vekker drømmer hos meg.. :-) Ha en god uke!
kristinesside   Postet: 20.11.2012  kl:07:07
Ingrid Marie S.: Tusen takk, så hyggelig! :D Det setter jeg pris på! Ha en fabelaktig dag! :)
Navn   Postet: 21.11.2012  kl:21:38
Det var vanvittig lurt å gjøre det sånn da :) Hadde dere dekket bord til de som kom senere, eller dekket dere til når dere var ferdig med spisingen? Ser du har brukt Lisbeth, vi skal også det, så lurte på om hun var der hele middagen og utover? :)
kristinesside   Postet: 21.11.2012  kl:22:11
Navn: Det var kjempegreit! :D Resorten satte opp ekstra bord til de ekstra gjestene mens vi var ute og tok bilder og så på fyrverkeri, og så fordelte de pynten ut på alle bordene. Så da vi kom inn igjen var all bestikk og servise byttet ut med nytt til alle gjestene :)
Lisbeth var helt fantastisk, så bare gled dere! Vi hadde henne i 6 timer, hun var med hos frisøren, i kirka under vielsen, og til vi hadde tatt bryllupsbilder. Rett før hun gikk tok hun litt bilder av lokale, pynten og gjestene. Vi tenkte det ikke var vits å ha henne under middagen, det blir kanskje ikke så mange bra bilder av folk som sitter og spiser, så da ville vi ikke betale noen tusen til for det ;) Det holdt lenge med gjestenes kamera da og utover kvelden med underholding og div :)
silvia   Postet: 22.11.2012  kl:00:44
Hei Kristine

Det tipset var veldig lurt :) Det finst ingenting som e meir minnerikt enn å kunne sjå sittt bryllup so mange gonger en bare vil :)

Nydelig brudekjole du hadde den dagen:)
kristinesside   Postet: 22.11.2012  kl:12:02
silvia: Det er så sant! Det blir et spesielt minne å kunne vise videre til eventuelle barn også! JEg skulle ønske jeg kunne få 2oppleve" mine foreldres vielse.

Og tusen takk! Jeg ble kjempefornøyd med funnet, og har planer om å beholde den ;)
MASHE   Postet: 10.01.2013  kl:12:42
Ååå så gøy! Vi har også alle klippene som ble filmet fra bryllupet.. Hele vielsen og hele festen med alle talene +++ filmfotografen var også med under fotograferingen, som er litt stilig å se tilbake på :) Mange morsomme minner "behind the scenes". Kjenner jeg gleder meg til å vise fremtidige døtre allerede!
MASHE   Postet: 10.01.2013  kl:12:43
Glemte å spørre: Kommer du til å legge ut noen videoklipp på bloggen? :)
kristinesside   Postet: 11.01.2013  kl:13:12
MASHE: Så koselig!! Jeg vet ikke helt om det blir å legge ut klipp på bloggen, alt vi har er på dvd, og jeg er ikke særlig teknisk. Men man skal aldri si aldri :)


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 24, Stavanger
    Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg bor i Stavanger på 3. året, men kommer fra Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy!

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits