Kommentarer: 12    Postet: 02.10.2012   Klokken: 22:48   Kategori: Bryllupet <3


Etter at vi hadde hilst på alle gjestene som kom i vielsen vår, fått mange klemmer i våpenhuset og blitt rørt til tårene av alle de flotte menneskene, var det på tide å komme ut på kirketrappa og vise oss fram som mann og kone!
 Her står vi i våpenhuset rett før vi gikk ut på kirketrappa

 Og her tråkker vi over dørstokken og møter et hav av gjester kameraer, bobler og ris samt en god del sollys! 

 
Det ble ganske god stemning og en liten konkurranse blant gjestene når en god del av risen de kastet på oss fant veien ned i utringningen på kjolen! Alle bildene er lånt fra familie og venner som var fantastiske hobbyfotografer i bryllupet. Tusen takk!!

Signatur
Si din mening!
    Kommentarer: 12    Postet: 02.10.2012   Klokken: 22:48   Kategori: Bryllupet <3
Ingrid Marie S.   Postet: 03.10.2012  kl:09:25
Så koselig :-) Flott bilder dette også! Du var nydelig den dagen.
kristinesside   Postet: 03.10.2012  kl:09:28
Ingrid Marie S.: Åh, tusen hjertelig! :D :D
weddingbee   Postet: 03.10.2012  kl:15:14
Åhh, Kristine... takk for fine ord! Det som er så rart er at jeg på en side savner bryllupsplanleggingen, men på en annen side er jeg sååå glad for at bryllupet er overstått, så da blir det litt vanskelig å begynne å blogge om bryllupet og måtte drive og sette ord på ting og finne frem bilder. Vi har fortsatt ikke fått bilder fra hovedfotografen, så da får vi heller ikke begynt på takkekortene nå med det første... kjempekjedelig! Så da blir det bare mer og mer utsetting, og jeg hater egentlig å utsette ting! Men nå er det som sagt høstferie, så jeg skal prøve å bli litt flinkere på bloggfronten =) En ting er i hvert fall sikkert: jeg blir aldri så flink som deg!
kristinesside   Postet: 03.10.2012  kl:19:38
weddingbee: Jeg er helt enig med deg, det er så sykt deilig å være ferdig! Og samtidig savner jeg det. Jeg har begynt med en strikkehobby for å holde fingrene i gang med noe mens vi også venter på biografen vår.. Vi har vurdert lurt på om vi må sende ut takkekort kombinert med julekort, men det ordner seg nok :)Kjenner at det hadde vært deilig å fått ut takkekortene snart, er en del som har spurt om når de skal få de..

Og tusen takk for skryt! Kjempegøy å høre :) Men jeg er nok litt uenig med deg, tror aldri mine kreative sysler kan overgå dine ;)

Jeg merker selv at jeg blir litt småsliten ved å tenke på blogging om alt fra bryllupet. Men nå har jeg begynt i en ende med bilder fra hobbyfotografer, så får vi de hvor langt jeg kommer før jeg også blir lei og må ha en lengre pause ;)
kristinesside   Postet: 03.10.2012  kl:19:41
weddingbee: skrev biografen over her, men mente jo selvfølgelig fotografen ;) *mobilordliste* :)
Navn   Postet: 03.10.2012  kl:23:37
Det ble kjempestilig med både bobler og ris :) Nydelig :)
Ingrid Helen   Postet: 03.10.2012  kl:23:38
Det ble kjempe stilig med både bobler og ris :) Nydelig brudepar :D
carolinesinspo   Postet: 04.10.2012  kl:08:46
Du så helt fantastisk ut i kjolen din Kristine!
Maritasola   Postet: 04.10.2012  kl:12:44
Så fine dere var :) jeg ser tanken om at d er "deilig å være ferdige". I blant ser jeg ingen ende på all denne planleggingen! Ting tar dessuten alltid så fryktelig mye lengte tid enn hva man på forhånd tenker! (for vår del: invitasjoner og lokalet-detaljer og kontrakt) men samtidig er d jo herlig å få holde på med! Man får jo utløp for så mye kreativitet! :D bruker forresten bloggen din en del i vår prosess :) så flott å hente inspirasjon! Klem M
kristinesside   Postet: 07.10.2012  kl:21:58
Maritasola: Tusen hjertelig takk :D Planleggingen virker uoverkommelig når man sitter midt oppi det, det er så sant! Men det går til slutt! Og er det noe du føler du ikke rekker å gjennomføre, så er det ingen av gjestene som vet om det, så det er da ingenting de savner! Ta med deg det inn i stresset! Og prøv å kose deg samtidig :D
Og så gøy at dere kan bruke bryllupssyslene mine videre! Hurra! :D Det liker jeg :) Gleder meg til å se hvordan deres bryllup blir til slutt! :D Sikkert magisk :D
kristinesside   Postet: 07.10.2012  kl:21:58
carolinesinspo: Tusen takk!! Kjempegøy å høre når jeg føler at jeg fant drømmekjolen! :D
kristinesside   Postet: 07.10.2012  kl:21:59
Ingrid Helen: Tusen, tusen takk! :D


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 24, Stavanger
    Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg bor i Stavanger på 3. året, men kommer fra Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy!

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits