Kommentarer: 5    Postet: 17.09.2012   Klokken: 09:16   Kategori: Bryllupet <3

 

 
Vel fremme ved alteret, etter at mannen hilste høflig på pappa og ledet meg videre bort til stolen min, kunne jeg endelig sette meg ned og prøve å slappe litt av. Selv om ferden opp midtgangen gikk fint, var jo nervene i høyspenn nå som vi plutselig var midt i det viktigste denne dagen! Presten snakket fint og noe uhøytidelig innimellom, og jeg kjente at jeg klarte å roe meg noe, selv om det fremdeles var mange ansikter som kikket på oss.
Gjennom hele vielsen klarte presten å snakke litt personlig om oss også. Han hadde kontroll på hvor vi kom fra, bodde og hvor lenge vi hadde vært sammen. I talen sin snakket presten om Rut som fulgte etter sin svigermor Naomi der hun gikk etter at de begge hadde mistet mennene sine. Hun ville bo, leve og dø der hun bodde. Presten klarte fint å knytte dette opp til at mannen hadde fulgt etter meg da jeg ville studere i Stavanger. Han sa opp både leilighet, jobb og reiste fra familie og venner for å være med meg. Kjente tårene presset på da han nevnte dette foran alle sammen!
Forlover Erik og mannen.


Meg om min skjønne forlover Charlotte!
 

Min søster Elisabet og mannens søster Mirjam stod for tekstlesingen i kirka. Tøffinger!Under vielsen hadde mine tre søsken en framførelse av sangen "Come What May" fra musikalfilmen Moulin Rouge, sammen med ei på fiolin. Det var virkelig et av høydepunktene ved denne dagen, de var fantastisk flinke! De har aldri spilt eller sunget sammen før, min bror har aldri spilt offentlig på gitar, og mine to søstre har kun sunget litt i kor. Da de reiste seg for å framføre sangen, hørte jeg hviskinger rundt fra alle gjestene. Få av gjestene visste om dette innslaget!
 

 

  
Et nydelig bilde av kirka og en del av gjestene.

 

 

 Alle bildene er lånt fra familie og venner som var fantastiske hobbyfotografer i bryllupet. Tusen takk!!

 

Signatur
Si din mening!
    Kommentarer: 5    Postet: 17.09.2012   Klokken: 09:16   Kategori: Bryllupet <3
Mays`hobbyside   Postet: 17.09.2012  kl:11:05
Så hyggelig med sånne overaskelser.. Min søster skulle synge, men fikk ikke ordentlig til den sangen vi hadde valgt så hun og presten kom frem til en ny sang og han spilte gitar.. Ble en overaskelse selv om jeg hadde bestemt det egentlig..

Hun sang aldrig i livet og jeg gråt så jeg var helt ferdig... Det er jeg så glad for att henne gjorde.. Tøffe søstre du har da...

:)
Jane Helen   Postet: 17.09.2012  kl:21:02
Synes det er så herlig når en vielse blir så personlig :) Og snakk om en flott overraskelse! :)
kristinesside   Postet: 18.09.2012  kl:00:11
Jane Helen: Det var helt fantastisk!! :D
Bride to be   Postet: 30.09.2012  kl:00:33
Så utrolig nydelig du var! Kjempe fine bilder :) Gleder meg til å se mer av bryllupet :)

Kan jeg spørre hvilket underskjørt du brukte? Har kjøpt et med flere lag og strikk i livet, men frykter det blir for varmt.
kristinesside   Postet: 30.09.2012  kl:02:12
Bride to be: Tusen hjertelig takk!! :D Det kommer masse mer fremover, har et godt lager med bilder ;)

Jeg kjøpte et enkelt underskjørt med strikk øverst en ring nederst bare for å få litt mer vidde nederst på kjolen så jeg ikke tråkket på den. Kjolen min har en a-linje fasong, og skulle dermed ikke være så veldig mye større i skjørtet enn det falt naturlig. Så jeg hadde det enkleste underskjørtet :)

Men et underskjørt har mange funksjoner! Det ble fint og luftig under kjolen min med bare en ring, så jeg kunne fint gå uten strømpebukse midt på sommeren, uten å bli klam :D Tror ikke du trenger å tenke at flere lag blir veldig varmt, så lenge du føler du har god klaring under skjørtet :) En slik kjole kan i seg selv bli veldig varm, men jeg klarte meg veldig fint, takket være underskjørtet :)


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 24, Stavanger
    Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg bor i Stavanger på 3. året, men kommer fra Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy!

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits