Kommentarer: 1    Postet: 10.09.2012   Klokken: 12:36   Kategori: Bryllupet <3


Den siste natten før bryllupet sov jeg hjemme hos mine foreldre, oppe på loftet på rommet til min minste søster Elisabet. Opprinnelig hadde vi tenkt at vi skulle sove på samme sted, jeg og mannen, men få dager før bryllupet forandret vi mening. Mannen skulle sove alene hos sin forlover, og jeg tenkte først at jeg skulle sove hos min forlover. Men siden hun allerede hadde besøk, og min pappa spurte om jeg kunne tenke meg å sove hjemme "en siste gang" før bryllupet, bestemte jeg meg for å gjøre det.
Kvelden før bryllupet koste hele familien seg (meg, mine foreldre og mine tre søsken) med en haug med kinamat fra den aller beste Take Away´en i området. Etter en lang dusj ble jeg møtt av ei ferdig oppredd seng rett ved det store vinduet på loftet, og brudekjolen min hengende ned fra taket foran senga. Det var et flott syn å våkne til den spesielle morgenen!
Når jeg våknet morgenen etter, før alarmklokka til og med(!), var jeg ikke det minste nervøs, jeg var bare glad! Søsteren min spurte meg om jeg var nervøs for dagen, og jeg svarte: "Jeg trenger ikke være nervøs, det er jo Morten jeg skal gifte meg med, ikke en fremmed. Jeg bare gleder meg!!" Dette var dagen jeg hadde sett fram til i så lang tid, en gledens dag!


Alle bildene er lånt fra familie og venner som var fantastiske hobbyfotografer i bryllupet. Tusen takk!!

Signatur
Si din mening!
    Kommentarer: 1    Postet: 10.09.2012   Klokken: 12:36   Kategori: Bryllupet <3
levvakkert - En livsnyters blogg   Postet: 10.09.2012  kl:18:37
Så koselig:)


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 24, Stavanger
    Jeg er 24 år og Gift med verdens herligste og beste mann Morten! I tillegg er jeg Sosionomtudent ved UIS og har en ekstrajobb i en barnevernsinstitusjon for mindreårige flyktninger i Stavanger kommune. Jeg bor i Stavanger på 3. året, men kommer fra Farsund. Bloggen gjenspeiler det jeg til enhver tid er opptatt av, og i den siste tiden har det gått mest i Bryllup. Men andre temaer som Foto, Interiør, Hverdagsliv og Kreative sysler kan forekomme. Enjoy!

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits